Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:34:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ovaja?
Argentina
3.5%  (2)
Brazil
10.5%  (6)
Nemacka
10.5%  (6)
Spanija
3.5%  (2)
Francuska
19.3%  (11)
Belgija
14%  (8)
Engleska
0%  (0)
Hrvatska
24.6%  (14)
Srbija
12.3%  (7)
Rusija
0%  (0)
Portugal
0%  (0)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundijal 2018 - Rusija  (Pročitano 227825 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Grizman je u tom slučaju veći kandidat po meni.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Moguće, ja sam napisao Mbape zato što bih želeo da se nagradi talenat, pošto je Mbape mlad i velika karijera mu se smeši, mislim da njegov potencijal može da eksplodira, videćemo koji će kriterijumi da budu odlučujući, koji će presuditi ove sezone, ionako su prethodnih 5 stranica bili mučni za čitanje, mora se, naposletku, malo pisati i o fudbalu i Svetskom kupu Smile  Smile  Smile  Smile Ne mogu zbog obaveza da sve pregledam, šta se dešava sa delegiranjem sudija, da li su određena imena glavnih arbitara za utakmice za bronzu i finale?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ko sto rekog...ovako se oni osecaju kad mi pobedimo u basketu...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
ko sto rekog...ovako se oni osecaju kad mi pobedimo u basketu...

Smile

NI približno.  Smile  Neizmjerno veća bolikurčina u Hrvatskoj vlada šta se tiče košarke negoli u Srbiji šta se tiče nogometa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Nista Srbe vise ne ujedinjuje nego kad treba mrzeti, pljuvati, biti protiv nekog...
A to sto sami ne mogu da se ujedine da pociste svoje dvoriste je drugo.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sigurno sigurno...

isto vazi i za vaterpolo i atletiku...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Moguće, ja sam napisao Mbape zato što bih želeo da se nagradi talenat, pošto je Mbape mlad i velika karijera mu se smeši, mislim da njegov potencijal može da eksplodira, videćemo koji će kriterijumi da budu odlučujući, koji će presuditi ove sezone, ionako su prethodnih 5 stranica bili mučni za čitanje, mora se, naposletku, malo pisati i o fudbalu i Svetskom kupu Smile  Smile  Smile  Smile Ne mogu zbog obaveza da sve pregledam, šta se dešava sa delegiranjem sudija, da li su određena imena glavnih arbitara za utakmice za bronzu i finale?

Očekivano Fagani i Pitana, samo što sam ja očekivao da Fagani sudi finale, ali eto i za treće mesto je lepa nagrada za njega.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Nista Srbe vise ne ujedinjuje nego kad treba mrzeti, pljuvati, biti protiv nekog...
A to sto sami ne mogu da se ujedine da pociste svoje dvoriste je drugo.
Hrvati nam pobili narod, proterali sve zivo, pljuju nas svaki dan, maltretiraju i ponizavaju ono malo Srba sto je ostalo tamo... Smeju se kako su nas proterali, velicaju Ustase. Njihova drzava nas tuzi, hoce zemju da nam otme, podrzava Siptare, proznaje Kosovo, sprovodi diskriminaciju nad Srbima, i pravi sprdnju od istrorije, Jasenovca, itd. A ispracaju svoj fudbalski tim zastavom iz 'Oluje' i Tompsona. I sad ti meni kazes kako Srbi imaju problem sto mrze. A Hrvati nemaju problem sto mrze nas? I koji kreten bez trunke samopostovanja ne bi mrzeo Hrvate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sve vas treba banovati zbog politike na ovoj temi

to znaci da mi netreba da se spustamo na njihov seljacki mentalitet jednostavno treba da nam puca kurac za njih i to je to sto bi se reklo pusti stoku da se valja u sopstvenim govnima

sto se tice finala ladno ce hrvati dobiti mnogo su vise napaljeniji od francuza i imali su zajebaniji put do finala sa dramama i ostalim stvarima sto moze fudbal da pruzi tako da francuzi nemaju nikakave sanse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
sve vas treba banovati zbog politike na ovoj temi

to znaci da mi netreba da se spustamo na njihov seljacki mentalitet jednostavno treba da nam puca kurac za njih i to je to sto bi se reklo pusti stoku da se valja u sopstvenim govnima

sto se tice finala ladno ce hrvati dobiti mnogo su vise napaljeniji od francuza i imali su zajebaniji put do finala sa dramama i ostalim stvarima sto moze fudbal da pruzi tako da francuzi nemaju nikakave sanse
'Ne treba' se pise odvojeno. Toliko o seljackom mentalitetu. Nisi bio dobar pionir, jer znas da se u zakletvi Titu kaze da se kunes da ces marljivo uciti i raditi. A ovo je gramatika iz drugog razreda osnovne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:34:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.