Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:31:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ovaja?
Argentina
3.5%  (2)
Brazil
10.5%  (6)
Nemacka
10.5%  (6)
Spanija
3.5%  (2)
Francuska
19.3%  (11)
Belgija
14%  (8)
Engleska
0%  (0)
Hrvatska
24.6%  (14)
Srbija
12.3%  (7)
Rusija
0%  (0)
Portugal
0%  (0)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundijal 2018 - Rusija  (Pročitano 227930 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
To je taj balkanski mentalitet gde "nek komsiji crkne krava" i dan danas preovladava
nikome mi ne zelimo da crkne krava ko nas nije ubijao. a ustasama zelim sve sto su nasem narodu ucinili, sa kamatama.

...opet kriva tema - mislim da je tema Mundijal 2018., ali eto, kad već izazivaš odgovor, prvo gdje je bio rat ( na teritoriju hrvatske ili srbije ), tko je koga napadao ( da li hrvati srbe u vojvodini, beogradu ili nišu ili su to radili srbi po vukovaru, škabrnji, vinkovcima, dalmaciji, slavoniji i drugdje ), kada si odgovoriš sam na ta pitanja onda piši šta želiš, jel u novom sadu ili beogradu oštećena koja zgrada ili je ubijen koji stanovnik, a šta ste napravili od vukovara i drugih naših gradova kada ste bili agresori na hrvatsku sa jna, četnicima, arkanovcima, srpskim dobrovoljcima i drugim bandama...sjeti se samo, imaš na youtubu...ako se netko može žaliti onda smo to mi hrvati, tko je silovao žene po hrvatskoj, a još nitko nije odgovarao za to...nemoj napamet pričati.......tko je dolazio huškati u hrvatsku i govoriti za veliku srbiju, a na kraju će ostati od srbije samo beogradski pašaluk, uskoro i vojvodina ide kao i kosovo....vidjet ćeš...stići će vas kazna, bog sve vidi, bog sve zna...uostalom prva država koja nas je priznala bio je vatikan...
Rat je bio na teritoriji Jugoslavije. To sto su Hrvati umislili da mogu protivustavno da se otcepljuju, pa i da sami odluciju gde ce granice njihove drzave da budu, to je njihov problem. Nikakvo ustavno pravo Hrvatska nije imala da se otcepi bez saglasnosti Srba, i nikakve granice nekakva nezavisna Hrvatska nije mogla postavljati bez saglasnosti Srba. Hrvati su kao narod mogli da idu, ali samo bez teritorija gde su Srbi bili u vecini. Nije Hrvatska kao samostalna drzava usla u Jugoslaviju sa granicama koje joj je postavio Tito, pa nije mogla s tim granicama ni da izlazi.I nista se u Hrvatskoj putem preglasavanja Srba nije moglo raditi. Koliko milijardi puta treba tako jednostavne stvari da vam se ponove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Rat je bio na teritoriji Jugoslavije. To sto su Hrvati umislili da mogu protivustavno da se otcepljuju, pa i da sami odluciju gde ce granice njihove drzave da budu, to je njihov problem. Nikakvo ustavno pravo Hrvatska nije imala da se otcepi bez saglasnosti Srba, i nikakve granice nekakva nezavisna Hrvatska nije mogla postavljati bez saglasnosti Srba. Hrvati su kao narod mogli da idu, ali samo bez teritorija gde su Srbi bili u vecini. Nije Hrvatska kao samostalna drzava usla u Jugoslaviju sa granicama koje joj je postavio Tito, pa nije mogla s tim granicama ni da izlazi.I nista se u Hrvatskoj putem preglasavanja Srba nije moglo raditi. Koliko milijardi puta treba tako jednostavne stvari da vam se ponove?
jesu tebe vremeplovom prebacili iz 91ve ili 92ge?
ako jesu da te obavestim da je rat zavrsen i da je hrvatska u avnojevskim granicama.
broj srba u hrvatskoj se drasticno smanjio
« Poslednja izmena: 12. Jul 2018, 23:13:14 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ovako se hrvati osecaju svaki put kad mi pobedimo u basketu...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
To je taj balkanski mentalitet gde "nek komsiji crkne krava" i dan danas preovladava
nikome mi ne zelimo da crkne krava ko nas nije ubijao. a ustasama zelim sve sto su nasem narodu ucinili, sa kamatama.

...opet kriva tema - mislim da je tema Mundijal 2018., ali eto, kad već izazivaš odgovor, prvo gdje je bio rat ( na teritoriju hrvatske ili srbije ), tko je koga napadao ( da li hrvati srbe u vojvodini, beogradu ili nišu ili su to radili srbi po vukovaru, škabrnji, vinkovcima, dalmaciji, slavoniji i drugdje ), kada si odgovoriš sam na ta pitanja onda piši šta želiš, jel u novom sadu ili beogradu oštećena koja zgrada ili je ubijen koji stanovnik, a šta ste napravili od vukovara i drugih naših gradova kada ste bili agresori na hrvatsku sa jna, četnicima, arkanovcima, srpskim dobrovoljcima i drugim bandama...sjeti se samo, imaš na youtubu...ako se netko može žaliti onda smo to mi hrvati, tko je silovao žene po hrvatskoj, a još nitko nije odgovarao za to...nemoj napamet pričati.......tko je dolazio huškati u hrvatsku i govoriti za veliku srbiju, a na kraju će ostati od srbije samo beogradski pašaluk, uskoro i vojvodina ide kao i kosovo....vidjet ćeš...stići će vas kazna, bog sve vidi, bog sve zna...uostalom prva država koja nas je priznala bio je vatikan...
Tacno tako. I onda se posle usudjuju da se pozivaju na Vukovar ili ovo ili ono. I da ne pricamo o tome sto su pre Prvog svetskog rata sprovodili pogrome, pa onda Prvi Svetski i Drugi Svetski, pa preobukli uniforme u Partizane i chekali pogodnu priliku kad da zabodu Srbsek opet Srbima u vrat. I eto, danas profitiraju tako sto im daju da prodju kad zatreba.  Fasisti stite fashiste.

@Inicio
A kad smo pobedili u finalima?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ниједан савез код нас није цвеће, напротив. Кошаркашки водио Ђилас нпр... Чак и даље постоје теорије како је заправо и наша кошаркашка репрезентација на неки начин "мафија" и како ту играју неки омиљени и шта већ... Али опет, и та "мафија" постиже резултате, Ђорђевић је направио неки однос са играчима, има ауторитет, репрезентација је стабилна... У фудбалу није тако јбг. И јесте врло могуће проблем у селектору, али ко би то могао бити? Ко би могао бити довољно несавистан, ауторитативан, са довољно искуства да направи неку хемију у екипи, и да има подршку савеза дуже од једног циклуса? Сам податак да ниједан наш селектор од распада Југославије није био дуже од једног циклуса је скандалозан по мени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Па како је то могуће нема усташа у Хрватској тамо су сви добри, поштени Хрвати...а у геноцидној Србији остали и Бошњаци у Новом Пазару и Албанци у Прешеву и Мађари у Војводини и Буњевци, Хрвати, Словаци, Румуни...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Па како је то могуће нема усташа у Хрватској тамо су сви добри, поштени Хрвати...а у геноцидној Србији остали и Бошњаци у Новом Пазару и Албанци у Прешеву и Мађари у Војводини и Буњевци, Хрвати, Словаци, Румуни...

Smile
jel ti to meni pricas?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686

Smile
+1
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
jel ti to meni pricas?

Ма само констатујем...Република Хрватска која је била једна од национало мешовитијих република бивше Југославије постала је етнички најчистија са 90% Хрват,а ни једна друга република нема толику етничку хомогеност...

Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2018, 23:33:53 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А јебем му матер стварно, сад сте и мени дозлогрдили, ово већ нема икакве додирне тачке са спортом... Имате тему Српско-хрватски односи па се тамо пребаците.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:31:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.