Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153421 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
nema vise onih akcija gde daju dupli kredit bez ogranicenja,tako sam uplatio pre 2 god i dobio 7000din kredita od kojih ostadose malo manje od 2000 uz ove cene otic ce to zacas
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia N97
imam prepaid broj, prebacio bih se na postpaid i interesuje me da il je moguce odraditi kombinaciju da mi ostane isti broj telefona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.45
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Moze, ja sam bio na pripejdu. Prebacio sam se na postpejd i zadrzao isti broj. Nije to uopste problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia N97
hvala na informaciji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nemoguće je uraditi suprotno ..... zato bolje uzmi kod telenora 069 pa isti broj, a ovaj nek ti ostane prepaid, za ne daj Bože ... kod telenora imaš prenošenje minuta i poruka ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple iPhone
Strasno je sta ovaj mts radi! Od 1. februara su promenili paket Kontrola troskova a nigde obavestenja. I to su ga drasticno promenili - pre je bilo da za 500 dinara pretplate, dobijes 1000 din koje mozes da potrosis na sta hoces + jos 66 MB..... A sad - 500 dinara dobijes da potrosis na sta hoces, 500 dinara bonusa za pozive i SMS u mts mrezi i 66MB.... Stravicno kakav neprofesionalizam.... Sta je sa ljudima koji su potpisali ugovor na 2 godine, pre ove promene paketa? Verovatno ni njih nisu obavestili da ce doci do promene.
Doci ce i taj dan, kada cemo dobiti mogucnost MNP... Tada ce mts puci!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung i5700 + D880
Mene zanima ovaj Mix Net L paket... za 1121 dinar dobijes 300 minuta u svim mrezama, 600 poruka i 600mb mesecno... meni to bolje zvuci od mog Mix 750 koji placam valjda 960din a imam po 250 minuta i poruka, bez interneta. Jesam li nesto pogresno skapirao ili je stvarno ovako?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
To je Mix Net M
I ja sam se razmisljao da uzmem njega ili Mix net S.
Za mix net S na sajtu pise da je mesecna pretplata 649, ali kad sam otisao u MTS procitao sam u onom njihovom katalogu da je cena 700+ din, valjda je dodat jos neki porez  Smile
Tako da taj Mix Net M kosta oko 1200+din Smile
Mada mi je ona glupaca sto tamo radi diktirala ove cene sa sajta... e sad kolika je stvarno pretplata, nemam pojma, jer kad sam hteo da potpisem ugovor, nisu imali da mi daju neki telefon, koji sam morao da uzmem uz taj paket. Treblo im je stici "sledece nedelje"... pa sam ih iterao u qrac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mene zanima ovaj Mix Net L paket... za 1121 dinar dobijes 300 minuta u svim mrezama, 600 poruka i 600mb mesecno... meni to bolje zvuci od mog Mix 750 koji placam valjda 960din a imam po 250 minuta i poruka, bez interneta. Jesam li nesto pogresno skapirao ili je stvarno ovako?

Jeste bolji slažem se. Pogotovo ako koristiš net na telefonu, a i dobijaš više poruka. Inače ako ti treba manja količina poruka ili neta možeš dodati neki od Postpaid extra dodataka to je dosta povoljnije nego premašiti poruke iz pretplate. Jedna premašena poruka ti je 3 din bez PDV, a kad je kupiš ovako ispod 1 din, na više je 0.6 din.

Inače na sajtu su zaista ažurni podaci što se tiče promena cena i novih tarifa, i najbolje je tu da se informišete, po poslovnicama često ne znaju šta sve ima.

Koristim TIPI tafiru (TUKI tarifu Smile ) i definitivno sam resio da predjem na postpaid od kad su digli cene... Bel SMS mi najvise odgovara,zbog 1000 poruka,a samo 360 dinara kosta mesecno... Ne zovem uopste,tako da mi nije prob sto se skoro uopste minuta ne dobija.... E,sad,mene interesuje jel mogu da uzmem neki telefon od dinar uz taj paket,ili ne? Posto na sajtu ni na jednom telefonu ne pise da moze da se uzme uz Bel SMS...

Mislim da ne možeš uzeti telefon uz Bel SMS, to je tačno 99%. Oni to gledaju kao poseban, povoljniji paket i kao ne daju telefone. Al za poruke je super ako se uklapaš u 1000 mesečno, plus je tarifiranje poziva po 1 što je keva  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 21:44:06 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung i5700 + D880
Da, mislio sam na M a ne na L... uglavnom, moram se raspitati kolika je tacna cena ali mislim da cu preci na to. Meni bi vise odgovaralo da postoji neki paket koji favorizuje minute u odnosu na poruke ali prezivecu nekako. Inace, imam besplatan internet do kraja meseca i generalno ga ne koristim previse, ali trebace mi ipak... sajtovi za rezultate, ponekad malo sport na B92, Mondu i slicnima... navuklo bi se tu para, ne smem se zezati.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.253 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.