Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153422 puta)
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Jel zna neko koliko poruka može da se smesti na m:ts sim karticu? I da li ima sada neka tarifa slična pokojnoj Tipi? Na njoj sam bio par godina i odjednom za poruku počeli da mi skidaju 2.5-3din. Naravno, po običaju bez prethodnog obaveštenja. I da li vam je poznato da vrše cenovnu diskriminaciju? Naime, meni za one sedmodnevne pakete za poruke traže 200din, dok nekim ljudima koje znam, za istu tu uslugu traže 50din?!?!?! Mislim na ono: *100# -> 1. promocije -> 1. sms manija (ili kako se sve nije zvalo) (199din).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
Ta sms mania zavisi od kredita koliko mesecno potrosis... pa tako onaj sto najmanje uplacuje i trosi, njemu je sms mania 49 din, tebi 199, a meni prokletih 299  Smile i tako je kako je, nemoze se menjati  Smile
Sto se tice tarifa, u tipi tarifi je sms i dalje najjeftiniji oko 2,5... u ostalim tarifama je 4 din!!!  Smile

Zato kupis neku usranu karticu za 200din i izaberes KUL tarifu i definises 3 F&F broja (devojka, cale, baba... Smile) i saljes im besplatno poruke  Smile
Posto vec imas jednu karticu + ovu sto kupis, sa monda mozes da posaljes 10 besplatnih poruka dnevno x2 kartice= 20 poruka free za MTS mrezu  Smile + ona 3F&F broja  Smile Dosta ti je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Sve je to lepo. Ali, ja ako dnevno ne pošaljem 60 poruka, ništa nisam uradio Smile A pre neki dan sam saznao za još teže slučajeve. Ortak iz srednje za manično zadovoljstvo bi morao da izdvoji 499din, a njegova devojka tričavih 999din. Šta reći, osim bezobrazluk. Inače, mene su na ekonomskom učili da se cenovna diskriminacija primenjuje samo u monopolu. Izgleda da je Srbija i po ovom pitanju izuzetak Smile Sva sreća pa imam i Vip postpaid. Nisu đubrad ko ovi, pa da ti besplatni minuti važe samo u okviru mreže, već za sve mreže + što besplatno možeš da zoveš u okviru mreže čak i kad ispucaš besplatne minute.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Paket postpaid mix net m. Imam 300 minuta,600 poruka i 600 mb. Al na racunu mi se pojavljuje VAS standard(nije vash nego bas VAS) i bogami to mi skida podosta. Ovaj mesec mi je skinulo 250 dinara. Da li neko zna sta je to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To si slao one skupe poruke, da li humanitarrne, kvizovske ili kladioničarske, to kod njih sve ulazi u te specijale ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
nisam slao. Uvek u isto vreme, ja spavam tad. Pazi u 10 ujutru. i to u pravilnim intervalima skoro uvek. Znaci na dva dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
Mts omogucio listing i pripeid korisnicima  Smile

prepaid listing
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia N95 8GB
Uzeo sam juce u mts-u paket mix net s... I nikako ne mogu da proverim racun?!?!  Smile trazio sam po netu nesto,i video da se mnogo ljudi zali na proveru racuna,da nikad ne radi,a kad radi,kasni 10 dana sa azuriranjem...
da sam znao,ne bih ni uzimao smrdljivu tarifu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Jesi li potpisao i obavezu, tj. jesi li uzeo i telefon? Ako nisi, raskini ugovor ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia N95 8GB
Jesi li potpisao i obavezu, tj. jesi li uzeo i telefon? Ako nisi, raskini ugovor ...
e jbg,jesam xDDD
proveravao sam vise puta dnevno racun,azuriraju ga dobro...za sad  Smile jednom-dva puta dnevno,valjda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.