Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mračna strana Norveške i zašto mediji ćute o mračnoj istini  (Pročitano 15171 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
norveskog policajca ne smjes da pogledas mrko...imaju ovlastenja...da ti se kosa digne na glavi...
nema s njima zajebancije...
javna mjesta su prepuna plavaca u civilu...

a inace kazu mi...da su norvezani...na prvu loptu suzdrzani i zatvoreni...
ali lako sklapaju prijateljstva...i kad ih se upozna... jako su prijatan narod...

jedina losa stvar je sto imaju jako lose misljenje o srbima..u ostalom kao i velika vecina zitelja  zemaljske kugle...
gledano okvirno...
i u poslednjih desetak godina se to misljenje jako mijenja...

sto se tice odnosa prema djeci...tu nemam sta da kazem...
bolesnika imas svugdje...

a norveska je jedna od rijetkih zemlaja gdje postoji dobrovoljna kastracija pedofila...
a tko je makar jedan dan bio u vojsci zna jako dobro sta uglavnom znaci dobrovoljno

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ja ću ti opet ponoviti-Malezija,bogata je naftom i Nigerija pa je to totalni raspad od države,vodio je reforme bez MMF-a,naravno za svo to vreme bio je proglašavan diktatorom,lopovom,krši ljudska prava,ne znam šta sve ne jer se okrenuo protiv svega toga o čemu ti govoriš,ali njegov narod je boleo q za to jer je unapredio zemlju i vladao skoro ili nešto preko 20 godina...

Što se tiče sistema neko gubi,neko dobija,dok god moja zemlja dobija,I don't care,ja brinem za Srbiju ostali me ne zanimaju,kao što verovatno rezonuje i Švedjanin ili Danac...mislim da ga strasno bole obe mošnice za Mozambik dok u džep stavlja 3000 evra,ne budimo licemerni,budimo realni...

Citat
Unistavas domacu proizvodnju, da bi kupovao stranu robu, a strana roba se pravi jeftinijom (ma koliko ovo ludacki zvucalo) upravo zbog toga sto se odrzava jak dinar, to je politika NBS-a.
Ovo je već stav koji mi se svidja,tačno tako,zato ti ja kažem,ajde mi da uradimo sve što možemo ovde,pa ćemo taj most o kom ti govoriš na globalnom nivou preći kad dodjemo do njega...

Citat
Sad kao loze ovde u Srbiji da "suzbijemo korpuciju", a upravo ta korupcija ide njima na ruku, zato sto ovde radnika u proizvodnji plate 400e, a kod njih kuci bi on kostao 1400. Srbija je kolonija, mi smo kolonizovani, mi smo u duznickom ropstvu i to se odrzava,
Opet se slažem,vidiš kako kad se vratimo na teren sve ima smisla,i vidimo probleme,samo što ja mislim da se apsolutno mogu rešiti i da je sve do nas...

Mahathir brought about privatization on a big scale to the country, in a bid to promote free trade and foreign direct investments.

He was a proponent of supplementing growth with equity, a move seen as rather unorthodox, considering how the traditional route was for survival of the fittest.

At the end of 1996, real GDP was growing at almost 8.5 percent per annum for 10 consecutive years, with this rate of growth expected to continue for many more years.

By 1997 total external trade reached more than 157 billion US Dollars, making Malaysia the 18th biggest exporting nation and the 17th biggest importing nation in the world, according to the World Trade Organization (WTO

When the financial crisis hit the region in July 1997, Malaysia’s currency was devalued to half what it was.

Mahathir maintained that any policy towards solving this crisis as put forward by the west would prove to be detrimental to developing countries.

He implemented the unorthodox formula of selective exchange control, measures which were deemed minimal.

By a strong sense of stability, Mahathir and his government managed to successful overcome the financial crisis of 1997, and has to be noted without the support of IMF.

Mahathir has said that “We believe the foreign media must learn the fact that developing countries, including a country that is led by a brown Muslim, have the ability to manage their affairs successfully.”

Through all this it can be seen that Mahathir’s tough personality is what makes him an outstanding leader as he navigated his country to difficult times to economic prosperity.
Vision 2020

In 1991, Mahathir announced a new national objective, titled vision 2020.

This vision was one that would accelerate Malaysia’s industry, growth and modernization, and included the following points.

A united, peaceful, integrated and harmonious Malaysia nation
     A secure, confidence, respected and robust society committed to excellence
    A mature, consensual and exemplary democracy
    A “fully moral” society with citizens strongly imbued with spiritual values and the highest ethical standards
    A culturally, ethically, religiously diverse, liberal, tolerant and unified society
    A scientific, progressive, innovative and forward looking society
    A caring society with family based welfare system
    An “economically just” society with inter-economic parity
    A fully competitive, dynamic, robust, resilient and prosperous economy

This vision, which came to be under Mahathir’s rule, shows the extent to which he wished to provide a transformational change to his country.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
norveskog policajca ne smjes da pogledas mrko...imaju ovlastenja...da ti se kosa digne na glavi...
nema s njima zajebancije...
javna mjesta su prepuna plavaca u civilu...

a inace kazu mi...da su norvezani...na prvu loptu suzdrzani i zatvoreni...
ali lako sklapaju prijateljstva...i kad ih se upozna... jako su prijatan narod...

jedina losa stvar je sto imaju jako lose misljenje o srbima..u ostalom kao i velika vecina zitelja  zemaljske kugle...
gledano okvirno...
i u poslednjih desetak godina se to misljenje jako mijenja...

sto se tice odnosa prema djeci...tu nemam sta da kazem...
bolesnika imas svugdje...

a norveska je jedna od rijetkih zemlaja gdje postoji dobrovoljna kastracija pedofila...
a tko je makar jedan dan bio u vojsci zna jako dobro sta uglavnom znaci dobrovoljno

Smile

Zar u civilizovanoj evropi... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Skandinavci najvise mrze Poljake i Rumune...trenutno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Mrze nekoga.... Smile

Ja sam mislio da su oni tako posebni...superiorni...arijevci.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Ja ću ti opet ponoviti-Malezija,bogata je naftom i Nigerija pa je to totalni raspad od države,vodio je reforme bez MMF-a,naravno za svo to vreme bio je proglašavan diktatorom,lopovom,krši ljudska prava,ne znam šta sve ne jer se okrenuo protiv svega toga o čemu ti govoriš,ali njegov narod je boleo q za to jer je unapredio zemlju i vladao skoro ili nešto preko 20 godina...

Što se tiče sistema neko gubi,neko dobija,dok god moja zemlja dobija,I don't care,ja brinem za Srbiju ostali me ne zanimaju,kao što verovatno rezonuje i Švedjanin ili Danac...mislim da ga strasno bole obe mošnice za Mozambik dok u džep stavlja 3000 evra,ne budimo licemerni,budimo realni...
To sto su raspadi, ne znaci nista. Trenutno se potrebe za naftom zadovoljavaju sa bliskog istoka i nesto iz Skandinavije. U svetu se moraju odrzavati konflikti, jer americke korporacije za proizvodnju vojne opreme , rade 24sata/7 dana nedeljno/365 dana godisnje. Druga stvar, kada ima konflikt na lokalnom nivou, lakse je manipulisati na globalnom nivou.

Taj rezon "dok ja dobijam, bas me briga" ja ne mogu da podrzim. Ne radi se ovde o igranju partije tablica, pa mi je sasvim svejedno ko dobija, a ko gubi.
Drugo, ta logika je upravo i dovela svet ovde gde smo, upravo to dovodi do konflikata, ratova, moramo se pomiti sa cinjenicom, da u ovakvom sistemu, nikad necemo "dobro" ziveti . Ovo je sistem pravljen samo za manju grupu ljudi, za koju radi vecina.
Citat
samo što ja mislim da se apsolutno mogu rešiti i da je sve do nas...
Tako je!
« Poslednja izmena: 24. Jan 2015, 12:14:30 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
U tome i jeste problem...sto se istina utvrdjuje tako sto se iza nje stavi ogromna kolicina novca...

Drugim recima ko je bogat on je upravu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Почетни текст је, благо речено, неуверљив.

Али то не мења чињеницу да постоји јасна тежња неолибералног капитализма (а ја бих га назвао луксузним неоробовласништвом) да разоре породицу која је основа здравог друштва.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2015, 12:27:07 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Skandinavci najvise mrze Poljake i Rumune...trenutno  Smile
Зато Сомалијце и Арапе обожавају.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
inicio...da civilizovana evropa... Smile

za razliku od necivilizovane rusije i republike srpske  Smile

u norveskoj kastracija je jedan obican zahvat med.tehnicara...tj ubod medicinskom iglom na odredjeno mjesto
 i ubrizgavanje par kapi tecnosti sumnjivog izgleda  Smile

dok se u rusiji i kod nas  u republici to radi iskljucivo cakijom.. Smile tupom cakijom... Smile  Smile

uzmes lijepo popijes litar tekile...i koje pivo....kazes raji sad cu doci imam nekog posla...
steknes pedofila  nogom u potiljak...i dokrajcis ga shokerom...
stavis mu lisicine...i jos jednom nabijes nogom..mislim koliko je potrebo da ga oblije krv... Smile

odvezes ga u nepoznatom pravcu..

razapnes ga na bukvu..malo jos popijes...pustis muziku... Smile

dura dura dura nekom vrljikom po glavi ledjima i gdje stignes... Smile Smile Smile
onda uzmes cakiju cap cap...malo teterises..kad padne u nesvjes prestanes...
 cim dodje k svijesti...nastavis...i tako..bacis taj mali kurcic u vatru... Smile.

i ostavis ga tu ..razapetog...da vukovi i medjedi i veprovi uniste tragove... Smile

vis ti kako je to kod nas jednostavno... Smile
ti norvezani i ta razvijena evropa to komplikuju u picku mateinu... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.