Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194837 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPx220 (najzad:)
I ja mislim da nema na e398 ali sam siguran da ima na Motorolinoj seriji v5xx, imao sam v525 i v550 i oba su imala to pomenuto ponavljanje. Veoma korisna stvar moram reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Skontajte kada uzmem tel i pogledam procenat baterije ,no uradim refresh,pokaze npr. 51% malo prosvrljam samo po meniju i vidim onda bateriju i ono bude 46%, i to sve u roku od jedan minut, a na cekanju mi se isprazni pola bat. za 5 sati

To nesto nije u redu sa baterijom, jel si kupio now ili polovan.

Primijetio sam jos jednu anomaliju.
Na MONET mrezi koristim DUAL karticu. Jos uvijek nijesam pronasao rjesenje da izvrsim zamjenu broja on-fly da radi kako treba.. Naime kada izaberem sim servis meni i promjenu broja, telefon to lijepo prihvati, ali ne odradi zamjenu, tek ako pozovem neki broj, on prijavi da nema mrezu, pa onda opet izaberem istu funkciju, pa tek onda prihvati promjenu broja.

Isti problem sam imao i sa V600, ali sam tamo rijesio problem tako sto sam funkciju zamjene broja dodijelio jednom programibilnom tasteru, koji je direktno pozivao SIMtoolkit aplikaciju i tada bi sve bilo OK (telefon izgubi signal, a zatim dobije signal - na drugom broju).

probao sam da na MPx220 dodijelim nekom speeddial ali to nije urodilo plodom.
Ima li sugestija?

Mozda je lose dekodiran.

Jedan dechko je vec pitao za ovo...ali cini mi se da nije dobio odgovor...
i mene to nervira...
posle instaliranja azijskog roma na home screen-u ima dve ikonice GoTone i jos jedna...
kako da se to izbaci??

Promeni temu.
Moze li neko da ostavi linkove (koji rade) za Update Wizard i neki ROM, azijski npr.? Ili, da mi posalje na mail? [crafty_witch9@yahoo.com]. Unapred hvala!

Po koji put ponavljam, citajte do kraja.

Citat: gimza
Ako se javi problem pri downlodovanju pokusajte sa neki programamom za download-ovanje, ja sam koristio FlashGet 1.72, velicina fajla 2.5MB.

Citat
telefon mi se mnogo svidja!!!! uzeo bih ga ali mu neznam cenu? moze li neko da mi pomogne?

Od 150 do 190 evrica.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
uzo phone danas, cak nasao crni za 160e, rom 1.15 u prodavnici se mucili 45 min da mu promene jezik sa nemackog na engleski, ja im rekao al oni nisu hteli da slusaju  Smile Smile
eto na prvo cackanje zadovoljan
uglavnom prikljucujem se taboru   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola MPx220
nuno: dobrodosao. Nadam se da ce se i tebi ova sravica svidjeti i omoguciti ti puno lijepih i korisno utrosenih sati.

gimza #589: telefon je stigao u originalnom pakovanju. Nije bio zakljucan. Problem se javljao i na drugim Motorolama, recimo mojoj staroj V600 kada pokusam da pozovem funkciju promjene broja iz menija, ali se nije javljao kada sam konacno dodijelio tu funkciju softkey-u (tada je radio normalno, kao na aparatima drugih proizvodjaca).
Na MPx220 mi odradi iz dvije uzastopne inicijacije funkcije (pozovem meni/funkciju; kada pozovem neki broj, tek tada izgubi mrezu; udjem u meni i ponovim izbor istog broja; on dobije signal mreze na tom broju i to je to), ali nikako da odradi u jednom potezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple iPhone 2G
@gimza....necu da menjam temu svidja mi se ova default-na...daj nadji nesto (kao sto uvek nadjes)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Da li mpx220 moze da se koristi kao USB Flash disk za prenos podataka na kartici?
Da li ga windows XP prepoznaje bez drajvera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 2G
e ovako...kod SE z520 slike slikane kamerom su 0.3mpx. ali softver podrzava 1.3....to je interpolirana kamera..
jer moze i kod nas da se interpolira na 2.0mpx?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
nuno: dobrodosao. Nadam se da ce se i tebi ova sravica svidjeti i omoguciti ti puno lijepih i korisno utrosenih sati.

gimza #589: telefon je stigao u originalnom pakovanju. Nije bio zakljucan. Problem se javljao i na drugim Motorolama, recimo mojoj staroj V600 kada pokusam da pozovem funkciju promjene broja iz menija, ali se nije javljao kada sam konacno dodijelio tu funkciju softkey-u (tada je radio normalno, kao na aparatima drugih proizvodjaca).
Na MPx220 mi odradi iz dvije uzastopne inicijacije funkcije (pozovem meni/funkciju; kada pozovem neki broj, tek tada izgubi mrezu; udjem u meni i ponovim izbor istog broja; on dobije signal mreze na tom broju i to je to), ali nikako da odradi u jednom potezu.

Meni to lici da je neko nije lepo dekodirao. A jel si uradeo master reset. Plavo dugme + powerof dugme. Ali bekapuj podatke na komp pre toga posto ti M.R. brise sve sa tela.
@gimza....necu da menjam temu svidja mi se ova default-na...daj nadji nesto (kao sto uvek nadjes)

Skini neki editor tema, otvori tu temu i izbaci sta te nervira. Editori tema su veoma laki za koriscenje. Javi kako ide.

Da li mpx220 moze da se koristi kao USB Flash disk za prenos podataka na kartici?
Da li ga windows XP prepoznaje bez drajvera?

Pa trebalobi da na WinXP SP-2 da radi. Ali ne radi na svim. Pa ponesi samo A.S. i to je to. Na Win Vistu sigurno radi bez problam a i na WinBorg.

e ovako...kod SE z520 slike slikane kamerom su 0.3mpx. ali softver podrzava 1.3....to je interpolirana kamera..
jer moze i kod nas da se interpolira na 2.0mpx?

Postoji, onaj program sto smo diskutovali on moze da ide i do 3MP. Na tel od 1MP slikano je kao da ima 3MP. A video klipove snima u avi rezolucijji od 640x480, 25f. Ali autori programa najavljuju uskoro i verziju za mpx.

Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson S700i
Imam jedan problem, nece neke teme da mi izbrise, kaze unable prepostavljam da ih on koristi pa zbog toga nedam ali kako da ih ukinem i izbrisem i kada neku temu instaliram pojave mi se neke crte npr. kada udjem u call records kao da ostane od prethodne teme. I na koliko je najbolje da overclokckujem procesor i jel se vama desavalo da vam video neki stopa? HELP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Imam jedan problem, nece neke teme da mi izbrise, kaze unable prepostavljam da ih on koristi pa zbog toga nedam ali kako da ih ukinem i izbrisem i kada neku temu instaliram pojave mi se neke crte npr. kada udjem u call records kao da ostane od prethodne teme

Restartuj tel posle instalacije.

Citat
I na koliko je najbolje da overclokckujem proceso

Dok ti ne zablokira.
Citat
jel se vama desavalo da vam video neki stopa

Kao mislis stopa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.