Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194364 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
Nece nista da se instalira na fon, pise ili da nije kompatibilna aplikacija, ili nemam neki sertifika

Prvo instaliraj ovo, i ako nece i tada onda instaliraj i ovo.

Citat
2. opera mini ne radi , kaze da proverim security setings, access is not permited, sta je to?

Moras da dozvolis minioperi da ide na net. Pa bolje instaliraj operu 8, mnogo je bolja, verujmi.

Citat
5. gde je copy/paste?

Mozes kao sto je napisao mixi90 a mozes i preko Xbar-a. Mozes da kopiras nezavisno od file menadera. Mozes cak i u start meni da brises, kopiras ...

xBar allow you to switch between application in memory like your Windows computer, allow you to close task, copy/paste text, schedule task (wake up with your favorite MP3 !) automatise some tasks with the Macro manager, run your favorite programs using only the DPAD !

Citat
desava mi se da se vreme na satu promeni samo od sebe, zasto

Kada mob spojis sa kompom on automacki sihronizuje sat sa kompovim satom. A moze da bude i ono sto je rekao mixi90

Citat
molim za neke svezije linkove za romove, i  activesync, i motorolu mobile upgrade, posto ne uspevam to nigde naci....

World of MpX - Sve za motorolu Mpx220

Ako imas problema za skidanje romova imas upustvo pri kraju Flesovanja na ovoj temi.

Flashovanje Motororole MPx220-200...

Hvala na ovome, valjda cu sada moci da instaliram...
U stvari najveca briga mi je opera mini, jer ako mi ona ne bude radila, moram menjati telefon, ne znam kakva je ta opera 8, da li i ona stedi kerdit kao mini, ili radi kao na symbyanu tj. skida kredit ko besna...
A jos je i opste poznato kako (ne)pouzdano radi gprs radi na 064, i molim vas da neko napise (ponovo) set up za gprs za 064, bio je opis samo mmsa, i na kraju kako da dozvolim operi da ide na net, to nikako ne kapiram!

Jos jedna stvar me po malo nervira, to je spoljni display, zasto mora da se gasi, razumem da gasi backlight, ali zasto se gasi i display, da li to moze da se promeni, da bude recimo kao na symbian telefonima, da pise datum i vreme, a backlight ugasen?

Da li postoji aplikacija, koja radi kao ekvilajzer, tj. da se moze podesavati boja tona u slusalici, ili na zvucnicima, mislim da bi to bila opaka stvar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Ej evo me moji stari drugovi, nije me bilo nekih 10-tak dana jer sam bio na pripremama u grckoj, no sad sam stigao. UH nekako sam procitao ovih nekoliko strana koje sam zaostao.

:::BAKARA::
Ekvilajzer imas u TCPMP ali to ti sluzi samo kada slusas ili gledas neki fajl u tom programu e sad da odredis boju tona u slusalici e jbg. pa nisi u operi, he he. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jel zna neko gde ima da se skine rom 1.15, flesnuo bi moj al da mogu da ga vratim zbog garancije naravno,
hm nesto se cudno cuje za vreme price, al ne ja nego drugi mene kao da ima neki odjek cudan (tesko je to objasniti)  ali ne ni uvek samo ponekad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Da li postoji aplikacija, koja radi kao ekvilajzer, tj. da se moze podesavati boja tona u slusalici, ili na zvucnicima, mislim da bi to bila opaka stvar

Postoji Windows Media Player 10. Imas ga u romu 1.51. Ili probaj sa Nero Show Time Mobile cinimise da sam i kod njega video takve opcije.

Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola mx220
Izvinjavam se unapred...
... sto cu da postavim dva pitanja na koja je verovatno vec odavno odgovoreno:
1. Kako da podesim telefon da mi zvoni samo za neke kontakte iz imenika, kao sto je moguce u Nokijinim i Ericssonovim profilima?
2. da li se i za windows mobile pojavio softver koji mpx 220 moze da pretvori u bluetooth web kamericu? Takav program odavno postoji za Symbian.
Hvala.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2006, 03:35:06 od chalx »
IP sačuvana
social share
MPX220
Rom 1.49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Jos jedna stvar me po malo nervira, to je spoljni display, zasto mora da se gasi, razumem da gasi backlight, ali zasto se gasi i display, da li to moze da se promeni, da bude recimo kao na symbian telefonima, da pise datum i vreme, a backlight ugasen?

molim vas da neko napise (ponovo) set up za gprs za 064, bio je opis samo mmsa, i na kraju kako da dozvolim operi da ide na net, to nikako ne kapiram!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat

Postoji Windows Media Player 10. Imas ga u romu 1.51. Ili probaj sa Nero Show Time Mobile cinimise da sam i kod njega video takve opcije.

Smile

Ma ja pitam za zvuk u slusalici, prilikom razgovora...i/ili prilikom zvona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Ma ja pitam za zvuk u slusalici, prilikom razgovora...i/ili prilikom zvona...

A postoji i zovese "V-sound" i imu tu opciju, jedini je problem sto kosta puno a ne mogu da nadem drugu verziju.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Motorola MPx220
hajde, reko ja da uradim master reset kako reče Gimza #608, ali i poslije toga imam isti problem.
Dakle kada hocu da promjenim liniju (broj) na sim-u udjem u meni, izaberem broj i nakon nekog kraćeg vremena tel se odjavi iz mreže na dotadašnjem broju, ali i ostane tako (bez mreže) sve dok ponovo ne udjem u meni i ponovim request. Tada tel normalno prihvati zahtjev i prijavi se mreži pod novim brojem.

Kartica nije klonirana (normalna dual kartica), a telefon nije dekodiran.

Identičan problem sam imao i na Motoroli V525/V600, ali sam tamo problem riješio tako što sam dodijelio soft tasteru fukciju iz menija i sve je onda radilo kao i na telefonima drugih proizvođača, gdje nikada nijesam imao problem sa DUAL karticama.

Čak sam dodjeljivao i SimTkUI funkciju voice-u ali ni to nije odradilo posao.

I dalje tražim način da riješim ovaj problem u jednom prolazu.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Motorola MPx220
Izgleda da samo meni "Gotone" BODE OČI.

Naime, kada sam instalirao ROM 3.46 Asian dobio sam nekoliko GOTONE ikonica, dvije na Homescreen-u u posebnom odeljku, koje cu pretpostavljam elegantno ukloniti kada budem editovao default temu jer bezveze zauzimaju mjesto tu gdje treba da se vide glavne informacije, tj. ono zbog cega i postoji homecreen;  jednu kao prvu stavku u start meniju i jos jednu beskorisnu pod nazivom customer service (naravno na kineskom) koje samo zauzimaju mjesto u meniju.

Ove dvije se elegantno rjesavaju brisanjem linkova u registriju  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Shell\StartMenu\Order
To je ono sto mi se mnogo svidja kod smartphone-a, sve može da se prilagodi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.