Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 194426 puta)
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson S700i
Ma imam dosta tema na telefonu i ne mogu ni jednu da izbrisem nikako,restart ne pomaze. Mislim video stopa, nece da ide stoji na jednom frejmu pa posle nekog vremena prebaci na neki drugi i opet isto. A sa ovim programom za overclockovanje sa world of mpx sto sam skinuo pise da moze najvise do 156 mHz da se overclockuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Gimza izvini ali ne znam od cega je skracenica A.S.
Reci sta je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 2G
@drazenmd.....i ja sam imao isti taj problem!!ne moze da se izbirse, kad se postavi druga tema, u nekim delovima ostaje ona neizbrisana....svasta sam probao....
na kraju sam ponovo instalirao ROM...to je po meni resenje..

@matrix777 to ti je ActiveSync

« Poslednja izmena: 28. Jul 2006, 00:57:44 od mixi90 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ajde pomozite....
Nece nista da se instalira na fon, pise ili da nije kompatibilna aplikacija, ili nemam neki sertifikat, ili...jbga zaboravio sam, uspeo sam da instaliram samo par tema koje su .hme exenzije...
2. opera mini ne radi , kaze da proverim security setings, access is not permited, sta je to?
3. kako se mogu birati aktivni procesi, kao na mom starom 6600, drzim meni i biram koju cu aplikaciju iz pozadine, a ovde?
4. kako gasite aplikacije koje nemaju exit, kao IE na primer?
5. gde je copy/paste?
6. kako se radi reset, format?
Molim za odgovore sto pre...nisam ih nigde mogao naci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
I jos:
desava mi se da se vreme na satu promeni samo od sebe, zasto?
molim za neke svezije linkove za romove, i  activesync, i motorolu mobile upgrade, posto ne uspevam to nigde naci....
Dajte pisite malo detaljnije za pocetnika u winm svetu...

HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 2G
@bakara
1. skini sa World of Mpx program Disable Security....samo ga pokreni i posle ces moci da instaliras sve programe.
2.opera mini nisam koristio
3.preko task manager-a (Start->More->More->Resource Manager...posle ides na Menu i izaberes Task Manager)
4.isti postupak kao i 3 samo sto markiras IE i ides Menu, pa Kill
5.Copy/Paste preko File Manager-a.....stanes na fajl koji kopiras pa ides Menu, pa File, pa imas Copy to
6.Master Reset radis tako sto dok ukljucujes telefon drzis veliko plavo dugme
7.To sto se menja vreme...podesi prvo u Settings GMT+1
8.sto se tice romova imas na World of Mpx, a detaljno uputstvo imas na temi Fleshovanje mpx220...activesync 3.8 imas na Microsoft-om sajtu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Nece nista da se instalira na fon, pise ili da nije kompatibilna aplikacija, ili nemam neki sertifika

Prvo instaliraj ovo, i ako nece i tada onda instaliraj i ovo.

Citat
2. opera mini ne radi , kaze da proverim security setings, access is not permited, sta je to?

Moras da dozvolis minioperi da ide na net. Pa bolje instaliraj operu 8, mnogo je bolja, verujmi.

Citat
5. gde je copy/paste?

Mozes kao sto je napisao mixi90 a mozes i preko Xbar-a. Mozes da kopiras nezavisno od file menadera. Mozes cak i u start meni da brises, kopiras ...

xBar allow you to switch between application in memory like your Windows computer, allow you to close task, copy/paste text, schedule task (wake up with your favorite MP3 !) automatise some tasks with the Macro manager, run your favorite programs using only the DPAD !

Citat
desava mi se da se vreme na satu promeni samo od sebe, zasto

Kada mob spojis sa kompom on automacki sihronizuje sat sa kompovim satom. A moze da bude i ono sto je rekao mixi90

Citat
molim za neke svezije linkove za romove, i  activesync, i motorolu mobile upgrade, posto ne uspevam to nigde naci....

World of MpX - Sve za motorolu Mpx220

Ako imas problema za skidanje romova imas upustvo pri kraju Flesovanja na ovoj temi.

Flashovanje Motororole MPx220-200...
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson K810i
Nameran da kupim MPX-220 a neiskusan sa smartovima, primecujem da proizvodjaci prenebregavaju dobre stare jednostavne a korine funkcije. Stoga pitam: moze li se na njemu namestiti da u slucaju neprocitane poruke ili propustenog poziva bude zvucno upozorenje koje se ponavlja u odredjenim vremenskim razmacima? To ima moj Samsung X-100, a koliko znam i cuveni Moto E-398...
Imas program koji se zove MissCallAlarm, ali je prilicno smarajuci jer moras da ga aktiviras svaki put kada upalis fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 2G
E ljudi...u ponedeljak idem u CG...jer cu moci da saljem SMS i jer ce da mi skida kredit za cimanje??  (063)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Motorola Mpx220

Po koji put ponavljam, citajte do kraja.

Sorry, ali ima 158 strana, za procitati sve treba vremena - a ja ga nemam.

Citat: gimza
Ako se javi problem pri downlodovanju pokusajte sa neki programamom za download-ovanje, ja sam koristio FlashGet 1.72, velicina fajla 2.5MB.

Gimza, nije mi potreban download menager, jer ne koristim dial-up i njije problem u tome, vec mi je prosto potreban neki liiiiiiinnnnnk. Sreal ne radi, tj. onemogucena je registracija.
IP sačuvana
social share
"Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail."
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.