Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 77975 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
oko cega vi vodite polemiku-ko je vazniji

nije bitno to, bitno je sto su ljudi dosli u taj stadijum da su i zivotinje mnogo covecnije od svakog od nas

odseci psu sape, silovati ga, sutirati macku, otrovati lutalicu to su uzasne stvari. I to ne rade ljudi koji misle da su najjaca vrsta, to rade oni koji su sigurno najslabiji medju nama

svaki zivot je vredan a onaj ko je spreman da ga oduzme psu, oduzeo bi ga i drugom coveku ako mu se dupe nadje u procepu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
vidim ja da smo mi svi otišli u qrac...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 

Covjek prosto zeli da zivi. Zivot mu je najveca dragocjenost.

Aspolutno sve na svetu ZELI da zivi i svaki stvori ma urodjeni instinkt za zivotom, i prosto ne vidim kakve veze ova konstatacija ima sa bilo cim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Osma zajebi cinizam niko ovde nije rekao da mi treba da pobijemo sve zivotinje i da zivimo kao hitleri.
Ja sam ti lepo skrenu paznju da postoje lanci ishrane .
Sto se prase razlikuje od macke ? Pa prasetinu jedemo a za macetom placemo ?
Ili sto se biljka razlikuje od psa ? I biljka je zivo bice ?
Ili sto se mrav razlikuje od neke zivotinje pa mrava niko ne sazaljeva kad ga nagazi ?
ALi to nista ne ponistava cinjenicu da su ljudi superniorniji
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
@Laser

Sad je već glupo polemisati, jer su ti ljudi već pružili dosta dobre argumente a ti i dalje teraš jedno te isto.

U redu brate, smatraj da smo mnogo najjači i mnogo najvažniji i najjebeniji i da će se cela galaksija sjebati ukoliko čovečanstvo kojim čudom nestane.

Samo nemoj da se iznenadiš, ako kojim čudom biljke nestanu, da ne možeš da udahneš vazduha.
Opasno me smaraš na svim temama, ako ti se ne sviđam ja ili moji stavovi molim te zaobiđi me jer ne podstičeš konstruktivnu raspravu samo iskazuješ svoju mržnju prema meni.

Nigde nisam spominjao galaksiju, nigde nisam rekao da će se bilo šta sjebati ako mi nestanemo.

Koga ti zajebavaš ovde? Kakvi argument? Šta ja teram isto? Je l' pričamo o nekim dogmama ili zakonu fizike pa da mi tako repliciraš? Nisi sposoban ni za kakvu raspravu. Rekli mi ljudi pa rekli mi ljudi... šta mi bre rekli??? Postavio sam svima vama jedno pitanje i koliko je bilo odgovora.... 0.

Još jednom bih te zamolio, ako rešiš bilo gde da mi odgovoriš nešto razmisli ima li veze sa temom i da li si uopšte nešto rekao što može da joj koristi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Koji cinizam, ja se izvinjavam, i gde sam ja to napisala/rekla?  Smile

I ja ovde ne pricam o situacijama - zaglavio sam se na pustom ostrvu pa sam moram da ubijem zebru da bih preziveo - napao me je medved pa sam morao da se odbranim - ubijam da bih jeo(mada je i to diskutabilno ali ajde da ne ulazimo jos i u to, druga prica, druga tema), pricam o ubijanju i mucenju iz zabave i sadizma, a tome smo, kao vrsta jako skloni, i to vise od svih ostalih.

I nije mi jasno koji k vecito spominjete tu superiornost, kad ona nema veze ni sa cim apsolutno - a i da smo toliko superiorniji, pa i nismo, kad se nadjes go i bos i divljini bez svih stvari koje te cine superiornijim ti si apsolutno jednak, ako ne i slabiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Čovek nije superiorniji u odnosu na životinje već je samo agresivniji i bezobrazniji. Da nestane (a to se može desiti u trenu) samo polovina ljudske tehnologije bez koje ne umemo da živimo, ljudski rod bi poskapao od gladi. Životinje ne bi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
I ja ovde ne pricam o situacijama - zaglavio sam se na pustom ostrvu pa sam moram da ubijem zebru da bih preziveo - napao me je medved pa sam morao da se odbranim - ubijam da bih jeo(mada je i to diskutabilno ali ajde da ne ulazimo jos i u to, druga prica, druga tema), pricam o ubijanju i mucenju iz zabave i sadizma, a tome smo, kao vrsta jako skloni, i to vise od svih ostalih.

I ja pricam uopsteno.Ne pricam o prehrani.Samo sam naveo primer.
A zivotinje muce samo mentalno oboleli ljudi.

Citat
I nije mi jasno koji k vecito spominjete tu superiornost, kad ona nema veze ni sa cim apsolutno - a i da smo toliko superiorniji, pa i nismo, kad se nadjes go i bos i divljini bez svih stvari koje te cine superiornijim ti si apsolutno jednak, ako ne i slabiji

Imamo mozak ..svest izlazimo izlazimo iz nekih granica prirode..Pisemo crtamo ..mozemo da zamislimo i da ostvarimo nesto..
Zivotnja ma koliko bila slatak ziva i sve to ona ne izlazi iz svoje prirode..Ona samo stvari radi instiktivno i nagonski.
Zbog toga smo superniorniji.

Sad primetio sam da tebe rec "superniorniji" pogadja nekako..
To sto smo superniorniji od njih ne znaci da zivotnje ne trebaju da zive.Naprotiv,ja sam protiv ubijanja divljaci,ako nije stara ili bolesna.Imam i ja dusu nisam hitler nemate dusu samo vi zivotinjo-briznici
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Čovek nije superiorniji u odnosu na životinje već je samo agresivniji i bezobrazniji. Da nestane (a to se može desiti u trenu) samo polovina ljudske tehnologije bez koje ne umemo da živimo, ljudski rod bi poskapao od gladi. Životinje ne bi.
Covek jeste superiorniji iz cinjenice da je razvio tehnologiju sa kojom je stavio sebe na vrhu lanca ishrane tj. razvio je razumom tehnologiju koja mu je to omogucila. Lav u dzungli bi nas mozda pojeo ali zato imamo pusku, zamke i ostala cudesa.

Ali, to ne znaci nista iz prostog razloga zato sto je nemoguce generalno odrediti ciji je zivot vazniji,  coveka ili zivotinje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Brano ljudi su prosli kroz tu fazu bez tehnologije....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.