Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 77987 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ko je bitniji od nas? Smiley 1 KO? KO? KO? KO?

Opet, ne vidim kako bilo ko moze da odlucuje ciji je zivot vredniji i bitniji a ciji ne, to je poenta.
Ovo bi imalo smisla da se gledaju 2 ljudska života, upoređivati ljudski život sa kerećim je potpuno idiotski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
I ti si smesan..da ne kazem idiotski Smile Ali eto, to je samo moja perspektiva  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 13:14:20 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
http://www.median.org.rs

Pošalji mi račun.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Da moj ker koga volim najviše na svetu počne da se davi a da se sa druge isto davi čovek, naravno da bi skočio čoveku da pomognem Smiley 1

Malo ekstremisticki primer... Normalno da bi vecina pomogla coveku, ali veruj mi, postoje i ljudi koji bi pre pomogli zivotinji. Stvar perpektive...

Opet, ne vidim kako bilo ko moze da odlucuje ciji je zivot vredniji i bitniji a ciji ne, to je poenta, i to vas ja pitam, a niko ne moze da mi odgovori
Niko i ne moze da ti odgovori jer si pitala pitanje koje je toliko relativno i toliko filozofsko da pravog odgovora i ne mozes da dobijes. Postoje ljudi koji veruju u ogromnu superiornost rase, postoje oni iz PETE koji verovatno vrednuju vise zivotinje nego ljude. opet stvar perspektive iz ugla coveka, ne nesto na sta se moze generalno odgovoriti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ko je bitniji od nas? Smiley 1 KO? KO? KO? KO?

Opet, ne vidim kako bilo ko moze da odlucuje ciji je zivot vredniji i bitniji a ciji ne, to je poenta.
Ovo bi imalo smisla da se gledaju 2 ljudska života, upoređivati ljudski život sa kerećim je potpuno idiotski.

Bas lepa simpanza...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Kako god, meni je to dzelatsko razmisljanje, koje su mnogi sproveli ovde na ovoj temi. JA sam toliko vazan da JA mogu da odlucim ko treba da zivi a ko ne, iako je sve relativno i ako niko pod kapom nebeskom nema to pravo, ali akde.

Inace, da neko pred mene stavi zivotinju i coveka i da mi kaze da moram da izaberem ko ce od dve jedinke da nastavi da zivi, majke mi mile ne bih mogla da odlucim i ne bih mogla da presecem - ako sam zbog toga mentol sto vrednujem oba zivota podjednako i sto se ne osecam kao covek superiornom i toliko bitnom da mogu da napravim takav izbor, onda neka sam, sta da kazem, totalno odvratno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pa jbg, svako misli da je on bitan, i da je moguce da on odlucuje sta je u redu a sta ne. Niko i ne razmislja da postoji drugacija perpektiva od njegove. To se zove iskljucivost u misljenju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Prosečni čovekov životni vek recimo oko 65 godina u razvijenim zemljama.
Prosečni kerov životni vek oko 12 godina.

Čovek koji uči na svojim greškama i životinja koju spasiš gaženja posle minut ode opet da trči pod točkove.

Fantastično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Covjek je za sebe najvaznija vrsta. To nam je priroda usadila u gene. Da nije tako mi prosto ne bi prezivjeli borbu za opstanak u prirodi. I to nema nikakve veze sa superiornoscu. Pa da je covjek vrsta koja samo stapom moze da se brani od tigra, i dalje bi bili za same sebe vazniji. Iako tigar dominira u lancu ishrane.

Covjek prosto zeli da zivi. Zivot mu je najveca dragocjenost. Ostale zivotinjke uopste nisu bitne u citavoj ovoj prici. Odnosno svaka vrsta je bitna samo za sebe. Tim sto smo dosli na vrh lanca ishrane nista se bitnije nije promjenilo. Ne odlucujemo mi o tome vec sama prirode koja diktira pravila igra. Priroda je zeljela da ljudi postanu najvaznija bica na planeti. Sto vjerovatno ima neke veze sa Bogom. Jer je logicno pitanje zasto bi bas mi od tolikih vrsta dobili razum na tacni?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 14:30:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
@Laser

Sad je već glupo polemisati, jer su ti ljudi već pružili dosta dobre argumente a ti i dalje teraš jedno te isto.

U redu brate, smatraj da smo mnogo najjači i mnogo najvažniji i najjebeniji i da će se cela galaksija sjebati ukoliko čovečanstvo kojim čudom nestane.

Samo nemoj da se iznenadiš, ako kojim čudom biljke nestanu, da ne možeš da udahneš vazduha.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.