Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78897 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Шапе је смазао кер луталица који наишао успут.  Smile

.... i viljuska sa spagetama i mojim omiljenim prelivom od mlevenog mesa je stala tik ispred mojih usta ....  Smile Smile Smiley 1

Pa sta mislis zaista da se desilo sa tim sapama? Vjerovatno da ih je na kraju krajeva neka zivuljka pojela... 

A mozda ih je i pojeo sam, nemajuci sta drugo, onako nepokretan, a jedino sto se moze pojesti, a u blizini je, su upravo njegove sape.
Jebi ga, priroda je surova.

E vidi, to mi nije palo napamet.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2010, 16:03:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Ljudi bre jel vam stvarno toliko zao tog psa ?
Budite humani pa pokupite neko gladno pseto sa ulice..
Ово је најпаметнији коментар.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

Шапе је смазао кер луталица који наишао успут.  Smile

.... i viljuska sa spagetama i mojim omiljenim prelivom od mlevenog mesa je stala tik ispred mojih usta ....  Smile Smile Smiley 1

Pa sta mislis zaista da se desilo sa tim sapama? Vjerovatno da ih je na kraju krajeva neka zivuljka pojela... 

A mozda ih je i pojeo sam, nemajuci sta drugo, onako nepokretan, a jedino sto se moze pojesti, a u blizini je, su upravo njegove sape.
Jebi ga, priroda je surova.

E vidi, to mi nije palo napamet.  Smile

ala ste bolesni sunce ti poljubim  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

A što da ga kupi sa ulice? Valjda shvataš da većina ljudi uključujući i tebe i mene jednostavno nije ni malo kriva zbog kučeta koje se rodilo na ulici i skita gladno levo desno. Pretpostavka je da će se snaći kad je već tu i to je to. Uglavnom se neko sažali na nejač-mladunčad-gladne i povredjene pse i mačke.  Takodje,odrasli psi i mačke ne mogu se vezati tek tako i prilično su nepredvidljivi za život u stanu.Tek ako su im životi spaseni ostaju zahvalni i vezuju se. 
  Na kraju,znaš i sam da maaaasa ljudi nema j*bene uslove za držanje ljubimca tako da opaska baš i nije cool.
 Ono što je za zameriti ljudima jeste da pre bace u kontenjer otpatke hrane nego pored za gladne pse mačke i ptice.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
Изверг отсякъл с брадва четирите крака на куче

обновена на 26 март 2010

Куче от Дряново бере душа, след като садист отрязал и четирите му крака. Пряка опасност за живота на 5-годишната Мима няма, защото навреме е заведена на ветеринар, но животното не може да се изправи. Принудено е да лежи само по гръб. За това съобщава „Труд".

За кучето, обикновена улична превъзходна, се грижел бащата на Добромир Дончев от Дряново. Взел го да му пази вилата извън града. Преди време видял, че единият крак на вярната и игрива Мима липсва и помислил, че животното е пострадало, докато обикаля из горите наоколо. Преди две седмици обаче, когато отишъл да нагледа имота си, стопанинът се натъква на ужасяваща гледка: останалите три крака на кучето били отсечени - вероятно с брадва.

Собственикът има подозрения кой е виновен: „С този човек имаме стара вражда, но не можем да го докажем, затова ще спестя името му".

Пенчо Рашков, областен координатор на Национална координационна мрежа "Справедливост за животните", който съобщил новината през вестника, казва: "Събираме подписка в Дряново против жестокото отношение към животните и конкретно за този случай. Ще организираме и електронна подписка в интернет, която ще изпратим до премиера, а чрез мрежата и до ресорния еврокомисар. На Запад при такива деяния се намесва полиция, прокуратурата, съд. А тук на този изверг най-много да му наложат глоба, ако се установи самоличността му".

Пренето са...

слика пострадалог пса...

« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 17:51:29 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
U hebo te, ovo uzima maha  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma to je ono prvo siroto kuce iz Bugarske .. prvo kod njih pa onda kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

A što da ga kupi sa ulice? Valjda shvataš da većina ljudi uključujući i tebe i mene jednostavno nije ni malo kriva zbog kučeta koje se rodilo na ulici i skita gladno levo desno. Pretpostavka je da će se snaći kad je već tu i to je to. Uglavnom se neko sažali na nejač-mladunčad-gladne i povredjene pse i mačke.  Takodje,odrasli psi i mačke ne mogu se vezati tek tako i prilično su nepredvidljivi za život u stanu.Tek ako su im životi spaseni ostaju zahvalni i vezuju se. 
  Na kraju,znaš i sam da maaaasa ljudi nema j*bene uslove za držanje ljubimca tako da opaska baš i nije cool.
 Ono što je za zameriti ljudima jeste da pre bace u kontenjer otpatke hrane nego pored za gladne pse mačke i ptice.

Sto se tice ptica, najmanje im treba covjek da ih hrani. Sto se tice pasa i macaka, najbolje za njih bi bilo da nikakvog posla  sa covjekom nemaju. Pas je danas u gradu osudjen ili da zivi kao lutalica ili kucno mezimce. Oba nacina su tortuta za zivotinje. Prvo psu, nikako nije mjesto u stanu. Male pasmine i nekako, ali vece nikako. To je za psa isto sto i za nas zatvor. Setnje koje zatvorenici dobijaju jednom dnevno jednako su nedovoljne kao psu setnje s gazdom. Druga stva je sto se psi sterilisu, te se citav zivot jadnog psa svodi samo na vjestacku, plasticnu hranu. A ta hrana ne moze biti nikako zdrava kao prirodna, sluzi samo korporacijama da zaradjuje milione.... Druge strana medalje su psi lutalice. Tu spadaju i napusteni psi. Napusten pas nije u stanju da zivi normalno. To je kao da covjeka od 50 godina, koji nista u zivotu nije radio, nije ni skolu zavrsio istjerate napolje da radi. Normalno da ce gladovati i da ce se muciti jer nije on kriv sto mu je oduzeta prirodna sredina, kada je trebao da savlada zivot u njoj.   
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 20:10:45 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Odličan post matori-lepo govoriš.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ok, nista od toga nema veze sa covecjim bolesnim postupcima..
Jeste mi zao tog kuceta,ali mi je hiljadu puta gora pomisao da se takav mentol seta na slobodi...Jerbo, covek koji to uradi ne moze biti normalan, nema teorije.
I sto takav debil da bleji na slobodi? Nema nikakvog razloga...Osakatiti kuce, osakatiti coveka. Sve je to isto, bolestan postupak i dalje ostaje bolestan bez obzira nad kim se vrsi,
jedino je pitanje sta ce vise da nas frapira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.