Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78554 puta)
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
A ko je kriv? Drzava?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Da , ali kad neko ubija radi izivljavanja ..taj nije normalan vec bolestan i nije on kriv ?!
Jel shvatas sta hocu da ti kazem ???

Naravno , nisi primetio da sam rekao da takve treba smestiti u odgovarajuce ustanove , nisam napisao u zatvor !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
I opet vise zalis kera ?  Smile

A ko je kriv? Drzava?  Smile Smile
Drzava,Bog ..priroda..odakle ja znam  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Naravno ! Da je ker poludio i zaklao coveka onda bih žalio coveka a ne ludog  kera   Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 15:14:07 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Salio sam se malo,bio sam ironican,ali poenta je bila da ti ne mozes da kazes da je ta kerusa dobar pas,jer ne znas kakva je bila pre nego sto je ovaj bolesnik uradio ovo sto je uradio...Predpostavio si sa slike da je "dusa od psa"...

Bravo...pravilan način razmišljanja....čim nismo utvrdili da je "ta keruša dobar pas" to nam daje za pravo da joj odsečemo sve četiri šape Smile...i naravno, potpuno je normalno da uđemo na tuđi posed i zakoljemo nečijeg psa...( smešno je i pomisliti da je taj rotvajler želeo da napadne, jer dotični kreten ne bi imao vremena ni da podigne nož )

jbt.....mislim da da su nacisti bili humanitarni radnici u odnosu na pojedince na ovom forumu..... Smile
Kao prvo nemoj da me poredis sa nacistom...Ja makar mogu da se suzdrzim da te ne prozivam...
Kao drugo,nisam nigde rekao da time sto nismo utvrdili da je dobar pas odma daje na pravo da je izkasapimo...
Da si ustvari procitao sta sam napisao,a ne samo serinjao gluposti,video bi da nigde nisam rekao tako nesto...
ne vredi pricati sa takvima kao ti...

To sto ja imam rotvajlera daje mi za pravo to da kazem, jer pored rotvajlera imam i zdrav razum i logiku. Taj pas ima dosta snage (iznenadio bi se koliko), a svaki pas je brzi, spretniji i okretniji od coveka. Eto tako sam zakljucio da je taj pas bio smiren i da nikog nije napao sigurno. Pa ja mom rotvajleru ne mogu da uzmem ni stap iz usta u igri, ako ona nece da mi da, a ne da ga usput ubodem nozem i zakoljem. Ti se ocigledno jako slabo razumes u pse... i ok... to je tvoj izbor, ali nemoj onda ovde da pricas o stvarima o kojima nista ne znas.
Ne,ne daje ti za pravo,to sto ti znas jednog psa,ne znaci da ih znas sve...
I takvo zakljucivanje je cista glupost...
Ja sam priznao da sam pogresio,i to stoji,ali ti ne mozes da dokazes da je pas dobar samo ako je i tvoj pas dobar...
Evo naprimer ti si dobar covek,i ne bi povredio psa...I eto ako si ti covek i dobar,to odma znaci da su svi ljudi dobri...cak i onaj koji je izkasapio ovog psa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Naravno da ne zalim monstrume, ako su bolesni neka ih zali porodica koja ih nije na vreme poslala na lecenje i bavila se njima.

Naravno da bi covek koji bi psu odsekao noge zato sto mu je ujeo dete jednako bio bolesni monstrum. Ne moze se nikako mesati ubistvo kera iz nekog opravdanog razloga sa sakacenjem. Ako ti pas ujede dete i ti ga ne ubijes vec se izivljavas, onda je pitanje da li je veci tvoj nagon da detetu ili ka sadizmu pa koristis situaciju i izgovor suzene svesti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A što ponavljaš ono što sam ja rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma nista strasno, u Iranu reckaju i ljudima ruke. Hebi ga, rat, kriza, ko zna sta su sve ljudi prosli
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Pa ako nije nista strasno idi u Iran u ukradi neki suvenir da mi doneses... i gledaj da te uhvate.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.