Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78503 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Неки дан је човеку преса смрскала руку, баш ћемо видети да ли ће њему неко помоћи? Вероватно неће, и вероватно ће када се опорави добити отказ јер не може да ради итд...
 Smile
On nije bio na tv-u kao ova kera, to je razlika...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Toliko stvari se desava ljudima u Srbiji, a da niko ne obraca paznju na njih. Mom bliskom rodjaku je masina na poslu potpuno onesposobila desnu ruku, a drzava ne zeli da ga udostoji invalidske penzije. To mene brine ovih dana.
Ova vest je preprenaduvena u medijima... Slazem se da to govedo treba privesti pravdi, ali zasto ovolika prasina? Da bi se formirala zivotinjska policija? To je, uz mirisljavi toalet papir, najgluplja stvar ikad izmisljena.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Koliko je ljudi amputiraca koji danas nemaju sta da jedu jer nisu sposobni da zarade a drzava ne mari za njih?? I ja pored tih jadnih ljudi treba da kukam za nekakvom dzukelom i njegovim nogama?

Pa ko te tera majke ti?  Smile Smile Dobra volja pojedinca je da daje novac za nesto....Ti posto neces i ne moras da dajes a ko hoce ne mozes da mu zabranis......

Citat
Сви се слажемо да је жалосно то што се ради животињама, али им правити протезе је још жалосније.

Неки дан је човеку преса смрскала руку, баш ћемо видети да ли ће њему неко помоћи? Вероватно неће, и вероватно ће када се опорави добити отказ јер не може да ради итд...

Какве животиње, па овде су људи  често третирани горе од животиња

Postoje 2 opcije.Prva opcije je da mu daju inekciju i da ga ubiju a druga opcija je da pokusaju da ga spasu.....Posto je ovo akcija dobrih ljudi ne vidim sta je problem.Neces ti davati kes iz svog dzepa nego ce dati onaj ko zeli...A ti ako ti je zao nekog coveka organizuj neku akciju pa nek ti raja da pare.I nije tacno da nema toga.Na svakom cosku imas da dajes donacije za neko bolesno dete kome treba operacija...Dal je to dovoljno- naravno da nije.Raja danas nema kes i slabo ko moze da pomaze.Mogu da pomazu 1% lopova koji drze sve ali njih zabole patka.....A sto se tice keruse mozda ce neko dati lupam 200 din ili 100 din...Nece sad raja davati ne znam koje pare.To je samo akcija dobrih ljudi da se pomogne jadnom osakacenom psu.Ja licno sam 100% za to da mu se pomogne.Npr moja profesorica iz srednje je nosila hranu da nahrani pse i macke lutalice.Mozda je to nekom sranje ali jbg imas ljude kojima je to OK.Do ovoga ne bi doslo da drzava brine o lutalicama osim sto ih prepusta ulici gde podivljaju ili ih neko prikolje....
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Да се то псето није појавило на тв-у, вероватно би га успавао и тај ветеринар код кога је прво стигао.
Колико сам упознат ГРАД му купује протезу, јел тако? Па то су паре Београђана који би сигуран сам пре дали паре неком детету него псу луталици.

Овде све пише Smile

немој ме погрешо схватити, и мени је жао што се овакве ствари дешавају, али сматрам да има паметнијих ствари од куповине протезе овом псу.
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Novi šokantni slučajevi zlostavljanja i ubijanja životinja
Pomazio pa zaklao rotvajlera!
Subota - 17.04.2010
Nakon što je neko u Beogradskom naselju Medak osakatio kerušu Milu i odsekao joj sve četiri šape, na dunavskom keju, kod šljunkare u ulici Vuka Vrčevića bb, juče oko 11 časova, dogodilo se i monstruozno ubistvo psa. Muškarac S. J. (65) je četvorogodišnjeg rotvajlera koji se odazivao na ime Rauf prvo pomazio, a zatim zaklao!

Pas je, kako saznajemo, živeo kod šljunkare ispod pančevačkog mosta, gde je čuvao mašine i prostorije u kojoj borave radnici. S. J. je šetao s još jednim prijateljem, koji je sa sobom vodio manjeg terijera. Rotvajler im je prišao, kako očevici tvrde, bez glasa. Vlasnik terijera je svog mezimca tada podigao, a S. J. je, nakon što je pomazio rotvajlera, izvadio nož i nekoliko puta ga brutalno ubo. Nakon što je izboden, ranjeni pas se povukao ka šljunkari, gde je i iskrvario.
- Rauf nije ni zalajao, već je mirno prišao zbog drugog psa. Jedan muškarac je krenuo da ga bije nekom palicom, a drugi, koji je imao kapu i brkove, smirivao ga je, a onda pomazio Raufa i na zaprepašćenje svih prisutnih izvadio nož i zaklao! Prišao sam mu i pitao ga zašto je to uradio. Odgovorio mi je: „Nemoj sad i tebe da zakoljem“ - svedoči Abazim Muharem, čovek koji je hranio i negovao Raufa na šljunkari.
On je odmah otrčao do vlasnika šljunkare Dragoljuba Ponjavića, koji za „Alo!“ objašnjava da je Rauf bio veoma miroljubiv pas.

- Imam dete od šest godina koje je obožavalo Raufa, čak mu je i ruke u usta guralo, a da ovaj nije reagovao - tvrdi Dragoljub.
- Kada sam dotrčao do šljunkare, video sam psa kako hramlje i bukvalno je iz njega u velikim mlazovima štrcala krv. Verovatno ga je izbo u predelu srca. Hteo sam da zadavim ubicu, ali su me zaustavili prijatelji, koji su u međuvremenu i pozvali policiju - kaže Ponjavić.
Kako saznajemo, policija je tokom jučerašnjeg dana uhapsila S. J. i on je zadržan u pritvoru.

Lovci ubijali pse u parku!

Svetlana Dejanović-Avramović, predsednica Društva za zaštitu životinja iz Niša, zatražila je da se hitno pronađu i kazne lovci koji su u spomen-parku Bubanj u Nišu ubijali pse! Slučaj je policiji prijavio Nišlija Mihajlo Jocić, koji je sa još dvojicom prijatelja bio očevidac masakra, a krivci nisu pronađeni ni posle mesec i po.
- Prvog psa su ubili 100 metara od kuće naseljene dvema porodicama s malom decom, a jedva 30 metara od veoma frekventnog puta prema Novom groblje. Hladnokrvno ubistvo izvršio je omanji čovek u maskirnom odelu sa lovačkom puškom „položarom“, koji je potom pobegao kroz šumu. Tamo smo i našli drugog psa, koji je ubijen na terenu za košarku i odatle odvučen u šipražje. Možda ih je bilo još, ali ih nismo pronašli - kaže Jocić i dodaje da se svake godine ponavljaju masakri nad psima na prostoru tog spomen-parka.
U Lovačkom udruženju „Niš“ kažu da to nisu učinili lovci te asocijacije.
- To je samo neko samovoljno mogao da uradi, lovačko udruženje ne stoji iza takve akcije. Podržavamo inicijativu da se krivci pronađu - kaže upravnik Lovačkog udruženja „Niš“ Nebojša Stojanović.

M. LONČAR - B. Janačković

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Да се то псето није појавило на тв-у, вероватно би га успавао и тај ветеринар код кога је прво стигао.
Колико сам упознат ГРАД му купује протезу, јел тако? Па то су паре Београђана који би сигуран сам пре дали паре неком детету него псу луталици.

Овде све пише

немој ме погрешо схватити, и мени је жао што се овакве ствари дешавају, али сматрам да има паметнијих ствари од куповине протезе овом псу.

Svakako pitanje iz kog fonda ide taj novac.Ne branim Djilasa ali ne moze on bas da izvuce pare odakle mu padne na pamet.Verovatno grad ima neki fond koji je namenjen novac za pse i od tog novca ce da kupi protezu.Naravno da nije bilo na TV da nikad ne bi niko saznao.Ali ovo su stvari koje trebaju da svi znaju.I mora se jednom stati na put muciteljima zivotinja.Takodje pas je zivotinja koja nije sama sebi odsekla noge nego je to ucinio COVEK tako da je logicno da mu covek i pomogne.I znam da ima precih stvari od psa medjutim opet ponavljam da Beograd 100% ima neke posebne fondove za zivotinje i da sigurno nece uzeti pare za bolesnu decu....Plus i da Djilas ne da pare idi na facebook i videces grupu od 160 000 ljudi i neka svaki deseti da bar 50 din za psa i eto ti novca dovoljnog za proteze.Iskreno mislim da kupovina od strane Djilasa nece biti ni potrebna jer ce ljudi sami skupiti taj novac.Takodje su se javili pojedinci sa ponudom da sami plate proteze i da udome psa.Opet kazem to je sve akcija ljudi koji su zgozeni postupkom pojedinca i sasvim je human potez da se skupe pare.Ja ne mislim da trebaju svi da daju novac ali mi koji zelimo cemo dati.A naravno da u ovoj zemlji ima na hiljade nesrecnih ljudi kojima treba pomoc medjutim sumljam da ce im mojih 200 din za psa znaciti mnogo.Uostalom ja sam slao SMS-ove za gladne sa Kosmeta i do sad sam ucetvovao u humatarnim akcijama za ljude medjutim ovo je prvi put da cu dati novac za psa jer sam zaista zgrozen mucenjem zivotinja
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Од тих 160000 са фејса рачунај да ће дати паре њих 16, осталима досадно па се зајебавају...

Ма контам ја тебе шта ти кажеш, и ја сам за то да нико нема право да мучи животиње, али ето десило се. Било не поновило се. А Ово око фондова нећу ни да коментаришем Smile
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pokrenula sam lavinu  Smile

ljudi ... jos nesto zaboravljamo . a to je da ce taj pas da se namuci kao isus dok se ne pozavrsavaju operacije oko proteza  Smile

jadna kerusa nece znati sta je snaslo. pozelece 100 puta da crkne .

i sta njoj znace proteze. to vise nikada nece biti pas  Smile
koliko ce joj vremena trebati da se oporavi , da stane na svoje sapice  Smile

majke mi mislim da je bilo humanije da se pas uspavao ....
jako mi je zao. ali stvarno tako mislim.

nikada nisam videla da su konju koji je prebio nogu namestili protezu nego su ga odmah poslali u klanicu  Smile

fond ? a koliko ce kosta postoperativni period ? pa svaka proteza se radi pojedinacno ?
to sve kosta narode moj ...

sto rece neko odgore a svaka mu cast, covek kojem je masina otfikarila ruku ima prvo da se namuci sa bolovanjem , onda ako bude imao srece da dobije invalidsku a jos moze i otkaz da popase jer nije dosao da radi i usudio se da uzme bolovanje .. ipak on ima jos jednu ruku i 2 noge  Smile

da je u drzavi socijalni i zdravstveni program takav da svaki pojedinac bude adekvatno lecen i zbrinut. da ga pravo drzave cuva kao oci u glavi jer je invalid zbog posla , da su bolovanja ko svet .....onda bi bilo logicno da i zivotinje cuvamo i pomazemo kako znamo i umemo.
ovako ?
dajte molim vas...sprdnja nista drugo.

a pojedinci koji kupuju protezu neka usvoje neko jadno uplakano dete koje nema danas ni parce hleba da pojede  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 13:40:24 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Од тих 160000 са фејса рачунај да ће дати паре њих 16, осталима досадно па се зајебавају...

Ма контам ја тебе шта ти кажеш, и ја сам за то да нико нема право да мучи животиње, али ето десило се. Било не поновило се. А Ово око фондова нећу ни да коментаришем

Ne verujem da je bas tako ali aj dobro......Inace Djilas pametno trosi svaki dinar i nije lopov  Smile U BG-u gradska vlast krade sakom i kapom vec 20 godina i samo od apoteka u BG-u ljudi uzimaju milione dinara koje kradu od bolesnih ljudi  Smile Npr u NS-u su ti skuplji lekovi u drzavnim apotekama nego u privatnim jer pojedinci uzimaju kes sebi u dzep.A kazem u BG-u je jos veca lova.Tako da pare se u Srbiji bacaju svaki dan a ona Katarina Rebraca je uzimala kes od bolesnih koji ce mozda umreti jer nisu dobili pomoc iz njenog fonda.Tako da prijatelju veruj mi ova zemlja je bure bez dna i cak ako gresim da su pare za psa uzete iz fonda za zivotinje opet je Djilas ucinio dobro deli jer je bar 1 dan odlucio da pare koje trpa u svoj dzep da za napacenu zivotinju  Smile U Srbiji niko namenski ne trosi novac pa tako da jedan pas nece biti problem  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.282 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.