Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78002 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Pitanja su besmislena, niti jedno nije relevantno niti vodi ka razumnoj diskusiji.
Ja ovako mogu do sutra...ali nemam nameru da gubim vreme.

edit: pa i ako je pudlica, ona će pobeći i kako ću onda ja da žrtvujem čoveka da bi je spasila? Ako je medved zgrabi, šta ja tu mogu...navabiću drugim čovekom koji će mirno da čeka da ga žrtvujem?I kako uopšte možeš da spasiš nekoga od medveda? Mislim, znaš li ti šta je medved?

Zaboga...kad već daješ neki primer, stavi ga u realne okolnosti, a ne ove iz crtanog filma.

Laser...ne možeš ti da izvodiš zaključak u odnosu na ono što je ona rekla, zaboga miloga. Ako tebi nešto znači, ne znači i njoj.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Citat
Ali isti taj isti razum i inteligencija govore razumnim i inteligentnim ljudima da ne bi trebalo da sakate kerove, niti im to daje pravo. Samo zato što im se može.

Upravo suprotno.
Daje im za parvo.
Pitanje je da li je to moralno ? I da li treba sakatiti pse i ugrozavati druge vrste samo zato sto nam se moze.

Naravno da ti ne daje za pravo. (i moralno i društveno pravno uređeno)
Daje ti mogućnost.

U istoj meri koliko ti inteligencija i snaga daju mogućnost da pečeš male glupe bebe u mikrotalasnoj.
Al' ti ne daje za pravo.

Ako daš sebi to za pravo.
Drugi ljudi ti oduzmu većinu tvojih prava.

U nekim državama pravo slobode, u nekim državama pravo života.
Al' ti svakako oduzmu većinu prava jer nisi dobro razumeo na šta stvarno imaš pravo.

I lavu niko ne daje za pravo da me raskasapi kad naidje na mene u sred dzungle.

Lav nije razumna životinja. Za razliku od čoveka.
I naravno da imaš pravo da odbraniš svoj život ako proceniš da je ugrožen.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:51:51 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Nema tu šta da se buniš, tvoja rasa treba da ti bude preča od bilo koje druge.

Kao sto rekoh, GDE sam ja to napisala, DIREKTNO i KONKRETNO, da mi je jedna rasa preca od druge, moje, pa ovako pises? Nigde se nisam izjasnila, prema tome ne pisi o necemu o cemu pojma nemas, jer ocigledno ne znas da citas, i pored svog razuma koji ti je dan, ili ti rezon malo bezi...  Smile

Ali ne, svevideci Laser, sve vidi i sve zna  Smile Sta sam po religijskim uverenjima(cak iako ne vidim da sam se IGDE IKADA na forumu izjasnila), sta mi je bitnije, koji su mi prioritei u zivotu, kakve gace najvise volim da nosim  Smile
Ovo je sad već prešlo u težak bezobrazluk. Klasični Burek huligan koji hvata na galamu i smajlije koji se keze.

Evo ako hoćeš da ti nacrtam... rekla si da ne bi mogla da biraš između čoveka i psa. To znači da ti vrede podjednako i da ti tvoja vrsta i nije toliko bitna čim neka druga može da joj parira i da to omalovažavanje soptvene rase dolazi iz tvog razuma koji si isekla iz citata. Rekao sam da će u tom trenutku prevagnuti instinkt i to te izgleda mnogo vređa, izvini što sam pomislio da si čovek izgleda da ti nick savršeno odgovara.

Hahahahahahhahahahahahaha carski  Smile

Lepo ti je Brana rekla, zakljucujes umesto mene, i to nije moj problem, tumacis moja misljenja onako kako ti odgovaraju i izvlacis iz konteksta i sve to nekom logikom ptica je zuta, limun je zut, tako da ptica je isto sto i limun.

Mene ne vredja sto si rekao da bi prevagnuo instinkt, nemam problem sa tvojim misljenjem kao takvim, ali imam problem sa tim kada ljudi smatraju da bolje znaju od mene sta bih i kada bih uradila cak i onda kada ja ne znam sta bih sama uradils, taj sindrom prorocice, ''da ti ja kazem sta bi bilo i sta bi uradila'', e to je bezobrazluk, kao i ovo izvlacenje zakljucka i trpanja reci u usta tamo gde ih neko nije rekao  Smile

Takodje me ne vredjaju niti pogadjaju ti apeli na humanost i sranja tipa ''Nick ti pristaje, tvoja razmisljanja nisu humana, ti nisi covek'', iz prostog razloga sto je meni svejedno, nisam ja ta koja je postavila ljude i ljudskost na neki visi pijedestal kao vi tako da me to ne pogafdja, ocigledno je ta izvitopirena selektivna humanost(samo prema ljudima)samo vama bitna.

I odlucite se, malo malo pa spomenete neki instinkt u ljudima kada vam treba kao argument, a vec u sledecm trenutku smo mi ''O na tako visem stupnju svesti i razvoja koji nisu primitivni i nstinktivni kao zivotinje''...Odlucite se, ne moze i jedno i drugo  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:43:02 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
i sve to nekom logikom ptica je zuta, limun je zut, tako da ptica je isto sto i limun.

Pingvinski silogizam.  Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49778
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Pitanja su besmislena, niti jedno nije relevantno niti vodi ka razumnoj diskusiji.
Ja ovako mogu do sutra...ali nemam nameru da gubim vreme.

edit: pa i ako je pudlica, ona će pobeći i kako ću onda ja da žrtvujem čoveka da bi je spasila? Ako je medved zgrabi, šta ja tu mogu...navabiću drugim čovekom koji će mirno da čeka da ga žrtvujem?I kako uopšte možeš da spasiš nekoga od medveda? Mislim, znaš li ti šta je medved?

Zaboga...kad već daješ neki primer, stavi ga u realne okolnosti, a ne ove iz crtanog filma.

Laser...ne možeš ti da izvodiš zaključak u odnosu na ono što je ona rekla, zaboga miloga. Ako tebi nešto znači, ne znači i njoj.

Добро, схватио сам шта хоћеш да кажеш. У твојим очима нема никакве разлике између живота пса и човјека. Твој став је исти као и код осме путнице.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:46:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nama ljudima je svakako bitniji zivot coveka... a uopsteno gledano... u istoj meri su vazni zivoti i coveka i zivotinje... mislim da je to ono o cemu Brana i Osmica pricaju Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Upravo sve što si napisala i sama radiš. Smile
Ne znam da li si toliko ćorava ili se izuzetno trudiš da me podjebavaš. (šta sam ti ja to grdno uradio?)

Biće da je ovo drugo.

Čim se ne vređaš na to što sam ti rekao da nisi čovek govori koliko je sati. Ahahahhahaha (evo umesto tebe) Smile Smile Smile (još malo)

Citat
tumacis moja misljenja onako kako ti odgovaraju

U tom slučaju lažeš. Ne možeš ti da budeš privržena svojoj vrsti a da budeš ravnodušna pri odabiru između druge i svoje.
Ako možeš ti si jebeni fenomen koji menja mišljenje iz minuta u minut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Nama ljudima je svakako bitniji zivot coveka... a uopsteno gledano... u istoj meri su vazni zivoti i coveka i zivotinje... mislim da je to ono o cemu Brana i Osmica pricaju Smile

Tepica je najpametniji kad ne koristi fudbalsku inteligenciju. Smile Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat
a uopsteno gledano... u istoj meri su vazni zivoti i coveka i zivotinje
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49778
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Zivot, bilo covjeka bilo zivotinje je prema vama potpuno beznacajan. Ukoliko smatrate i da je vrijednost koju mi dajemo nasem zivotu samo hemijska reakcija. Onda ne moze da se kaze da su svi zivoti podjednako vrijedni. Ili je samo ljudski zivot vrijedan ili nije niciji. Ili nema nikakve vrijednosti ili je ljudski zivot neprikosnoven. Ne postoji treca opcija.   
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 21:14:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.