Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 77990 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Reci mi da se zajebavas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Свако ко је садиста према животиња може да се запосли у месници. Тако ће задовољавати своје уврнуте склоности, а уз то бити и користан члан људског друштва. Којег нико од локалних душебрижника неће нападати...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Reci mi da se zajebavas  Smile
Ti bi birala da li da spašeš kera ili čoveka, da li se ti zajebavaš? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Kad sam ja rekla da bih birala, o cemu ti pricas, je'l si ti zdrav decko? Ja vidim da ovde DRUGI vecito pricaju o nekom izboru i o hipotetickoj situaciji biranja izmedju kera i coveka, ja takvu stiuaciju nikad nisam postavila.

Ja sam rekla da ja ne bih mogla da izaberem i da NE BIH MOGLA da ucestvujem u ubistvu bilo koga/cega u takvoj hipotetickoj(i nadasve ekstremnoj i nadrealnoj situaciji) i da ne bih mogla da sprovedem takvu odluku, bila bih u zescoj dilemi da mi se to, nekim Sci-Fi cudom desi, i vec sam napisala da je skroz okej ako me to cini mentolom, ne pogadja me, a vi to zovite mrznjom prema ljudima ili kome god ako hocete, ali to je onda VAS problem a ne moj... Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 19:48:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Draga putnice, pa dok bi se ti premisljala stradala bi oba zivota. I tebi bi bilo lakse i da se tako zavrsi nego da izaberes covjeka umjesto psa?  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 19:52:45 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Dobro, ali šta bi na kraju uradila? Ništa, pustila bi i kera i čoveka da umru? Smile (preteče me Magic)

Ja kad ti kažem, spasila bi čoveka bez trunke razmišljanja, to ti je isti onaj instinkt koji ubija životinje Wink

Nisi "mentol" zbog toga to je samo neljudsko razmišljanje da ti je preča druga vrsta od svoje.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 19:56:37 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Draga putnice, pa dok bi se ti premisljala stradala bi oba zivota. I tebi bi bilo lakse i da se tako zavrsi nego da izaberes covjeka umjesto psa?  Smile

A šta ako je čovek osuđeni pedofi?Silovatelj? Masovni ubica?
Opet je važniji od psa?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
A mozda bi dok bih se ja tako premisljala odjednom niotkuda uleteli Chuck Norris i Betmen zajedno kao neocekivana sila koja se iznenadno pojavljuje i resava stvar i spasili i kera i coveka i mene i izvadili svet iz g..vana zauvek...  Smile Ajde sad tako da banalizujemo primere i da lupamo do sutra hipoteticke glupave situacije i pravimo Naucno fantasticni film da bismo uverili ono drugo da u stvari ne misli i ne oseca tako.

Ja kad ti kažem, spasila bi čoveka bez trunke razmišljanja, to ti je isti onaj instinkt koji ubija životinje Wink
Evo, poceli su svevideci ljudi Burek foruma koji bolje znaju od tebe samog sta bi uradio i sta zelis cak i onda kada ti sam ne znas   Smile
Je'l mozes jos da mi kazes gde cu danas sutra da se zaposlim i cime zelim da se bavim, evo bila bih ti vrlo zahvalna ako bi mogao da me prosvetlis  Smile

Nisi "mentol" zbog toga to je samo neljudsko razmišljanje da ti je preča druga vrsta od svoje.

Gde sam ja to rekla, KONKRETNO i DIREKTNO?
Nauci da citas, i ne trpaj mi u usta reci i razmisljanja koja nisam izrekla  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 19:58:27 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Nema tu šta da se buniš, tvoja rasa treba da ti bude preča od bilo koje druge. Tvoj razum ti muti tu prirodom i bogom datu osobinu. Zaboravih da napomenem da si ateista... silly me. Smile

Evo, poceli su svevideci ljudi Burek foruma koji bolje znaju od tebe samog sta bi uradio i sta zelis cak i onda kada ti sam ne znas   Smile
Je'l mozes jos da mi kazes gde cu danas sutra da se zaposlim i cime zelim da se bavim, evo bila bih ti vrlo zahvalna ako bi mogao da me prosvetlis  Smile
Ko čita pobeđuje. Zar ne?

Za poso mogu da ti lupim... recimo higijeničarka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24

A šta ako je čovek osuđeni pedofi?Silovatelj? Masovni ubica?
Opet je važniji od psa?

Ja sam postavio tri jasna pitanja. A ti mi daj tri odgovora. Pa me onda pitaj nesto...

Da li bi u situaciji da pred tebe iskoci medvjed zrtvovala covjeka da spasis psa ili obratno?

Da li bi, kada bi vidjela kako se utapaju djete i mace, spasila mace a pustila djete da se utopi, ili obratno?

Da li bi na pustom ostrvu bez hrane prije zaklala covjeka ili majmuna?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:14:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.