Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78883 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro, ne mozes porediti bas psa i coveka. Bez sapa ce taj pas stvarno tesko da zivi, opet je pitanje kako ce biti sa protezom posto dosta zivotinja koje kasnije postanu hendikepirane ubrzo uginu cak i ako ozdrave upravo zbog depresije.
Ja sam opet video jednog psa koji je imao neka kolica jer nije mogao da pokrece zadnje sape. I bio je cak zivahan.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ne poredim psa i coveka vec disfunkciju  Smile

zivotinjama je umnogome lakse jer su : niski - ne povrede se niti ugruvaju ako izgube ravnotezu, naviknuti na puzanje i lezanje na patosu, macke i psi sa normalnom funkcijom unutrasnjih organa i ovako nista drugo ne rade osim sto se najveci deo dana izlezavaju negde gde im je udobno i toplo. Prema tome, ovaj pas ako je zdrav i voljen nece uginuti od depresije najverovatnije .. naravno potrebna je nega i strpljenje. Na zalost, ljudi je danas nemaju ni za druge ljude, a kamoli za zivotinje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To jeste tako, al u celom svetu, ljudi nemaju vremena ni za decu a kamoli zivotinje. Inace, moja prijateljica je nasla mace pored puta u Spaniji, bila mu smrskana zadnja sapa. I odnela ga kod veterinara, platila operaciju 200 evra (za 20 evra je mogla da ga "uspava") i da vidis macka sada. Kralj zivotinja, kad dodje neko nepoznat kod nje, ne povlaci se ko druge macke vec ide da vidi ko je to dosao. Jedino ne moze nesto da skace po namestaju al se zato prednjim sapama dobro penje, hoda brzo a neki put izgleda kad hoda ko zec, jer sa zadnjom sapom "skakuce".
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ima ljudi koji su zaista dobrovori, svaka im cast. Ja ne mogu da prodjem pored povredjene zivotinje i da joj ne pomognem, dovlacila sam kuci od buba i gustera i zaba, preko macica, kerova, golubova, sova, zeceva, guske, patke, ma ne znam ni ja vise koga sve ne  Smile Ova moja jadna majka svaki put je dozivljavala nervne slomove  Smile  Smile

ali pomognes pa ako nemas uslova saljes dalje, nekome ko ima i uvek se nekako udome, uvek se nekako sloze kockice .. poenta je da ne budes necovek prema zivom bicu koje te se inace, instinktivno - plasi, jer si nadmocniji. E zato je to psihologija i zato takve osobe treba sklanjati sa ulica, jer taj takav sklop licnosti je opasan po druge, ne samo zivotinje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ehe, jos se secam upitnika sa regrutacije iz doba JNA: "Da li volis da mucis zivotinje - da ili ne"   Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ehe, jos se secam upitnika sa regrutacije iz doba JNA: "Da li volis da mucis zivotinje - da ili ne"   Smile

Упитник за добијање америчке визе ...

да ли сте некад били припадник неке паравојне/ терористичке организације ... да или не

али најјача је била напомена ... позитиван одговор не значи аутоматско одбијање захтева  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
inekcija jel .. i po inekcija svim hendikepiranim osobama jel i to? ..

sta sve necu cuti ..  Smile

Elem, mene cudi da se Ivica nije javio da pruzi utociste ovom mucenom keru .. ako nista kad stane ne noge (proteze)  i oporavi se potpuno, moze da cuva stadion  Smile
Brateeeeeeeeee koje poredjenje ?!
Pa to bi i bilo najpametnije ..Ovako izvode cirkus sa kerusom
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma neka, neka je pravda, od psa koji je puzao po ulici u bolovima u potrazi za nesto hrane i vode, osakacen od nekog debilnog psihopate, sada moze da uziva svu paznju. Inace taj pas je samo dno egzistencije. Cekao je mozda jos da ga neka deca dotuku kamenjem jer ne moze da pobegne il da ugine od gladi i zedji ukoliko bi preziveo ozlede.
Nek sada dobije svu paznju jer to je stvarno zivotinja koja ne moze da trazi neku svoju pravdu i da se brani.
A to sto se Tadic ponudio da je usvoji, to je mogao svako al sto nije pre
« Poslednja izmena: 25. Apr 2010, 03:57:46 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
za kakve tek nas smatra kad misli da cemo da popijemo ovakvu glupost
Za iste one koji su izabrali Kostunicu, Milosevica i ostalu bagru  Smile
Elem, mene cudi da se Ivica nije javio da pruzi utociste ovom mucenom keru .. ako nista kad stane ne noge (proteze)  i oporavi se potpuno, moze da cuva stadion 
Sto, da nisu i to mozda ukrali, nije mi valjda promaklo?  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49876
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
To jeste tako, al u celom svetu, ljudi nemaju vremena ni za decu a kamoli zivotinje. Inace, moja prijateljica je nasla mace pored puta u Spaniji, bila mu smrskana zadnja sapa. I odnela ga kod veterinara, platila operaciju 200 evra (za 20 evra je mogla da ga "uspava") i da vidis macka sada.

I sad će neko reći vlasnici kućnih ljubimaca nemaju za taksu.  Smile

dovlacila sam kuci od buba i gustera i zaba, preko macica, kerova, golubova, sova, zeceva, guske, patke, ma ne znam ni ja vise koga sve ne

Jesi se ti to vracala iz lova ?  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2010, 06:13:40 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.