Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim sve vozace automobila da pogledaju ovaj video  (Pročitano 13922 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Procitao sam celu temu i mislim da se previse generalizuje i sa jedne i druge strane. Ludaka na ulicama nikada nije bilo vise, motorista i vozaca automobila. Problem je sto velika vecina njih odmah sedne na 1000 ccm. Da je on krenuo sa Tomosom pa na neki skuter od 50 kubika itd. bilo bi mnogo bolje. Ovako je strasno. Dobar deo njih su tatini sinovi kojima se moze. Ne nose zastite, kupili su dozvole itd.
Sa druge strane, nista nije bolje ni sa vozacima automobila. Kretena koliko hoces. Ja sam jedno vece oko 12-01 bio na Banovom brdu i nisam mogao da verujem koliko ima likova sa nabudzenim GSI-jevima, Golfovima, Zastavam i ostalim kantama koji se trkaju po Pozeskoj i divljaju okolo. Gledam par klinaca od 14-15 godina kod mene u kraju kojima roditelji daju automobile da se voze. Naravno, tu je ulazenje u krivine pod rucnom, nepostovanje  propisa (koje nisu ni imaji prilike da nauce) i ostalo.
U svakom slucaju, vozaci motora nisu svesni koliko ugrozavaju pre svega sebe, a i druge ucesnike svojom brzom voznjom i nepostovanjem saobracaja, a vozaci automobila ne obracaju paznju mnogo na ove druge.
Trebalo bi svi da se pridrzavaju pravila saobracaja i bilo bi mnogo bolje. Sto se mene tice, motoristi su vece "zlo", ali i ovi drugi su im za petama.

Moj potpis mnogo toga govori.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 22:52:25 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ali postavlja se pitanje sta je ispravno, pustiti ih da idu izmedju vozila ili to zabraniti... Sta mislite?
a jel uredu da mi cekamo na semaforu k'o budale? i sta je on? najpametniji?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Vi ste jaci a motori obilaze s desna, preko pune sa 250+kmh, guraju se da budu prvi na semaforu...da makar malo izjednace.

Ако је њима стало да гину нека им вала, то је њихов проблем, а ни ти ниси баш спашен чим имаш такву логику.

Citat
Mnogo ljudi jednostavno zavidi motorima koji se provlace kroz guzvu i razmisljaju tipicno srbendski "e, ako ja ne mogu, neces ni ti"

Боли ме баш ћошак што се ти провлачиш док колона стоји, проблем је што се провлаче док се колона креће. Једна трака је предвиђена за једно возило. Не за два. Значи цела ширина траке је моја. Немој ме обилазити ни са леве ни са десне стране мојом траком јер ја нисам дужан да пазим да ли будала ради нешто сулудо!
« Poslednja izmena: 19. Apr 2009, 02:12:56 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
проблем је што се провлаче док се колона креће
Upravo ovo.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you're feeling down depressed and lonely...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Ja se provlacim samo ako sam najdalje treci-cetvrti u koloni i ako je taj semafor jako kratak.
Inace, vise volim da izbegnem gradsku voznju.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Данас сцена на магистралном путу, жена вози скутер и на скутеру троје деце... По мојој слободној процени сво троје укупно немају 10 година.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Сцена готово сваки дан. Отац вози ауто а испред волана набио синчића од неколико година да ужива у чарима вожње. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you're feeling down depressed and lonely...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
« Poslednja izmena: 22. Apr 2009, 02:08:03 od emaniac »
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
znaci jedno dete na 4 tocka VS troje dece na 2 tocka   ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
pratim temu i zaista je fantasticna...
pocev od usputnog saznanja o "kodeksu" motorciklista,pa sve do debate izmedju tih istih i automobilista...
u sustini,sve sto je rekao @Miltion43,rekao bih i ja...
iako smatram da su motoristi(bar oni na trkalicama) cesto ludi i ponekad arogantni,isto tako znam i da ima i onih drugih,a i da medju nama automobilistima ima ludaka...
e,sad,s obizrom da je ipak smrt na motoru mnogo,mnogo mogucnija(da tako kazem) i cesca nego u kolima,mislim da treba svi vise da paze.jer,tako ce se budala,"tatin sin",koji gari motor,kad se skuca,mozda i opametiti,i bolje je to,nego da se desi ono nepovratno...
u sustini,nikom ne drzim stranu,i @emaniac je lepo objasnio da nisu svi motoristi isti,a i kolege automobilisti su isto lepo objasnili da trkalice jako cesto besne po ulicama.
ostaje samo da citiram @drinjacu:"Postujmo svi propise,i nece biti nesreca"i da samo podsetim da uvek treba obratiti paznju na motoriste(zbog svih na ulici)...

p.s.-iako je mali off,nadam se da nam zbog male velicine teme,a i zaimljivosti,moderatori nece zameriti...
jel zna neko jos nesto o tom "kodeksu" motorista?slobodno recite,mislim da je svima zanimljivo to(ili ako nista drugo,makar korisno da vide sta voze najcesce "tatini sinovi")...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2009, 02:42:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.