Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Molim sve vozace automobila da pogledaju ovaj video  (Pročitano 13979 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Dragi mototristi,samo se vi držite propisa i neće biti problema.

Shvatite,niste jači,pametniji,a u dobrom delu slučajeva ni brži,pogotovo ovi na skuterima.

Meni je važniji moj auto od svih motorista na ovom svetu,mislite o tome.Isto tako i ja pazim kad prolazim ored kamiondžije,i njega zabole za moj auto i mene i kamion mu je najvažniji.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you're feeling down depressed and lonely...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Prvo, reskirao bi neciji zivot samo da sacuvas farbu na krilu/haubi ?  Smile Smile
Drugo, jaci ste i zasticeniji u kolima, jaci je i onaj u kamionu od vas, tenk je najjaci...
Ko bi kukao da pocnu cisternama i teretnjacima da obolevaju dupeta za automobiliste? Jaci su, **be im se.

Po tome, zakon jaceg pa sta bude, jel?
Vi ste jaci a motori obilaze s desna, preko pune sa 250+kmh, guraju se da budu prvi na semaforu...da makar malo izjednace.

Ne generalizujte  Smile  Ni meni uopste nije zao nekog mamlaza koji je sleteo u betonski zid bez kacige na glavi i poginuo.

Nedostatak opste kulture na globalnom nivou je razlog bahatog ponasanja SVIH ucesnika u saobracaju u Srbiji !
Jednostavno se ne obraca dovoljno paznje na ostale ucesnike i veliki deo vozaca (svih vrsta vozila, sem profesionalaca na radnom mestu) se ponasa bahato jer im se moze.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
90% tih kvazi-bajkera nezna ni voziti motor.pogotovo ovi "skuterasi".jednom sam zveknuo samarcinu na semaforu da je pao sa motora.kreten uleti u "makaze" i pred semaforom zakoci naglo ispred mene.zahvaljujuci mom refleksu izbjegao sam ostecenje prednjeg veznog lima i karambolke :chuckel:izletih iz auta i pljas po licu...ni kacige nije imao...koliko slucaja ima da kreteni sjednu na 500cm-1100cm,pa jurcaju,bez ikakave zastite,...
nemaju kulture u saobracaju,vecina ih i nema dozvolu na sjede na 1100cm.sljedeci put dobit ce bejzbol balico,m po zubima Smile Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Da li je tebi bitno da izbjegnes ostecenje prednjeg veznog lima ili da izbegnes da ubijes osobu/dete, pa makoliko on bio kriv?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ti carevi na motorima cesto nisu svesni koliko za svoj zivot ne brinu.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Nisam procitao celu temu, ali procitao sam prve tri strane... Hteo bih da se nadovezem na ovo:
Citat
-Ne može da se vozi motor između kolone automobila.
Zanimljivo je da je u nekim zemljama ( cini mi se da je i u Austriji slucaj) vozac automobila obavezan da propusti motociklistu da prodje izmedju vozila...
Ne branim ih, i slazem se sa vama da su u preko 80% slucajeva sami krivi, cak znam i nekoliko momaka koji su bas tesko povredjeni svojom nepaznjom, ali postavlja se pitanje sta je ispravno, pustiti ih da idu izmedju vozila ili to zabraniti... Sta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Ako "-Ne može da se vozi motor između kolone automobila" onda ne moze ni motorcikl da se vozi uz desnu ivicu kolovoza. Svaka budala ce da pokusa da se uguzi pored mene (motor mi je sirok 70-ak cm) i da me obori. + uz ivicnjak uvek ima kojekakvih sranja po asfaltu, sahtovi bez poklopca itd a ja samo dve tacke oslonca.

Ti carevi na motorima cesto nisu svesni koliko za svoj zivot ne brinu.
Jos jednom, nisu SVI motoristi 'carevi'. Za 'careve' se najmanje brinem, prirodna selekcija na delu...
Nas koji vozimo po PS-u poistovecujete s njima i to je jos jedan problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Uostalom, oni koji tako bahato i nesavesno rostiljaju trkalicama po ulicama, ne citaju ovakve teme i ne zanima ih.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 21:57:46 od emaniac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6300, 5800
OBAVEZNO? Ne, nikako ni jedan zdrav razum nikada neće to dozvoliti.
Mislim, šta, ja vozim 50, i vidim motor u retrovizoru, da li to automatski znači da ja moram da usporim da on ne bi prekoračio 50, a prošao pored mene? Logika?

Na semaforima se uglavnom provlače između automobila, i to poštujem, čak se trudim i da im se sklonim da prođu, ja ionako nikud ne mogu, a on ako već može, neka ga. Ali neretko se viđa i kada motorista lepo stoji iza automobila i čeka "svoj red".

Ono što me uvek nasmeje i oduševljava je, ako jedan motorista stoji na semaforu, prvi, i dok se drugi provuče između ostalih, kada stane pored njega, obavezno je javljanje jedan drugom, ono, klimne se kacigama.
Doduše, jako, jako sam se nasmejao pre neki dan kada sam video, u levoj traci stoji neka trkalica, u desnoj traci čoper. Posle par sekundi se pojavljuje još jedna trkalica, zauzima svoj položaj u srednjoj traci, samo na delić sekunde pogleda ovog sa čoperom, okrene glavu, vidi ovog u levoj traci, i njemu kklimne, na šta mu ovaj odgovori. Sad, ne znam ,da li je u pitanju neki "prećutni dogovr" da se samo japanci pozdravljaju ili šta već Smiley
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n-gage classic
Ma jok, zna se sta zakon i propisi kazu o preticanju...
Mnogo ljudi jednostavno zavidi motorima koji se provlace kroz guzvu i razmisljaju tipicno srbendski "e, ako ja ne mogu, neces ni ti"  Smile
Tebi Av|jon, svaka cast na razumevanju!

"Sad, ne znam ,da li je u pitanju neki "prećutni dogovr" da se samo japanci pozdravljaju ili šta već"
Evo, da ti objasnim. Ako čoper prepozna i licno zna vozaca na 'trkalici' javice mu se. U suprotnom, nece, kao sto ni ovaj nece njemu. Zasto?
Opste je misljenje nas čoperasa, kruzerasa i vozaca ostalih 'opustenih' motora, da 'trkalice' u najvecem broju slucajeva prave probleme i prekrsaje navedene u toku ove teme, sto je u direktnoj vezi sa psihologijom tih vozaca. Moguce usijane glave, klinci zeljni ku**enja i dokazivanja, tatini sinovi i seljacici koji su prodali par hektara zemnje ili sta ti ja znam vec (cast izuzetcima)...
Takodje se retko ko od nas javlja ovima sto voze skutere  Smile
To ti je to, ugrubo...
Ja se javljam svima iskljucivo ako nose ozbiljne kacige, cak ne ni one šlemice i noše...
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 22:17:05 od emaniac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.