Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42576 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

od svih ljudi koji su se bili uclanili u tu stranku,i dali intervju,oni su pustili samo krezubu pijanu babu i coveka koji je pricao o letovanju u Bugarskoj.  Smile Smile

Pa nece sad da diskriminisu babu valjda, il Bugare, i oni su stradali u NATO agresiji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa nece sad da diskriminisu babu valjda, il Bugare, i oni su stradali u NATO agresiji
st...  Smile kako su Bugari stradali za vreme NATO agresije?
maaa,zaboravi... nismo se razumeli.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 01:46:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Pa kresnulo ih par raketa malo manjeg IQ-a od dozvoljenog, a jedna roknula neku kucu u Sofiji
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 01:48:22 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa kresnulo ih par raketa malo manjeg IQ-a od dozvoljenog, a jedna roknula neku kucu u Sofiji
ozbiljno?hm.ne secam se toga.meh...
bilo je svasta tada,i po okolnim zemljama.bilo je i dosta sletanja NATOa u okolne zemlje,kad nisu mogli da se odvezu natrag do baza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Opet se aktivirala ova tema?

Bice smeha, bice, bice  Smile Smile Smile

Pa ko sto rece osnivac stranke, nikad nije ni prestajala tema  Smile

Al inace, navode kako je tip bio 22 godine u Americi a izgleda ko tezi mutljaros, ipak mi je smunjivo kad neko izleti preko noci, niko ga ne poznaje i onda osniva absurdnu stranku. Izgleda mi ko onaj tip sto je hteo da kupi privatni zatvor u Americi pa je stavio na svoju web stranicu grb Srbije i navodno primao sve u svoju firmu, nema veze jel kaznjavan.
Al uvek ima dovoljno glupih da nasednu. E, sad me ne pitajte zasto mislim da tip muti a ni sta to muti. Slabo me interesuje a drugo, saznacemo jednog dana. Onaj celavi jedva slaze recenice, al u drzavi gde je Velja ministar, nije nista cudno

Rogue missile hits suburb of Bulgarian capital
http://www.guardian.co.uk/world/1999/apr/30/richardnortontaylor.kateconnolly

« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 01:57:20 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Al inace, navode kako je tip bio 22 godine u Americi a izgleda ko tezi mutljaros, ipak mi je smunjivo kad neko izleti preko noci, niko ga ne poznaje i onda osniva absurdnu stranku. Izgleda mi ko onaj tip sto je hteo da kupi privatni zatvor u Americi pa je stavio na svoju web stranicu grb Srbije i navodno primao sve u svoju firmu, nema veze jel kaznjavan.
Al uvek ima dovoljno glupih da nasednu. E, sad me ne pitajte zasto mislim da tip muti a ni sta to muti. Slabo me interesuje a drugo, saznacemo jednog dana. Onaj celavi jedva slaze recenice, al u drzavi gde je Velja ministar, nije nista cudno
maa,tip je skroz cudan.videcemo kako ce se stvari odvijati,mada sumnjam ja da ce oni postati neka veca stranka.(sa'ce da uskoci neki genijalac da pita jel mi zao,iako sam vec reko da me ista ni ne zanima...  Smile )
Citat
After 36 days of bombing, Nato had destroyed about 15% of the estimated 300 Yugoslav tanks in Kosovo
Smile Smile Smile Smile
ma,svaka im cast,bas su ih unistili.  Smile Smile cak 13 komada i to uglavnom T-55ice...  Smile Smile

no,hvala ti na vesti i informacijama.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Citat
After 36 days of bombing, Nato had destroyed about 15% of the estimated 300 Yugoslav tanks in Kosovo
Smile Smile Smile Smile
ma,svaka im cast,bas su ih unistili.  Smile Smile cak 13 komada i to uglavnom T-55ice...  Smile Smile

no,hvala ti na vesti i informacijama.  Smile Smile

Ma dobili su unapred kupljen rat, malo napalili Albance i vojsku a glavonja je vec unapred znao sta ce biti i sta ce da potpise, samo nije mogao tek tako, sakom u celo da da Kosovo. Tako su kupili i Irak. Kako im se rastegla logistika, da su ih Iracani pritisli, mogo bi im lako biti omanji fijasko
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Vazno je da je 22 godine bio na USA sisi, pa mu odjednom dunulo da je Rusija majcica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Ви хоћете да гурнете Србију у ЕУтопију, ми хоћемо да се повежемо са Русијом, не због Русије, колико због тога што не желимо да будемо у друштву са масовним убицама и терористима који су разбили нашу отаџбину.
Од када за усташе са беее-92 је савез са Русијом издаја ? Како то да евроинтеграције нису издаја ?
Да ли то значи да сте се ви европејци дефинитивно одрекли српског идентитета, када супростављање еу идејама је за вас издаја.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Gambino, evo 'ocu ja da se uclanim u tu vasu stranku. Mislim da ste vi pravi ljudi, koji znaju sta rade, imaju ideju i viziju! Ja vas podrzavam! Posalji pp sa daljim informacijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.