Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја прва утакмица  (Pročitano 7335 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ух бре сунце ти...90 и неки дерби на ЈНА, 2-0 за нас,ја и ћале на истоку,сећам се да су ме зуби болели од сунцокрета...

Следећа после тога 100. дерби,а ја на југу јебига  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Koje ludilo... Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

А брате, цео град дисао за тај Раднички. Даће Бог, опет тако нешто да се врати  Smile

ЕДИТ: Одлична тема  Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2011, 02:28:16 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Leto 2002. cini mi se.

Partizan se vracao sa priprema sa Tare i svratio do Ljubovije da odigra prijateljsku utakmicu sa FK Drina. U malom mestu kao sto je Ljubovija to je bila festa. Ja klinac, 14 godina, odem na utakmicu sam, keva nije ni znala da se igra uopste bilo kakva utakmica, ali posto je stadion na 50 metara od zgrade, nisam ni morao da joj govorim, jednostavno sam tamo i provodio svaki dan.  Smile Ja se usunjam nekako kroz neku rupu u zidu oko stadiona, jer nisam imao para za kartu, secam se da su bas nesto zacepili cenu, medjutim ugleda me neki lik i naredi mi da dohvatam lopte iza gola, ali ja samo odem i sednem na ogradu iza gola. Igraci izlaze na teren da se zagrevaju,a meni prilazi Radakovic i daje mi kao njegove rukavice da mu pricuvam dok on odradi neke vezbe tu,ne secam se ni sta je radio tacno... Smile Ja odusevljen, navucem one rukavice...u tom trenutku sam zeleo da postanem golman dobro se secam. Smile

Utakmica pocela, nisam je ni gledao cestito, znam da sam jurcao oko terena, uzimao autograme od igraca koji nisu bili u igri i koji su izlazili kasnije iz igre, slikao se sa njima i tako... Krivo mi sto sam izgubio blokcic sa autogramima bukvalno cele ekipe tada...ali slike su ostale, sa Saletom, Ilijevim, Ivicem, Tumbakovicem...

Znam da sam Delibasica molio da mi da dres, a on sisa nije hteo, kao nisu smeli, ekonom im nije dao ili tako nesto...

Eto, to bi bila prva onako znacajnija moja utakmica (jer je Partizan  Smile), pre toga sam gledao samo lokalne...

Evo i jedan tekst sa izaberipartizan.com o toj utakmici...

Citat
izaberi PARTIZAN - DRINA(LJUBOVIJA)-PARTIZAN 1:10

Način i iskazivanje radosti pred prijateljski meč crno belih i njihovo gostovanje u Ljuboviji,ostaće u sečanju tadašnjim prvotimcima PARTIZANA,pre svega zbog dočeka koji mnogi od njih nisu ni sanjali.Na par kilometara od ovog simpatičnog gradića na Drini stotine najvatrenijih navijača zaustavilo je autobus crno belih ,zatim posedalo u kola,opkolilo ga i uz zvuke sirena,zastave i bakle najavilo dolazak u Ljuboviju.Policiska vozila na čelu kolone nisu bila od nikakve koristi,jer vožnja je često bila na ivici žileta....tako da se tih par kilometara baš odužilo ali to nije nikome smetalo,jer to je samo bila potvrda ZA SVE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Zvezda - Zeta 4:0 (Zigic cetiri komada)
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Au brate koja tema.

Ja zivim na nekih 20 minuta od Marakane, a stric kao veliki cetnik i naravno Zvezdas me vodio kao klinca na Zvezdine utakmice. Ja nisam siguran ni dal sam znao da oni igraju fudbal, a ne jos ko je igrao! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
SonyEricsson W810i
Partizan - Pertžalka... sve je dobro poznato  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 3310
Citat
Znam da sam Delibasica molio da mi da dres, a on sisa nije hteo, kao nisu smeli, ekonom im nije dao ili tako nesto...

Јел фурао тада оне цртице на глави?  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Mislis na ovo?  Smile

Mislim da nije tada to furao, mada se ne secam dobro... Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 16:06:37 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 6700
Zvezda - Lucani jesenji deo sezone
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.