Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moguća tužba protiv Hrvatske zbog Jasenovca  (Pročitano 38970 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Ja nemam nameru da stitim pocinioce genocida u Jasenovcu i da stitim bilo koga ko taj genocid podrzava.Za mene su ljudi koji podrazavaju fasisticke zlocine u 2 svetskom ratu mentalno retardirani i treba da posete ludnicu.Ne daj boze da se ponovi takve strahote i takvo zlo.Sto se tice akcije Oluja i Bljesak ja sam takodje to nazvao zlocinom

A cekaj sada, oni koji negiraju ove zlocine?

Recimo u Hrvatskoj se slavi datum kad je Oluja pocela. Znaci to je praznik, drugim recima negacija zlocina, zar ne?
Hrvati smatraju Oluju oslobodilackom akcijom....Ja potpuno razumijem Srbe da tako ne razmisljaju.....Kada nekakv sud donese presudu i tu akciju proglasi nezakonitom i zlocinackom,tad ce to postati negacija zlocina i bit ce sigurno zabranjeno...U Hr je bio rat...Kad bi po vama Hrvatska trebala da slavi kraj rata tj oslobedjenje teritorije ?????

Oslobodjene teritorije?

Kakve oslobodjene teritorije? Oslobodjene od srba koji su ziveli tu vekovima?

To nije oslobodjena teritorija, to je etnicko ciscenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Cekaj malo  Smile......Od 1991 do 1995 je grad Karlovac konstantno,svakodnevno bombardiran i rusen  Smile Smile...Od koga ?????????.....Ja sam tamo bio i to je prestalo 1995....E sad ti meni reci sto je to bilo ako ne prestanak bombardiranja tj oslobodjenje ?????.....Kako bi po tvom "ja" osobno trebao da gledam na to ako mi kazes da sam u krivu !!!???
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Slusaj, ja ne slavim nikakve Karlovce i oluje, to vi radite.

Daj oladi i vrati se na Jasenovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
To sam i mislio....Tesko je objektivno razgovarati...Tjeraj svoje pa makar glavom kroz zid...Uzivajte dalje  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Cekaj malo  Smile......Od 1991 do 1995 je grad Karlovac konstantno,svakodnevno bombardiran i rusen  Smile Smile...Od koga ?????????.....Ja sam tamo bio i to je prestalo 1995....E sad ti meni reci sto je to bilo ako ne prestanak bombardiranja tj oslobodjenje ?????.....Kako bi po tvom "ja" osobno trebao da gledam na to ako mi kazes da sam u krivu !!!???

a zato mislis da imas pravo da dolazis na srpski nacionalisticki forum i pravdas oluju [koju si izvukao iz konteksta diskusije dva srbina na srpskom nacionalistickom forumu o jasenovcu] ..  jer su te bombardovali 91-96 ??? pa sta treba za  prvi i drugi svetski rat da vam uradimo   Smile

pa tako je pozdravi se  i idi .... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
To sam i mislio....Tesko je objektivno razgovarati...Tjeraj svoje pa makar glavom kroz zid...Uzivajte dalje  Smile

Hvala. Wink

Cestitamo vam praznik oluju. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ovako Jasenovac je zlocin najvece vrste,sramota sto je se takvo sto desilo i sto su nasi preci to pocinili,to od Hrvata nitko negira...tko to negira i ja ga smatram ludim...

Oluja: Oluja je ono vratila sto je Martic i co. uzeli drugima,180.000 nesrba je protjerano od 91-95 g. iz takozvane RSK,ako je to bila vjekovna Srpska zemlja toliko i nimalo manje je bila i Hrvatska vjekovna zemlja,pa neznam kako to da oni nisu imali pravo na ostanak tu nego su eticki ocisceni...Oluja kao takva nikada se nebi desila,da su Srbi u HR slusali sebe a ne Slobu,da su podpisali Z4 plan nikada nijedan Srbin nebi bio ubijen ili protjeran iz HR,a kada nisu htjeli nista pa onda je cijeli svijet dao Hrvatskoj odobrenje da vrate svoju teritoriju. Naravno u toj Oluji je se desio zlocin,koji su cinili generali,vojnici itd...zato se i vodi postupak protiv njih kakav se vodi...

@i Mosko cijelo vrijeme offujes upravo ti teme,jer dodjes i napises ajde idi te i to je to...ja necu da idem dok mi nekaze mod ili SF da je ovaj dio foruma iskljucivo za Srbe i nikoga vise da je ovdje zabranjeno za Hrvate i druge nacije,poput Crnogoraca,Makedonaca,Bosnjaka,Hrvata,...itd...ti mozes sto puta govoriti ajde idite ali to ti je kod mene isto,dali ti to rekao ili ne ista stvar...

@Bora82 sto si naveo da se netreba tuziti ni HR Srbiju a ni obrnuto,po meni treba tuziti,i ako je RS slozna i ako odluce treba i Hrvatsku da tuze zbog Jasenovca, samo mislim da se poreda ovih dva slucajeva kao sto su naprimjer tuzba za Jasenovac i tuzba za agresiju na Hr prije 17 godina nemoze porediti,jer glavni vrh i cijela masinerija NDH je bila poslje rata totalno porazena svi njeni vojnici ili vojskovodje su protjerani ili pobijeni...nema se koga suditi,dok danas u Srbiji jos uvijek setaju oni koji su velike zlocine cinili,poput Mladica,Karadzica i jos 3 druga...a vecina naroda koji su birali Slobu i dan danas su zivi,sto se o NDH nemoze bas reci.. Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Oluja: Oluja je ono vratila sto je Martic i co. uzeli drugima,180.000 nesrba je protjerano od 91-95 g. iz takozvane RSK,ako je to bila vjekovna Srpska zemlja toliko i nimalo manje je bila i Hrvatska vjekovna zemlja,pa neznam kako to da oni nisu imali pravo na ostanak tu nego su eticki ocisceni...

Uzeli drugima? Pa u krajini su srbi ziveli stotinama godina unazad. Da, to je Hrvatska zemlja ali je zlocin terati druge sa te teritorije. Kakvi su to nesrbi, tih 180 000? Sta je to? Ovce, goveda? Sta znaci rec "nesrbi"? Znaci vi ste proterali sa vase teritorije 180 000 necega? To je znaci legalna i normalna stvar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Krajiski Srbi su protjerali 180 000 Hrvata(nesrba) sa te teritorije zvane RSK,.....Vidis kako se palis kad nisi razmio...Hoces li se sad tako zgrozit kad si skuzio da su to Srbi prvi napravili  Smile Smile?????????
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jer postoji nesto za sta Srbi nisu krivi na ovom Svetu?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.