Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li nesto da uradim?  (Pročitano 23575 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Citat: storm cloud

Kad si vec pomenula sebe, bez zelje da skrecem temu na tvoj zivot, zelim samo da te pitam kako se ti osecas kada ti on posalje takav mail, sada kada ti imas novu ljubav. Jako me interesuje kakv je to osecaj, da li te ljuti, raduje, rastuzi?

Ja njega ne mogu da definisem,posle naseg raskida,uznemiravao me svaki njegov poziv,nervirao me,mrzela sam ga,jer je paranoisao kako i sta ce sebi uraditi,pre 10 meseci je prestao sa tim,unormalio se,nadam se za stalno jer ja nisam vise spremna za nove stresove kad me pozove da slusam kuknjavu.Da ne bese mog muza koji sve to zna,ja bi poludela.Sada kad me nazove je ok,ali ne i super,jer i dalje pise ovakve poruke na koje mu ja ne odgovaram.Nekada me ljuti njegov poziv a nekada raduje (kada se ponasa normalno).Ne mogu vise o njemu...

Citiram jos jedno tvoje pitanje:

"Ovo sam manje-vise vec prokomentarisala, samo bih sad opet pitala tebe da li bi trebalo da mi znaci nesto ako bi se pokazalo da me on voli. Mislim, ima neke kontradikcije u tim tvojim recima, sa onim sto si ranije rekla o tome da meni treba bolji. Znam da si ovo verovatno rekla da me utesis, ali opet se pitam zbog tvog slucaja, jer tvoj bivsi je shvatio da te voli, da je bio djubre itd. a ti mu se ipak nisi vratila. Razresi mi ovu zagonetku, molim te."
Ja se mom bivsem ne bi vratila ni da se nisam srecno udala,bez obzira sto me je voleo,meni je vaznije bilo da me i pored ljubavi postuje i neguje a ne da gazi po meni,a tebi sam rekla da ako ti znaci da te voli i ako on to oseca nazvace te a na tebi je sta ces uraditi,i rekla sam ti da ja ne bi pristala na pomirenje,ali vidim da se ti boris da li ili ne i razumem te,da ne bi mislila da te ja ubedjujem da ga vise nikad ne prihvatis ja sam rekla ono sto sam rekla.Nadam se da sam razjasnila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat

Ja se mom bivsem ne bi vratila ni da se nisam srecno udala,bez obzira sto me je voleo,meni je vaznije bilo da me i pored ljubavi postuje i neguje a ne da gazi po meni,a tebi sam rekla da ako ti znaci da te voli i ako on to oseca nazvace te a na tebi je sta ces uraditi,i rekla sam ti da ja ne bi pristala na pomirenje,ali vidim da se ti boris da li ili ne i razumem te,da ne bi mislila da te ja ubedjujem da ga vise nikad ne prihvatis ja sam rekla ono sto sam rekla.Nadam se da sam razjasnila...

Razumela sam sta si htela da kazes. Naravno da to mora da bude moja odluka.

I opet imam pitanje: kada si raskinula sa bivsim, da li si vec bila prestala da ga volis? To je jako bitna stvar, koja dosta toga menja. Jedna moja drugarica je imala slicno iskustvo, veza je trajala 3 godine, s tim da je ona raskinula onda kada joj se on vec smucio, da je bila sasvim sigurna da je dobro postupila i nije se kajala. Jednostavno, vec je bila prestala da ga voli. Kod mene znas da nije taj slucaj. Ja sam raskinula, jer mi je razum govorio da moram, ali je to bila poslednja stvar koju sam zelela. Kada sam pre jedno mesec dana pricala sa tom drugaricom, ona mi je rekla da nece valjati da raskinem ako nisam sigurna. Da skratim, po njenom misljenju bilo je bolje da izguras strpljivo sa ciljem da docekas ti se smuci, nego da prekidas dok jos nisi nacisto, jer onda nikada ne znas da li si dobro postupila i da li je moglo drugacije. A slozices se, uvek je lakse idealizovati nekog na daljinu, nego dok pored tebe pravi gluposti.

Znaci, dosli smo do zakljucka da se ja zestoko kajem zbog svega sto sam uradila, iako mi glava govori da nisam ni trebala drugacije.

E sad malo o trenutnom stanju u stvarnom zivotu. Nisam od nikog cula, ali mislim da je on otisao iz grada, znam i gde, to mu je ionako bilo u planu posle naseg letovanja, samo je pomerio za ranije. I ja uskoro putujem, jos samo danas sam na Netu (ili cu eventualno naci neki Internet kafe tamo gde idem). U svakom slucaju, potpuno sam sigurna da ne moze nista da se desi dok se ja ne vratim (za jedno 2 nedelje). To me je malo smirilo, malo sam odlozila agoniju stalnog panicnog straha da cu ga sresti ili, jos gore, da ga necu sresti. Posle toga moze samo da mi bude gore, jer je prirodno da ce mi se za tih petnaestak dana nakupiti ocekivanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ja sam mog bivseg mnogo volela,znala sam da moram raskinuti sa njim,jer ako bi cekala da prestanem da ga volim to se nikad ne bi desilo.Jedini nacin da prestanem da ga volim i trpim bio je da ga ostavim i odem.To sam i uradila,dugo sam patila,i pored toga sto sam bila mrsava pocela sam znatno da gubim na kilazi jos vise,nisam mogla da spavam,ali sam po ceo dan bila u drustvu prijatelja,rodbine...itd.i nisam sedela sama non-stop,osim kad trebam da legnem da spavam pa se tad prevrcem.Trajalo je to dugo dugo,ali se zavrsilo i sad nista vise ne osecam prema njemu nego zaljenje sto sam ga ikad upoznala i protracala par godina na njega.Sta bi dala da sam te godine provela sa nekim ko je to zasluzio a ne sa njim...Hvala Bogu pa sam sad srecna!!!

Pitanje za tebe:
On je sad otisao negde,zanima me od koga si ti to saznala,ne bi bilo lepo da on recimo sazna od te iste osobe da se ti raspitujes za njega?Nadam se da me razumes na sta mislim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne svidja ti se moja aluzija?
A zasto?
Jel ima nesto pogresno u tome?
Posebno ako je seks bio dobar kao sto kazes da jeste.
Malo mi je cudno kako ti neko sa kime si provodila par sati dnevno moze uzeti toliko TVOG zivota... uzima ceo VAS, i tu nema price, ali TVOJ?
Moj zivot su moji prijatelji i porodica, a to mi niko nikad nece moci uzeti i zato i kada mi je zaista najteze bilo zbog bivse devojke, oni su umeli da me dignu, da me cuvaju i da mi daju razloge zasto da nastavim, tj zasto da ne odustanem.
Nije meni jadno to sto se tebi desava, desavalo se i meni mnogo gore jer kad zena pati to je kao i normalno ali kad muskarac pati onako i onoliko kako sam ja svi se brinu ko da je ne znam sta u pitanju...
Ono sto meni nikako nije jasno... gde su ti prijatelji... i meni je ona bila poslednja misao kada legnem da spavam [ako uopste zaspim, sto se tih par godina jako retko desavalo] i prva misao kad otvorim oci, ali onda pogledam mob i vidim poruke i imena dragih ljudi i skrene misli... pustim neku NASU pesmu ne moju i njenu, nego moju i njihovu i to nekako prodje, prodje par sati tog dana, radim i trudim se da mi sto manje bude u glavi i vreme prolazi... ponekad te pokopa [posebno su poceci teski] ali ALO TO JE MOJ ZIVOT i ne dam ga NIKOME! U sobu ulazis samo kad ides da spavas i tako guras dok se u tvom zivotu ne pojavi neka mala nova zvezdica koja ce vremenom sve vise sijati... na silu ne vredi.. i to sam probao... samo povredjujes i druge i sebe... sa akcentom na sebe... jer u takvoj situaciji trebas i moras sebi biti najvaznija.
Trudis se da nasmejes sebe i druge... ako si takav tip osobe... ako nisi nadji nekog ko jeste pa nek bude sa vama u drustvu...

Nije mi bas najjasnije sto nisi poslusala jedan savet koji sam ti dao.. a to je da ako vec imas nesto kesa kod sebe odes negde.. na 10ak dana... cisto na rehabilitaciju... nije bitno jel to more, planina, selo... samo malo da se resetujes od tog mesta iz kog si...

p.s. Kad tvoj drug kaze da je to kao da mu je neko odsekao desnu ruku to takodje moze imati seksualnu konotaciju Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
I ja sam pocela da gubim kile i to jos dok smo bili zajedno. Jednostavno ne mogu da jedem, a ja sam bas ljubitelj dobrog zalogaja (masna i jaka hrana, mmmmmm, burek sa sirom). A o spavanju da ne pricam. Da zaspim mogu (ustajem u 6, pa sam uvek umorna   ), ali kad se jednom probudim - kraj. I naravno, sanjam ga!

Citat

Pitanje za tebe:
On je sad otisao negde,zanima me od koga si ti to saznala,ne bi bilo lepo da on recimo sazna od te iste osobe da se ti raspitujes za njega?Nadam se da me razumes na sta mislim?

Nisam nikog pitala, samo ja zaista znam dosta o njemu i njegovim navikama. Nikada ne bih otisla i pitala nikog od njegovih drugova, iako su oni bili i moji drugovi. Mislim da ne bi bilo u redu ni prema njemu da ja nesto njegovom drustvu govorim, na njemu je da odluci sta ce da kaze. Znam sta su mu bili planovi, ne mogu da tvrdim, ali mislim da je otputovao.  S obzirom da je tako brzo smugnuo, ne bi me cudilo da nikome nije ni rekao sta je bilo sa nama. A drugovi znaju i dan i sat kada smo trebali da putujemo zajedno.  :|

Citat

Ne svidja ti se moja aluzija?
A zasto?
Jel ima nesto pogresno u tome?
Posebno ako je seks bio dobar kao sto kazes da jeste.

Naravno da mi i to nedostaje, ali nepotrebno je to do te mere banalizovati, da ispadne da je samo to u pitanju. Ja na te stvari izmedju nas gledam kao na svetinju, a i on isto, on nije bio od onih sto to rade samo da bi se radilo, nego iz pravih razloga. Kako sad stvari stoje, pravih razloga je nestalo, pa onda ne mogu ni da gledam seks kao samostalnu pojavu, vec kao deo celog sklopa koji je cinio nasu vezu.
Uostalom, ja nikada ne bih to radila bez ljubavi, tako da kod mene ne postoji pojam kres varijanta ili kako se to vec tamo u Beogradu kaze.  To cisto da kazem, ako mi neko to predlozi kao privremeno resenje, mada verujem da ste i bez ovoga znali svi da nisam taj tip.

Citat

Malo mi je cudno kako ti neko sa kime si provodila par sati dnevno moze uzeti toliko TVOG zivota... uzima ceo VAS, i tu nema price, ali TVOJ?
Moj zivot su moji prijatelji i porodica, a to mi niko nikad nece moci uzeti i zato i kada mi je zaista najteze bilo zbog bivse devojke, oni su umeli da me dignu, da me cuvaju i da mi daju razloge zasto da nastavim, tj zasto da ne odustanem.

To je jedna od velikih gresaka koju sam sebi dozvolila u toj vezi i verovatno time doprinela ovom kraju - zivela sam vise njegov zivot nego svoj, pa je njegov postao moj i tako to ide - sad to vise nemam. Takav je bio splet okolnosti. Ja sam uvek sve svoje obaveze mogla da pozavrsavam na vreme, tako da imam dosta slobodnog vremena, a situacija u mom drustvu je bila takva da su svi bili potpuno posveceni svojim dugim vezama, pa je i mene povukla ta struja.  Porodica je naravno uvek bila uz mene i sada je, a i prijatelji se sada trude, ali sada mogu malo da mi pomognu. Nadam se da razumes da hocu da kazem da je on bio manje - vise jedini koji je razbijao monotoniju mog svakodnevnog zivota. Ovih dana od kada nismo zajedno, prosto prisiljavam sebe da radim sama one stvari koje sam volela, a koje smo uvek radili zajedno (voznja biciklom, odlazak na plazu itd.), da bih sebi dokazala da mogu bez njega. Ali to nikada ne moze biti isto.

Citat

Nije mi bas najjasnije sto nisi poslusala jedan savet koji sam ti dao.. a to je da ako vec imas nesto kesa kod sebe odes negde.. na 10ak dana... cisto na rehabilitaciju... nije bitno jel to more, planina, selo... samo malo da se resetujes od tog mesta iz kog si...

Pa rekla sam:
Citat

I ja uskoro putujem, jos samo danas sam na Netu (ili cu eventualno naci neki Internet kafe tamo gde idem). U svakom slucaju, potpuno sam sigurna da ne moze nista da se desi dok se ja ne vratim (za jedno 2 nedelje).

Citat

p.s. Kad tvoj drug kaze da je to kao da mu je neko odsekao desnu ruku to takodje moze imati seksualnu konotaciju

Dobar stos. Ne znam za druga, ne verujem da je na to mislio, a sto se mene tice, ja sam levoruka  Wink . A i sta je to kod tebe sa tim seksualnim konotacijama?  :twisted:

Delujem danas malo veselije, zar ne? To je zato sto sam sve odlozila za gore pomenute 2 nedelje. A posle - uhhhhh, bice gusto!  :anger:  :anger:  :anger:

Ali i dalje samo mislim o njemu. Ne znam da li ste culi da ce veceras nad Srbijom biti zvezda padalica (da ne kazem meteora). Mislim da znate sta bi mogla da bude moja zelja, iako to nije uopste pametno, jer, kazu ljudi, treba paziti sta se zeli, moglo bi i da se ispuni! Pisite mi jos malo, jos sat vremena sam ovde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bolje raspolozen?
Ja?
Ja sam uvek lose raspolozen... mada sam primetio da ljudi oko mene vriste od smeha... ne moram ni da pricam dovoljno je da ih pogledam ne znam zasto je to tako...
Sto se tice mene i seksualnih konotacija... ne bih znao. Ima ovde negde prica kako mi je dete od 12 godina reklo da sam seksualno isfrustriran, moze biti da to sve od tad potice... no da se vratimo serioznom delu price...

Imas sad jako lepu priliku da konacno izgradis sebi kvalitetan zivot, posto mi se cini da ce te to dovoljno uposliti a veruj mi i usreciti.

Sto se tice razmisljanja o njemu... to je neizbezno.. nuzno zlo kao racuni za telefon ili struju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Pozdrav svima! Navijajte za mene da kada se ponovo sretnemo ovde krene na bolje u mom zivotu bez obzira na koji nacin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Drzim ti palceve da uspes i istrajes do kraja...
Javi nam sta se desava kad se vratis sa letovanja...
Nadam se da se lepo provodis Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Daj Boze da se lepo resetujes na tom odmoru...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Evo mene opet, vratila sam se sa mora! Na moru je bilo super, odmor mi je prijao, ali mozete i pretpostaviti da sam i tamo patila. Doduse manje, ali me je zato sve docekalo kad sam se vratila kuci :anger: . Oslabila sam 6 kila, sad sam na kilazi koju sam imali kad sam upisala srednju skolu (da ne kazem, kad sam bila dete). Sad mi izgleda kao da nigde nisam ni isla, mada ipak mislim da malo ozbiljnije gledam na sve. Dosta stvari koje sam ovde napisala sad su mi smesne, naivne. Valjda sam se bar malo uozbiljila. Bol cini cuda.

Elem, htela sam ja pre par dana jos da se javim, cak sam krenula vec da postujem, ali sam odustala, nisam imala sta da vam kazem. Sta bih i rekla, svima sam se vec popela na glavu, samo on, pa on. Drustvo me vec jedva trpi, ali ih ipak tesi cinjenica da im je bolje da oni slusaju moje zalopojke, nego ja njihove!

Medjutim, javio se novi problem, pa sam resila ipak da vam jos malo dosadjujem.

JUCE ME JE ZVAO! Nisam to ocekivala uopste. Provela sam skoro mesec dana posle raskida mireci se sa cinjenicom da se necemo cuti (jer sam ja cvrsto odlucila da ga ne zovem vise i jer posle svega nismo vise imali apsolutno nikakav kontakt) i pripremala se polako na prizor: moj bivsi dragi sa novom devojkom. I on onda nazove kao grom iz vedra neba. Rekao je da zove da vidi sta radim. Pricao mi je kako je bio na moru sa jednim drugom  i nije se nikako proveo, kako je bolestan i ide po lekarima. Sve u svemu delovao je prilicno neraspolozeno. Taj isti drug sa kojim je bio tamo, zvao me je jos dok sam ja bila na moru da dodjem na njegovu zurku, ali mi nije ni spomenuo da su bili na moru zajedno. Na zurku nisam otisla, a juce kad me je zvao rekao mi je da je on na toj zurci ostao samo 15 minuta. Nisam mogla da verujem, on koji mi je pricao kako ce posle raskida samo izlaziti sa drustvom, piti i provoditi se, kako ce odmah biti sa drugom devojkom. Sad mi kaze da je sa zurke koja je bila savrsena prilika za sve to otisao odmah i da je bio sam. Nije rekao nista konkretno, mene je samo pitao sta radim i kako je bilo na moru, nije pominjao nas, nisam ni ja. Drzala sam se prilicno uzdrzano, rekla sam mu da je na moru bilo super, nisam dala ni mrvicu tuge da nasluti.

Posle razgovora sam bila strasno uzdrmana, bila sam u gradu sa drugaricom, sva sreca sto je neko bio pored mene, ne bih znala gde idem. I plakala sam i smejala se. Bilo mi je drago sto sam ga cula i sto on mene nije zaboravio, ali sam bila i jako besna na njega sto me je nazvao, ja od toga nemam nista, samo me je podsetio na sve, a taman sam pocela da prihvatam kraj.

E sad, pitam ja vas, sta to sve znaci? Ne mogu da shvatim sta je hteo. Sve one njegove price pre raskida kako ja moram da ga zaboravim i da krenem dalje, da nadjem drugog, a sad mi on sam ne da da ga zaboravim, nije me ostavio na miru kako je obecao. Rekao je da ja njega zovem kad budem htela, ali nije nikada rekao da ce on zvati. I sto mi prica kako se lose proveo, kako je bolestan i sam. STA HOCE OD MENE?

Ja sam resila da ga ipak ne zovem. Nemam ja sta da mu kazem. Naravno da ga volim i da zelim da budem sa njim, ali ne moze se preci preko toliko losih stvari tek tako. Drugim recima, ako je ocekivao da cu ja sada kao kuce dotrcati, vara se. Ja vise to ne radim.

U svakom slucaju, slicno je bilo posle prvog raskida. On se samo javio porukom, a ja sam dotrcala. Ne postoji nijedan razlog zasto bi on verovao da sada nece biti tako. Znaci li ti da on to hoce? Nista mi nije jasno.

Pomagajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.366 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.