Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li nesto da uradim?  (Pročitano 23533 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Uh, ovde se, vidim, diglo dosta prasine, neki se i ljute.

"Bracni savetnici i bracni posrednici nisu isto bracni savetnici ti pomazu da resis problem... bracni posrednici provodadzisu i nalazi mladu ili mladozenju, tako da sam prilicno siguran da mislis na zamenu teza. "

Malo sam pobrkala, izvinjavam se.

"A kad vec pricas o bracnim... od kad ste vi u braku? Ja to nisam primetio, ono jes, ja umem biti pijan, al ako gresim ovaj put izvini. "

Nisam ni ja primetila da sam to rekla. Mozda sam ja bila pijana (ja ne pijem!). Ja rekla figurativno, pa ko razume - razume.

"Dosla si i pitala me sta mislis, ja sam ti rekao, i to moras postovati, a doduse mozes se ponasati i kao dete od 3 godine koje ne da lizalicu, mada ono, ne dolikuje punoletnoj osobi. "

Vidi se ko je gazda na ovom forumu. Na provokacije ovog tipa necu da se primam.

"Mnogo bih vise voleo da me ovo pita neka osoba o kojoj znam vise, jer je ovde redovan clan i kojoj mogu dati savet mnogo konkretniji od ovoga sto ovde pricam, ali ti si dosla pitala... ono je jedini odgovor koji ja imam i sa vecinom drugih se manje vise slazem. "

Kako neko da postane redovan clan o kojoj znas vise, ako rasterujes nove clanove ovakvim komentarima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Misljenje svakog coveka moras postovati jer on na to misljenje ima pravo kao i ti, posebno ako si ga vec za misljenje pitala. Demokratija podrazumeva kako i medjusobno pravo na slobodu misljenja tako i medjusobno postovanje misljenja. Ja postujem tudja, ali ne dam da neko gazi moja.. posebno ne u kuci koju sam ja sagradio. Ne moras se ti sa misljenjem slagati, niti to misljenje usvojiti, ali ga moras postovati.

Kako neko da postane redovan clan?
Ja vidim da ih ima dosta ... ne kazem, moglo bi ih i vise biti, ali nemam bas ni prava ni razloga da budem nezadovoljan.
Ne shvatam tvoj problem?
Pojasni mi ga.
Trazila si misljenja, dobila si ih, i svi se manje vise u osnovnim stvarima slazemo   to ti ne govori dovoljno?  
Ne zelim da shvatis ovo kao da nisi dobrodosla ili sta ti ja znam, ali ... ako ides na trku sa kolima na kojima je napukla osovina.. pomiri se sa time da ako na to ne obracas paznju ona ce svakako puci... Mozes sad mene da krivis sto sam ti rekao da je sjebana... ali nekako sam sebi ne delujem kriv.
Ne mozete ziveti zajedno nemate uslova i sl ... ocekujes od mene da se primam na price u koje ni sama ne verujes? Mozda neko drugi, ne ja.
Ako ti smeta iskrenost... zao mi je.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Meni je to sve veoma zeznuto...moj predlog, ne raskidajte nego napravite posle mora malu pauzu od nedelju-dve, ako izdrzite nedelju-dve jedno bez drugoga onda znas kako ce ti biti na duze ako raskinete...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Posle mora ce vec znati tacno na cemu su...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Ne znam sta se desava sa ovim Internetom, juce sam napisala sve o raspletu citave situacije, ali sada odjednom nema te poruke, iako je pisalo da je poruka upisana. Smile

Sad mi je toliko vec sve preko glave, nemam snage ni da pisem ni da razmisljam o svemu, toliko puta sam sve premotavala po glavi, nista mi nije pomoglo, ne pomaze ni dalje. Sve me boli, razbolela sam se od tuge.  Smile

Ako nekoga jos uvek interesuje sta se desilo, ukratko cu ispricati, mada je cela prica potpuno izgubila smisao.

Imali smo par lepih dana i ja sam smatrala da je vreme da sada kad je situacija koliko-toliko mirna pokusamo da poradimo na komunikaciji. Zapocela sam razgovor koji se lose zavrsio, on je potpuno odbijao da prica, ja sam insistirala i sve je rezlutiralo mojom odlukom da sve prekinem. Sutra sam otkazala letovanje bez njegovog znanja i posle mu saopstila da niti idemo na more niti cemo vise biti zajedno. Sokirao se, nije to ocekivao, rekao je da sam trebala da sacekam  i da je trazio jos toliko malo vremena, a ja nisam imala strpljenja. Rekao je da sve ono sto je rekao lose nije tako mislo, da sam ga samo iznervirala, jer nije bio raspolozen za razgovor itd. Onda smo se rastali melodramaticno uz obostrane ljubavne izjave, zagrljaj i nesto sto je licilo na dogovor da je sve samo pauza iako je zvaniscno bio raskid. Rekao je da mu je tesko, da se on samo pravi jak, a ja njemu da je kukavica, jer je dopustio da ja moram da ponesem na sebi teret takve teske odluke, koja je u potpunoj suprotnosti sa mojim zeljama. Rekao mi je da moram da istrajem, jer je on na ivici da popusti i da ne raskinemo, a ja njemu da to vise nije njegova odluka.

Prvi dan sam bila O.K. Posle je naravno pocela da me pece savest, stiglo me je kajanja zbog ishitrene odluke itd. Nazvala sam ga, trazila da mi kaze da je kraj, da moram to da znam i da mi kaze da me ne voli. Rekao je da mi nikada nece reci da me ne voli, da to nije istina, a da je KRAJ DEFINITIVAN od onog trenutka kada sam ja odustala od letovanja. U njegovom glasu cula sam samo gorcinu, ali ne i zaljenje sto je sve tako. Pitala sam sta mu je onda znacilo to letovanje, a on je rekao da je to moglo da promeni sve. To, na zalost, nije istina, to su samo naivne decije zelje. Rekao je da bi mogao i da se pomiri sada odmah sa mnom, ali da bi opet bilo isto. I to je tacno.

Eto, tako se zavrsilo. Mislim da nije moglo drugacije. Ja sam mozda mogla da se strpim jos to vreme, ali to me ne bi dovelo nigde. Boli me uzasno, svaki dan pokusavam da kazem sebi da je bolje ovako, ali srce me vuce njemu. Kako da mi neko ko mi je bio najblizi odjednom bude potpuni stranac?

I sta sad da radim? Izgubila sam sve u sta sam slepo verovala. Znam da je on izgubio vise, on je to i znao uvek i to mi je rekao, ali ne pomaze. Kako sad da krenem dalje? U dubini duse sada znam da ne bi mogao da me usreci na duge staze, vec samo privremeno, ali zelja ne prestaje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Potpuno je normalno sto se sad ovako tuzno osecas,ali moram ti reci da si me odusevila.
Priznajem da nisam verovala da si ovako jaka,bila sam vec skoro ubedjena da ti nikad neces imati snage da raskines vec da ces ga trpeti i cekati da on to uradi.
Odusevila si me i na nacin kako si to uradila-otkazala si letovanje,i zato si time i njemu pokazala koliko si jaka i neces dozvoliti da se igra sa tobom.
Verovatno ni on sam nije mogao da veruje u to jer je navikao da si ti ta koja to nikada ne bi uradila,zato je sad ogorcen,ali kao sto si i sama videla nije mu zao sto si otkazala letovanje i raskinula.
Necu da te lazem, i da ti sada govorim da ces ga brzo preboleti,jer to nije jednostavno,ali ono sto mogu da ti kazem iskreno je da bi ti trebala da izlazis sto vise,da se druzis,mozda da odes na letovanje sa drustvom,desice ti se da upoznas sjajne muskarce koji su dobri i koji znaju da postuju i cene devojke.U takvog nekog mozes da se zaljubis, i da ponovo volis i da budes voljena iskreno i trajno.To se nece desiti sada odmah ali desice se.
Nemoj vise da ga zoves,ako on tebe voli, i tesko mu je bez tebe pozvace te kad tad u kratkom roku,a ako stvarno ne oseca nista neces ga vise cuti.
Budi jaka i sacuvaj malo ponosa koji ti nije mogao oduzeti... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat: Estella
Potpuno je normalno sto se sad ovako tuzno osecas,ali moram ti reci da si me odusevila.
Priznajem da nisam verovala da si ovako jaka,bila sam vec skoro ubedjena da ti nikad neces imati snage da raskines vec da ces ga trpeti i cekati da on to uradi.
Odusevila si me i na nacin kako si to uradila-otkazala si letovanje,i zato si time i njemu pokazala koliko si jaka i neces dozvoliti da se igra sa tobom.
Verovatno ni on sam nije mogao da veruje u to jer je navikao da si ti ta koja to nikada ne bi uradila,zato je sad ogorcen,ali kao sto si i sama videla nije mu zao sto si otkazala letovanje i raskinula.
Necu da te lazem, i da ti sada govorim da ces ga brzo preboleti,jer to nije jednostavno,ali ono sto mogu da ti kazem iskreno je da bi ti trebala da izlazis sto vise,da se druzis,mozda da odes na letovanje sa drustvom,desice ti se da upoznas sjajne muskarce koji su dobri i koji znaju da postuju i cene devojke.U takvog nekog mozes da se zaljubis, i da ponovo volis i da budes voljena iskreno i trajno.To se nece desiti sada odmah ali desice se.
Nemoj vise da ga zoves,ako on tebe voli, i tesko mu je bez tebe pozvace te kad tad u kratkom roku,a ako stvarno ne oseca nista neces ga vise cuti.
Budi jaka i sacuvaj malo ponosa koji ti nije mogao oduzeti... Wink

Hvala ti na ovoj pohvali (ako sam ja dobro shvatila da si me pohvalila), to mi puno znaci sad kada sam u raspadnom stanju.

Da ga vise ne zovem, to sam cvrsto odlucila, jer nema vise svrhe i smisla. Medjutim, bojim se upravo toga da ce on mene mozda jednom, mozda iz ciste dosade, nazvati i sta cu onda? Vidis i sama iz prethodnih mojih (nebuloznih) postova da je on u stanju lako da obecava kule i gradove ako ga ponese trenutak. Lako bi bilo da ja sad kazem da cu ga iskulirati, ali... Rekao mi je jednu stvar kada smo raskidali - da ako se ikada vrati, to ce biti zauvek. Ja sad o tome trezveno razmisljam, znajuci da on svasta lupi pa ostane ziv, ali ako me potrazi, da li cu moci da se oduprem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovako.... ne mogu da kazem da se slazem sa tim prekidom pre mora i pre svega.. mada to njegovo ponasanje ne bih tolerisao ni 2 minuta... Ja znam da ovo kad ja kazem boli, ali ja sve ovo gledam racionalno a ti emotivno... lik te je vukao za nos pa kad je video da ne moze vise bilo je plakanja ko mu je oteo zvecku... jebiga....
Licemerno je to kako se ponasa kao da si ti i kao da je veza njegovo vlasnistvo... opet ne volim sto komentarisem samo tvoju stranu price, al samo sa njom imam kontakta.
Znam koliko je tesko kad izgubis nekog ko ti je sve... veruj mi moze mnogo gore od svega ovoga da bude... i boli.. i bolece ali ce i proci... sada dok je sveze trudi se da sto vise vremena provodis sa nekim drugim osobama koje ti znace, rodbinom, prijateljima.
Nemoj slusati vase pesme, nemoj ici na vasa mesta, imas odmor koji sledi, imas para od letovanja... idi provedi se.. odmori se od svega... zabavi se malo... skreni sebi misli s njega.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Citat: storm cloud

Hvala ti na ovoj pohvali (ako sam ja dobro shvatila da si me pohvalila), to mi puno znaci sad kada sam u raspadnom stanju.

Rekao mi je jednu stvar kada smo raskidali - da ako se ikada vrati, to ce biti zauvek. Ja sad o tome trezveno razmisljam, znajuci da on svasta lupi pa ostane ziv, ali ako me potrazi, da li cu moci da se oduprem?

>>Dobro si razumela to jeste bila pohvala a i znak da tim putem nastavis-hrabro<<

A sto se ovog drugog tice da li ces moci da se odupres to zavisi od trenutka kako se budes osecala tada,ako budes shvatila da te zove da proveri sta osecas,da li ga i dalje volis..ili si ga vec zaboravila-onda se moras odupreti ,a ako jo osetis da vam je potreban poslednji razgovor i mislis da ces se osecati lakse onda idi i vidi se sa njim-mada je to samo razvlacenje tuge i neresenog problema.
Znam kako se osecas,ja sam imala takav slican problem,volela sam osobu koja nije znala sta ima pored sebe i dugo mu prastala,ali samo zato sto sam ja znala da me voli,bio je sav svoj i ponasao se kao BIG tata,kao da moram da ga slusam i trpim,i kad sam resila da odem,otisla sam zauvek...ostavila ga u soku kao i njegove prijatelje i familiju,i njima je bilo tesko jer su me voleli, obozavali.Od tada je proslo 3 godine,on i dalje moli Boga da mu se vratim,nema devojku od tada,unisten je citav njegov svet...zove me i dan danas iako sam srecno udata vec godinu dana,za razliku od njega ja sam ga prebolela-on mene nije.Ja sada volim drugog i naravno ljubav je uzvracena,a moj bivsi decko pati,zao mi je njega,stalno se nadam da ce se zaljubiti,ali on to ne moze jer prvo sebi nije oprostio sto me je izgubio.....Jao, duga je to prica...
Ovde se radi o tebi,kroz moj zivot sam ti objasnila ko ce tu izgubiti kod vas dvoje ako dobiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Naravno da bih mogla da se oduprem ako bih ga prebolela. Mogla bih onda i da pricam sa njim i da se vidim sa njim i nista mi ne bi znacilo. Poenta je u tome sto ja znam da ga jako dugo necu preboleti, takva sam osoba, ne dam sebi mira i onda to ostavlja dosta prostora njemu za kasnije manevrisanje, ako razumes sta hocu da kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.