Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li nesto da uradim?  (Pročitano 23367 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Dobro nam dosla,drago mi je da ti je bilo lepo na moru,i to je normalna stvar da bilo gde da odes mislis na njega i patis,kad bi mogla sve u jednom danu da zaboravis,prevazidjes i iscooliras ne bi bila ljudsko bice!!!!
Polako,treba vremena,tesko je,znam kako boli kad moras da zaboravis osobu koju volis jer on jednostavno nije jak kao licnost da bi bila sa njim.Ocekivala sam da ce te nazvati,i gotovo sam bila sigurna kad nam ponovo budes pisala da ces doneti tu novu vest sa sobom.Jako dobro znam te PONOSNE muskarce koji su navikli da devojka posle najmanje svadje trci da se pomiri sa njim,E sada decko neka razmislja,nazvao te je da proveri tvoj PULS i 10000% kad ste zavrsili razgovor bio kao posran( izvini na izrazu)..
A zasto je bio posran,e pa zato sto si ovog puta bila druga osoba prema njemu,rekla si da ti je bilo lepo na moru,bila si uzdrazana,a i nisi otisla na onu zurku (e tu imas veliki plus) ,sto znaci vec delujes jaka i sigurna,cak moze pomisliti da imas novu ljubav ,i sigurna budi da on o tome razmislja,mada ruku na srce to tebe ne bi trebalo da zanima jer bi bilo dobro da manje mislis o njemu i krenes da gradis svoj novi,bolji zivot...
Novi zivot..hm,znam zvuci surovo,ali recimo kod mene je to uvek palilo.Razmislim kako da pobedim jos jednu krizu, i uvek mi pravo resenje bude o"okreni novi list"i tada razmislim sta volim,sta zelim da radim...i upravo to i radim,brisem memoriju i punim je novim stvarima,lepim stvarima...
On nije dobar,pozvao te a nista ti nije rekao,ustvari nije ti rekao istinu zasto te zove...ocekuj da se moze ponovoviti poziv uskoro, jer on ce jedno vreme trpeti ,terati sebi inat itd,ali kad se bude ozbiljno uplasio da si ti mozda zaljubljena u drugog (ako ga vasi prijatelji ne obavestavaju da nisi,onda se ne sekira) tada ce zvati i reci da mu nedostajes,da te voli, da je ukapirao da si ti prava devojka za njega ...a ako ga budes odbijala mozda ce i plakati i bice izgubljen..
To ti samo navodim sta moze da se desi..a ne mora da znaci..mozda bude krut do kraja i nikad te ne moli za oprostaj...a to bi bilo bolje za tebe jer ti ne treba kukavica koja ode i dodje kad hoce..I da dodje bilo bi najpametnija odluka da ga odbijes..jer do sada si jaka i izguraj to do kraja..
A ovo sto te je nazvao,to je sigurno uradio da bi ti dotrcala kod njega,zasto bi te inace zvao kad i od drugih moze da cuje da si dobro i da si ziva!!!

Drzis se dobro,ne brini,vec si na pola puta da se izboris sa svojim bolom Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Welcome back.
Ne bih sad ovde mnogo palamudio u prazno, samo cu ti reci sledece:
Ako hoces da znas sta to treba da znaci , popricaj sa njim 100% otvoreno i znaces sta je time hteo da kaze.
Nemoj to pitati ni mene ni Estellu niti bilo koga drugog to samo on zna.
Ako neces da popricas sa njim, onda ga radi sebe apsolutno izbaci iz svakog razgovora, diskusije i sl, prodaj karticu uzmi drugi broj moba, kad zove na kucu nemoj se javljati nek se javi neko i kaze da nisi tu i kraj.

Ja bih opet pricao sa njim, ali bih to ovaj put zavrsio za svagda... ili dobro ili lose, ne bih razmisljao u napred... samo bih isao da to okoncam... jer ipak hoce sa lose utice na psihu to mucenje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Ja sam toliko zbunjena, toliko neocekivanih stvari se desava, ne mogu da verujem da je on ona ista osoba sa kojom sam provela toliko vremena. Juce me je nazvao njegov drug i rekao mi za njega da je u svadji sa celim svetom i da se ponasa kao kreten. Ja ga nisam ni pitala, on mi je sam to rekao.  S njim se desavaju cudne stvari, on nikada nije bio takav, uvek je bio veseo, drustven, komunikativan (sem pred raskid prema meni - ali sa drustvom je ovek bio O.K.). Sad mi deluje odjednom da se celo njegovo drustvo stavilo na moju stranu (iako oni ne znaju nikakve detalje - ja nisam pricala, a on se njima ne poverava). Naravno da mi je drago, ali ne bi bilo u redu sa moje strane da ja to zloupotrebim. Znam, on je mene dosta zloupotrebio vec, ali ja cu ipak biti korektna. Ocekujem sada napade njegovih drugova u smislu ispitivanja sta je bilo, pa pokusaja da ga zajedno ogovaramo i slicno (to je vec bilo tako kad sam pricala sa tim drugom).

Sve u svemu, on je gadno slagao sam sebe, kada je mislio da ce ladno preci preko nase veze i sad mu nije jasno sta ga je snaslo.

Ja ponavljam da ja njega volim i u sustini zelim da opet sve bude kao pre, ali u ovom trenutku ne mislim da to moze da se desi. On bi morao ozbiljno da preispita svoje ponasanje, ne samo prema meni, vec prema svima. Ali, sudeci po svim ovim novim saznanjima o njemu, tesko da on bi on imao volje i snage za tako nesto. Meni nije tesko da mu jos malo drzim odskrinuta vrata, ja nigde ne zurim, za mene bi nova veza ionako bila katastrofa sada, ali ne znam ima li pomoci. Bojim se da bi se on opet uobrazio kada bih mu ja dala jos jednu sansu.

O sebi sam za sve ovo vreme shvatila da sam mnogo jaca nego sto sam mislila. Ja bih stvarno mogla sve da izguram, ja sam uvek bila spremna da zrtvujem dosta toga, ali samo za onog ko je toga vredan. Prema tome - on ce se ili potruditi mnogo da popravi se sto je pokvario ili cu morati da trazim od njega da prekinemo svaki kontakt. To je manje - vise i ono sto SF preporucuje, samo pod odredjenim uslovima i, sto se mene tice, to ne mora da se desi odmah. I meni treba vremena da razmislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Odgovor za SF-a: Nije da ja necu da pricam sa njim, nego mi se smucilo da to vecito bude na moju inicijativu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Bas mi je drago da sama osecas koliko si ojacala,i da vidis kako covek moze nesto ako hoce.

Ako ti mislis da treba da razgovaras sa njim onda to i uradi,ali najbolje sacekaj da to bude na njegovu inicujativu,jer ako ga nazoves i kazes da hoces sa njim da razgovaras onda ovo sto si do sada postigla sve pada u vodu,VERUJ MI,ja sam u mojoj prethodnoj vezi uvek gresila kad to uradim na svoju inicijativu.

Hej,ali nemas pojma kako me on podseca na mog bivseg,isto je kad smo raskinuli postao gad prema svima i sve prijatelje oterao od sebe..ali neverovatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat

Hej,ali nemas pojma kako me on podseca na mog bivseg,isto je kad smo raskinuli postao gad prema svima i sve prijatelje oterao od sebe..ali neverovatno.

Ironija u svemu tome je sto je uvek govorio kako mu ja ne dajem dovoljno slobode da bude sa drustvom, ljutio se kada ja izlazim sa njima itd. Posle je navikao, uvek me je vodio, ali me je onda "kaznjavao" ignorisanjem.

Sada je dobio svoju toliko zeljenu slobodu i ocigledno ne zna sta ce sa njom. Prekinuo je godisnji ranije (to ne rade srecni samci!), svadja se sa svima, a mene zove "da vidi sta radim". Ne znam samo kako ne zna sta radim, pa naravno, spremam se za samoubistvo - on mi je par puta rekao da misli da bih se ja ubila ako me on ostavi! Posle njega - potop.  

Sve ovo sad govori bes iz mene, mnogo me je provredio, ali volim ga jos uvek. Samo, previse sam umorna od svega. I razocaralo me je to sto se svadja sa drustvom. To nije osoba koju sam ja volela! Ne znam zasto radi protiv sebe. Sve kojima je bilo stalo do njega, oterao je. Svadja se sa roditeljima (ovo od pre znam!). Puk'o je! Ako se ne bude potrudio da resi svoje probleme, stvarno cu morati hirurskim rezom da ga odstranim iz svog zivota, ma koliko bolelo.

Neki ljudi kazu da do prekida u dugim vezama dolazi zato sto se ljudi menjaju. Ja ne delim takvo misljenje. Ja mislim da do toga dolazi bas zato sto se ljudi ne menjaju toliko koliko bismo mi zeleli. Znate ono kad ne pocetku veze mislite: ovo mi se ne svidja, ali promenice se. Nema sad ovo puno veze sa mojim slucajem, moja poenta je trebala da bude to da se IPAK LJUDI NE MENJAJU DRASTICNO, zato i ne mogu da shvatim sta je to sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
mob
Nokia 3200
e ovako... malo me mrzelo da citam sve po redu, ali ukapirao sam poentu...a ona je sledeca... nekako ga nateraj da idete na to putovanje... pa tamo probaj da ides na sve ili nista... ipak je SF u pravu... ja znam jer igram kosarku... ako ne probas ceo zivot ces se kajati sto nisi pokusala i sto si ga izgubila, jer znam kako je kad izgubis nekog koga volis... osetio sam ja to na svojoj kozi... znaci pucaj pametnu trojku i veruj u uspeh...jer ne pogadjaju oni koju znaju, vec koji veruju u sebe i svoj uspeh...znaci veruj u sebe i samo napred... a da, ponekad moras da se zrtvujes zarad viseg cilja.. upotrebi to malo...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
@mrvica

Ipak, mozda bi bolje bilo da si procitao sve,jer je letovanje proslo,ona je isla bez njega,lepo se provela,a on je takodje otisao bez nje..
patnja je i dalje tu,ali ja ne razumem taj savet "porazgovaraj sa njim",pa ona je 4 godine pricala,razgovarala,a on je stalno pominjao "raskid",sad posle mesec dana od raskida je nazvao telefonom i nista nije rekao,bar ne ono sto je mislio da kaze,pa sto je zvao onda da joj ranu zasoli jos malo...ona trpi ,ja sam rekla vec da bi ja na njenom mestu spustila slusalicu,ma cak bi br.mobilnog promenila!!!Ali ipak je jaka do sada,mozda ce srediti sve u svojoj glavi,jer slusa svoje impulse,mi smo tu samo da je posavetujemo..ali ne da njemu pruzamo potporu nego njoj,zato ja mislim da ne dolazi u obzir to "porazgovaraj sa njim"kao savet,ona ce to uraditi ako oseca da mora,ovako bolje ne!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Huh... Jos se oteze ista tema...

Estella ti si stvarno genije za ovakve ljubavne jade... A ja sam, cini mi se na pocetku teme jos pisao... A sustinu cu ponovoti...

Ako hoce da se zeni, nek se zeni, ako nece nek se goni u p.m. Smile

Manjevise, morao sam ovako direktan da budem... Mirenje sa njim bi jos vise produzilo agoniju. Uzmi stvar u svoje ruke, morace da ti debelo dokaze da te voli i da ti da jos deblji razlog zasto bi bila sa njim. Ovo ostalo je, igrala se decica u pesku. Niste vise deca, a pogotovo on koji se uzasno detinjasto ponasa...

Tako da ako nece da ti dokazuje ljubav i da se trudi oko tebe, CAO batice, izadji u grad, nadji nekog tipa, provedi se malo sa njim, ako ne odgovara, sut karta, sledeci... Naicice onaj koji ce biti vredan paznje... Wink
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Situacija iz koje postoje 2 izlaza.
1. Nikad se vise ne cuti sa njime.
2. Videti se i porazgovarati.

Jednostavno ne postoji treca opcija
Odluci se za koju si.
Obe su veoma jasne Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.