Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mogu li nesto da uradim?  (Pročitano 23480 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat: dreadnot
Ajde da se i ja ukljucim...
Vi ste, deco moja draga, potpuno emotivno nezreli. Vredjali se ili ne, ali tako stoje stvari. On zbog toga sto bi se, kako to slikovito kaze nas narod je*ao, al da mu ne udje, a ti zbog toga sto to trpis, nemas snage da se otrgnes i zrelo sagledas stanje i perspektive. Ma koliko ljubav bila daleko od egzaktnih nauka, ipak ima neka pravila i uzuse po kojima se sve desava. A posebno je, na osnovu mnogih primera iz okruzenja, moguce predvideti rasplet. Kakva je to ljubav i veza ako jedan partner cas oce cas nece. I to ne od nedelje do nedelje ili od meseca do meseca, vec na svakih pola sata menja misljenje? Kako ziveti sa takvim covekom? Kako mu verovati? Ono sto sam na osnovu sopstvenog iskustva naucio o zenama je da ne moram da budem ni lep ni prepametan ni bogat (mada sve to dobro dodje), najvaznije je da partnerka ima poverenja u mene. Dokle god je to poverenje nepomuceno i dokle god se ona oseca sigurno veza ima perspektivu. Cim je izgubljeno - pisi kuci propalo. Krece osipanje i kraj je neminovan. Od stepena mazohizma zavisi koliko cemo jos da se rastezemo, ali se sudbina zna - raskid. Ako ti ne mozes da se oslonis na njega makar za toliko da mirno i bez trzavica planirate zajednicki odmor, a prosto mi je neverovatno da za 4 godine niste barem 4 puta bili zajedno negde na duze od 7 dana, onda sta mozes da ocekujes jednog dana kada bude trebalo planirati zajednicko domacinstvo.
Kada su pare u pitanju, tu ste tipicni predstavnici mlade, razmazene generacije - tesko je odreci se sigurnosti gnezda, razviti krila i poleteti, pa makar taj let bio nesiguran i bolan. Dok je mame i tate da placaju racune, peru, prinose i odnose, sve je lako. Moja zena i ja zivimo od 28.000 mesecno, placamo stan i snalazimo se nekako. Ziveli smo sa mojima 7 godina, kada smo videli da to narusava nas zajednicki zivot, otisnuli smo se i krenuli u samostalan zivot. Da bi placali stan i priustili sebi neka zadovoljstva (zajednicka putovanja), ja sam radio 6 godina dva posla, vidjali smo se samo uvece i vikendom, nesto smo i odvojili na stranu, ali smo imali cilj, znali smo sta zelimo i za to smo se zrtvovali. Vi ste jos uvek suvise svileni da se zaista i bez ostatka uhvatite u kostac sa zivotom.
Tesko pustas nekog u svoje srce, a kada ga pustis zaljubis se da ne znas sta bi sa sobom - da parafraziramn tvoje reci - zar nije i to ogledalo nekog ko je emotivno nezreo, ko se boji otvaranja, poredavanja, razocarenja, daljeg traganja, sve u cilju pronalazenja prave osobe. I tu mogu da ti dam licni primer - preboleo sam ljubav za koju sam mislio da je najveca na svetu, zbog koje sam propustao poslednje autobuse samo da bih bio sa njom jos koji minut duze, pa sam peske s kraja na kraj grada, prekinuo sam upravo cetvorogodisnju vezu jer sam shvatio da nismo jedno za drugo, prekidao sam mnogo malih veza, ali ni u jednom trenutku nisam gubio nadu da cu naci pravu. I desilo se - zajedno smo 13 godina, od toga 8 u braku. Samo potpuno ubedjenje i vera da postoji prava osoba za tebe, a ne samozavaravanje i izabiranje linije manjeg otpora vode ka zeljenom cilju.
Pametna si, obrazovana, moderna, upotrebi svoje kvalitete, sagledaj hladne glave, zaista izracunaj kakva je perspektiva, preispitaj svoja osecanja - koliko su strah od promene a koliko prava ljubav. Ako ne mozes da das odgovore, ili ako su isti kao i do sada - ostanite ljubavnici dokle god vam ne dosadi, uzivajte barem u tom aspektu vase veze ako vam ostatak ne pruza ono sto biste zeleli...

Iako mi se ovo sto citam ni malo nije svidelo, sve je kako tu pise.

Medjutim, verujem da svi vi sto ste bili dovoljno strpljivi da ovo sve citate shvatate da ja necu odustati dok ne lupim glavom u zid.

Ako je ono sto ti preporucujes jedino resenje, onda navijaj za mene, da nadjem precicu do tog zida.

Hvala na savetu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Jos mi nesto sad pade na pamet. Primetila sam da svi koji savetuju da sve resim po kratkom postupku (instant raskidom) ili nemaju slicnih iskustva (sto ih - slozicete se - cini pomalo nekompetentnim) ili su posle takve veze nasli nekog boljeg. Za trenutak bih izasla iz svoje uloge, zaboravimo moj slucaj,  da mi kazete da li ste vi bili (ili znate nekog ko je bio) u takvoj krizi, raskinuo, pa se posle kajao, ili su se posle opet nasli ili tako nekako. Interesuje me kolike su sanse za to da se takvim raskidom mozda i zagorca zivot  - svoj ili one druge osobe. Kako znate da ce uvek biti hepiend?

Ovo vas pitam, jer mi je jedna jako bliska osoba, koja bi licno najvise volela da se ja svog decka "resim", rekla da nije sve tako jednostavno i da jos nije momenat za takvu odluku, jer to moze da nas upropasti za kasnije.  Ta osoba je iskreno i otvoreno pricala i sa njim o tome, tako da (za razliku od vas) zna njegovu stranu price! I pri tome ima dosta godina i licnog iskustva koje stoji iza takve izjave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Citat: storm cloud
Jos mi nesto sad pade na pamet. Primetila sam da svi koji savetuju da sve resim po kratkom postupku (instant raskidom) ili nemaju slicnih iskustva (sto ih - slozicete se - cini pomalo nekompetentnim) ili su posle takve veze nasli nekog boljeg. Za trenutak bih izasla iz svoje uloge, zaboravimo moj slucaj,  da mi kazete da li ste vi bili (ili znate nekog ko je bio) u takvoj krizi, raskinuo, pa se posle kajao, ili su se posle opet nasli ili tako nekako. Interesuje me kolike su sanse za to da se takvim raskidom mozda i zagorca zivot  - svoj ili one druge osobe.

Navela sam ti primer moje najbolje drugarice,ona je u jos goroj situaciji od tebe jer je dozvolila da prodje 10 godina njihove veze,e sad joj nema povratka, i da hoce jer je on nece pustiti ,pretice joj ceo zivot.
Isto joj se desavalo kao i tebi,ON je bio taj koji je hteo da raskine,stalno se dvoumio,a sada je gotovo,postao je komplex N°1 i ne pusta je vec joj brani dosta stvari...ona laze nas druge,ali ja dobro vidim da pati.....
Mozda gresim,mozda tvoj decko tebe iskusava da vidi tvoje reakcije..mozda te voli i zeli da bude siguran da si ti prava...ali ti bi to trebala da znas,no cim nas pitas onda ne znas ,a to ne valja nista.
Plasis se da raskines da ne zagorcas neciji zivot....to nije borba to je strah....vezana si za njega iz straha da ne ostanes sama .... :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat: Estella
Citat: storm cloud
Jos mi nesto sad pade na pamet. Primetila sam da svi koji savetuju da sve resim po kratkom postupku (instant raskidom) ili nemaju slicnih iskustva (sto ih - slozicete se - cini pomalo nekompetentnim) ili su posle takve veze nasli nekog boljeg. Za trenutak bih izasla iz svoje uloge, zaboravimo moj slucaj,  da mi kazete da li ste vi bili (ili znate nekog ko je bio) u takvoj krizi, raskinuo, pa se posle kajao, ili su se posle opet nasli ili tako nekako. Interesuje me kolike su sanse za to da se takvim raskidom mozda i zagorca zivot  - svoj ili one druge osobe.

Navela sam ti primer moje najbolje drugarice,ona je u jos goroj situaciji od tebe jer je dozvolila da prodje 10 godina njihove veze,e sad joj nema povratka, i da hoce jer je on nece pustiti ,pretice joj ceo zivot.
Isto joj se desavalo kao i tebi,ON je bio taj koji je hteo da raskine,stalno se dvoumio,a sada je gotovo,postao je komplex N°1 i ne pusta je vec joj brani dosta stvari...ona laze nas druge,ali ja dobro vidim da pati.....
Mozda gresim,mozda tvoj decko tebe iskusava da vidi tvoje reakcije..mozda te voli i zeli da bude siguran da si ti prava...ali ti bi to trebala da znas,no cim nas pitas onda ne znas ,a to ne valja nista.Plasis se da raskines da ne zagorcas neciji zivot....to nije borba to je strah....vezana si za njega iz straha da ne ostanes sama .... :|

Dosli smo do toga da postavljanje ovog problema na Burek bas i nije bila dobra ideja. Kad sam dosla na tu ideju, bila sam jako neraspolozena i htela sam da skrenem misli, ali sad mi se ovo vec vise ne svidja sto svi mozete da sudite o mom privatnom zivotu. Prvo, ne znam sada vise sta sam ja ovde sve pisala, ali mislim da nikada nisam rekla da me on ne voli. Nije lepo sto mislite da sam glupaca, koja gubi vreme sa nekim koga bas briga. Nemam razloga da se pravdam, samo toliko da znate da ne bi bilo ove teme da on mene ne voli. Ali nekada to nije dovoljno da se veza odrzi. SF je imao svoja vatrena poredjenja, ali manite to. Estella lepo kaze da ne valja sto vas pitam.

Drugo, to da sam vezana za njega iz straha da ne budem sama znacilo bi da je ta veza katastrofa u kojoj je oboma lose itd. Ja ne poricem da se bojim samoce, ali da sam samo zato sa njim!!!? Boze, pa zar tako los utisak ostavljam ovim pisanijem? Ili stvarno mislite da sam slepa kod ociju?

Sada zaista vise ne vidim razlog sto ja vas bilo sta pitam. Nemojte se ljutiti, vi svi hocete da mi pomognete, ali to je moja stvar sta cu ja odluciti. Savete ste dali, to je u redu,  ali nemojte suditi o nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Da li ti shvatas da on jedan dan hoce da raskine, a drugi dan nece-po meni ti imas veliki problem,ali ako ne zelis da pricas sa nama o tome to je vec tvoja stvar izbora.
Mi se trudimo da ti pomognemo,niko ne kaze da si ti slepa kod ociju,ja sam cak rekla da si pametna ali te on gusi i sputava u zivotu.
Mi ne sudimo o vama,mi iznosimo nase misljenje,nemoj da se ljutis...
Ako te cini srecnom da budes sa njim po cenu svega,onda budi...ne mora on da bude srecan budi ti....
bdw, mi smo iskreni,ne lazemo te i ne zavijamo u celofan ko tvoje "prijateljice"bas zato sto te i ne poznajemo i objektivno gledamo tvoju kriznu vezu...e da je meni neko mogao iskreno reci kad su mi bili potrebni ovakvi saveti,dobila bi koju godinu zivota vise,bez gubljenja zivaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Kao i u vezi, tako i na Netu - cas hoces, cas neces. Ako si vec postovala svoj problem, pa se onda potrudila i da ga detaljno obrazlozis i da das komentar na sve nase postove, mogu da zakljucim da ti je to veoma vazno. Zasto se sada zbog toga kajes??? Ne svidja ti se sta mi mislimo??? Da li bi bila srecnija da smo "isli niz dlaku" i govorili ti stvari koje bi zelela da cujes?
Ja nikoga ovde ne osudjujem, niti mi pada na pamet da se mesam. jednostavno ti govorim svoje misljenje, a naravno da je samo i iskljucivo na tebi da odlucis sta ces da uradis. Kazu da se na tudjim greskama uci, ali, na zalost, to nije uvek tacno. Nekada je zaista neophodno da sami nadjemo neki svoj zid i da dobro lupimo glavom o njega da bi se opametili. Zato sam ti i rekao - razmisli, razmisljaj stalno, ne predaj se ni ocaju ni uljuljkivanju kako je sve OK - nije, jer ne bi trazila savet od nas, grupice nepoznatih tamo negde na mrezi.
To sto si vezana za njega iz straha da ne budes sama ni u kom slucaju ne znaci da veza mora da bude katastrofa za oboje. Naprotiv, nekada cudni razlozi mogu da daju dobar rezultat. Problem sa emocijama, koje su ovde kamen temeljac celog problema je da nema pouzdanih pravila, da je sve zivot u svom najcistijem obliku - nepredvidiv, nestalan, neocekivan i bas zbog toga divan!
Zalosno je sto mislis da ostavljas los utisak, da te "ocenjujemo" ili da mislimo lose o tebi, to je pre samo jos jedna manifestacija tvoje nesigurnosti. Naprotiv, mislim da odavno nisam video da se ljudi ovoliko angazuju i ovoliko pisu povodom nekog postavljenog pitanja ili problema. Dala si nam dobru "varnicu" ocigledno da je tema svima manje ili vise bliska i da imaju sta da kazu. Probaj da ne dozivljavas licno, ma koliko se odnosilo na tebe i na tvoj problem, vec da saglkedas kao diskusiju ljudi koji imaju neka svoja iskustva i neka svoja misljenja.
A kad smo kod misljenja, evo jos jednog mog - ne smatram za previse pametno da se neka treca osoba, ma koliko bila bliska, uplice u resavanje problema koji imas sa svojim deckom. Zar nije malo cudno da posle 4 godine zabavljanja tvoja prijateljica "zna njegovu stranu medalje" i daje ti savete, a da ti ne znas tu stranu medalje i da sama ne znas kako stvari stoje. Da li vi razgovarate, ali iskreno? Da li ima razumevanja izmedju vas dvoje? Zar vam je potreban posrednik posle toliko vremena? Sta god da se desi madju vama, kako ce zavrsiti posrednik kad se uzburkaju emocije? Eto ti materijala za dodatno razmisljanje... i sa srecom. Sta god da uradis - odluka je samo tvoja, mi sa tim nemamo ama bas nikakve veze... ovo nase je samo prica na zadatu temu... Kao da ne postojimo, kao da smo neki tokovi tvojih misli koje ces da odbacis ili usmeris u zeljenom pravcu...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Izvinjavam se sto sam vas napala u proslom postu,  Smile ali sve mi ovo jako tesko pada (ne mislim na forum, nego na ove moje probleme). Ja se tako lako naljutim i u vezi, pa mislim da onda mozete da shvatite da mene nije lako trpeti. Ja pomalo (pomalo!?) patim od paranoje da je ceo svet protiv mene.

Sto se tice posrednika, ne znam kad sam rekla da je to drugarica. Drugarica nije, namerno nisam rekla ko je u pitanju, jer sam pretpostavila da bi prica mogla da skrene u tom pravcu, a to ne bih zelela. Ne znam zasto bi uopste bilo cudno da razgovaramo u necijem prisustvu. Pa zar u svetu ne postoji bracno posredovanje. Ovo je samo blaza varijanta toga sa osobom koja nije neko ko naplacuje na sat, nego joj je jako stalo da se problem resi. I sad nemojte vise o tome!

Ja zaista nekako osecam krivicu zbog toga sto iznosim ovde. Prvo mi je bilo lakse, a onda sam pomislila kako bi njemu bilo da zna da nase probleme objavljujem na Netu. Cudno kako me za to ne kritikujete, nego za "posrednika".

Odlucila sam malo da odmorim i da vidim kako ce se stvari odvijati. Definitivno smo odlucili da idemo na more, trazio mi je malo vremena i strpljenja da donese konacnu odluku i ja cu se maksimalno truditi da to ispostujem. Ako posle letovanja budem sigurna da to vise ne ide, resicemo to razlazom.  

Vi idalje pisite, ja cu citati, pa ako me nesto i zaintrigira, odgovoricu. Sad me malo ovo opterecuje. Kao da sve prezivljaam duplo - jednom sa njim, jednom ovde kada to vama ispricam! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Nemoj da brines,mi te ne poznajemo,nisi nam rekla svoje licne podatke tako da nikako nisi ostetila njega!!!!
Trudimo se da ti pomognemo,jer je to bio razlog sto si otvorila temu,i pogledaj samo koliko se trudimo.
Nije lepo sto ti je rekao da ce posle mora odluciti da li cete ostati zajedno ili ne....ali ako konacno donese odluku i vise nikad ne menja misljenje onda je to ok,a ako pozeli opet da razmislja o tome da li te zeli za sebe ili ne onda bi ti trebala da se odlucis,da li mozes takvog da ga trpis ili ces raskinuti.
Ti si ta koja odlucuje,mi se necemo uvrediti ako ostanes sa njim,jer to je tvoj zivot a ne nas...mozes da nastavis druzenje sa nama i na drugim temama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sta sa, mocas propustio?
Niiiisssssta......
Jaoooooooo

Ljudi da prostite na kojim ste svi vi esidima Smiley
Zivot je divno mesto Smiley A svet je divno vreme Smiley
Cekaj da se resetujem.. jebalo me okupljanje Smiley

Elem, kratko cu elaborirati jer za dugo zaista nisam u stanju.
Cinjenica da nekog uopste pitas za misljenje zaista govori da nesto nije u redu, i to moze da ti se svidi ili ne, to je tako.
Takodje sva ta nesigurnost medju vama isto bas i ne govori u prilog tezi da je to duga zdrava veza.
E sad. Ljubav je neverovatna stvar, i ako je zaista ima i ako je ima dovoljno, sve sitne stvari mogu i bice prevazidjene.
Bracni savetnici i bracni posrednici nisu isto bracni savetnici ti pomazu da resis problem... bracni posrednici provodadzisu i nalazi mladu ili mladozenju, tako da sam prilicno siguran da mislis na zamenu teza.
A kad vec pricas o bracnim... od kad ste vi u braku? Ja to nisam primetio, ono jes, ja umem biti pijan, al ako gresim ovaj put izvini.
Dosla si i pitala me sta mislis, ja sam ti rekao, i to moras postovati, a doduse mozes se ponasati i kao dete od 3 godine koje ne da lizalicu, mada ono, ne dolikuje punoletnoj osobi.
Mogu da ti idem uz dlaku kako kaze dread i pricam ti hvalospeve ali.... zelis li to? Ja da to radim necu, jer znam da niti je tako, niti ce biti tako.
Mnogo bih vise voleo da me ovo pita neka osoba o kojoj znam vise, jer je ovde redovan clan i kojoj mogu dati savet mnogo konkretniji od ovoga sto ovde pricam, ali ti si dosla pitala... ono je jedini odgovor koji ja imam i sa vecinom drugih se manje vise slazem. Ako to tebe vredja ili sta vec.... sorry, ali sama si trazila, jer u jednoj poruci sve uzdizes u nebesa a u drugoj pricas kako niste u stanju, as i already said, da burek pojedete zajedno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Sto se meni sad jede burek... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.