Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj gej parade u Srbij BR:2 14.7.2007. 18h Trg slobode Novi Sad  (Pročitano 5635 puta)
Ucesnik diskusija

One Door Away From Heaven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N70
Kao sto se moze primetiti, hejtovanje homoseksualnih osoba je opalo. Veoma.

Ali to njihovo promovisanje po meni, i ako nemam sta protiv njih cak suprotno, nije u redu.

Ako se na ovaj nacin nadaju da ce postici ravnopravnost, tj da ce povecati nivo tolerancije...

...nece.
IP sačuvana
social share
I never loose, I just choose not to win. <Mandy>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Evo vam jedna od tema o homoseksualizmu i gej-paradama. Tu ima svega, od naucnih cinjenica do najgorih budalastina, subjektivnih misljenja, medjusobnog prozivanja, od zenskih prava do gejeva i njihovih parada...uglavnom ima svega a ja mislim da je ovakvih tema bilo bar deset. :
http://forum.burek.com/index.php/topic,229597.0.html        Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Citat
cuj izjave sto streight ljudi ne prave parade...  Smile

Pa baš zato, više mi je pun qrac manjina koje stalno traže neka svoja prava. U Srbiji još malo nećeš moći da nađeš posao ako nisi peder, ciganin, ili neka treća "ugrožena" manjina, jer se oni uvek pozivaju na to, za sve svoje neuspehe krive državu jer su "nepovoljni".... Jer ja u mojoj firmi mogu da biram koga ću da zaposlim, a ne da mi neko diktira koga ću da zaposlim. Ako smatram da peder može nepovoljno da utiče na radnu okolinu, na uspeh firme, sutra će doći i moje dete tu, da vidi gde tata radi, pa će me pitati: a da li je to normalno? Ja ću mu reći da NIJE, jer za mene NIJE normalno da se neko hefta u bulju, i kraj. E sad, da ja ne bi crveneo pred takvim pitanjem, neću zaposliti pedera, i kraj. A on neka razmisli zašto je peder. I mislim da NIKOM sa ovog foruma, ma koliko branio njih, (a brane ih mahom mladji ljudi bez dece) ne bi bilo prijatno da mu za 10 - 15 - 20 godina sin ili ćerka dovede osobu istog pola u kuću na ručak, da vas upozna sa dečkom - devojkom... Zajebite vi te priče: pa ako, to je njihov izbor, imaju prava.... NJihov izbor, njihova 4 zida, i molim.... neka se heftaju tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E61i
Ne zanima me ko šta misli, ja smatram da je homosexualizam poremećaj otkud znam odakle, ali znam da nikada ne bih paradirao ili šta ti ja znam. Samo one najgore tetketine idu na te parade i to mi je grozno, isto kao i gej klubovi. Smile

Ajmo peticiju da im zabrane protest. Smile

P.S.

Ali to njihovo promovisanje po meni, i ako nemam sta protiv njih cak suprotno, nije u redu.

Ovo je outovanje, ili? Smile

A što se tiče ovakvih:

Citat
cuj izjave sto streight ljudi ne prave parade...  Smile

Pa baš zato, više mi je pun qrac manjina koje stalno traže neka svoja prava. U Srbiji još malo nećeš moći da nađeš posao ako nisi peder, ciganin, ili neka treća "ugrožena" manjina, jer se oni uvek pozivaju na to, za sve svoje neuspehe krive državu jer su "nepovoljni".... Jer ja u mojoj firmi mogu da biram koga ću da zaposlim, a ne da mi neko diktira koga ću da zaposlim. Ako smatram da peder može nepovoljno da utiče na radnu okolinu, na uspeh firme, sutra će doći i moje dete tu, da vidi gde tata radi, pa će me pitati: a da li je to normalno? Ja ću mu reći da NIJE, jer za mene NIJE normalno da se neko hefta u bulju, i kraj. E sad, da ja ne bi crveneo pred takvim pitanjem, neću zaposliti pedera, i kraj. A on neka razmisli zašto je peder. I mislim da NIKOM sa ovog foruma, ma koliko branio njih, (a brane ih mahom mladji ljudi bez dece) ne bi bilo prijatno da mu za 10 - 15 - 20 godina sin ili ćerka dovede osobu istog pola u kuću na ručak, da vas upozna sa dečkom - devojkom... Zajebite vi te priče: pa ako, to je njihov izbor, imaju prava.... NJihov izbor, njihova 4 zida, i molim.... neka se heftaju tamo.

Ja se "heftam" u bulju pre nego što si ti znao da kažeš sex, tako da nemoj da popuješ ako nešto ne znaš. Protiv sam popularizovanja homosa i lezbejki, ali sigurno ti dete neće postati peder zato što si ti zaposlio jedng u firmi. I nije bio moj, niti izbor bilo koga da postane peder. Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 11:27:20 od prestol »
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
prestol... taj tvoj avatar je bas onako... streight..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E61i
Moj avatar nema veze sa temom, izabrao sam ga jer je potpuna sprdnja. A jes' mačkast, a? Smile

Ne mora da imam gej avatar, ali sam dizajner, pa još gej, ovaj avatar mi dobro stoji... Smile

« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 11:34:44 od prestol »
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
OMG  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Moj avatar nema veze sa temom, izabrao sam ga jer je potpuna sprdnja. A jes' mačkast, a? Smile

Ne mora da imam gej avatar, ali sam dizajner, pa još gej, ovaj avatar mi dobro stoji... Smile

avatar - u internet terminologiji - je likovna prezentacija osobe koja ga koristi... tako da... ima veze...
iskreno.. ne razumem osobe koje beze od sebe uz recenicu: "Ha, ha... samo sam se salio!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ne zanima me ko šta misli, ja smatram da je homosexualizam poremećaj otkud znam odakle, ali znam da nikada ne bih paradirao ili šta ti ja znam. Samo one najgore tetketine idu na te parade i to mi je grozno, isto kao i gej klubovi. Smile

Ajmo peticiju da im zabrane protest. Smile

P.S.

Ovo je outovanje, ili? Smile

A što se tiče ovakvih:

Citat
cuj izjave sto streight ljudi ne prave parade...  Smile

Ja se "heftam" u bulju pre nego što si ti znao da kažeš sex, tako da nemoj da popuješ ako nešto ne znaš. Protiv sam popularizovanja homosa i lezbejki, ali sigurno ti dete neće postati peder zato što si ti zaposlio jedng u firmi. I nije bio moj, niti izbor bilo koga da postane peder. Smile

Zabole me od kada se ti heftaš u bulju, a izgleda da je to jako dugo, jer ja jako dugo umem da kažem seks. A šta ja to popujem a ne znam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
I tako.. jos jedna tema ode u hejt...
Ako do parade i dodje, bice otvorena tema...
S druge strane... diskusija o pravima homo-lezbo-bi pojedinaca, kao i o gay paradama vodjena je vise puta...
Ja zaista nemam nameru da dozvolim ponavljanje i sopstveno nerviranje...

lock
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.