Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladić u Nišu izboden na smrt  (Pročitano 9865 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
92..godiste... Smile tek pocelo da zivi....i eto...
sine mupu treba dati ovlasti...brutalne...
ali pre toga precesljati i kurtalisati se svega sumnjivog sto je u uniformi i u mup-u uopste.......

i naravno vratiti smrtnu kaznu....
samo njeno postojanje....ledi krv u zilama...

ne smijem ni da mislim... kako je tim deckima ..drugarima njegovim i porodici njegovoj....

-------------

Citat
Jedino si u pravu za steroide i da sam jak..

probao.-.vidio sta je...i uvjerio se..u neke stvari...
a uzimao sam ih samo mjesec dana...par puta u mjesecu.... Smile
ali ne nelegalnim putem....i ne ovdje na ovim prostorima...
niti bi to radio ovdje i kupovao to ovdje...jer mi se jos zivi... Smile

ta snaga kratko traje....steroidi nisu snaga..to je maska za glupost....
i samoubistvo na neodredjeno vrijeme....

posle nekog vremena konzumiranja steroida...bez steroida neces moci da hodas... Smile
a kamoli da se osjecas snazno....

nije pravilo za sve..ali  70% vojnika koji su ih koristili ...
danas nakon x godina su poprilicno oboljeli..iaiko su u najljepsim godinama zivota..kada je covjek i najjaci i najpametniji i najspremniji..
jer uz snagu ima i pamet i iskustvo i zananje i usavrsenu vjestinu koju je godinama sticano....
to jeste pri kraju trideseti i na pocetku cetrdesetih godina...
ni za koji kurac nisu...

a baska sto je ilegalna prodaja i kupovina krivicno djelo...
i sto je kvalitet pod velikim znakom pitanja...kupovina takvih opasnih materija ovdje kod nas...
pa to je kao i ruski rulet.... ne znas da li ce te ubiti....ili nece taj put... Smile

okani se ba toga....zdrava hrana...trcanje...setnje po prirodi..bajs..i tako...moze i teretana ali bez govana i preperata....

steroidi su kako sam i rekao ...samoubistvo nesvjesno...

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa stavljaj ti  Smile ,ali ti ja samo kazem da obratis paznju,
vredjas bez potrebe...
kad budem nesto konkretno rekao tebi,a tebe to uvredi,upozori me,
a ne da me stavljas u isti kos sa tim kriminalcima...

Ne vredjam ja tebe.

Ja ti kazem da sva ta mastanja o prebijanju, snazi, pa Kristijanu i krimosima, obozavanje nekog sirenja, duvanja,  pa agresivnost u stavovima i sl... cine da pripadate istom sloju...

E, sad.. oni su vec ubili... to je najizrazenija razlika...

(Nedostatak) materijalnih dobara, verovatno druga...

Tvoja generacija generalno ima problem sa razlikovanjem kategorija "dobro" i "zlo".

A to je nesto sto se jako rano formira kod dece.

Ocigledno da nisi imao dobre autoritete koji bi ti objasnili razliku.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 14:28:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Nisam kupovao ni ja ovde kod nas...ovde kod nas ti niko nista ne garantuje...

Kao sto sam rekao gospodjici ili gospodji Anei ,ja to nisam koristio da bi nekoga impresionirao i da bi se tukao po
ulicama sa nekim klosarima...

Trebao sam ici na takmicenje,morao sam da uzmem neke suplemente i steroide,da bih poboljsao svoje rezultate...Ne koristim to u velikim kolicinama..

Na kraju nesto sam zajebao,i nisam otisao na to takmicenje...

Inace,znam sve o njima...proucavao sam to godinu dana  Smile
Za rezultate na brzaka prava stvar..  Smile

Ne vredjam ja tebe.

Ja ti kazem da sva ta mastanja o prebijanju, snazi, pa Kristijanu i krimosima, obozavanje nekog sirenja, duvanja,  pa agresivnost u stavovima i sl... cine da pripadate istom sloju...

Tvoja generacija generalno ima problem sa razlikovanjem kategorija "dobro" i "zlo".

A to je nesto sto se jako rano formira kod dece.

Kako ne vredjas,rekal si mi da imam trip u glavi,da sam isti kao te ubice  Smile malo li je  Smile
Sto se tice Kristijana,ja sam samo rekao da cenim coveka u tim godinam ruka obim 45cm...gde sam ja naglasavao da mi je on idol? I to si pogresila..

Ja nisam klinac  Smile

Citat
Ja nisam imao autoritet  Smile
Citat
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 14:42:56 od KingCyborg »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Inace,znam sve o njima...proucavao sam to godinu dana 

Nadam se da neces saznati jos nesto o njima, za neku godinu ... i da si imao veliku korist od tih brzih rezultata  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 14:40:49 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Haha.. ma ne.. on je u Strongmenovom kultu... Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 14:44:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Generalno, danasnji nacin zivota je pomerio unapred neki prirodni tajming ... Sto rece bobak, prvo se razvijes psihicki, pa onda polako fizicki i intelektualno, i negde oko 35 budes opasna zver  Smile
Sad na pola psihickog razvoja skrenes drugim putem, non stop je samo cilj da (pre)stignes nekog, i kad treba da si najjaci, ti si kuca bez temelja.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Nažalost, svi vi ste odavno izgubili igru sa "patriotizmom", ćelavim tipovima, mržnjom prema svemu što nije u kalupu koji postavljaju lopovi, zločinci, ubice. Ali, sami ste krivi, jer se ne odupirete, vaš kometar je uvek "a, šta da ja radim?", zato ste i dogurali tu gde se nalazite, dopuštate da vas fukara maltretira, da vas ubijaju u sopstvenoj kući, na ulici, ubijaju vam decu. Nemate petlju da kažete "dosta!", nemate petlju da žrtvujete, zaista žrtvujete, malo lažnog komfora da bi bilo bolje, pre svega vašoj deci i unucima. Nemate petlju da prevarante i lopove, ubice i lažne patriote jednom zauvek pošaljete tamo gde im je mesto: na đubrište srpske istorije. Mrzite sve druge oko sebe ako nisu Srbi i ako imaju drugačije mišljenje, a čudite se da vas većina u Evropi ne želi za komšiju ili partnera, vodite u vestima o kriminalu u Evropi, zemlja vam se pretvorila u đubrište, nema kutka da nije zagađen, bolnice su vam leglo zaraze, sami sebe trujete, a bulaznite o tome kako vas Amerika, Vatikan i ne znam ko sve još ne truje. Pogledajte na šta vam liče gradovi i sela: prljavo, prljavo, prljavo! Na šta vam liče kuće, ulazi u zgrade, parkovi, reke? Krenite od toga, uposlite tu omladinu koja ništa ne radi, neka čiste, kažnjvajte radom, neka osete šta znači kada se uništava, kada se prlja, neće imati vremena za nesuglasice i za ubijanje kada celog dana budu kosili, skupljali. Ali, ko da organizuje sve to, što i ne košta, kada su vam funkcioneri najgori, a ostale baš briga?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Nadam se da neces saznati jos nesto o njima, za neku godinu ... i da si imao veliku korist od tih brzih rezultata  Smile

Nemoj se brinuti..
A korist to cemo videti u novembru kad odem na takmicenje...

Ja imam svoj cilj,i ka tome idem...
Misljenja mi nisu bitna,bitni su rezultati na kraju...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Nažalost, svi vi ste odavno izgubili igru sa "patriotizmom", ćelavim tipovima, mržnjom prema svemu što nije u kalupu koji postavljaju lopovi, zločinci, ubice. Ali, sami ste krivi, jer se ne odupirete, vaš kometar je uvek "a, šta da ja radim?", zato ste i dogurali tu gde se nalazite, dopuštate da vas fukara maltretira, da vas ubijaju u sopstvenoj kući, na ulici, ubijaju vam decu. Nemate petlju da kažete "dosta!", nemate petlju da žrtvujete, zaista žrtvujete, malo lažnog komfora da bi bilo bolje, pre svega vašoj deci i unucima. Nemate petlju da prevarante i lopove, ubice i lažne patriote jednom zauvek pošaljete tamo gde im je mesto: na đubrište srpske istorije. Mrzite sve druge oko sebe ako nisu Srbi i ako imaju drugačije mišljenje, a čudite se da vas većina u Evropi ne želi za komšiju ili partnera, vodite u vestima o kriminalu u Evropi, zemlja vam se pretvorila u đubrište, nema kutka da nije zagađen, bolnice su vam leglo zaraze, sami sebe trujete, a bulaznite o tome kako vas Amerika, Vatikan i ne znam ko sve još ne truje. Pogledajte na šta vam liče gradovi i sela: prljavo, prljavo, prljavo! Na šta vam liče kuće, ulazi u zgrade, parkovi, reke? Krenite od toga, uposlite tu omladinu koja ništa ne radi, neka čiste, kažnjvajte radom, neka osete šta znači kada se uništava, kada se prlja, neće imati vremena za nesuglasice i za ubijanje kada celog dana budu kosili, skupljali. Ali, ko da organizuje sve to, što i ne košta, kada su vam funkcioneri najgori, a ostale baš briga?
Ne znam ko je autor citiranog, samo me zanima da li bi se mozda preselio u sveze demokratsku Libiju ili Irak ?

Nadam se da neces saznati jos nesto o njima, za neku godinu ... i da si imao veliku korist od tih brzih rezultata  Smile

Nemoj se brinuti..
A korist to cemo videti u novembru kad odem na takmicenje...

Ja imam svoj cilj,i ka tome idem...
Misljenja mi nisu bitna,bitni su rezultati na kraju...
Definisi kraj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
vodite u vestima o kriminalu u Evropi,

to nije tacno....

srbija je mala za tako nesto....

ovo sto se desilo u nisu svaki dan se desava u italiji..francuskoj da ne pricam..a o engleskoj je glupost i pricati..
pored onoliko rumuna i bugara..poljaka..i nenormalnih ceha... svaki dan bude 10oro ubijeno od njih....

hrvatska nije u nista boljem stanju...slovenija...i njihovo vreme pakla polako dolazi....
a ostale republike ne treba ni komentarisati,...

u bosni je ovoga bilo i pre rata vise nego igdje u jugi...

devedesete jesu uruzile srbiiju..ali zna se bratac ....ko je to uradio srbiji...

nece  niko srbe za komsije... Smile
pa nece  niko...a dolaze investitori iz hrvatske i slovenije i cak iz turske(pre nego u bih) i ostatka eu..lome se ko ce pre zaraditi na srpskom narodu... Smile

taj text je samo srnje obicno...neke internet  budale...koja nema pojma sta se zbiva ni u njegovom selu...
a da zna takav  pomraceni um ..mrznjom...sta se desava u srbiji.... Smile

vjestima iz srbije ljepsate sliku svoje bijede u hravatskoj...
ja znam dobro sta se tamo zbiva...
i ovoga ima koliko hoces i tamo..
samo si ti decko u nekoj jbn selendi i nemas pojma sta se zbiva u njihovome ljepom bijelom gradu zagrebu...
Smile

tamo ne smijes ni da zaviris .i da sam setas ulicama...
ako nisi pruger...jer cete bagra sa ulica ...ogoliti do gole koze i ubiti boga u tebi...
pa seres tako preko neta... Smile

ti ces meni pricati o zagrebu..splitu..rijeci... i uopste o hrvatskoj...i o srbiji... Smile

« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 15:26:32 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.