Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:03:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77500 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Dobro onda vilicu....sta god bude trebalo ja saljem...znam da je to omiljena igracka!

A Feanore...kako samo ovo da svi ovdje na forumu 95% podrzavaju Mladica i Karadzica....uh uh!

Тигер ајде да пробам поступно и тачно да ништа не схватиш погрешно!

Једно време сам и сам мислио да је он лупио како би клао Хрвате рђавом кашиком...
А онда сам одгледао снимак и видео да уопште није у том контексту...
Вероватно си и ти глледао снимак па знаш. Човек је причао о томе како се по Хрватској прича како четници кољу Хрвате и буквално не спавају и не једу ништа три дана... Онда је он у шали иронично у односу на ту причу рекао како их у ствари кољу рђавим кашикама...
Сваком нормалном човеку је јасна та ствар!

Немам намеру да га браним јер уопште не подржавам оно што јавно говори. То се не ради тако. Државни циљеви се остварују тихо, полако и стрпљиво баш као што то радите ви и Бугари!  Smile

Опет тема о тој подршци...
Човече, једно 15 познатих личности у вашим "нормалним" новинама је у један глас изјавило да подржава ваше оптужене и да их сматра невиним. Ја то подржавам и ценим! Тако то треба да буде по цену да су криви. Јер нико од њих није осуђен!

Ти ми дај један такав чланак (прилог) из Србије и ја те частим!

Пусти ти форуме и стадионе...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Dobro onda vilicu....sta god bude trebalo ja saljem...znam da je to omiljena igracka!

A Feanore...kako samo ovo da svi ovdje na forumu 95% podrzavaju Mladica i Karadzica....uh uh!

Тигер ајде да пробам поступно и тачно да ништа не схватиш погрешно!

Једно време сам и сам мислио да је он лупио како би клао Хрвате рђавом кашиком...
А онда сам одгледао снимак и видео да уопште није у том контексту...
Вероватно си и ти глледао снимак па знаш. Човек је причао о томе како се по Хрватској прича како четници кољу Хрвате и буквално не спавају и не једу ништа три дана... Онда је он у шали иронично у односу на ту причу рекао како их у ствари кољу рђавим кашикама...
Сваком нормалном човеку је јасна та ствар!

Немам намеру да га браним јер уопште не подржавам оно што јавно говори. То се не ради тако. Државни циљеви се остварују тихо, полако и стрпљиво баш као што то радите ви и Бугари!  Smile

Опет тема о тој подршци...
Човече, једно 15 познатих личности у вашим "нормалним" новинама је у један глас изјавило да подржава ваше оптужене и да их сматра невиним. Ја то подржавам и ценим! Тако то треба да буде по цену да су криви. Јер нико од њих није осуђен!

Ти ми дај један такав чланак (прилог) из Србије и ја те частим!

Пусти ти форуме и стадионе...

Znaci kada samo blebeces po TVu i to ljudi shvate kao "Salu" onda je to ok  i niko ga ne vrijedja....kada neki Hrvat prica o Srbima u toj smjeri, ti bi se smijao i rekao hahahahaha jojjjjjjjj ovaj je car kako je duhovan, ma ekstra.....

U sirom svijetu takva izlaganja su ka-znji-va...i imas odgovornost da podpaljivas ljude na mrznju....kao Himmler, i on je kroz salu rekao da se treba ubijati jevreje, a nikada sam nije ni ti jednog ubio...a imao vojsku svoju isto kao i Seselj...

Ja nisam rekao, da te licnosti nisu podrzale te osudjenike...ali osudjenici su u Haagu i tamo su pred sudom, a dok Mladic i Karadzic,Hadic se sakrivaju ili ih netko sakriva (u srcu) jer se boje P-R-A-V-D-E .....

50%+ u parlamentu ti javno podrzava takvog pajdu kao sto su Mladic i Karadzic a Seselj im glavni vodja....
Mi imamo Glavasa koji je ekstreman a i dalje vise cuti od SRSovca i huska huska, i ne naziva u parlamentu Srbe Cetnicima nego Pupovac..itd... dok SRSovci pricaju o Ustasama Dulicu i onoj drugoj ....dva Hrvata i deklarisani vec kao Cetnici...Superiska popiska! To je pisadija batko!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Није он блебетао него је био ироничан... На приче да не спавају три дана него само кољу он је додао да их још кољу и кашикама. Са циљем да исмеје те смешне тврдње а не да позива на клање...

То би било као кад би ти рекао: "Феаноре видео сам те како летиш изнад Београда"!
А онда ја одговорим: " Да тигер и летео сам на унутрашње гасове"!

Надам се да капираш поенту!
Опет кажем не браним га. И не слажем се са његовом политиком али не волим лажи и конструкције...

Ја сам само рекао да и требају да их подржавају до оног момента када их осуде!
И ти што беже су такође невини док се не докаже супротно! Капираш? И ваши су бежали док их нису ухватили.
И наши су па су били ухапшени. Неки су се и сами предали!
О Хагу нећемо више јер имамо различите погледе на пристрасност тог суда...

Али поздрављам ваше јединство и подршку хашким оптуженицима. Али нападам то да ви нама то право ускраћујете и називате нас нацистима и фашистима...

И није их 50% већ 27%. Опет конструишеш. И они не подржавају злочинце већ невине док се не докаже супротно. Притом не поштују хашки суд на шта имају право! Опозиција су!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Није он блебетао него је био ироничан... На приче да не спавају три дана него само кољу он је додао да их још кољу и кашикама. Са циљем да исмеје те смешне тврдње а не да позива на клање...

То би било као кад би ти рекао: "Феаноре видео сам те како летиш изнад Београда"!
А онда ја одговорим: " Да тигер и летео сам на унутрашње гасове"!

Надам се да капираш поенту!
Опет кажем не браним га. И не слажем се са његовом политиком али не волим лажи и конструкције...

Ја сам само рекао да и требају да их подржавају до оног момента када их осуде!
И ти што беже су такође невини док се не докаже супротно! Капираш? И ваши су бежали док их нису ухватили.
И наши су па су били ухапшени. Неки су се и сами предали!
О Хагу нећемо више јер имамо различите погледе на пристрасност тог суда...

Али поздрављам ваше јединство и подршку хашким оптуженицима. Али нападам то да ви нама то право ускраћујете и називате нас нацистима и фашистима...

И није их 50% већ 27%. Опет конструишеш. И они не подржавају злочинце већ невине док се не докаже супротно. Притом не поштују хашки суд на шта имају право! Опозиција су!

Naravno a sta je sa predsjednikom Nikolicem sto je dobio koliko ono 27% jeli? Vidjeti cemo koliko ce sada dobiti, sigurno ne manje od 27%!

Kada netko bjezi i kada Vlada kaze da je znala gdje je 2003. i da nisu ga uhvatili onda su oni sigurno nevini...nevin je onaj koji dodje ispred sud kako god... a uz to sve i Mladic i Karadzic su optuzeni za Genocid, to nije ni ti jedan Hrvatski vojnik, general bilo sta...a da se ne zaboravimo da su dva vec Srbina osudjena za genocid, pa sada Feanore ja neznam zasto oni bjeze...ili je to vezano sa RS ili sa Srbijom....samo znam da je Hrvatska svoje isporucila, dok Srbija kaze jos sama da je znala da je Mladic u Beogradu bio 2003 ali nisu bili u stanju da ga uhvate....

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Naravno a sta je sa predsjednikom Nikolicem sto je dobio koliko ono 27% jeli? Vidjeti cemo koliko ce sada dobiti, sigurno ne manje od 27%!

Kada netko bjezi i kada Vlada kaze da je znala gdje je 2003. i da nisu ga uhvatili onda su oni sigurno nevini...nevin je onaj koji dodje ispred sud kako god... a uz to sve i Mladic i Karadzic su optuzeni za Genocid, to nije ni ti jedan Hrvatski vojnik, general bilo sta...a da se ne zaboravimo da su dva vec Srbina osudjena za genocid, pa sada Feanore ja neznam zasto oni bjeze...ili je to vezano sa RS ili sa Srbijom....samo znam da je Hrvatska svoje isporucila, dok Srbija kaze jos sama da je znala da je Mladic u Beogradu bio 2003 ali nisu bili u stanju da ga uhvate....

И тај који бежи је невин док се не докаже супротно...
Не смарај ме више са тим геноцидима и оптужницама "неутралног" Хашког суда!
Рекао сам ти већ да о томе нећемо!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma da sigurno,čim bi ga isporučili sinulo bi nam sunce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a šta je tu smešno  Smile i strašan ti je odgovor,zapitaj se ko treba da se smeje

„Mлaди нaциoнaлиcти“ jучe чecтитaли 65. poђeндaн Paтkу Млaдићу       
Аутор freedom     
Thursday, 13 March 2008 
Организација „Млади националисти“ честитала је јуче 65. рођендан некадашњем начелнику Генералштаба Војске Републике Српске генералу Ратку Младићу. Они су на више локација у Београду истакли транспаренте с натписом „Срећан рођендан, ђенерале“, а по центру града излепили су плакате с Младићевим ликом.
Транспаренти су махом били постављени на ограде надвожњака на аутопуту кроз српску престоницу, и то на онима код Аутокоманде, затим на пешачком мосту између Аутокоманде и Мостара, код Арене и између блокова 22 и 23 на Новом Београду. Један транспарент био је постављен накратко и на врху зграде која се налази преко пута Телевизије Б92.

Многи возачи су, пролазећи аутопутем, успоравали своја возила како би прочитали натпис, а неки су при том трубили у знак поздрава и махали кроз прозор аутомобила омладини која је на надвожњацима чувала транспаренте. Натписи су били дугачки готово тридесет метара.

Ипак, ни овај догађај није прошао без реакције полиције, па су на готово свим локацијама ти млади људи отерани под претњом привођења, а транспаренти уклоњени. На неким местима припадници организације су легитимисани, а код Арене им је чак написана и прекршајна пријава, сазнаје Курир од једног члана организације.

- Образложење полиције било је да смо истакли рекламу без дозволе града, мада се не ради ни о каквој комерцијалној акцији. Полиција нас је застрашивачким методама отерала само зато што смо хтели да покажемо своје родољубље - каже саговорник Курира који је учествовао у акцији. Он објашњава да су „Млади националисти“ организација која је проистекла из „народног бунта против неправди које нам намеће Запад и жеље да покажемо да нисмо заборавили своје хероје“.

- Западне силе покушавају да укаљају част и светлу традицију српске војске и народа преко монтираних хашких оптужница и потерница против најблиставијих српских имена. Ратко Младић и даље ужива велико поштовање у нашем народу, што смо могли да видимо из реакције возача који су нас поздрављали и махали из својих аутомобила - констатује наш саговорник.

Како сазнаје Курир, синоћ је требало да буде организована и прослава Младићевог рођендана на тајној локацији.

Генерал Ратко Младић рођен је 12. марта 1943. у селу Божиновићу у општини Калиновик. Његовог оца Неђа убиле су усташе 1945. у близини Иван Седла. Подигла га је мајка Стана, као и његовог брата Миливоја и сестру Милицу. Завршио је Војну академију са одличним успехом. У време рата у БиХ био је генерал и командант Војске РС.

Курир

[ Назад ]
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 23:19:42 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Off obrisan
Postoji tema o Seselju, a i o Gotovini na politickom forumu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
a šta je tu smešno  Smile i strašan ti je odgovor,zapitaj se ko treba da se smeje

„Mлaди нaциoнaлиcти“ jучe чecтитaли 65. poђeндaн Paтkу Млaдићу       
Аутор freedom     
Thursday, 13 March 2008 
Организација „Млади националисти“ честитала је јуче 65. рођендан некадашњем начелнику Генералштаба Војске Републике Српске генералу Ратку Младићу. Они су на више локација у Београду истакли транспаренте с натписом „Срећан рођендан, ђенерале“, а по центру града излепили су плакате с Младићевим ликом.
Транспаренти су махом били постављени на ограде надвожњака на аутопуту кроз српску престоницу, и то на онима код Аутокоманде, затим на пешачком мосту између Аутокоманде и Мостара, код Арене и између блокова 22 и 23 на Новом Београду. Један транспарент био је постављен накратко и на врху зграде која се налази преко пута Телевизије Б92.

Многи возачи су, пролазећи аутопутем, успоравали своја возила како би прочитали натпис, а неки су при том трубили у знак поздрава и махали кроз прозор аутомобила омладини која је на надвожњацима чувала транспаренте. Натписи су били дугачки готово тридесет метара.

Ипак, ни овај догађај није прошао без реакције полиције, па су на готово свим локацијама ти млади људи отерани под претњом привођења, а транспаренти уклоњени. На неким местима припадници организације су легитимисани, а код Арене им је чак написана и прекршајна пријава, сазнаје Курир од једног члана организације.

- Образложење полиције било је да смо истакли рекламу без дозволе града, мада се не ради ни о каквој комерцијалној акцији. Полиција нас је застрашивачким методама отерала само зато што смо хтели да покажемо своје родољубље - каже саговорник Курира који је учествовао у акцији. Он објашњава да су „Млади националисти“ организација која је проистекла из „народног бунта против неправди које нам намеће Запад и жеље да покажемо да нисмо заборавили своје хероје“.

- Западне силе покушавају да укаљају част и светлу традицију српске војске и народа преко монтираних хашких оптужница и потерница против најблиставијих српских имена. Ратко Младић и даље ужива велико поштовање у нашем народу, што смо могли да видимо из реакције возача који су нас поздрављали и махали из својих аутомобила - констатује наш саговорник.

Како сазнаје Курир, синоћ је требало да буде организована и прослава Младићевог рођендана на тајној локацији.

Генерал Ратко Младић рођен је 12. марта 1943. у селу Божиновићу у општини Калиновик. Његовог оца Неђа убиле су усташе 1945. у близини Иван Седла. Подигла га је мајка Стана, као и његовог брата Миливоја и сестру Милицу. Завршио је Војну академију са одличним успехом. У време рата у БиХ био је генерал и командант Војске РС.

Курир

[ Назад ]

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Karadžić kao duh
Dušan STOJAKOVIĆ, 27.03.2008 20:04:35 Ocena: 1.00 (Glasova: 1)  Komentara: 0 

SARAJEVO
OD STALNOG DOPISNIKA

SPECIJALNE jedinice MUP-a RS pretresale su juče od pet ujutro do podneva tri lokacije u nameri da pronađu Radovana Karadžića ili neku informaciju o njemu.
I ovaj put, baš kao što je to bilo u stotinak prethodnih pretresa, Karadžića nisu našli. Iz stana njegove ćerke Sonje Karadžić-Jovićević u centru Pala i kuće njegove supruge Ljiljane Zelen-Karadžić odnesena je, kako je portparol Eufora Filip Trelor rekao, određena dokumentacija.
Ljiljana Zelen-Karadžić posle akcije nije želela ništa da komentariše. Za "Novosti" je samo kratko prozborila:
- Osećam se nikako. Ovo je već previše, i zato ne bih ništa da izjavljujem.
Isto nam je rekla i njena ćerka Sonja. Ipak, od izvora bliskog porodici smo saznali, da su Ljiljanu i Sonju ispitivala po dvojica vojnika.
Osim ova dva objekta, na iznenađenje komšija, ali i okupljenih novinara, na meti Euforovaca našla se i Smilja Popov, odnosno njena kuća u kojoj je i njena firma koja se bavi knjigovodstvom. Za razliku od Karadžićevih najbližih, Smilja je pristala da govori za "Novosti":
- Ovo je strašno! Ovde nema države da zaštiti građane. Upravo ste videli kako su mene i moju porodicu uništili. Mi smo potpuno obespravljeni, odneli su nam sve kompjuterske mikroprocesore, telefone i svu dokumentaciju o firmama kojima smo vodili knjige. Naša firma i egzistencija su potpuno uništene.
Smilja Popov kaže da ne zna zbog čega su je pretresali, ali sumnja da su je tipovali "domaći doušnici":
- Kažu da je ovo Karadžićeva kuća, pa ako je ovo njegova kuća onda je on jadan čovek - uzrujano je pokazivala svoju nedovršenu kuću Smilja. - Nemam nikakve veze sa njim. Poznajem ga, ali ako i vas poznajem da li to znači da sam saučesnik u nečemu što vi radite.
Portparol Eufora Filip Trelor je izjavio da je akcija sprovedena po nalogu Haškog tribunala i da su prilikom pretresa "održani informativni razgovori sa ukućanima i da su izneti određeni dokumenti".

MAKEDONCI
PO oznakama na uniformama moglo se zaključiti da su u akciji učestvovali vojnici iz Portugala, Italije, Velike Britanije, ali i iz Makedonije.

večernje novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:03:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.