Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:04:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77480 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
tu djubrad treba jednostavno skidati, kao u iraku...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Karadzicje papak . Papcina (koji naz je izdao i prodao )
general ratko mladic je srpska legenda. On mi stoji na zidu pored ikone
nedamo te generale

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 19:11:57 od kokota »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma stipu to, nego kako bruinsi guraju ove sezone?  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa jel stvarno neko toliko naivan da vjeruje da ovi svaki cas cim ovi odnesu pune karotne papira ( praznih naravno)
Odma stanu da se dopisuju sa Karadzicem da mu salju cestitike i pozdrave
Kolika je to zajebancija cisto samo da se nekom tamo u Briseli ili gde li vec opravda silan novac koji se trosi ovde
Eto kao mi nesto radimo mi nekog trazimo uvijek na istom mijestu a njega vidi to ti kako je lukav tamo nema
Takav bezobrazluk nije vidjen od ma cekaj nije nikad vidjen
Sta cemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pa jel stvarno neko toliko naivan da vjeruje da ovi svaki cas cim ovi odnesu pune karotne papira ( praznih naravno)
Odma stanu da se dopisuju sa Karadzicem da mu salju cestitike i pozdrave
Kolika je to zajebancija cisto samo da se nekom tamo u Briseli ili gde li vec opravda silan novac koji se trosi ovde
Eto kao mi nesto radimo mi nekog trazimo uvijek na istom mijestu a njega vidi to ti kako je lukav tamo nema
Takav bezobrazluk nije vidjen od ma cekaj nije nikad vidjen
Sta cemo  Smile
Grešiš, hoću reći grešiš sinak. Viđeno je sa Kurtom Valdhajmom, generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija koji je lično izdavao naređenja za masovna streljanja po Srbiji, Makedoniji i Grčkoj kao oficir Vermahta. Viđeno je sa Jozefom Mengeleom koji je umro posle 40 godina mirnog života na Kopakabani da bi se tek posle njegove smrti saznalo da su ga svake godine posećivali sinovi. I sa čuvenim Mengeleovim saradnicima Beti-Smitom najpoznatijim centrom za odvikavanje od bolesti zavisnosti u SAD.Viđeno je i sa našim zlotvorima sa Pavelićem, Rojnicom i još bezbroj zveri.

Bitno je bilo da je najveći neprijatelj države Jugoslavije bio fašista Milan Stojadinović koji je spasio Jugoslaviju od bankrota, koji nije potpisao trojni pakt, koji nije ušao u službu okupatoru, koji je otišao u SAD i iz MMF davao povoljne kredite svojoj zemlji iako ga je nacionalizovala i oblatila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1. април 2008 at 15:35
ПРЕТРЕС СТАНОВА БИВШИХ КАРАЏИЋЕВИХ ТЕЛОХРАНИТЕЉА
» by инфо-служба покрета in: Вести
ПРЕТРЕС СТАНОВА БИВШИХ КАРАЏИЋЕВИХ ТЕЛОХРАНИТЕЉАБАЊАЛУКА – Припадници одељења за посебне истраге МУП Републике Српске (РС) почели су данас на подручју Пала претрес станова Душка Михајловића и Жељка Маљукана, бивших телохранитеља Радована Караџића.

Портпарол МУП-а РС Тамара Марић потврдила је да се акција изводи на локацијама на Палама и насељу Јасик на Требевићу, као и да подршку пружају и припадници Центра јавне безбедности Источно Сарајево.

Марићева је навела да ће о детаљима акције јавност бити упозната по њеном окончању.

Можете нас претресати…али једног дана ћемо вас ми истресати–ПОЗДРАВ СВИХ БИВШИХ КАРАЏИЋЕВИЋ—ТЕЛОХРАНИТЕЉА
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
2. април 2008 at 07:07
Ломили и хапсили
СПЕЦИЈАЛНЕ ЈЕДИНИЦЕ МУП-а У НИКШИЋУ ОПСАДИРАЛЕ КУЋУ ПОРОДИЦЕ КАРАЏИЋ

~Приведен Драган Караџић, братанић бившег предсједника Републике Српске, и још неколико лица
Око двадесет специјалаца МУП-а Црне Горе синоћ, око 19 часова, буквално су провалили у породичну кућу лидера босанских Срба Радована Караџића, која се налази у никшићком насељу Растоци. У том тренутку у кући се налазио Драган Караџић (31), Радованов братанић, са још тројицом својих другова. Према свједочењу његових сестара Радмиле Томовић и Зорице Пајовић, специјалци су направили прави неред по кући, а стакло на балконским вратима су поломили.
- Комшије су нам јавиле да нам се кућа буквално руши, те да се из ње чује вриска. Ми смо знале да је Драган недавно дошао из Београда да обиђе кућу, али о упаду полицајаца нико од нас ништа није знао. Када сам стигла једва су ме пустили да уђем, а одмах на улазу у ходнику лежао је Драган, лицем према поду и са лисицама на леђима. У другој просторији били су његови другови, такође са лисицама - каже Радмила Томовић, додајући да су јој када је дошла показали налог за претрес који је гласио на Драганово име.
При доласку пред Караџићеву кућу специјалци су, са још неколицином полицајаца у цивилу, блокирали прилаз са обје стране. Полицајци су били наоружани дугим цијевима, а неки од њих су носили и хеклере, а приликом упада у кућу водили су и псе трагаче. Зорица Пајовић наводи да су полимили врата од терасе, а браве на друга два улаза су оштетили како би ушли у кућу.
- Буквално су насилно ушли у кућу. Казала сам им да тако нешто нијесу ни Турци радили када су владили, шта они раде нашој породици. Врата од терасе су поломили као и стакло које је ту било. Када су завршили претрес један од полицајаца је сво стакло које је било просуто по кућу покупио и понио са собом. Читаву кућу су испретурали, завирили у сваки ћошак и на крају, након готово три сата претресања, Драгана и његове пријатеље су повели у Подгорицу на испитивање. Са њима је пошао и наш адвокат Ратко Рогановић и обећали су да ће их вратити у току ноћи. Из куће су понијели само његова нека документа, личну карту, мобилне телефоне и таблице од аутомобила - рекла је Пајовићева, истичући да њој није био дозвољен улазак за вријеме претреса, чак ни у двориште куће.
Приступ ни на сто метара Караџићевој кући полиција није дозвољавала ни представницима медија нити комшијама. Неки од првих комшија које смо затекли на лицу мјеста су казали да када су специјалци стигли са два дефендера нијесу ни њима дали да излазе из својих кућа. У породичној кући Караџића од смрти Радованове мајке Јованке, од прије неколико година, нико не живи. Радованов брат Лука живи у Београду, и његова супруга и ђеца повремено долазе у Никшић како би обишли кућу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6300
Браћо Србија нам крвари,морамо што пре стати под један барјак!!!
IP sačuvana
social share
Srbija iznad svega
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
4. април 2008 at 22:18
ОТВОРЕНО ПИСМО ЗОРИЦЕ КАРАЏИЋ-ПАЈОВИЋ
ОТВОРЕНО ПИСМО ЗОРИЦЕ КАРАЏИЋ-ПАЈОВИЋ ПОВОДОМ УПАДА ПОЛИЦИЈЕ У КУЋУ ЊЕНОГ ОЦА ЛУКЕ

Подмећу “кукавичја” јаја
Реагујући на наводе полиције у вези са догађајима у кући Луке Караџића, брата бившег лидера босанских Срба Радована Караџића, његова кћерка Зорица упутила је отворено писмо црногорским властима, тврдећи да њеној породици полиција подмеће “кукавичја” јаја.

- Црна Гора, црна, црна да не може бити црња цитираћу стихове Матије Бећковића. Иако је црна моја је, иако је црна волим је.
- Мислим да и није тако црна због ње саме него је чини црном власт која је представља. Ужаснута сам била тог 31. марта када сам се приближила својој рођеној кући и виђела кордон специјалаца наоружаних до зуба, који су запосјели посјед мог оца, ломили, харали и хапсили… - наводи се у писму Караџићеве.
Овим путем, каже она, најмање желим да се јадам, већ ми је циљ да на неки начин иоле прикажем слику кроз шта моја породица пролази у задњу деценију.
- Бојим се да нећу моћи да вам опишем осјећај јер је осјећај много јачи од ријечи. Тог 31. марта дошли су незвани гости које би ми примили као и сваки други пут, када су долазили, а они “ни помоз бог, ни бог ти помого ” “јуначки” упали ломећи улазна врата и стакла од куће при том узнемирили цио комшилук, а о нашем стресу, нећу говорити можете наслутити… Између осталог, кад сам стигла убјеђивали су ме да је тај њихов поступак коректан, као и њихово понашање. Остала сам заапрепашћена питајући се како би изгледало насиље. Мислим да је то слика њихове свијести и подсвијести. Не чудим се што се ничега не боје, већ се чудим што се ничега не стиде. Перући са себе љагу које су свјесни, али их не дотиче у прекјучерашњим “Вијестима” и “Побједи” дали су изјаву да су сумњали да се у кући налази дрога. У правом смислу смијурија. Господо властодршци јуначке Црне Горе, ви добро знате као и ми да нам је кућа озвучена, телефони прислушкивани, знате шта ручамо и гђе се налазимо боље од нас самих, питам вас како то да повјеровасте вашим “гласоношама” на лажне дојаве када и ви знате да нијесу тачне, казните их јер вас компромитују на врло јефтин начин. У карактеру наше породице нијесу прљаве ствари, ви то добро знате, одгојени смо уз пјесме о Старцу Вујадину и Старом Југ Богдану, одано слиједећи светосавски пут. Стари су рекли не треба се бојати јастреба него кукавице, не бојте се лажова него њихових лажи. Немојте покушавати да нам потурате “кукавичја”јаја јер нећете успјети - стоји у писму.
Овим путем, како додаје, поручује им да је моћ љубави јача и већа од сваке власти, па чак и од власти краља.
- Љубав коју имамо једни према другима за нас је непроцјењиво богатство, не може се претрести, сломити и хапсити. Она превазилази сваки страх и не може је спутати снага моћника. Горди смо и поносни да би били поносни. Задојени смо млијеком које нас је отровало да и у болу и у слави будемо први - стоји на крају писма.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6300
Могу само да цитирам стихове Београдског синдиката: Mи смо вечни,краљевине пролазе...Хоћу да кажем да ће и ова неправда која се спроводи над нама једном нестати и да дан слободне и уједињене Србије мора доћи!Србија је вечна док су јој деца верна!!!
IP sačuvana
social share
Srbija iznad svega
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:04:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.