Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 05:48:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77503 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
 Zločine i zločince sa svih strana treba osuditi, ako treba i na smrt, ali neka odgovaraju za svoja nedjela...
Drugo, šta želim reći, mada se to neće nekome ovdje svidjeti je sljedeće : cjelokupna srpska politika od 92 godine pa na ovamo je pogrešna politika i kao takva je osuđena na propast kad tad, svjedoci smo da još ima entuzijasta koji je na sve načine oživljavaju ali to se sve na kraju obije o glavu onima koji je vode...Sad će te reći kako sam ja neki ušljivi bosanac koji Vas je došao provocirati ovdje, ne to nije istina ali reći ću vam jedan podatak : Vaš (mislim na ljude koji i dalje simpatišu takvu vrstu politike, ništa ne generalizujem) cjelokupni vojni i politički faktor iz tog vremena je optužen po nekom osnovu uglavnom za pokušaj stvaranja "Velike Srbije", a da bi to ostvarili smetali su im ostali narodi te su prema njima i činili zlodjela(bilo ubistva, silovanja, ratni zločin, genocid) u hagu...Jel mislite da je to tek tako urađeno? Naravno da nije ljudi moji...postoje dokazi (zvanična politika rs je bila etničko čišćenje (95 % srba je danas tamo), zatim kulturocid ( sve džamije u rs su srušene, pa i veći broj katoličkih crkava, grobalja i svega što predstvalja kuturno historijsko naslijeđe tih naroda) ,urbicid (razaranja gradova sela), potom masovni zločini i na kraju genocid...da,  za sve to postoje dokazi i to znaju čak i ptice sa grana, dokazi da su tada zvanične institucije rs ,odnosno lideri ratni podstrekivali, potpisivali, i na svaki mogući način podupirali tu vrstu politike...Ja jednostavno ne vidim   razlog da se ti ljudi ne osude na doživotne robije...i stoga mi nije jasno zašto i kako neko može da veliča i glorifikuje takve osobe, ne znam ali to meni djeluje bolesno i destruktivno...sad ćete reći da sam jednostran, ne nisam ali biću iskren do jaja...Alija Izetbegović nikad niti jedne riječi nije izgovorio protiv srba i ostalih naroda, što opet ne umanjuje njegovu ulogu u ratu ( imao je i on propusta u smislu ne kažnjavanja zločinaca u pravo vrijeme ili tako što) i s druge strane nikad nije ni bio optužen za bilo kakve aktivnosti ratne od suda Hagu...bilo je zločina i sa bošnjačke i hrvatske strane i ko je odgovoran za zločine neka mu pošteno sude i ako mogu neka mu i dokažu krivicu...ničije zločine ne umanjejuem, nit veličam jer zločin nema ni ime ni prezime, svak ko ga počini dužan je i da odgovara za njega bilo da je Bošnjak, Srbin i Hrvat i stoga ne vidim razloga što stavljate uopće ovakve teme na forum kad to jednostavno ne vodi nikakvom dobru,nego samo zlu  a pravi se mitovi i heroji od osoba koje to nisu zasluzile...npr. Što niko nije otvorio ovdje temu o jednom Srbinu iz Trebinja(izvinjavam se ali mu ne znam ime) koji je likvidiran od strane srpske vojske zbog toga što je pomogao nekom Bošnjaku ( koji je i dan danas živ negdje i da njega nije bilo za tu priču niko nikad ne bi ni čuo) u ratnom vihoru....toliko od mene, nije mi namjera da ikog provociram nego da dam neki konstruktivan doprinos za gašenje ovakvih tema jer samo stvaraju i prave veci i dublji jaz i podjele među ovim napaćenim narodima...mislim nacionalizam kao socijalna pojava i nije toliko loš,ali šovinizam je zlo,a ovdje se često mogu primjetiti brkanje tih pojmova...pozzzz
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 18:20:01 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Још их нисте ухватили?  Smile Изгледа да ћете морати да се сагнете па да пробате мало ниже да их ухватите ту ћете сигурно имати успеха.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Zločine i zločince sa svih strana treba osuditi, ako treba i na smrt, ali neka odgovaraju za svoja nedjela...
Drugo, šta želim reći, mada se to neće nekome ovdje svidjeti je sljedeće : cjelokupna srpska politika...

aha, cuce dvije ptice na grani, a ona lijevo malo vise...

Citat
Sad će te reći kako sam ja neki ušljivi bosanac koji Vas je došao provocirati ovdje, ne to nije istina

necemo. iako si zaboravio ubaciti i polupismen, necemo, sigurno

Citat
i to znaju čak i ptice sa grana

ove ptice, sa pocetka posta? zanimljivo.. koja vise zna?

Citat
sad ćete reći da sam jednostran, ne nisam ali biću iskren do jaja...

ti se bas raspricao sam sa sobom?

Citat
.ničije zločine ne umanjejuem, nit veličam jer zločin nema ni ime ni prezime, svak ko ga počini dužan je i da odgovara za njega bilo da je Bošnjak, Srbin i Hrvat

sad su tri ptice.. ?!

Citat
Što niko nije otvorio ovdje temu o jednom Srbinu iz Trebinja(izvinjavam se ali mu ne znam ime) koji je likvidiran od strane srpske vojske zbog toga što je pomogao nekom Bošnjaku

http://forum.burek.com/index.php/topic,201959.0.html

Citat
mislim nacionalizam kao socijalna pojava i nije toliko loš,ali šovinizam je zlo,a ovdje se često mogu primjetiti brkanje tih pojmova...pozzzz

ma pozz pozz  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Питаћемо ове из Хага да те запосле тамо као судију, можда осудиш Рамуша и Насера!!!
Лако је вама да причате о преавди када су вам скоро сви ослобођени за ратне злочине, а да само су Срби чинили злочине. . . Извињавам се поздрави Насера, и питај га је л' невин...
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
ali oprostit se može...i krenut skupa naprijed heheh
Па ми јадни Срби то увек и радимо опраштамо зато овако и пролазимо, а ви слободно идите напред нико вас на држи, само идите на пред без реп. Српске, она ће вас само кочити и враћати назад, ако је скинете као терет брже ће те стићи тамо где сте кренули... А за нас не брините ми имамо други пут...
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 17:29:17 od Velika_Srbija »
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
Sad će te reći kako sam ja neki ušljivi bosanac ...
...Alija Izetbegović nikad niti jedne riječi nije izgovorio protiv srba i ostalih naroda, što opet ne umanjuje njegovu ulogu u ratu ( imao je i on propusta u smislu ne kažnjavanja zločinaca u pravo vrijeme ili tako što) i s druge strane nikad nije ni bio optužen za bilo kakve aktivnosti ratne od suda Hagu...
....toliko od mene, nije mi namjera da ikog provociram nego da dam neki konstruktivan doprinos za gašenje ovakvih tema

Za ovo prvo... Sam si rekao sve...
Za drugo, stvarno si naveo Alijine glavne i velike propuste...
A za trece, bas si konstruktivan za postojanje ovakvih tema.

Smile
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili:

Govori tiho i ...
Sacuvaj me Boze pravnika i sudija.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Младића јуре видео телефоном!
Хашки агенти покушали да преко шведске компаније „Донател” прислушкују видео-телефон за који сумњају да га користи генерал Ратко Младић
Агенти Хашког трибунала покушавају да уђу у траг генералу Ратку Младићу преко специјалног видео-телефона који он, наводно, користи, открива Пресс. Хашко тужилаштво покушало је, наиме, ове недеље да са 100.000 евра поткупи власника шведске фирме „Донател”, Србина Миодрага Марјановића, како би им омогућио прислушкивање осам видео-телефона које је продао у Србији и Црној Гори!

- У четвртак, 17. априла, позвала ме је особа из Хашког тужилаштва, представила се као Лина Хармат и рекла да има информацију да је моја компанија продала два видео-телефона у Црној Гори и још шест у Србији. Тражила је да јој дам имена купаца, што сам ја одбио, јер на то имам право. Она је онда инсистирала да им продам платформу, односно сервер за телефоне. Рекао сам јој да о томе нема ни говора, да имам право да те информације задржим само за себе, јер ради се о пословној тајни, и да ме по законима земље у којој живим на то не могу натерати ни суд, ни полиција, па чак ни краљ Шведске! - прича саговорник Пресса, који је у Шведској живи 30 година и тамо је развио милионски бизнис, пошто је први почео да производи и и продаје видео-телефоне који слику и тон преносе преко интернета.

Креће уцена

Према речима Марјановића, хашка службеница му је одмах потом понудила паре:

- Та госпођа Хармат предложила ми је да изађем са цифром, рекла је да су они спремни да ми за те податке дебело плате и да је почетна цифра коју нуде 100.000 евра! Био сам шокиран. Пре него што сам прекинуо разговор, рекао сам јој да се, ако јој нешто није јасно, слободно јави шведској полицији - каже Марјановић, и наставља:

- Не постоји тај новац или било каква уцена због које бих ја одао локације платформе мојих телефона, јер штити ме шведски закон, али и зато што бих тако уништио свој бизнис! - прича наш саговорник, који каже да му Лина Хармат није рекла конкретан разлог зашто је Тужилаштво заинтересовано за његове телефоне.

- Није помињала ни хашке оптуженике, била је врло конфузна… Само је рекла да им то што од мене траже треба у службене сврхе. Мене политика не интересује, до сада сам продао више хиљада телефона и ниједан суд нити тужилаштво у свету ме никад нису позивали да траже овако нешто. Истина, током рата у Заливу почетком деведесетих Американци су од мене купили десет телефона прве генерације са чак 60 додатних камера за пренос слике - објашњава Марјановић.

Телефони Марјановићеве компаније су заправо видео-телефони који слику и тон преносе преко интернета, то су једини телефони које је немогуће прислушкивати и прецизно лоцирати.

- Димензије апарата су 15×15, а верзија с плазма екраном има димензије 12,5×12,5 центиметара. Конкретно, овај апарат за који се Тужилаштво интересовало кошта 2.300 евра. Ово је једини телефон на свету који не може да се прислушкује! Платформа сервера је заправо апаратура преко које су умрежени сви апарати, тако да нико не може ни да вас лоцира. Само ми знамо конкретну платформу вашег телефона. Конкретно, ако пратите траг неког мобилног телефона и ако га преко ГПС-а лоцирате да је успоставио контакт са особом која има наш видео-телефон, тај ко прати сигнал одмах наиђе на блокаду и додатну информацију да се за даље информације обрати компанији „Донател”. Тако ни преко сателитског праћења, ако немате платформу, не можете да прецизно лоцирате човека који користи наш апарат - објашњава Марјановић.

Ало, Жупљанин

Наш саговорник каже да је његова компанија дошла до податка да је неко преко компанија „СББ” и „Нинет Ниш„ покушао да прислушкује два њихова телефона у Нишу!

- Од 24. фебруара до 30. марта ове године то је покушано чак 23 пута, и то у нишком насељу Дурлан - открива Марјановић.

Иначе, врло је интересантно да се неуспела акција хапшења хашког бегунца Стојана Жупљанина поклапа са датумима о којима говори наш саговорник. Наиме, по налогу Тужилаштва за ратне злочине, акција потраге за Жупљанином спроведена је 26. марта, и то баш у нишком насељу Дурлан!

Младић користи видео-телефон

Како сазнајемо, Хашки трибунал има „информације с терена” према којима генерал Ратко Младић са својим сарадницима комуницира управо уз помоћ заштићених видео-телефона.

- Младић је врло опрезан у комуникацијама, а око себе има и неколико изузетних стручњака за прислушкивање који га одлично штите. Преко Срба из дијаспоре они су успели да дођу до видео-телефона најновије генерације, које је немогуће лоцирати - каже саговорник Пресса близак Хашком тужилаштву.

Хаг невешто демантује

Портпарол Хашког тужилаштва Олга Кавран најпре је била збуњена тврдњама нашег саговорника. Међутим, после неколико тренутака, када се прибрала, Кавранка је устврдила да особа под именом Лина Хармат не постоји у Трибуналу.

- Проверили смо списак имена запослених и никаква Лина Хармат код нас није запослена - каже Кавранка.

Међутим, Марјановић тврди да има број телефона и тачно време са којег је примио позив.

- Два дана пре тога људи из Тужилаштва су разговарали и са мојим службеницима, интересујући се за исте ствари. И за то имамо чврсте доказе! - каже Марјановић.

--------------------------------------------------------------------------------

од ИНФО-СЛУЖБА дана 19.04.2008 писано 13:14 часова меморисано под Ударне Вести
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Србин одбио 100.000 евра за лоцирање Младића       
Аутор Administrator     
Saturday, 19 April 2008 
Агенти Хашког трибунала покушавају да уђу у траг генералу Ратку Младићу преко специјалног видео-телефона који он, наводно, користи, открива Пресс. Хашко тужилаштво покушало је, наиме, ове недеље да са 100.000 евра поткупи власника шведске фирме „Донател", Србина Миодрага Марјановића, како би им омогућио прислушкивање осам видео-телефона које је продао у Србији и Црној Гори!
- У четвртак, 17. априла, позвала ме је особа из Хашког тужилаштва, представила се као Лина Хармат и рекла да има информацију да је моја компанија продала два видео-телефона у Црној Гори и још шест у Србији. Тражила је да јој дам имена купаца, што сам ја одбио, јер на то имам право. Она је онда инсистирала да им продам платформу, односно сервер за телефоне. Рекао сам јој да о томе нема ни говора, да имам право да те информације задржим само за себе, јер ради се о пословној тајни, и да ме по законима земље у којој живим на то не могу натерати ни суд, ни полиција, па чак ни краљ Шведске! - прича саговорник Пресса, који је у Шведској живи 30 година и тамо је развио милионски бизнис, пошто је први почео да производи и и продаје видео-телефоне који слику и тон преносе преко интернета.

Креће уцена

Према речима Марјановића, хашка службеница му је одмах потом понудила паре:

Та госпођа Хармат предложила ми је да изађем са цифром, рекла је да су они спремни да ми за те податке дебело плате и да је почетна цифра коју нуде 100.000 евра! Био сам шокиран. Пре него што сам прекинуо разговор, рекао сам јој да се, ако јој нешто није јасно, слободно јави шведској полицији - каже Марјановић, и наставља:

Не постоји тај новац или било каква уцена због које бих ја одао локације платформе мојих телефона, јер штити ме шведски закон, али и зато што бих тако уништио свој бизнис! - прича наш саговорник, који каже да му Лина Хармат није рекла конкретан разлог зашто је Тужилаштво заинтересовано за његове телефоне.

- Није помињала ни хашке оптуженике, била је врло конфузна... Само је рекла да им то што од мене траже треба у службене сврхе. Мене политика не интересује, до сада сам продао више хиљада телефона и ниједан суд нити тужилаштво у свету ме никад нису позивали да траже овако нешто. Истина, током рата у Заливу почетком деведесетих Американци су од мене купили десет телефона прве генерације са чак 60 додатних камера за пренос слике - објашњава Марјановић.

Телефони Марјановићеве компаније су заправо видео-телефони који слику и тон преносе преко интернета, то су једини телефони које је немогуће прислушкивати и прецизно лоцирати.

- Димензије апарата су 15x15, а верзија с плазма екраном има димензије 12,5x12,5 центиметара. Конкретно, овај апарат за који се Тужилаштво интересовало кошта 2.300 евра. Ово је једини телефон на свету који не може да се прислушкује! Платформа сервера је заправо апаратура преко које су умрежени сви апарати, тако да нико не може ни да вас лоцира. Само ми знамо конкретну платформу вашег телефона. Конкретно, ако пратите траг неког мобилног телефона и ако га преко ГПС-а лоцирате да је успоставио контакт са особом која има наш видео-телефон, тај ко прати сигнал одмах наиђе на блокаду и додатну информацију да се за даље информације обрати компанији „Донател". Тако ни преко сателитског праћења, ако немате платформу, не можете да прецизно лоцирате човека који користи наш апарат - објашњава Марјановић.

Ало, Жупљанин

Наш саговорник каже да је његова компанија дошла до податка да је неко преко компанија „СББ" и „Нинет Ниш„ покушао да прислушкује два њихова телефона у Нишу!

- Од 24. фебруара до 30. марта ове године то је покушано чак 23 пута, и то у нишком насељу Дурлан - открива Марјановић.

Иначе, врло је интересантно да се неуспела акција хапшења хашког бегунца Стојана Жупљанина поклапа са датумима о којима говори наш саговорник. Наиме, по налогу Тужилаштва за ратне злочине, акција потраге за Жупљанином спроведена је 26. марта, и то баш у нишком насељу Дурлан!

Младић користи видео-телефон

Како сазнајемо, Хашки трибунал има „информације с терена" према којима генерал Ратко Младић са својим сарадницима комуницира управо уз помоћ заштићених видео-телефона.

Младић је врло опрезан у комуникацијама, а око себе има и неколико изузетних стручњака за прислушкивање који га одлично штите. Преко Срба из дијаспоре они су успели да дођу до видео-телефона најновије генерације, које је немогуће лоцирати - каже саговорник Пресса близак Хашком тужилаштву.

Хаг невешто демантује

Портпарол Хашког тужилаштва Олга Кавран најпре је била збуњена тврдњама нашег саговорника. Међутим, после неколико тренутака, када се прибрала, Кавранка је устврдила да особа под именом Лина Хармат не постоји у Трибуналу.

- Проверили смо списак имена запослених и никаква Лина Хармат код нас није запослена - каже Кавранка.

Међутим, Марјановић тврди да има број телефона и тачно време са којег је примио позив.

- Два дана пре тога људи из Тужилаштва су разговарали и са мојим службеницима, интересујући се за исте ствари. И за то имамо чврсте доказе! - каже Марјановић.

Пресс

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam prebacio vest sa sajta,a dali je izmišljotina ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson Т550и
...Ухватиће га али за...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 05:48:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.