Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 03:03:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77836 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa Vuce Mladic je bas zbog toga i optuzen ponajvise i trazen zbog te Srebrenice...citao sam i o Kravicama.takodje strasno i zalosno. Karadzic i ajde nekako ,cini mi se da za njim ne traze bas toliko da se izruci, a vec za Mladica Nizozemska stoji i neda Srbiji naprijedak dok nevidi Mladica u Haagu...

UN Medjunarodni sud u Den Haagu je najveca instanca i ono sto ona izrekne to se pika...kao sto ovdje ima sud u pokrajini Hessen, pa mozes sve do glavnog suda u Njemackoj dogurati ako oni misle da se trebaju sa time baviti.
Tako isto sa sudom u Den Haagu on je zadnji sud dok kojeg se moze ici,iznad njega je samo jos Bog... Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 02:53:24 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
prvo nisu oni moji heroji to je greska ja samo postujem za ono za sta su se zalagali.drugo cista laz u broju povratnika u hrvatsku isto kao i sa federacijom moras uzeti licnu da bi rjesio svoje imovinsko-pravne odnose u nasoj drzavi i onda izvolite papir koliko se ljudi vratilo pa zar mislis da je narod toliko neuk i gdje su te izjave i koliko je pacenika izjavilo da je dobro sto su se vratili u hrvatsku.
haps ih kao pse pa onda kazu da je greska neznan odakle do tebe dolaze takve informacije.i cije to narod u svoj ovoj prici pocinio genocid po tvom srpski jako duhovito
@soichiro tebi ocito ostaje da  postavljas te smajlice jer si svoje rekao  Smile

vuce,

vidis zbog takvih kao ti izbijaju ratovi. htjeo ti to priznati ili ne. tobom se moze vladati. ali tome nije nitko kriv do samoga tebe. jer vjerujes glupostima. sjedi u auto i dodji u hrvatsku. bas me zanima tko ce te dirati. isto kao sto i mene nitko nije nikada dirao kad sam se vozio beogradom sa zagrebackim tablicama.

ljudi svasta pricaju, osobito oni koji umjesto da se uhvate nekog pametnog posla prepricavaju idiotarije svojih ideoloskih vodja, u tvom slucaju je to seselj ako se ne varam.

seselj je kronicni idiot, ratni zlocinac odgovoran za smrt mnogih.

ali da pojednostavimo da bi ti shvatio.

dakle nisi ti jedini zatrovan primitivizmom i mrznjom. ima takvih kao ti i ovdje u hrvatskoj. a to su oni koji obuku ustasku uniformu i onda govore o srpskim zlocinima, misleci valjda da su ustase djelile bonbone za vrijeme onog rata. jesu dijelile su isto kao i cetnici. i kao i svi ostali zlocinci pa i oni zlocinci u ruandi koji nisu ni srbi a ni hrvati pa ni bosnjaci a ni neki osmi.

zlocin je zlocin. i to je to.

ti to nikada neces shvatiti jer ti se ponasas potpuno isto kao i onaj ustasa odavdje. on velica ustaske zlocince a ti velicas svoje zlocince. on misli da su njegovi heroji a ti mislis da su tvoji heroji.

dok god to bude tako biti ce i ratova ovdje i zlocina a i takvih kao sto si ti zbog kojih ratovi i izbijaju.

ali s druge strane uopce me ne bi cuvilo da sutra promijenis pricu totalno i postanes neki veliki mirotvorac i gazis po svim svojim rjecima ovdje. ne bi bio ni prvi ni posljednji.

a sada replika na tvoj post. to sto ti pricas su totalne gluposti i primitivizam. da znas bilo sto o hrvatskoj danas znao bi da su srbi povratnici dobili i dobivaju obnove svojih kuca, da su im vraceni stanovi i kuce, da su po zakonu vraceni na posao, da su im isplacene razlike tj. oni koji su otisli 1991. u otadzbinu dobili su otkaze a razlike su im isplacene, dobili su sve place.

nitko ih ne hapsi jer ipak bar u hrvatskoj nikome nigdje ne pise tko je sto, znam da je tako i kod vas, bar u onim dijelovima gdje sam bio.

to sto ti ovdje meljes su notorne gluposti.

branis jednu stranu a drugu pljujes.

i da vjerovao ili ne i srbi su pocinili zlocine i genocid. oni ljudi na ovcari sigurno nisu sami sebe zaklali, zatim skocili u jamu i onda se zatrpali buldozerima a sve je to gledala mirno JNA, paravojne srpske jedinice, arkanovci, cetnici i ostali.

to su cinjenice.

ali opet ponavljam svaki zlocin treba kazniti i svakog zlocinca treba kazniti. bio on srbin ili hrvat ili musliman ili aboridzin.

zlocin je zlocin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5

Jesi zavrsio?

Nastavi sa pracenjem teme. Nije bed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
auuuu covece pa sa tobom se covijek moze 24h vrtiti u krug pa nisu to presudili Mladic i Karadzic.pa neki su bili u hagu radi ratnih zlocina a iz njega izasli kao sitni lopovi koji su od srba ukrali po neki krevet i televiziju  Smile sta sad?ja sam se smo izjasnio po jednom pitanju a to je moj znaci moj licni stav koji nemoze uticati da se bilo sta promjeni a to je da po mani oni nisu zlocinci nego oni koji su vodili svoj narod.shvati ti imas svoje misljenje a ja svoje i to je kao + i -.kako da ja tebi o necemu pricam sto ti neces da shvatis a isto tako i ja tvoj stav smatram pogresnim
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
prvo nisu oni moji heroji to je greska ja samo postujem za ono za sta su se zalagali.drugo cista laz u broju povratnika u hrvatsku isto kao i sa federacijom moras uzeti licnu da bi rjesio svoje imovinsko-pravne odnose u nasoj drzavi i onda izvolite papir koliko se ljudi vratilo pa zar mislis da je narod toliko neuk i gdje su te izjave i koliko je pacenika izjavilo da je dobro sto su se vratili u hrvatsku.
haps ih kao pse pa onda kazu da je greska neznan odakle do tebe dolaze takve informacije.i cije to narod u svoj ovoj prici pocinio genocid po tvom srpski jako duhovito
@soichiro tebi ocito ostaje da  postavljas te smajlice jer si svoje rekao  Smile

vuce,

vidis zbog takvih kao ti izbijaju ratovi. htjeo ti to priznati ili ne. tobom se moze vladati. ali tome nije nitko kriv do samoga tebe. jer vjerujes glupostima. sjedi u auto i dodji u hrvatsku. bas me zanima tko ce te dirati. isto kao sto i mene nitko nije nikada dirao kad sam se vozio beogradom sa zagrebackim tablicama.

ljudi svasta pricaju, osobito oni koji umjesto da se uhvate nekog pametnog posla prepricavaju idiotarije svojih ideoloskih vodja, u tvom slucaju je to seselj ako se ne varam.

ali da pojednostavimo da bi ti shvatio.

dakle nisi ti jedini zatrovan primitivizmom i mrznjom. ima takvih kao ti i ovdje u hrvatskoj. a to su oni koji obuku ustasku uniformu i onda govore o srpskim zlocinima, misleci valjda da su ustase djelile bonbone za vrijeme onog rata. jesu dijelile su isto kao i cetnici. i kao i svi ostali zlocinci pa i oni zlocinci u ruandi koji nisu ni srbi a ni hrvati pa ni bosnjaci a ni neki osmi.

zlocin je zlocin. i to je to.

ti to nikada neces shvatiti jer ti se ponasas potpuno isto kao i onaj ustasa odavdje. on velica ustaske zlocince a ti velicas svoje zlocince. on misli da su njegovi heroji a ti mislis da su tvoji heroji.

dok god to bude tako biti ce i ratova ovdje i zlocina a i takvih kao sto si ti zbog kojih ratovi i izbijaju.

ali s druge strane uopce me ne bi cuvilo da sutra promijenis pricu totalno i postanes neki veliki mirotvorac i gazis po svim svojim rjecima ovdje. ne bi bio ni prvi ni posljednji.

a sada replika na tvoj post. to sto ti pricas su totalne gluposti i primitivizam. da znas bilo sto o hrvatskoj danas znao bi da su srbi povratnici dobili i dobivaju obnove svojih kuca, da su im vraceni stanovi i kuce, da su po zakonu vraceni na posao, da su im isplacene razlike tj. oni koji su otisli 1991. u otadzbinu dobili su otkaze a razlike su im isplacene, dobili su sve place.

nitko ih ne hapsi jer ipak bar u hrvatskoj nikome nigdje ne pise tko je sto, znam da je tako i kod vas, bar u onim dijelovima gdje sam bio.

to sto ti ovdje meljes su notorne gluposti.

branis jednu stranu a drugu pljujes.

i da vjerovao ili ne i srbi su pocinili zlocine i genocid. oni ljudi na ovcari sigurno nisu sami sebe zaklali, zatim skocili u jamu i onda se zatrpali buldozerima a sve je to gledala mirno JNA, paravojne srpske jedinice, arkanovci, cetnici i ostali.

to su cinjenice.

ali opet ponavljam svaki zlocin treba kazniti i svakog zlocinca treba kazniti. bio on srbin ili hrvat ili musliman ili aboridzin.

zlocin je zlocin!

U vecini recenog se mogu sloziti s' tobom,ali za genocid ne mogu.To je presudio Sud u Strazburu.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 02:54:21 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 

Jesi zavrsio?

Nastavi sa pracenjem teme. Nije bed.

sto se mene tice mozes me i banirati a ne moje rijeci vaditi iz konteksta. procitaj ono gore pa ces vidjeti na sto se odnosi ta recenica koju si izdvojio. odnosi se na retoriku vuka iz koje progovara vojislav seselj. ako je to tebi promasena tema onda ok, ja nisam nista promasio, ali ti si me izvadio iz konteksta.

hvala ti na tome.

nije doista bed.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
auuuu covece pa sa tobom se covijek moze 24h vrtiti u krug pa nisu to presudili Mladic i Karadzic.pa neki su bili u hagu radi ratnih zlocina a iz njega izasli kao sitni lopovi koji su od srba ukrali po neki krevet i televiziju  Smile sta sad?ja sam se smo izjasnio po jednom pitanju a to je moj znaci moj licni stav koji nemoze uticati da se bilo sta promjeni a to je da po mani oni nisu zlocinci nego oni koji su vodili svoj narod.shvati ti imas svoje misljenje a ja svoje i to je kao + i -.kako da ja tebi o necemu pricam sto ti neces da shvatis a isto tako i ja tvoj stav smatram pogresnim

to bas i nije tvoj licni stav jer na tvoj stav je netko utjecao - uglavnom rekla kazala naklapanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Gledaj Sorchio a sta je onda presudio onaj sud u Den Haagu, i kako mogu onda dva Srbina da sjede u Den Haagu osudjeni vec biti za genocid...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Meni se cini ipak merodavniji onaj sud u Strazburu... Smile

Ovo je moje licno misljenje.Haski sud je do sad pokazao dosta slabosti i doveo u pitanje svoj kredibilitet.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
ok.

genocid ili ne.

zlocin je pocinjen.

zlocince treba kazniti i do vidjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 03:03:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.