Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:28:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77925 puta)
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
pa u tome i jeste poenta podignute optuznice cine 80% srbi.kada malo pogledamo pa to nije dizanje optuznice niti je ko osudjen to je klasicni lov na srbe.pa ako su srbi toliko krivi a nosioci svega toga Mladic i Karadzic pa ko je ubio tolike srbe u federaciji.po tvome i tu su oni izdavali naredjenja ma daj ovo je ozbiljna tema i treba je gledati realno  Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
pa u tome i jeste poenta podignute optuznice cine 80% srbi.kada malo pogledamo pa to nije dizanje optuznice niti je ko osudjen to je klasicni lov na srbe.pa ako su srbi toliko krivi a nosioci svega toga Mladic i Karadzic pa ko je ubio tolike srbe u federaciji.po tvome i tu su oni izdavali naredjenja ma daj ovo je ozbiljna tema i treba je gledati realno  Smile

Pa gledamo realno...Muslimani se nisu borili na Kosovu i u HR i u Sloveniji, takodje i HR nisu isli dole na Kosovo pa onda u Srbiju pa u Sloveniju...Srbi su se u svim bivsim republikama zajednicke nam drzave borili za svoja prava preko ledja drugih naroda...normalno je da je onda od vas najvise u Haagu...pogotovo kada se zna da je u HR ubijeno 13000 Hrvata a Srba 6500, u Bosni najmanje poginuli Hrvati a najvise Muslimani...sta se cudis Vuce pa svugdje ste ratovali pravili logore po Srbiji, jedini genocid je pocinjen od Srpske vojske a protjerano je od Srpske ruke vise nego od bilo koga na balkanu...500.000 albanaca,170.000 nesrba u HR pocetkom 91.. onda u Bosni jos ih ih ih ...mnogo bolan!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
Pazi, majstore....

Sintagma "podignuta je optužnica" u stvari znači da je netko (jedna ili više osoba) optužen na osovu te optužnice
pazi ti majstore....ja sam vec pet puta objasnjavao u cemu je stvar ,ako ti nije jasno ne stvarno ne znam kako bih ti mogao pomoci...ostavi se ti sintagmi i vrati se na sustinu!!! Smile

@tiger

ponovo se vracamo na staru pricu....o kojim hrvatskim zrtvama pricas...pa imate nacionalno najcistiju drzavu na svijetu(ili jednu od najcistijih) uspjeli ste protjerati 90% srba iz hrvatske i sad nama pricas o genocidu i zlocinima...da smo mi protjerali 500000 albanaca nebi sad bilo problema sa kosovom...o kakvom protjerivanju u bosni pricas...zar i sad citas andersenove bajke???! Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 18:20:49 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa u tome i jeste poenta podignute optuznice cine 80% srbi.kada malo pogledamo pa to nije dizanje optuznice niti je ko osudjen to je klasicni lov na srbe.pa ako su srbi toliko krivi a nosioci svega toga Mladic i Karadzic pa ko je ubio tolike srbe u federaciji.po tvome i tu su oni izdavali naredjenja ma daj ovo je ozbiljna tema i treba je gledati realno Smile

Pa gledamo realno...Muslimani se nisu borili na Kosovu i u HR i u Sloveniji, takodje i HR nisu isli dole na Kosovo pa onda u Srbiju pa u Sloveniju...Srbi su se u svim bivsim republikama zajednicke nam drzave borili za svoja prava preko ledja drugih naroda...normalno je da je onda od vas najvise u Haagu...pogotovo kada se zna da je u HR ubijeno 13000 Hrvata a Srba 6500, u Bosni najmanje poginuli Hrvati a najvise Muslimani...sta se cudis Vuce pa svugdje ste ratovali pravili logore po Srbiji, jedini genocid je pocinjen od Srpske vojske a protjerano je od Srpske ruke vise nego od bilo koga na balkanu...500.000 albanaca,170.000 nesrba u HR pocetkom 91.. onda u Bosni jos ih ih ih ...mnogo bolan!

Smile Smile Smile
a agim čeku u čijoj je taj vojsci bio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
ma i Ceku je bio u srpskoj vojsci.@tiger2005 pa kad vec baratas tim brojkama onda mi odgovori ko je poceo da se odcepljuje i progoni drugi narod.ma da imas pravo rat su poceli Mladic i Karadzic jos od Slovenije,protjerali koliko su mogli i poubijali mladu vojsku DA ova dvojica su kriva za to.Hrvatska vise od 90%etnicki cista drzava i to su pomogla ova dvojica naredba njihova protjeraj sav srpski zivalj mislim na stare i djecu a ostalo poubijaj a kuce zapali i to je njihova naredba ja mislim da nekoliko stotina hiljada srba nestane iz hrvatske Demokratija.Bosna i tu su njih dvojica poceli rat DA i tu si upravu kada je trebalo i Bosna da se odcjepi a da se srbi nista ne pitaju.po starom njih dvojica po tvome izdaju da se pobije sto vise mlade vojske i otvore logori nema se tacan broj u Sarajevu ali kazani ce progovoriti kad tad i Tarcin,Silos,Zenica nezna se broj privatnih logora i broj ubijenih srba i na kraju njh dvojica odose i na Kosovo da pocnu rat i tamo jer su albanci tamo jako miran narod bez zastite.izgleda da srbe i na kosovu je neko treci poubijao a kuce i svetinje su gorile same od sebe.da zakljucimo zato srba ima najvise na listi zlocinaca a broj ubijenih srba je neka sitna brojka koju treba sto prije zaboraviti to bi izgleda bilo najbolje tako.ima ona stara istina je spora ali dostizna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
ne nisi me shvatio...ja kazem da su ga vec optuzili ,a da cak nije ni vidio sud...zasto bi isao tamo kad ga je neko vec unaprijed osudio bez da mu da sansu da se brani...shvatam zbog cega to govore na bht-u ,ali kad cujem nekog srbina kao sto je soichiro da mi to kaze dodje mi da pojedem monitor!!!

Ovo sve govorim iz razloga sto sam prvo covek pa tek onda Srbin.  Smile

Zar je to tako tesko?
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
@soichiro opet razlika izmedju nas ja sam prvo srbin pa onda covijek jer me takvo vrijeme natjeralo.postavi gard nedaj na sebe kao srbina i kao covijeka tako kod mene zvuci,jer se prvo brani ono sto je starije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Pa cekaj te sta vi meni pricate o protjerivanju kada ste vi sa time poceli...okupirali 30% Hrvatske i onda sve sto nije bilo Srpsko protjerali a bjelu tehniku vozili za Srbiju...ljudi ti nisu imali izbora drugovi i drugarice... a onda dodje 95 godina.. Hrvati uz pritisak EU i SADa nude Srbima Z4 Plan, Babic zeli da pristane i da dobiju autonomiju...Martic kaze ma bizi necu ni da cujem za to...i tako dodje da je se lijepo stanovnistvo spremilo sa svim sto imaju, nisu trcali goli i bez icega kao oni Vukovarci koji su bili transportirani u logore po Srbiji....nego je se to sve lijepo pripremilo pa ste cak i sa trakorima napustali onu drzavu koji ste htjeli na silu da okupirate da protjerate sto nije Srpsko, sto ste i uspijeli i onda na kraju vam to nije uspijelo...

@Bannnjac... sta to ima veze dali imamo etnicko cistu drzavu 89% u Hrvatskoj se deklarise kao Hrvati...u onodasnoj RSK su bili 99% Srbi jer su susjede Hrvate protjerali i staro i mlado i mrtvo...
I opet ti kazem 13.000 Hrvatskih poginulih a na Srpskoj stani 6500. To dovoljno govori..
A ono sto kazes da ste protjerali 500.000 Albanaca danas ih nebi bilo tamo toliko...pa jesili ti ikada cuo za to da se ljudi i kada ih protjeras oni se opet mogu vratiti...cudno mi je to.

@Vuk77 odcjepili su se Slovenija i Hrvatska jer nisu da slusaju Slobu kao novog Tita i da vlada onako kako on kaze...a i lijepo je Slobo sa svojom antibirokratskom revolucijom ukinuo ustav koji je bio postavljen 1974 i vratio Kosovo i Vojvodinu na status koji su imali prije toga...sa time je Slobo poceo avanturu..

Hahahaha znaci po tebi je starije Srbstvo od covijecanstva....dobro dobro...

Eto vidite vi volite Mladica i Karadzica, onda sigurno shvatite nekog Muslimana kada voli onog Orica ili kako se zove..ili Hrvata koji voli Gotovinu,Markaca, Glavasa...to vam je valjda ocigledno...
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 01:34:17 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
 Smile vidis @tiger2005 kako spomonjes neke ljude koji su svojim rukama klali a to sto su srbi imali u hrvatskoj je dodjeljeno vama zahvaljujuci vasem malom Jozi i tu je Slobo kriv sto je stao na stranu srba a ne na stranu osnivaca NDH.pa kada si toliko upucen koliko je srba zivilo u krajini?
@soichiro a sto to demantujem sebe jeli to sto se ne uklapam ili neslazem sa Cedinim planom Srbije u evropu pa ja sam vec tamo.i treba za takve da budem prvo srbin pa covijek razmisli malo nism bezveze postavio ovakav redoslijed  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Smile vidis @tiger2005 kako spomonjes neke ljude koji su svojim rukama klali a to sto su srbi imali u hrvatskoj je dodjeljeno vama zahvaljujuci vasem malom Jozi i tu je Slobo kriv sto je stao na stranu srba a ne na stranu osnivaca NDH.pa kada si toliko upucen koliko je srba zivilo u krajini?
@soichiro a sto to demantujem sebe jeli to sto se ne uklapam ili neslazem sa Cedinim planom Srbije u evropu pa ja sam vec tamo.i treba za takve da budem prvo srbin pa covijek razmisli malo nism bezveze postavio ovakav redoslijed  Smile

Ja neznam dali su oni klali svojim rukama ali su za manje kazne od Mladica optuzeni, nijedan od njih nije za genocid optuzen a to Karadzic i Mladic jesu...i sta su to Srbi imali, nista nisu oni Vuce imali u Hrvatskoj osim sto su sami crtali granice kako im je volja, i u 18 i 19. stoljecu Vojna Krajina je bila pod Hrvatsko Slavonskom poglavarstvu a tamo je zivjelo u ta doba najvise Katolika...
U Hrvatskoj je zivjelo oko 581.663  Srba...Sa dogovorom iz Erduta iz godine 95 dogovoreno je da se jedan dio Vojvodjanskih Hrvata useli u Srpske kuce a ti Srbi da se usele u njihove kuce u Vojvodini...tako su se 80.000 Srba preselili u Vojvodinu i obrnuto..
200.000 do 250.000 Srba je protjerano u vrijeme Oluje...sta te jos interesuje Vuce..?
od tih sto su protjerani bili vratilo ih je se 43%. I preko 70% tih koji su se vratili zadovoljni su sa svojom situacijom,i kazu da im je bolje nego u izbjeglistvu u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:28:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.