Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77820 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
ok.

genocid ili ne.

zlocin je pocinjen.

zlocince treba kazniti i do vidjenja.

Velika je razlika izmedju genocida i zlocina.

Zlocin jeste pocinjen,i za to mora neko da odgovara.

Jasno k'o dan.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Meni se cini ipak merodavniji onaj sud u Strazburu... Smile

Ovo je moje licno misljenje.Haski sud je do sad pokazao dosta slabosti i doveo u pitanje svoj kredibilitet.

To nije haski sud koji se bavi Ex Jugoslavijom koji mi poznajemo zbog generala,vojnika nego je to Medjunarodno zemaljski sud za sukobe medju dvije zemalja... Jedino sto ima sa onim sudom gdje je Baba Ponte bila sefica je da je u istom gradu...To sto je za tebe Sirchio merodavnije je tvoje osobno misljenje a ne ono sto vazi, a ovaj sud koji je presudio da je pocinjen genocid je najveca medjunarodna pravna instanca...ne bave se oni samo Jugom nego i sa afrikom, istocnim zemljama, europom..itd.. Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
seselj je kronicni idiot, ratni zlocinac odgovoran za smrt mnogih.

Jesi zavrsio?

Nastavi sa pracenjem teme. Nije bed.

sto se mene tice mozes me i banirati a ne moje rijeci vaditi iz konteksta. procitaj ono gore pa ces vidjeti na sto se odnosi ta recenica koju si izdvojio. odnosi se na retoriku vuka iz koje progovara vojislav seselj. ako je to tebi promasena tema onda ok, ja nisam nista promasio, ali ti si me izvadio iz konteksta.

hvala ti na tome.

nije doista bed.  Smile

Ma onaj ko kaze da je Seselj "kronicni idiot" je po meni ordinarna budala. Drugo je to sto on ima neke svoje fix ideje. Zatim izjaviti da je on uzrok mnogih smrti, takodje govori o tebi i o tvojoj mrznji, a ovde si da bi nas prosvetlio... Smile

@tiger

Ne odgovori ti meni na pitanje koji od ta dva suda laze?
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 03:05:11 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
nema nikakve veze Vojislav Seselj sa ovom temom niti on govori iz mene.ja imam samo svoje misljenje i to je to a drugo @simo22cm kad ulazis u neciju kucu postoji osnovni red i kultura zato molim te vrati se na pocetak i kreni redom od Pravilnika Burek foruma jer mozemo da djelimo ili nedjelimo misljenje ali je zabranjeno vrijedjanje bilo koga od ucesnika diskusije do ljudi koji se tu spominju
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
@Crowz...nema veze tu tko laze ne laze...na snagu stupa presuda ona koja je od vece instance u sudstvu izrecena... isto kao sto mene moze ovdje osuditi Sud u Hessenu da sam kriv, a ja onda idem dalje i zalim se na glavnom njemackom sudu i on mi da oslobodilacku presudu, i sa time se gasi automatski presuda od pokrajine hessena...

A medjunarodni Sud u Den Haagu je zadnja instanca za medjudrzavne sukobe..oni sto kazu to vazi.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 03:09:38 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
ok.

genocid ili ne.

zlocin je pocinjen.

zlocince treba kazniti i do vidjenja.

Velika je razlika izmedju genocida i zlocina.

Zlocin jeste pocinjen,i za to mora neko da odgovara.

Jasno k'o dan.

ok.

u pravu si ti. al zrtva je zrtva. bila zrtva genocida ili kako ti kazes zrtva zlocina. a genocid je zlocin.

nije bitno kako se zove, ljudi su ubijeni.

odoh ja spavati, raspravljat ce te do sljedece rata cini mi se...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
Mislis to su oni sto drze Seselja 5 godina, pa se onda nakanu da mu sude?

Veoma zanimljivo.

Bez obzira sta ja mislio o Seselju, ono sto su njemu uradili tamo, ono je najobicnija farsa. Pa i njegovi protivnici u Srbiji kazu da je Hag farsa jer po svim medjunarodnim pravima niko ne moze drzati osumnjicenog za neki zlocin 5 godina bez ikakvog sudjenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Opet ti ponavljam,ako vec nisi pratio to sudjenje.Bosna je pokusala da dokaze pred isto tako priznatim sudom u Strazburu,da je u Srebrenici bilo genocida i da je Srbija organizovala udruzeni zlocinacki poduhvat.

Sve je to ostalo prazno slovo na papiru...

Jedino zasta se Srbija optuzuje je za to,sto nije sprecila zlocin.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
pa ovo je tako jednostavna tema koja je stigla do suda u njemackoj.svak ima svoje misljenje a ja sam rekao svoje Mladic i Karadzic za mene nisu zlocinci a zalosno jeto sto se desilo u Srebrenici ali Srebrenica ima jos u bosni nad srpskim stanovnistvom o kome se cuti i sta je tu lose sto potenciram da srbi nisu genocidan narod ako nisu i drugi
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Mislis to su oni sto drze Seselja 5 godina, pa se onda nakanu da mu sude?

Veoma zanimljivo.

Bez obzira sta ja mislio o Seselju, ono sto su njemu uradili tamo, ono je najobicnija farsa. Pa i njegovi protivnici u Srbiji kazu da je Hag farsa jer po svim medjunarodnim pravima niko ne moze drzati osumnjicenog za neki zlocin 5 godina bez ikakvog sudjenja...

Nije to taj isti sud Crowz, imaju vise sudova u Den Haagu, inace prelijep grad bio par puta....

Jedan je za sukobe u Ex Yu to je onaj koji drzi Seselja u pritvoru a ovaj koji je presudio oko Genocida to je jedan drugi sud koji se bavi sukobima izmedju drzava...

@Sorichio ajde molim te pokazi mi taj podatak....

Bosna je optuzila Srbiju da je se po cijeloj Bosni dogodio genocid, a sud je rekao da je genocid samo pocinjen u Srebrenici i da Srbija nije upletena u to da je ona davala naredjenja, ali je bila po UN konvenciji u ulozi da sprijeci taj massaker...i takodje je Srbija govorila da je vrh Srbije znaci Slobodan Milosevic nije bio umijesan u to sve, ali je sud iskazao da Slobodan Milosevic poduprio to financijski, materijalno i ideologicno..

@vuce... ja nisam rekao da su Srbi genocidan narod, nego samo kazem da je pocinjen genocid u Srebrenici, a da su Karadzic i Mladic za to optuzeni...dva Srbina u Haagu su vec osudjeni za Genocid, jedan je ja mislim Krstic...

Sto se tice Srpskih zrtava, pa naravno da je i to tuzno ja to i ne sporim...bilo cija zrtva je tuzna pogotovo ako je u rodu sa jednim...nisam ni ti nigdje rekao da su Srbi genocidan narod...takav narod za mene ne postoji...
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 03:28:10 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.