Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladi Stepski Vuk I Nepoznati Problem...  (Pročitano 18732 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Tnx... Smiley
A sto se tice saltera i svega...bice....bice...ne mojom voljom vec nametnuto...a meni se i ne ide nesto...
Pre par dana uspesno sam polozio vozacki i treba da vadim dozvolu...
(A kako sam polozio...nervozno, ali sam polozio, niko me nije pojeo Smiley )
I sada tu je cela ona procedura...zahtev, odlazak, vadjenje, placanje...nije da ne mogu...mogu znam da mogu...vec mi je...kao ono radije ne bih Smiley
A za neizainteresovanost znam...znam...ali dobro...to je sastavni deo zivota...padovi i usponi...
Heh...govorim kao da sam upoznat sa time...
Hvala za podrsku u svakom slucaju Smiley.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
To ti je taman i savrsena prilika, kao poruceno. Pocni od sitnih stvari, pa polako, kako ti osetis da nailazi poboljsanje, kreni da ubrzavas tempo. Wink

I nema na cemu, tu smo da pomognemo... ili barem da pokusamo!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Dani ne znam koliko godina imaš ali mi je priča tako poznata. Ne retko u malim sredinama se formira nekakvo predubeđenje o određenoj osobi. U većim sredinama, u gradovima, obično ima više ljudi koji bi ti bili istomišljenici.

E sad da li ti možeš da pređeš da živiš u gradu, ili da se družiš u gradu sa ljudima koji su ti slični.

Ja nemam utisak da si asocijalan. Imam utisak da si izbirljiv prema ponuđenom krugu društva što nije negativno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Probirljiv jako u svim pogledima jesam.., a sto se grada tice...mozda se uskoro preselim...tj uskoro kao god ili dve...
A tu je i problem studija i moguce selidbe...sve me to cini jako anksioznim i mislim da necu moci sve to...sam na svoju ruku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
što bi studije bile problem? Mnogi ljudi iz moje generacije su došli u Beograd na studije i snašli se.

Ali ako je do tad još dve godine, a to je dosta dugo, onda će se u međuvremenu mnogo toga razrešiti. Ti ćeš tad biti mnogo spremniji na selidbu.

A što se druženja u ovon trenutku tiče ako ne možeš drugačije potraži prijatelje na forumu, pa se posle upoznaj sa njima stvarno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ne znam...licno nemam samopouzdanja sto se toga tice....
I ovako imam jako malo socijalnog iskustva, a kamoli snalazenje potpuno sam u nepoznatom gradu...
A imam par online prijatelja...jednog sa slicnim ako ne i gorim problemom (u nekim oblastima) u susednom gradu...
Vrlo je moguce da se upoznamo...samo da se preselim odavde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Нађи ми човека који нема бар неки проблем, фобију или комплекс. Нема таквих.
Зато, уживај у летњем распусту и заборави на бриге.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Upoznaj malo bolje neke ljude koji ti se ne čine tako loši. Razbij i njihove predrasude prema tebi, i tvoje prema njima. A kad još malo odrasteš pojaviće se i nove mogućnosti za druženje.

Svoj ekstremni stav iz naslova treba ipak da ublažiš. To ne znači da treba da voliš šund i podržavaš prostotu. Jednostavno budi svoj, to jača karakter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mislim da se,sto je za tvoje godine potpuno normalno,previse indentifikujes sa literaturom sa kojom se,kao po nekom nepisanom pravilu,svi susrecemo u tim godinama Smile

da se razumijemo...koliko jeste lijepo da se cita,toliko u odredjenim godinama...kada se nema previse zivotnog iskustva i sposobnosti dobre introspekcije,odredjena vrsta literature u kojima se traze odgovori za odredjena pitanja,a pri tom se ima potreba za potvrdjivanjem vlastitog identiteta......e pa,to moze biti mucno...i za tu osobu i za njenu okolinu... Smile...ali je za mnoge neminovan proces....

ovo kazem jer sam primjetila kako si se predstavio u svom prvom postu i naslutila ko su ti knjizevni uzori,a to je tako tipicno i meni potpuno razumljivo...cak i ti osjecaji o kojima pricas,ta naivna proekcija svoje licnosti na najpoznatiji knjizevni lik u istoriji svjetske knjizevnosti,a koji je zapravo arhetip ljudskog traganja za vlastitim identitetom Smile

primjetila sam da kada razgovaram sa ljudima tvojih godina da se iz petnih zila trude da budu drugaciji... Smile
ne shvatajuci da su svi tako isti...u tim godinama,naravno...
jer...pazi trika...imaju potrebu ili misle da jesu drugaciji... Smile

slazem se,tako je dosadno nemati velika pitanja i velike boli i nedoumice u vezi sa sobom,svijetom oko sebe i svojom okolinom.
slazem se,zaista.
uzasno je dosadno slagati se sa svima i biti u miru sa sobom i svjetom.
bogu hvala,samo u odredjenim godinama,ali ti svakako mi ne bi vjerovao na rijec...

u svjetu prepunom mitova tesko je izboriti se za vlastiti... Smile

prosto,
neki to(a ja to ne volim...nisam neko ko bas do te mjere banalizuje stvari,ja volim da im dam malo veci znacaj Smile)sto ti sada prezivljavas nazivaju "pubertetski svrab",a neki(medju njima i ja)smatra da se na malo bolniji nacin upoznajes sa samim sobom...

« Poslednja izmena: 19. Jul 2008, 19:41:43 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Sorry, nije me bilo...
Zavrseno sve to sa vozackom...
Od danas Hari je zvanicno vozac...Smiley
Ok, video sam da mogu, nije bilo neke preterane anksioznosti, sem znojenja dlanova...
Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 08:22:38 od smrtfenserima »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.