Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:19:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101546 puta)
Pocetnik

jedan plus jedan = jedan... zar ne ?

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung e 610
moze li mi neko reci nesto o mom mjesecu u strijelcu u konjukciji sa neptunom u trecoj kuci ali i opoziciji sa venerom i suncem u devetoj kuci koji su u konjukciji.....nesto vise o tome pleaseeeeeeeeee....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
moze li mi neko reci nesto o mom mjesecu u strijelcu u konjukciji sa neptunom u trecoj kuci ali i opoziciji sa venerom i suncem u devetoj kuci koji su u konjukciji.....nesto vise o tome pleaseeeeeeeeee....  Smile

Mesec u Strelcu u konjunkciji sa Neptunom u 3. kuci moze da donese vise razlicitih stvari koje ne iskljucuju jedna drugu. Niste naveli kog ste pola, kao ni kojim kucam valada Mesec jer je to veoma bitno, jer je Mesec vladar odredjene kuce I opisace prvenstveno to polje. Moze da donese porodican auto domace proizvodnje, problem u saobracaju po kisi, magli ili snegu, kao I problem da se osoba uspava tokom voznje, opasnost zbog voznje u pijanom stanju, kako vas tako I da vas neko vozi. Problemi sa svetlom, nesto ne mozete da vidite jasno, problem sa ocima. Sklonost idealizaciji I da neke stvari ne vidite janso I realno, intuicija veoma naglasena kao I sklonost poeziji. Sklonost zena ka prevari, nejasan odnos sa majkom. Sklonost porocima usled razocaranja. Opisace vase rodjake, bracu I sestre, kao I neku zenu iz komskiluka koja je sklona porocima, alkoholu ili sredstvima za smirenje, to sve bi vi trebali da izbegavate jer je dusa kao u kavezu. To moze da vam oduzima snagu. Itd. Postoji mnogo toga sto taj jednostavan aspekat moze da opise, ali kada dodamo I opoziciju sa Suncem to potvrdjuje problem sa svetlima , ali I sa ocima I vidom, mozete nositi naocare. Roditelji se razlikuju sto vama moze doneti probleme u odnosima. Majka I otac se karakterno razlikuju I nisu se slagali u tenutku vaseg rodjenaj. Ako ste Zenskog pola mozete ulaziti u tajne veze sa ozenjenim muskarcima, ne vidite jasno muskarca koji je za vas, muskarci skloni prevarama I obmanama, neki bitan muskarac u inostranstvu ili drugom braku, uspeh na tom polju. Bitnoje kojim poslom vlada Sunce. U opoziciji sa Venerom za koju je isto bitno kojim poljem vlada ako ste zenskog pola donosi problem sa hormonima I nemogucnost da se prihvati neka tudnoca, sklonost gojenju, osoba kada postane majka I zena  gubi interesovanje za seks I lubav. Sklonost idealiziciji ljubavi I partnera sto neminovno vodi u razocaranje. U muskom horoskopu donosi da  njegova majka ne prihvata njegove devojke, ali i da kad on udje u brak I dobije zenu I majku njegove dece vrlo brzo gubi interes za nju I nalazi lubavnicu. Itd. Bitno je vladarstvo nad kucom. Nadam se da sam vam pomogla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung e 610
hvala montenegrina ima tu dosta toga sto se poklapa.....hvala puno.....pocetnik sam pa ne znam ni kako da posaljem svoju natalnu kartu.ali vremenom cu skontati.inace zenskog sam pola mislila sam da se vidi iz imena i slicice.......stvarno mi je mjesec problemticano postavljen....ali.....sta je tu je!

edit by Makišon: Nina, pogledaj prvu poruku top teme Indeks natalnih karata-tu ti je objašnjeno kako da uradiš i postaviš natalnu kartu. Ako ne možeš da se snadješ, u istoj temi samo ostavi svoje podatke ja ću to odraditi.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 01:03:35 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung e 610
hvala makison divna si pokusaccu ali ipak bolje ti da je postavis ...da ne zeznem nesto...pa kad nadjes vremena kazi mi nesto o meni mom mjesecu i kakav bi trebao da izgleda moj gospodin pravi....imam osjecaj da me moj mjesec zbunjuje kako da ga prepoznam....nadam se da kapiras sta hocu ustvari..... Smile.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 4
Mesec mi je u jarcu u petoj kuci - 11°50'16 ... sta to znaci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Miona prelistaj malo temu, imaš tekstova i o Mesecu u znacima i u kućama Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

ovaj moj mesec u vodoliji  me bas cini   nekako  sazaljivom i dobrodusnom ?   Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

ovaj moj mesec u vodoliji  me bas cini   nekako  sazaljivom i dobrodusnom ?   Smile

On ukazuje na jaku potrebu za razmenom osecanja i tezi ravnopravnosti u vezama. Da bi veza bila uspesna ona mora biti zasnovana na medjusobnom prijateljstvu. U priincipu, ljudi sa Mesecom u Vodoliji su emocionalno distancirani, treba izbegavati veze sa posesivnim ljudima ili veze koje na neki nacin ogranicavaju. Pa zatim postoji odredjena napetost i nemir, koji uzrokuju stalnu potragu za necim, lutanje i frustracije u slucaju neuspeha. Osobama sa Mesecom u Vodoliji cula, um i emocije su veoma sinhronizovani a reakcije brze. Interesovanja su im usmerena na neobicna i neistrazena podrucja ili na stvari gde se trazi originalnost, inventivnost i humanost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Osobama sa Mesecom u Vodoliji cula, um i emocije su veoma sinhronizovani a reakcije brze.

nisu  brze  - munjevite su ...

za ravnopravnost u vezama  je  prokleto  tacno  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 01:40:51 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jel moze neko malo vise da mi kaze o ovim pozicijama mjeseca?

Moon   Conjunction   Saturn   5°35
Moon   Sextile   Neptune   0°06
Moon   Conjunction   Pluto   0°23
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:19:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.