Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:10:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101569 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung versus
Mene bas  zbunjuje ta guzva u osmoj kuci.
Moze li nesto opsirnije.

Ovo je tema o mjesecu,a ne osmoj kuci. Smile
Evo nesto o tvom Mjesecu  Smile

Mesec u Ovnu

Najčešće reagujete vrlo instinktivno i trenutno donosite svoj sud. Impulsivni ste i vaš entuzijazam je lako startovati kao i vaš bes. Žestoka osećanja vladaju vašom životnom energijom i oseća se nedostatak smokontrole. Preterano radite i to utiče na vaše živce. Možete imati problema sa očima i migrenom. Veoma ste zahtevna osoba i svi moraju da se trude da vam udovolje. U detinjstvu je to činila majka i vi sada to očekujete i od drugih. Lako se oduševite, ali i lako splasnete.Osobe sa Mesecom u Ovnu rano polno sazrevaju i deci treba objasniti polne funkcije na vreme. Posedujete erotsku toplinu, a u nekim slučajevima može doći do erotskih devijacija od kojih je najčešća sklonosti ka perverziji.

mesec u osmom polju

Moraćete se dobro boriti za svoju egzistenciju. U pomoć vam može lako doći novac drugih ljudi, jer sa njime ćete imati više sreće nego sa onim koji sami zaradite. Imate strahove od bolesti i smrti, skloni ste preteranoj brizi i patnjama. Vaša ranjivost je očigledna pa je potrebno da izbegavate opasnost. Ipak, vaša moć regeneracije je velika, naročito na emotivnom planu. Seksualni porivi su vam naglašeni i tu imate snažan životni motiv.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Moj Mesec je u ovnu u prvoj kuci, u opoziciji je sa Saturnom u vagi u 8., ali je u trigonu sa Suncem(lav) koje je u 6.
Da li mi neko moze reci sta mi donose ti aspekti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Moj Mesec je u ovnu u prvoj kuci, u opoziciji je sa Saturnom u vagi u 8., ali je u trigonu sa Suncem(lav) koje je u 6.
Da li mi neko moze reci sta mi donose ti aspekti?
Naglasena VI i VIII kuca trenutno...  jel se bavis medicinom?
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Mesec u Biku

Kada sam pre dve godine započela serijal priča o Mesecu, nisam ni slutila da će se ovoliko odužiti. Mnogi su mi pisali i pitali se šta je sa njihovim Mesecima, nije fer da ta tri preostala teksta o Mesecu u Ovnu, Biku i Blizancima čekaju. Ali – baš to i jeste priča o Mesecu... o putevima čovekove duše, oscilacijama, plimama i osekama života, o svemu što nastaje i razvija se u fazama, baš kao i ovaj serijal. I ne samo to... da vas podsetim, Mesec su emocije, inspiracija koja nas vodi poput plamena sveće, Mesec je duša, svaka promena, ljubav, lična emocija koju osećamo prema nekome, intima, bliskost, i svi utisci, sva sećanja. I ta Mesečeva atmosfera koja je kod mene danas obojena muzikom The Doors-a, vodi me da pišem najpre o Mesecu u Biku, gde ga je i Morrison imao. (njegovu kartu od danas imate u bazi) Jimu je taj Mesec doneo sve, od najdubljih emocija i retkih trenutaka nežnosti do preterivanja u porocima, jer prekomernost sigurno ne može biti greh, reći će vam svaki Mesec u Biku. Njegov Mesec položen u trećoj kući i u kvadratu od demonskog Plutona doneo mu je tu prepoznatljivu dramatičnu nežnost, kao da je pesmama pokušavao da otme od smrti sam život. Pluton koji kao i uvek sve raspolućuje na dvoje, ovde je samu dušu, to najnežnije i najosetljivije biće u čoveku stavio na sudbinski krst da bude neprestano razapeta. Da voli i sa najdubljom nežnošću brine, da oseća svakog čoveka na svetu spreman da se dobrotom žrtvuje za one koje voli, i da demonskom zlobom do odvratnosti baš iste otera od sebe kako bi spasio sebe straha za njih, a sebe od njihove nezahvalnosti, izdaje, povredjivanja. No o Jimu i njegovom horoskopu ću možda jednom napisati poseban tekst, a sada za sve sa Mesecom u Biku dugoočekivana analiza.

Živeti je imati, imati je davati, a davati je voleti, poručuje ovaj primer ljudske ljubavi. Odvajkada su se u istoriji porodice ove osobe radjali ljudi darodavci, spasitelji, neimari, zadužbinari, oni koji su osnovali fondove ili čuvali i odgajali pored svoje i tudju decu. To su oni koji sa kapije još nude slatko, a onda i ručak i večeru, uvek ima mesta za još jednog, a danas njihovi potomci čine to isto ugošćavajući najbliže svaki put kao da je neki praznik, i svima govore kako bi najviše voleli da jednog dana imaju svoj restoran. Makar pivnicu ili kafić, gde motiv nikada nije novac već stvoriti mesto na kome će sakupiti svoje prijatelje sve, i radovati ih muzikom, atmosferom, prijatnošću i onim tako njima bitnom i poznatom – intimnom, domaćom atmosferom. Žene nasmejane i u ratu i u bedi, iako beda nikad nije stvarno zakucala na vrata ove kuće u kojoj bar zemlje ima, a i plodova, pa i danas suvog mesa ima u frižideru, a zamrzivač pun kao nekada što je bio tavan. Kuhinja je najtopliji kutak ovde, a u ormarima milion šerpi i lonaca, milion začina i knjiga recepata, i sve je veliko, i sve se kuva kao za desetoro da je, „neće da se baci“ kažu ove žene, a što ostane daće nekome. I šerpe velike, i lavori ogromni, i frižider najveći koji postoji, a i torbe, novčanici i tašne. I često ćete baš ove žene videti kako vukljaju tri cegera u rukama sa pijace, al neće nikad zvocati, niti će reći kako „eto, sve moraju sane“, ne.. one će sa osmehom ući i baciće se na pripremanje hrane, pustiće muziku, neku domaću ili romantičnu, ili soul koji raznežuje i kamen glasom Arethe ili Nine Simon. I šta je Mesec u Biku nego baš gospel, soul, crnački zvuk što ritmom priziva život, to su krupne oči crnačke što sijaju u mraku i cakle od emocija koje podsećaju na život. Onoliko koliko će oči Meseca u Škorpiji u sebi nositi bol i tugu, toliko su ovo oči koje se smeju posle svega, i koje slave život pesmom, ljubavlju, plesom, ritmom, davanjem, opraštanjem.
Ali od svega tog što čini „bogatim“ ovaj Mesec, mnogo bitnije se čini psihološko bogatstvo i jedna potreba za davanjem koja kao da iskupljuje ovu dušu od svake tuge. I zaista, nema drugog leka da se suze, tuga, bol emotivni ovde pobede i nadjačaju nego daljim davanjem i činjenjem. Biti potreban sada postaje misija što je najveći teret i problem ovih žena dok majke ne postanu, jer nema ovde psiholoških igrica, a opet, nema ni ozbiljnosti, teških odnosa, nema komplikacija, samo što ovde teško može žena ikome ikada koga voli da kaže „ne!“. Pa kao da nema ponosa, i zato danas dok gledate kakvu mladu ženu kako hrli u zagrljaj ljubavniku, kako još po prvom susretu juri dalje sa njim ka nekom stanu u susret strastima, pre nego što pomislite da je iole promiskuitetna znajte da je to sam eliksir života koji ovde rukovodi svime, pa i moralom, te u ljubavi moralan biti – jeste kazna gora od zatvora. Ljubav je čin davanja, seks je vrhunac ljubavi, a ove žene umetnici i jednog i drugog što često bivaju baš od muškaraca pogrešno uzete za ili lake ili one koje izgledaju kao da previše iskustva imaju, te ih ostavljaju iako će ih i dalje želeti. No nije to iskustvo, već želja i glad za životom, i otimanje života uvek i svuda, otimanje svakog poljupca, svakog toplog pogleda, „daj mi daću ti, ako ne daš, ja ću opet da dam, jer ne umem da kažem ne“. I nikada ovi ljudi, ni muškarci ni žene, neće iskreno biti stidljivi i umereni u ljubavi, kao i u ma kom zadovoljstvu koje nam život pruža. A sutra, kada budu majke, ugojiće se, jer hormoni rade dalje svoje, porašće im apetiti, a porodica će biti namirena. Muž zadovoljan i u krevetu i za stolom, deca zdrava i sita, ona radosna i zadovoljna. Tek sa godinama razumeće svoj stas, svoje obline koje je crnom bokjom neretko skrivala u mladosti, svoje kilograme koji su joj zadavali muke, jer nemoguće je sakriti gene i sav taj sladostrasni poriv koji je tek jak ako je osoba pored ovoga Bik i u znaku ili još više ako je u Biku pored Meseca i Mars. A ako vam muž to ima, onda znajte zašto ste se od momenta kada ste sa njim ušle u brak ugojile, jer on želi da vidi vaš apetit za životom kakav nikada neće imati kakva mršavica, niti će se za takvom ikada okrenuti makar bila lepa kao sam andjeo. Samo obline i rasna žena mogu pobuditi nagone i želju za porodicom kod ovih muškaraca. Samo ona koja uživa baš u svemu i koja osmehom raduje a davanjem nesebičnim – iako ne znajući to, spašava sebe iz dana u dan.

I sve dok žena sa Mesecom u Biku stvarno ne stasa u ženu, sve to biće njena majka, koja siluje brigom, koja tera da svi jedu pa i goste tera i onda kada niko nije gladan. Majka koja pomaže celom svetu a često pošto je Bik fizički vrlo snažan, i svoju snagatorsku stranu pokazuje pa sama ispremešta stvari po kući kada otac nije tu, ili snese stari frižider u podrum, pa opet, nema prebacivanja, nema „sve ja moram sama!“, kao da je negde raduje što sve može i samo dok može... Zbog toga su obično to rasne i zdrave – jake žene, a ako i imaju nekih problema, u mladosti se obično vezuju za hormone i žlezde, a kasnije materica, grudi, pa sve treba kontrolisati redovno, iako nemarne po tom pitanju sve do jedne jesu.

Danas će raditi u bankama, ili u pekarama, ili će svoje umetničke sklonosti pokazati svetu u kakvim galerijama, možda će u nekom malom baru pevati za klavirom, jer glas gotovo uvek lep imaju, a muziku poštuju i skupljaju je, veliki su kolekcionari ploča i svega što kakvu emociju budi, jer njihov život samo jednu ambiciju ima, da Oda radosti postane.

U velikoj meri sve ovo odnosi se i na poziciju Meseca u drugoj kući horoskopa, mada je sam znak u kome je Mesec vrlo važan da otkrije psihologiju koja biće tera na odredjeno ponašanje.

autor: Sanja Perić
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Mesec u kucama

Mesec u prvoj kuci
Vaše emocije nisu skrivene i ne polazi vam za rukom da ih maskirate. One su svima ocigledne. Vi ste stidljivi i skromni, ali volite promene. One su vam potrebne da bi ste dobro funkcionisali.Povremena putovanja i nova poznanstva su ono što vas ispunjava. Dosta lako potpadate pod uticaj okoline. Vaše psihicko stanje u velikoj meri zavisi od vašeg izgleda i utiska koji ostavljate na druge ljude. Kapriciozni ste. Ponekad ste promenljivog raspoloženja i previše placljivi. Cesto okruglo lice.

Mesec u drugoj kuci
Ovo je najcešce znak promenljivog materijalnog stanja. Novac dolazi od mase ljudi, pa je onda povoljno bavljenje maloprodajnom trgovinom i slicnim delatnostima u kojima ucestvuje veliki broj ljudi. Kod muškaraca izvor novca može biti žena, najcešce majka ili supruga, ali i prodaja stvari koje žene masovno koriste. Sigurnost je od presudnog znacaja za bilo koju vrstu veze, kako poslovnu tako i emotivnu.

Mesec u trecoj kuci
Imate radoznao i prilagodljiv um. Vešti ste u kominikacijama sa okolinom i to i usmeno i pismeno. Lako ulazite u emotivne veze, ali ih lako i ostavljate. Imate problem uspostavljanja cvršce i trajne sentimentalne veze. Više ste skloni maštanjima nego delanju. Volite da putujete i da menjate mesto boravka. Odnos sa bracom ili sestrama igra važnu ulogu u vašem životu. Duhoviti ste i interesantni za društvo.

Mesec u cetvrtoj kuci
Vi ste osoba porodicnog duha sklona porodicnom životu. Miran domaci život ispunjen intimnostima vas sasvim zadovoljava. Jednostavni ste, štedljivi i okrenuti prakticnim stvarima. Moguce je da cete se u životu par puta seliti. Skloni ste ka okultizmu i mistici. U detinjstvu su roditelji odigrali veliki uticaj na vas, a to naslede vam je i danas veoma važno. Prošlost i emotivne doživljaje nikad ne zaboravljate.

Mesec u petoj kuci
Vi ste kreativna osoba. Imate naglašenu instinktivnost i to u velikoj meri doprinosi vašoj originalnosti.Veoma ste društveni, volite zabave i zadovoljstva. Velikodušni ste, volite raskoš i proživljavate ljubavne zgode. Strastveni ste i ljubav je važna u vašem životu. Zbog nje ste spremni puno da rizikujete. Ponekad previše verujete u svoje mogucnosti, a skloni ste snobizmu i taštini. Imate naglašenu sklonost ka špekulacijama.

Mesec u šestoj kuci
Cesto cete menjati ono cime se bavite dok ne pronadete posao koji vas zadovoljava. Kada radite najvažnije vam je da ste time ispunjeni, da se osecate korisno i produktivno. Glava vlada vašim srcem. Pedantni ste, korektni i jednostavni. Vodite racuna o svom zdravlju, ali je ono promenljivo. Posebno vam je osetljiv stomak. Mnogo toga u vašem zdravlju je na psihosomatskoj osnovi.

Mesec u sedmoj kuci
Ovaj položaj cesto ukazuje da imate pažljivog i nežnog partnera, istina na momente dosta cudljivog. Imate jaka osecanja za svog partnera, ali u bracnom životu vas ocekuju kolebanja i promene. Probirljivi ste i neodlucni, a znate da budete i kapriciozni. U javnosti ste popularni i volite društvenost. Svoja osecanja iskazujete na živahan nacin. Predusretljivi ste, uravnoteženi i imate potrebu za harmonijom i ljubavlju.

Mesec u osmoj kuci
Moracete se dobro boriti za svoju egzistenciju. U pomoc vam može lako doci novac drugih ljudi, jer sa njime cete imati više srece nego sa onim koji sami zaradite. Imate strahove od bolesti i smrti, skloni ste preteranoj brizi i patnjama. Vaša ranjivost je ocigledna pa je potrebno da izbegavate opasnost. Ipak, vaša moc regeneracije je velika, narocito na emotivnom planu. Seksualni porivi su vam naglašeni i tu imate snažan životni motiv.

Mesec u devetoj kuci
Vi tragate neprestano za novim iskustvima i izazovima. Privlace vas avanture, egzoticna mesta i putovanja. Lako se odlucujete na putovanje i boravak u inostranstvu. Imate aktivnu maštu i želju za znanjem. Skloni ste proucavanju religije i filozofije i potrebno vam je da mnogo toga proucite pre nego što pronadete ono što tražite. Od ruke vam ide nauka, psihologija, ali i poljoprivreda i kulinarstvo. Veoma cesto ste u centru zbivanja.

Mesec u desetoj kuci
Vi ste izdržljiva i strpljiva osoba sa naglašenim osecanjem dužnosti. Trezveno i prakticno gledate na stvari i trudite se da postignete stabilnost u svom životu. Cesto ste uspešni u javnim poslovima i dešava se da menjate službe, ali uvek održavate solidan položaj. Vaš ego je osetljiv i promenljivog ste raspoloženja. Vi ste dobra osoba koja u sebi ima umetnicku crtu. Od ruke vam ide bavljenje nekretninama, enterijerom, ugostiteljstvom.

Mesec u jedanaestoj kuci
Vi ste više zabrinuti zbog nevolja drugih ljudi nego zbog svojih problema. Priroda vam je puna razumevanja za druge ljude i humanost je vaša naglašena karakterna crta. Omiljeni ste u društvu i imate puno prijatelja. Pravite planove, imate puno želja i mnogo cemu se nadate. Iz emotivnih veza lako prelazite u prijateljstvo i obrnuto. Poštujete slobodu i svoju i tudu, pa i kad je ljubav u pitanju.

Mesec u dvanaestoj kuci
Vi ste veoma podložni spoljnjim uticajima i vaše raspoloženje se lako i cesto menja. Previše ste popustljivi prema drugima i skloni da se prepustite tudem uticaju i dominaciji. Tada vam se može desiti da postanete žrtva. Nežna i tanana priroda. Cesto prisutan kompleks manje vrednosti. Povuceni ste i odgovaraju vam izolovani poslovi. U ljubavi ste disponirani prema partneru i težite dubokoj uzajamnoj intimnosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

koliko mesec u vodoliji ( u VI kuci ) moze da ublazi mane duplog lava ?

da napomenem da jos da mi je mesec u opoziciji sa saturnom ( u lavu ) i u kvadratu sa uranom ( u skorpiji )
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo jednog super texta koji govori o Mesecu u Vodoliji  Smile

Mesec u Vodoliji

Uvek kada u horoskopu vidim Mesec sa pozicijom u Vodoliji, kao bljesak pojavi mi se pred očima nebesko plavetnilo. Jer Mesec u Vodoliji je visina duše. Ako bi Mesec u Raku bio duša sama po sebi, spremna na davanje, brigu, radost, onda je Mesec u Vodoliji duša spremna i sposobna da se uzvisi i bude duša ne jednog čoveka već duša čitavog sveta. I slobodno mogu reći da su ovo istinski humanisti koji bi rado, samo da mogu čitavo čovečanstvo prigrlili, sve ljude pod isti krov – nebeski ujedinili i ama baš svakome isto ljubavi, nežnosti, radosti dali. Ovo je zato princip socijalne pravde koja je na žalost teško ostvariva.

Zbog toga je najveća radost za nekoga sa ovako položenim Mesecom kada mu se sudbina nasmeši pa zaista on i postane kakav naučnik što lek za kakvu opaku bolest traži kojom će spasiti milione, ili onaj koji će svojim zalaganjem za ljudska prava (koja ih obavezno zanimaju ma čime se bavili) boriti se za mir u ratnim zonama ili namiriti gladne kao aktivista kakve humanitarne organizacije. Biće zadovoljen i kao umetnik što takva dela pravi koja istinom gore, što bez dlake na jeziku, bez stida, kompromisa ma kakvog, umire od želje da kroz svoj roman ili film otvori oči svetu. Biće zadovoljan i ako bude lekar koji je u tom slučaju najbolji u praksi, jer tajna je njegova što u svakom pacijentu on čoveka vidi. Pa priča, sluša ga, sa njim razgovara, te eto redova kilometarskih pred njegovom ordinacijom. Svesno će se nekada žrtvovati zarad više ideje, kojoj smisao večan vidi. Al kakav će on biti recimo trgovac? Nikakav jer u biću mu je da poklanja a ne da naplaćuje. Političar? Ljudi će ga voleti, al slava će mu kratko trajati jer isuviše je idejan, isuviše je na strani ljudstva. U svojoj praksi sam ga često vidjala kod estradnih ličnosti. Jer sam po sebi Mesec će uvek predstavljati slavu, a u Vodoliji lako je do iste doći, jer Vodolija je trend vremena pa osoba ne odskače ni malo već je baš ogledalo onoga što se traži, sluša, voli, i zbog toga u našoj zemlji, mnoge pevaljke, estradni likovi koji i ne bi trebalo da predstavlju neki uzor imaju baš Mesec u Vodoliji bivajući tako i sami reper kulturnog i svakog nivoa zemlje u kojoj živimo.

Ljude sa Mesecom u Vodoliji najbliži će često okarakterisati kao nervozne i napete, sa kojima je teško razgovarati, dok će neko ko se u njihovom životu tek pojavio, dakle kakav stranac-neznanac biti fasciniran energijom koja vrca iz svake njihove radnje, pokreta, rečenice. I otkuda sad to da su spremniji čak da se žrtvuju za potpune strance a ne za one najbliže? Otuda, jer samo žrtva koja ama baš nikakvog skrivenog motiva nema njima je imperativ. U tom času kada treba na ulici, u pošti, ma gde da stanu i odbrane nekoga, kada treba nekome da se da koža, krv, novac, oni uskaču a naročito ako je o kakvom genijalnom čoveku reč. Ovo može biti i problem, često i jeste, onda kada zasnuju porodicu. Od primarne se lako odvajaju, ali u zasnovanim porodicama, pogotovo ako im je dobro, dešava se da interese potpuno efemernih osoba stave ispred svojih, partnerovih, pa čak i potreba dece. Vodjeni kosmopolitskom dušom i crtom urodjene humanosti, nemaju vremena da se saosećaju sa onima kojima je dobro.

Otuda nekad deluju arogantno i hladno, postavljajući svakoga na svoje mesto vodjeni nekim samo njima znanim normama za koje u potpunosti veruju da su jedine ispravne. Otuda tvrdoglavost, nekada i mahnitost jer su prilično neobuzdani kada su aktivni. Osim što su sami neretko talentovani za neku vrstu umetnosti, profesije, bezrezervno se saosećaju sa genijalnim ljudima, čije znanje ili delo poštuju. Pa ipak, njih je nemoguće ne voleti, i upravo zato imaju gomilu prijatelja. Ljudi se prosto dobro osećaju u njihovoj blizini.

Obzirom da im je duša velika, teško se skrašavaju na jednom mestu. Otuda su često beskućnici, žive po iznajmljenim stanovima bez ambicije da pošto poto nešto sebi obezbede jer neka vrsta sigurnosti ne leži ovde u imanju nekretnina već u nemanju što im ostavlja otvorena vrata da uvek lako odu dalje. Puno selidbi, nekada gubljenje nekretnina, često u horoskopima predstavlja imovinu koja je nacionalizovana zbog čega osoba na dlaje kao da ni ne teži posedu, osećajući da će joj ista biti breme.

Karakteriše ih besprekorna intuicija, romantični su u smislu vere u sudbinu i neizvesno kojim su opsednuti.

I naravno, baš kao što Mesec u Jarcu daje isto ono što bi dao Mesec u aspektu sa Saturnom, tako i sve ono što napisah o Mesecu u Vodoliji odnosi se i na Mesec koji je u ma kakvom aspektu sa Uranom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

tacno , dosta toga jeste tako , osim  ''besprekorne intuicije ''

ja mislim da je ne posedujem uopste  tj  uvek  lose procenim  i situaciju i coveka  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
meni je mjesec u  jarcu u prvoj kuci.  Smile    Smile
IP sačuvana
social share
CAREFUL WITH AXE,EUGENE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.13-
meni je Mjesec u Ovnu u 1. kući. ali nisam onakva kako je to opisano za Mjesec u 1. kući. više imam sličnosti s rečenim za 6., 8., 9. i 10. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:10:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.