Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Митровић Хрватима „узвраћа ударац“  (Pročitano 13868 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC Wildfire S
Dajte bre i meni neku džabalebarošku ulogu... ta nijesam ni ja šugav...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ево Гоа ... оћеш да џабалебариш као одговорно лице?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Sve je to lako ali ko će ti biti odgovorno lice  Smile

Zasluge kolektiva i propusti pojedinaca, naravno, samoupravljanje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
ene ti anketla sad u Birtiji, ima žene ima sve  Smile

Mitrović: Sud i pravosuđe su  iznad svake političke igre

Vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog odluke Opštinskog suda u Dubrovniku da privremenom merom obustavi prodaju njegovog broda, na osnovu dokumentacije o kršenju zakona i procedure u ovom postupku koju je on podneo tom sudu.

"Kao što sam više puta rekao, a sada mogu da potvrdim svoje ubeđenje, da su sud i pravosuđe iznad svake političke igre, koji svoju nezavisnost iskazuju ne sagledavajući boju kože, veru ili naciju", istakao je Mitrović.

On je naglasio da je, takođe, veoma zadovoljan što su se potvrdili svi njegovi navodi "o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih carinskih organa Republike Hrvatske".

Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Sto se tice svega, ipak su ga preterali za oduzimanje jahte. Mada su oduzeli neko tuce jahti a njegove kompanije po Gibraltaru i slicno isto je malo mutno. Inace, jako retko neko ima privatnu jahtu na svoje ime. Vecinom se to odbija od poreza i to firme pa se osnuje neka firma koja se eto bavi charterom jahti. Ako poreznici malo to bolje pogledaju, mora da se vodi uredan dnevnik da je jahta stvarno bila odredjeni broj dana u charteru, ali dobre marine i to odradjuju bez problema, sa svom posadom i skiperima. Sa time se odbija od poreza jer vise nije luksuz nego sredtsvo za rad, za ostvarivanje zarade.
Inace je i odrzavanje skupo, vez u dobroj marini, gorivo, osiguranje i slicne sitnice mogu da kostaju do deset procenata godisnje od vrednosti jahte posto sa rezervoarom od 5-10 hiljada predje nekih 500 km pri punoj brzini, uz malo ustede do hiljadu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
INTERVJU

ŽELJKO MITROVIĆ: PRIČAO SAM SA SVETIM PETROM

Moje kampanje će biti osmišljene da štite srpske građane, ma gde se oni nalazili, privredu i proizvode

Ne posustaje. Željko Mitrović, vlasnik „Pink medija grupe“ i jahte „El Bosko V“, koja će 17. avgusta biti ponuđena na licitaciji, istrajan je u nameri da na videlo iznese sve što ugrožava interese Srba i Srbije.

Pokrenuli ste kampanju protiv Hrvatske, a prebacuje vam se da isterujete pravdu u trenutku kad ima­te lični problem...

- Vodim kampanju na principijelnim osnovama protiv nezakonitih radnji pojedinih institucija. Kampanje nisu zabranjene ni protivzakonite, ograničene su kodeksima, koje poštujemo. Nisam primetio da se neko u Srbiji uznemirio kad su vođene bespoštedne kampanje protiv Miškovića i Beka na TV B92, koje se u potpunosti razlikuju od moje kampanje i moje borbe. One su bile u suprotnosti s poboljšanjem uslova u srpskoj privredi i ekonomiji. I Mišković i Beko su zbog njih izgubili podršku države, što je rezultiralo prodajom njihove imovine, što čini krupnu razliku u suštinskoj projekciji srpske ekonomije. Pošto Miškovića dobro poznajem, siguran sam da bi on profit, pa čak i deo obrtnog kapitala, reinvestirao ponovo u Srbiji.

Očekujete li podršku države?

- U situaciji u kojoj će u Srbiji sve biti strano, bojim se da će ciklus novih investicija ubrzo izvetriti. Moje kampanje će biti oblikovane da štite srpske građane, ma gde se oni nalazili, srpsku privredu i proizvode, posebno one dobrog kvaliteta. Problem s mojim brodom samo je inicirao potrebu da u budućnosti mnogo više vodimo računa o sebi, sopstvenim interesima i pravu na ravnopravan odnos u pomenutim kategorijama. Ako se ne budemo sami poštovali i verovali u sebe i sopstvenu snagu, neće nam pomoći nikakve nebeske sile.

Otkud toliko nacionalnog prizvuka u vašim saopštenjima poslednjih dana?
- Ja sam građanski orijentisan, ali to ne znači da sam građanski glup. Ne možemo doveka sve davati, a ništa ne dobijati. S malo više pažnje, pre svega medija koji su ostali u srpskom vlasništvu, možemo postići više fer-pleja kad je reč o zaštiti srpske privrede i potrošača. Prelepljivanje nalepnica sa rokom upotrebe i neispravnost robe široke potrošnje, posebno prehrambenih artikala koje uvozimo iz susednih zemalja, su svakodnevica.

Šta ćete tačno pitati premijerku Hrvatske Jadranku Kosor?

- Ja nisam država i nemam snagu koju poseduje svaka država, ali to me neće sprečiti da se borim principijelno za više pravde i fer-pleja, pre svega u oblasti privrede, ekonomije i zaštite ljudskih prava, jer duboko verujem da samopoštovanje i samouverenost mogu dati vidljive i brze rezultate. Premijerki Jadranki Kosor i njenim pojedinim institucijama pripremam za sledeću nedelju desetak javnih pitanja, na koja očekujemo vrlo zanimljive odgovore. Posle četvoromesečne borbe za život i posle jednog obimnog intervjua sa svetim Petrom, mislim da je odlučio da me vrati u drugačijem obliku. Sada svoj život mogu posvetiti i nekim drugim stvarima za koje je neophodna ova vrsta zrelosti.

Hrvati, nemojte prodavati pre suda

Kako će rezultirati sve ove vaše aktivnosti?

- Što se tiče mog konkretnog problema s brodom, već sam naglasio da on više nije moj prioritet, a hoću da ga povratim isključivo pravnim i zakonskim putem. Sve što sam tražio od hrvatskih vlasti je da moju imovinu ne prodaju bez okončanja sudskog spora. Iz principa brod ne bih otkupio ni za jedan evro i to sam već više puta naglasio!

Mitrović za predsednika!

Srpska demokratska stranka „Jovan Rašković“, osnovana pre tri meseca, podržava Željka Mitrovića u, kako kažu, „borbi protiv otimača imovine, tzv. demokratske Hrvatske“, i poziva ga da bude počasni predsednik.

- Nakon što je gospodin Mitrović izneo stavove u Kuriru, pozivamo ga zvanično da postane počasni predsednik naše stranke. Ispostavilo se da je među stotine hiljada srpskih stradalnika u „Oluji“, nad kojima je izvršena otimačina svojine i ljudskih prava, dospeo sad i Željko Mitrović - rekao je Ranko Grujić, direktor stranke.

Ovaj poziv laska vlasniku Pinku, ali ga, ipak, neće prihvatiti.
- Zahvalan sam svima koji su me podržali i koje me podržavaju u ovoj borbi za minimum pravde, ali jedna od mojih najstabilnijih životnih opredeljenja je da nemam političkih ambicija i neću ih nikad imati - kaže Mitrović.

kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Koje li droge on uzima  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
koji sveti petar bre,on jedino moze da prica sa satanskim slugama
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Жељко Митровић: Одложена продаја јахте, победили смо хрватску државу
   PDF    Штампа    Ел. пошта
петак, 12. август 2011.

Адвокатски тим Жељка Митровића добио је од суда у Дубровнику привремену меру забране продаје брода “Ел Босцо”. Пре пар дана Митровић је боравио у Дубровнику и заједно са адвокатом Невеном Цирквенијем, предао обимну документацију и затражио привремену меру. Суд у Дубровнику је у року пресудио у његову корист због кршења процедуре и закона, од стране управе Царина.

Митровићев ново ангажовани адвокат Невен Цирквени тврди да су тужбу поднели због незаконитог поступања царинарнице, односно грубих процедуралних пропуста при одузимању Митровићеве јахте “Ел Босцо В”.

- Царинарница у Дубровнику није донела решење о извршењу, што је била дужна пре самог оглашавања продаје брода, па и одузимања брода. То није учињено ни при заплени брода, а ни после, издано је само решење о порезном дугу. Истовремено смо затражили да се стави привремена мера забране продаје брода - рекао је адвокат Невен Цирквени.

Жељко Митровић је презадовољан овом одлуком.

- Ово је победа, победили смо хрватску државу у случају моје јахте - одушевљено је одреаговао Митровић.

О даљој процедури и решењу проблема заплењене јахте “Ел Босцо” знаће се више наредних дана.

(Блиц)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
ŽELJKO MITROVIĆ: PRIČAO SAM SA SVETIM PETROM

Uf, malo vade iz konteksta. Vrhunsko novinarstvo.

Mislim Mitrovic jest odgovoran za bezukus ili sund ali nije glup covjek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.