Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:02:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17405 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
evropa ne moze bez nas...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Moze, ali mi ne mozemo bez nje.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3i
@kobibrajant

Svilanovic je dobio mesto zbog toga sto su ljudi sa kojima je saradjivao procenili da je kvalitetan pa su ga uzeli da radi za njih. Cim neko iz Srbije napreduje odmah se rapspredu raznorazne teorije zavere. A sta ti mislis sto je dobio on to mesto?

Haski sud je sud za prostor bivse Jugosavije tako da amerikancima tu nema sta da se sudi...izlgeda da bas i ne poznajes materiju...oni su odbili da im se sudi u medjunardnom sudu u Rimu al nebitno. Ja SAD ne smaram zdravim drustvom zato i ne mislim da treba da se ugledamo na njih.
Protiv Sadama nije potignuta optiznica od strane nekog suda UN-a vec mu se sudi za zlocine koje je pocinio u Iraku protiv irackog naroda. Protiv Mladica & co. je potignuta optuznica za ratne zlocine a za ratne zlocine pocinjene na prostotu ex Jugoslavije je zaduzen Haski tribunal i oni odlucuju koje ce sudjenje prepustiti lokalnom pravosudju.

Jedna stvar ti izgleda nije jasna: SCG je clan UN ali ne bas uticajan cak jedan od najmanje uticajnih i kao takva mora da se pridrzava svih pravila i da ispunjava sve obaveze kako bi mogla da zahteva neke privilegije. SAD (malopre sam naveo da ih ne smatram za dobro drustvo) su najuticajni clan UN i samim tim mogu sebi da dopuste nepostovanje nekih pravila. To naravno nije pravedno i za svaku je osudu al je tako, i bice tako uvek, i ne samo u UN nego u svim sferama politickog zivota.

Sto se tice kosovskih albanaca koji su cinili ratne zlocine  nekima se sudi nekima ne. Mislim da medjunarodna zajednica smatra da bi se njihovim uklanjanjem sa politicke scene pregovori oko statusa Kosova oduzili u nedogled jer bi albancima trebalo mnogo vremena da se konsoliduju i to je jedini razlog sto ih jos uvek tolerisu. Oni nece ostati nekaznjeni, to je samo pitanje vremena. Bez obzira na sve ovo mislim da je to velika nepravda i mislim da bi oni trebalo sto pre da odgovaraju. 

O tome da li trebamo da tezimo evro-integracijama mislim da je glupo uopste pricati, pa to je toliko ocigledno.
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
nama evropa treba samo zbog sengenske vize a ostalo je smesno!

znas, nemacka jedva ceka da jedan srbin sedne pored njihovog predstavnika i da ravnopravno utice na rad ...

toliko nas voli i amerika da imamo i njihovu bazu na Kosovu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
To za sengen je prizemno razmisljanje jer ako nema posla, onda nema para i nema kako da putujes pa makar imao sengen.
Nama EU treba prvenstveno kao ogromno trziste. Ja sam naveo primer zemlje koja je procvetala od ulaska u EU.

Naravno da se Srbija nece pitati koliko i Nemacka u EU, ali i dobro je sto je tako.

U diplomatiji nema ljubavi nego interesa.
Da je Srbija bila pametna Amerikanci bi imali bazu kod Nisa, a vojska Srbije bi bila na Kosovu i cinili bi je i Srbi i Albanci.
Ali kada smo vec napravili greske ajde da na njima ucimo, a ne kao mazge da ih ponavljamo.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
A ja vama kazem budem li cuo jos jednom Hag, albance i ostale gluposti koje nisu
vezane za temu ima da je bacim u zaborav zajedno sa evropom.
zar pored tolike stranke kao LDP vi se hvatate Mladica i ostalih gluposti.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podrzavam LDP! To je mlogo jaka stranka sa mlogo jaki lokovi. Oni su sposobni da definitivno zaviju Srbiju u crno.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2006, 05:59:35 od salvador-dali »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@rufusbg

napisao sam odgovor ali necu postovati zbog off-topica, jer bi sa tim izazvao lock a iako nisam ljubitelj Cede ne smatram da treba da se zakljuca tema ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
pa toliko je velika stranka da je sve okolo nje interesantnije...

stamenic, moj post je bio vezan za principe a ne za otvaranje dublje rasprave. Inache, za amerikance greshish (procheprkaj malo po netu). Sadamu se sudi za zlocine protiv kursdkog naroda inache.super ti je razmiljsanje da posto si uticajan onda mozesh sve ili ako nekoga optuzish onda ce pregovri toboze da se odugovlache u nedogled...pa to nema veze sa cistom pamecu. stalno opravdavate tudje siledzijsko ponashanje, ucene pa i zlocine, a upravo je to inache i manir cuvenog LDP-a.
A Mladic je jedan od razloga zasto ta i slicne stranke zele politicku promociju pa je red i da prozborimo po koju o njemu.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2006, 11:06:02 od kobibrajant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
LDP je jedna mala stranka extremnih demokrata koja pod vodstvom Cede sada malo talasa, ali u odredjenom momentu ce podrzati onu opciju koja ponudi najbolja ministarska mesta i funkcije direktora firmi. Isto kao i g17 i jos mnogo mnogo drugih sitnih stranaka koje su nekada drmale Srbijom kao sto su to bili DHSS (Batic) ...

LDP jedino nikada nece podrzati radikale. Samo iz jednog razloga. Nikada ih radikali ne bi ni zvali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:02:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.