Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:17:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17507 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zgazi, zgazi jajare

IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3i
Cekajte, pljujete Mladica zato sto smo njegovi taoci, a ne pljujete EU koja zbog jednog coveka maltretira 8.000.000 ljudi.

Toliko o toj i takvoj Evropi kojoj trcite u susret, a ona nas bre ne zeli i to i nije neki problem. Bolesno je to sto se upinjemo iz petnih zila da joj se dopadnemo i nametnemo.

Nije uopste stvar u tome da treba da isporucimo Mladica zbog toga sto to neko trazi od nas (mada nije pametno prkositi onima koji nam to traze). Razlog zbog koga moramo da isporucimo Mladica a i ostale Haske optuzenike je taj sto su oni optuzeni pred sudom Ujedinjenih Nacija za ogavne zlocine i mi ako zelimo da budemo zdravo drustvo moramo da ih izvedemo pred lice pravde. Oni dakle ne idu direkto na odsluzenje kazne, vec idu na sudjenje a tamo ce, ukoliko su nevini, dokazati svoju nevinost i obratno. Ovo drustvo je totalno izopaceno jer se ni u jednom normalnom drustvu ne bi uopste vodila polemika oko toga da li osoba optuzena za zlocin treba da ide na sud. Pa to se podrazumeva!

Sto se tice toga da EU maltretira 8*10^6 ljudi zbog jednog coveka, moram da kazem da to uopste nije istina. Niko nas ne maltretira. Jednostavno ljudi vode pregovore sa nama o pridruzivanju. Onda su videli da smo mi ili bolesno ili nesposobno drustvo jer ili ne zelimo ili nismo u stanju da uhapsimo coveka optuzenog za ratne zlocine. Naravno da oni nemaju nameru da budu u nekoj vrsti zajednice sa takvom drzavom. Neispunjena obecanja i ostali infantilni potezi nasih politicara samo su tome doprineli.

« Poslednja izmena: 05. Maj 2006, 20:34:41 od stamenic »
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
covece...

samo jos napisi da nam Hag zeli dobro!

Posle Karadzica i Mladica oni ce traziti daje... pa ce doci sve do obicnog vojnika, to je karla jos davno obecala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3i
Pa neka dodje i do mene licno. Ja bi otisao mirne duse posto znam da sam nevin. Dakle neka traze koga oce, oni koji su nevine bice oslobodjeni oni koji nisu nece i gotovo. Ne znam cega se plasis...
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo da ne traze Draskovica! Takvog coveka je zaista tesko dati. (A onaj ga na Kosovu gadjao kamenom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ljudi vratite se temi!!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
stamenic,
prvo: ako lobirash za zdravo drustvo ono se ne postize tako sto ces svakog da posaljesh da mu se sudi na strani( a mi smo postali pravni presedan jer tako lako dajemo nashe ljude, dok drugi ne je*u zivu silu), vec ces organizovati fer sudjenje u svojoj zemlji. Pa ljudi, dopustili su bre onom i onakvom  Iraku da sam organizujem sudjenje Sadamu ( slucajnost ili je Irak uredjenija zemlja od Srbije)
drugo: amerikanci su najzesci da se |Mladic i Karadzic pojave u Hagu, a oni su uslovili taj sud da njihovi gradjani ne mogu biti procesuirani (pravda ili pravo) ili su svi od reda amerikanci u startu nevini)
trece: hoces da kazesh da su Tachi i ostali zlikovci nevini postoi su gotovo rehabilitovani od istog suda (takvih primera imash na desetine, ali ne i srba)
cetvrto: Spominjesh zajednicu. Jel si ti glasao ili mozda sam ja nesvesno dao glas kada sam uplacivao infostan, da zelim da pridruzim toj zajednici. O kakvoj to zajednici pricamo kada nikakvog referenduma nije bilo. Dajte bre da stavimo karte na sto i da vidimo sta dobijamo a sta gubimo od te Evrope(samo me postedite prozaicnih i utopistickih vizija o leppom zivotu u zajednickoj evropi). Da li te kompromise mozemo da podnesemo ili ne.
LDP je inace majstor da se igra klikera sa tudjim mudima. Ceh pridruzivanja, ako ga ikad bude, nece platiti drzava vec obican narod, a gospoda koja se tako ubi od evropeizma dobice neka dobra birokratska mesta u nekom od evrospkih tela kao nagradu za nasankavanje. Svi cute o onom Svilanovicu, sto da nije dobio mesto preko konkursa ili je bio nadareno dete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Pa neka dodje i do mene licno. Ja bi otisao mirne duse posto znam da sam nevin. Dakle neka traze koga oce, oni koji su nevine bice oslobodjeni oni koji nisu nece i gotovo. Ne znam cega se plasis...

aha...

sta se sve moze procitati ovde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Oce li na tom peder-balu opet biti balona, jel za to zaduzen Korac ?
A sta je sa komunistickom celicnom pesnicom Latinkom Perovic ? Koja je to ekipa covece . Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
prvo: ako lobirash za zdravo drustvo ono se ne postize tako sto ces svakog da posaljesh da mu se sudi na strani( a mi smo postali pravni presedan jer tako lako dajemo nashe ljude, dok drugi ne je*u zivu silu), vec ces organizovati fer sudjenje u svojoj zemlji. Pa ljudi, dopustili su bre onom i onakvom  Iraku da sam organizujem sudjenje Sadamu ( slucajnost ili je Irak uredjenija zemlja od Srbije)

Irakom vladaju Amerikanci a Srbijom Kostunica.
Kada budemo dokazali da smo sposobni da sredimo mnogo manje stvari onda cemo dobiti i ovo.
Do tada je nas posao da odradimo ono sto moramo i one koji su optuzeni za zlocine posaljemo sudu Ujedinjenih nacija.

Citat
drugo: amerikanci su najzesci da se |Mladic i Karadzic pojave u Hagu, a oni su uslovili taj sud da njihovi gradjani ne mogu biti procesuirani (pravda ili pravo) ili su svi od reda amerikanci u startu nevini)

Ti mislis da smo mi u poziciji u kojoj su Amerikanci?

Citat
trece: hoces da kazesh da su Tachi i ostali zlikovci nevini postoi su gotovo rehabilitovani od istog suda (takvih primera imash na desetine, ali ne i srba)

Mnogi kriminalci sede neosudjeni, a to ne znaci da su nevini.
Niti onaj ko je osudjen moze da se "vadi" na to sto ima i neosudjenih.

Citat
cetvrto: Spominjesh zajednicu. Jel si ti glasao ili mozda sam ja nesvesno dao glas kada sam uplacivao infostan, da zelim da pridruzim toj zajednici. O kakvoj to zajednici pricamo kada nikakvog referenduma nije bilo. Dajte bre da stavimo karte na sto i da vidimo sta dobijamo a sta gubimo od te Evrope(samo me postedite prozaicnih i utopistickih vizija o leppom zivotu u zajednickoj evropi). Da li te kompromise mozemo da podnesemo ili ne.

Sve zemlje koje su usle u Evropsku uniju su imale privredni bum.
Mozemo da stavimo na glasanje:
EU ili ratni zlocinci?
EU ce odneti ubedljivu pobedu jer je malo gradjana Srbije koji jos uvek veruju u mitove iz 90ih.

Citat
LDP je inace majstor da se igra klikera sa tudjim mudima. Ceh pridruzivanja, ako ga ikad bude, nece platiti drzava vec obican narod, a gospoda koja se tako ubi od evropeizma dobice neka dobra birokratska mesta u nekom od evrospkih tela kao nagradu za nasankavanje. Svi cute o onom Svilanovicu, sto da nije dobio mesto preko konkursa ili je bio nadareno dete.

Obican narod ce dobiti i koristi od toga.
Portugal je kada je usao u EU bio srednje-nize razvijena zemlja. za 20 i kusur godina je udvostrucio svoj GDP.

Dosta je bilo praznih prica i mlacenja tudjim k...

Zato:

IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:17:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.