Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:04:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirelu ubio, pa jeo  (Pročitano 7673 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
opet uzeo malo listam i strana 145 infernal names ko da sam otvorio metal archives  Smile Smile Smile prljave metalike sva imena pokupili odavde  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
opet uzeo malo listam i strana 145 infernal names ko da sam otvorio metal archives  Smile Smile Smile prljave metalike sva imena pokupili odavde  Smile
Jebi ga, ponestalo imena. Mislim, ja volim onu zensku iz Astarte sto bese.  Imamo mi dosta stvari, prljave metalike. I da cujemo mi SPC predstavnika koji je nazvao nas metalike najvecim zlom.  Ubijamo im konkurenciju sto se nosi crnila, duge kose i brade, plase se da se neko ne zbuni.

I onda naravno imamo ovo Smiley

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC m9
samo da kazem ulazi sa kao dobrovoljno ,al kad hoces da izadjes nema sanse da izadjes iz neke sekte ,
eh sad da raven opet ne bi pisao kako on ima iskustva o tome ja cu da kazem imam daljeg rodjaka kojem je citava porodica u sekti iz srbije su ,i imam rodicu isto is tog kraja koju su pokusali da vrbuju,te price o slobodnom ulasku i izlasku su poput ovih prica od politicara bit ce bolje itd Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
samo da kazem ulazi sa kao dobrovoljno ,al kad hoces da izadjes nema sanse da izadjes iz neke sekte ,
eh sad da raven opet ne bi pisao kako on ima iskustva o tome ja cu da kazem imam daljeg rodjaka kojem je citava porodica u sekti iz srbije su ,i imam rodicu isto is tog kraja koju su pokusali da vrbuju,te price o slobodnom ulasku i izlasku su poput ovih prica od politicara bit ce bolje itd Smile
Koja sekta je u pitanju?

Ja sam rekao da je slobodan ulazak, nista nisam rekao o izlasku Wink  Obicno su Hriscanske sekte zajebanije za izlazak.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC m9
aha onda nista ,nez tacno ime al nesto vjeruju u Boga ali ne u Isusa i tako to nestu tome smislu nesto slicno subotarima sto ih zovu
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
join us join us join us  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1a5c4f514488ea405f1fd4d600ae3775_xlarge[1].jpeg
(25.01 KB, 350x272)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Sep 2015, 22:30:19
  Prateči jednog nadobudnog i ne baš pametnog satanistu odavde naišao sam na forum pod imenom zlatna zora koji je bio leglo. Tamo sam naleteo na istu priču, nije sekta već zbir pojedinaca sakupljenih sa raznih strana sveta koji razmenjuju iskustva i koji uz časkanje i upoznavanje planiraju šta dalje. Taj koji mi je pravio neprijatnosti sa svojim dečkom omerom i ostalima vrbuje uglavnom maloletnike. Ja znam za onu šapčanku koju sam spomenuo. Ne bih pisao o ovom da ne beše onoga kako je "satanizam humana religija"što je daleko od istine. Dovoljan je krouli i njegovo pisanije koje je Sveto pismo i Biblija satanista. Molim lepo, to nisam ja napisao ni izmislio ali to je naravno argument koji ne prolazi kod poznavalaca satanizma od kojih neki šuruju baš sa islamistima a Boga mi i sa katolicima.  Smile

Slab je i tanak izgovor kako je satanizam human jer navodno satanisti nikog nisu ubili niti progonili. Moje iskustvo izuzimajući ubistvo je sasvim drugačije jer sam ne želeći to video vrbovanuje i učinak koje je ispiranje ozga imalo na moje školske drugove i poznanike. Toliko o tome.
U redove tipa Zlatna Zora, OTO, Thelema i ostale se ulazi dobrovoljno.  Dakle tebe niko ne tera da ulazis u to i da praktijujes ono sto oni praktikuju. Neki put pozovu nekoga da pridje ako zeli, ali kao sto rekoh, to je na dobrovoljnoj bazi.

Sto se tice onoga sto je Fucker rekao, on tu ne gresi mnogo. Sto se tice La Vey-evog vida Satanizma, on je u stvari humanizam kada se procita Satanisticka Biblija, i tu nema sta da se dalje prica, niti se tu spominju ikakvi rituali zrtvovanja i ubijanja bilo koga. I opet, to je na dobrovoljnoj liniji, niko te ne tera da citas, i praktikujes to o cemu je La Vey pricao.  I vec sam na jednoj temi objasnjavao da je pojam "Satanista" ili samo obozavanje "Satane" samo cista etiketa koju su jedni ili drugi postavili zarad svojih interesa.  Za hriscane sve sto je obratno od njihovih nebuloza je Satanizam (gde ubacuju Paganizam, Wicca, Druide, i sve ostalo sto ide, sto opet ne pase) za neke je pojam "Satane" mracna strana sebe, to jest snaga u sebe i u svoju volju, dok je za neke cisto objasnjenje za Judeo-Hriscanski svet da bi oni skapirali.  Pola bendova koje ja slusam su "Satanisticki" a blage veze nemaju sa Satanizmom.

Stari Satanizam je bio demoniziran od strane Crkve, i razne propagande su bile radjene da bi se unistilo sve sto se protivilo Hriscanstvu, tako smo i dobili Inkviziciju, i spaljivanje "vestica" po Americi.  Kao sto rece Gahl iz Gorgorotha, za njega je Satanizam vera u sebe i u prirodu.

E sad, imamo dileja poput Crne Ruze i tako tih specijalnih slucajeva gde vrbuju mladez, ali jedna veoma interesantna cinjenica je ta, da najvise onih koji vrbuju u svoje sekte su upravo ti Hriscani, pa sad ko je tu lud a ko tu pametan, ja stvarno ne znam.

Forum se zove zlatna zora a ne sekta koju namerno nisam spominjao a koja itekako ima uticaja i nije beznačajna. Isto važi i za crnu ružu koja se sa templarima zapatila kod nas a čiji su pripadnici činili čuda u vreme ratnih devedesetih.

U sve ovo se ulazi dobrovoljno ali kako se to čini je posebna priča. Uzmim primer šiparice od 14 godina koju počne da saleće i vrbuje konj od 25 iz Višegrada na primer, Klinka je na sedmom nebu baš kao što su bili moji drugari kad im je izvesni o.legradić (cenim da znaš ko je) prvo uvalio skripte koje je štampao. Uvalio im je kroulija i ta tura je bila mufte dok su ostale kupovali. Uskoro se pojavio sa nekom ženskom skoro tri puta starijom od njih da im objasni neke stvari i da ih propita. Dve to se dešavalo za vreme ferija kad nisam bio kod kuće a kad sam se vratio našao sam drugare u raznim zombi fazama koji su i meni probal da to uvale i prodaju. To što nema izlaza posle ispiranja mozga je sasvim druga stvar, ovaj moj drugar koji je iako nadrogiran pobegao sa inicijacije se nekako izvukao. Dotični legradić je imao nezgodu kad nas je poslednji put posetio a ovu bratiju koji imaju svoj kamp niko ne dira jer nisu više u fazi jehovinih svedoka. Ovo se desilo pre pojave interneta koji modernim satanistima poput mog druga toše pomaže u traženju žrtve.

Kako ja razumem ono što si napisao satanizam je u stvari škola za džedaje a određeni satanisti su džedaji. Smile

Šalu na stranu, sve to imaš u budizmu a možeš da praktikuješ i van njega. Moj drugar i instruktor aikido majstor zajedno sa ostalima redovnio meditira pre svakog treninga a to rade skoro svi ostali koji se bave borilačkim veštinama ili jogom na primer.

Za mene je sve to isto : oto, satanista, crna ruća....šef je isti.

Promašio si konfesiju, ovo je fora za katolike a ne dugokose SPC bradonje.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
a kakve veze nema satanisam za ubijanjem i kanibalizmom

jel se i zajebavas? jesi li imalo upucen u satanizam ili su ti mediji isprali mozak toliko da na rijec satanizam odma pomislis o ljudima u crnom koji piju krv i zrtvuju djevice?

satanizam je mnogo humana religija....

Satanizam je izmisljotina monoteisticke religije zvane hriscanstvo kako bi se pokorili pagani, tj. "mnogobosci"...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
aha onda nista ,nez tacno ime al nesto vjeruju u Boga ali ne u Isusa i tako to nestu tome smislu nesto slicno subotarima sto ih zovu
Rekoh ja, mora da su u pitanju Hriscani koji bi nekog da spasavaju  Smile

@zoran
Bilo kako bilo ja sam rekao svoje.  I i dalje se ne slazem jer nije svima fiktivni "Satana" gazda Wink
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:04:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: jeo Mirelu ubio

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.