Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:52:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirelu ubio, pa jeo  (Pročitano 7578 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
zorane,sekta je jedno satanizam je drugo!

da pojasnim mao bolje:

islam je jedno vehabizam je drugo!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Ideolog im je isti, nije ćija nego vrat.

Uostalom, krouli je sve zapisao a ne ja. Ko hoće neka čita i vrši one lepe rituale koje je opisao a koji su dostupni. Uostalom to još nije zabranjeno mada nije u redu nasrtati i muvati klinku iz Šabca od 14 godina, Pardon, tad je imala 14. a onaj hrabri piisač mejlova 25 ako se ne varam.

Mislim, vrlo je humano sve to, mislim na kroulija. Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 08. Sep 2015, 00:11:40
a kakve veze nema satanisam za ubijanjem i kanibalizmom

jel se i zajebavas? jesi li imalo upucen u satanizam ili su ti mediji isprali mozak toliko da na rijec satanizam odma pomislis o ljudima u crnom koji piju krv i zrtvuju djevice?

satanizam je mnogo humana religija....

Dok te mamim šećerom te hranim (narodna poslovica)

Sasvim slučajno sam upoznao čoveka koji je još u eks SFRJ preko svojih opskurnih brošura koje je sam štampao širio satanizam. Prvi put sam čuo za oto kao što sam prvi put video kako vrbuju maloletne ili labilne ličnosti od kojih su neki bilii moji školski drugovi i prijatelji. U tim brošurama krouli kao vrhunac žrtve navodi žrtvovanje bebe što je vrlo humano. Jedan moj ortak je uspeo da se izvuče posle ispiranja mozga i posle jedne orgije u kojoj je trebao da bude oltar i on je razvezao jezik tako da sam upoznat malo sa tim. Ovde na forumu sasvim lagodno bitiše jedna sekta čiji mi je član pretio preko mejla (recimo da se zove a.tošić) i samo zahvaljujući njegovoj gluposti uz malu pomoć sa sttane locirao sam njega a Boga mi i ostale koji vrlo humano nasrću na maloletnicu drugaricu člana sekte koja ovde poput njih ima brdo lažnih profila. Najgori od njih je ipak jedan debeli iz Hercegovine mada i persone iz N.Sada nisu za zanemariti ali to nije za javnost.

Sta je istina?  Sekte zavode ljude to je tacno, ali Satanizam sam po sebi ne.  Imas par Satanistickih sekti koje uticu detrimentalno na zivot i psihu coveka ali to je sve. Satanizam sam po sebi ne predstavlja nikakav problem, niti se Satanisti skupljaju na gomilu kao na filmovima i zrtvuju nesto (osim par sto sam vec naveo) ostatak preuziima ideologiju Humanizma, ili pripada ucenju Antoana Shandora La Vey-a.  Onda imas par kultova, sekti, tajnih drustva koje nazivaju satanistima, a koji sa istim veze nemaju.  A otkud ja sve to znam? Pa recimo da imam licnog iskustva, tako da te molim da prestanes da lupas gluposti.

Ja ti lepo rece, miilioni ljudi su poginuli zarad Hriscanstva i Islama nego zarad bilo kakvog Satanizma. I ja se nesto ne secam da su Satanisti imali inkvizicije, Krstaske ratove, da su shiri svoju veru nasilno po celom svetu ;0

Vidiš, za pojedine pravoslavne duhovnike katolička crkva nije hrišćanska već baš satanistička ali to je neka druga priča.

To sto neko misli mene uopste ne interesuje.

Satanizam se zna sta je. Sekta se zna sta je.  Zna se ko je odgovoran za najvise mrtvih, ranjenih, spaljenih i proteranih a to su glavne religije poput nekadasnjeg i sadasnjeg Islama, i nekadasnjeg Hriscanstva. 

Ovde jedino Alex i ja smo strucni po ovom pitanju misticizma, okultnog i rituala. Tako da ove gluposti sto pisu ljudi koji pojma nemaju su sasvim smesne. Toliko o tome Wink
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Prateči jednog nadobudnog i ne baš pametnog satanistu odavde naišao sam na forum pod imenom zlatna zora koji je bio leglo. Tamo sam naleteo na istu priču, nije sekta već zbir pojedinaca sakupljenih sa raznih strana sveta koji razmenjuju iskustva i koji uz časkanje i upoznavanje planiraju šta dalje. Taj koji mi je pravio neprijatnosti sa svojim dečkom omerom i ostalima vrbuje uglavnom maloletnike. Ja znam za onu šapčanku koju sam spomenuo. Ne bih pisao o ovom da ne beše onoga kako je "satanizam humana religija"što je daleko od istine. Dovoljan je krouli i njegovo pisanije koje je Sveto pismo i Biblija satanista. Molim lepo, to nisam ja napisao ni izmislio ali to je naravno argument koji ne prolazi kod poznavalaca satanizma od kojih neki šuruju baš sa islamistima a Boga mi i sa katolicima.  Smile

Slab je i tanak izgovor kako je satanizam human jer navodno satanisti nikog nisu ubili niti progonili. Moje iskustvo izuzimajući ubistvo je sasvim drugačije jer sam ne želeći to video vrbovanuje i učinak koje je ispiranje ozga imalo na moje školske drugove i poznanike. Toliko o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
to neko vrbovao Finlandiju?
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Mogu da vam nabrojim sva krštena imena i ne bi prekršio nijedno pravilo foruma. Sa nimkovima je druga pesma i to kod  mene ne pali. Smile

Bacite tarot, primenite znanje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
znači jest  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Sep 2015, 22:30:19
  Prateči jednog nadobudnog i ne baš pametnog satanistu odavde naišao sam na forum pod imenom zlatna zora koji je bio leglo. Tamo sam naleteo na istu priču, nije sekta već zbir pojedinaca sakupljenih sa raznih strana sveta koji razmenjuju iskustva i koji uz časkanje i upoznavanje planiraju šta dalje. Taj koji mi je pravio neprijatnosti sa svojim dečkom omerom i ostalima vrbuje uglavnom maloletnike. Ja znam za onu šapčanku koju sam spomenuo. Ne bih pisao o ovom da ne beše onoga kako je "satanizam humana religija"što je daleko od istine. Dovoljan je krouli i njegovo pisanije koje je Sveto pismo i Biblija satanista. Molim lepo, to nisam ja napisao ni izmislio ali to je naravno argument koji ne prolazi kod poznavalaca satanizma od kojih neki šuruju baš sa islamistima a Boga mi i sa katolicima.  Smile

Slab je i tanak izgovor kako je satanizam human jer navodno satanisti nikog nisu ubili niti progonili. Moje iskustvo izuzimajući ubistvo je sasvim drugačije jer sam ne želeći to video vrbovanuje i učinak koje je ispiranje ozga imalo na moje školske drugove i poznanike. Toliko o tome.
U redove tipa Zlatna Zora, OTO, Thelema i ostale se ulazi dobrovoljno.  Dakle tebe niko ne tera da ulazis u to i da praktijujes ono sto oni praktikuju. Neki put pozovu nekoga da pridje ako zeli, ali kao sto rekoh, to je na dobrovoljnoj bazi.

Sto se tice onoga sto je Fucker rekao, on tu ne gresi mnogo. Sto se tice La Vey-evog vida Satanizma, on je u stvari humanizam kada se procita Satanisticka Biblija, i tu nema sta da se dalje prica, niti se tu spominju ikakvi rituali zrtvovanja i ubijanja bilo koga. I opet, to je na dobrovoljnoj liniji, niko te ne tera da citas, i praktikujes to o cemu je La Vey pricao.  I vec sam na jednoj temi objasnjavao da je pojam "Satanista" ili samo obozavanje "Satane" samo cista etiketa koju su jedni ili drugi postavili zarad svojih interesa.  Za hriscane sve sto je obratno od njihovih nebuloza je Satanizam (gde ubacuju Paganizam, Wicca, Druide, i sve ostalo sto ide, sto opet ne pase) za neke je pojam "Satane" mracna strana sebe, to jest snaga u sebe i u svoju volju, dok je za neke cisto objasnjenje za Judeo-Hriscanski svet da bi oni skapirali.  Pola bendova koje ja slusam su "Satanisticki" a blage veze nemaju sa Satanizmom.

Stari Satanizam je bio demoniziran od strane Crkve, i razne propagande su bile radjene da bi se unistilo sve sto se protivilo Hriscanstvu, tako smo i dobili Inkviziciju, i spaljivanje "vestica" po Americi.  Kao sto rece Gahl iz Gorgorotha, za njega je Satanizam vera u sebe i u prirodu.

E sad, imamo dileja poput Crne Ruze i tako tih specijalnih slucajeva gde vrbuju mladez, ali jedna veoma interesantna cinjenica je ta, da najvise onih koji vrbuju u svoje sekte su upravo ti Hriscani, pa sad ko je tu lud a ko tu pametan, ja stvarno ne znam.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 

ima lavej i satanisticke rituale.imam i bibliju i rituale,print sedamdeset druga.

elem,suma sumarum, ne slazem se sa svim sto je lavej napisao ali ima puno dobrih stvari.u biti svodi se na uzitke ovozemaljskog zivota i postivanjje sebe kao osobe,mentalno jacanje,....rekao bih da je najbolji prikaz satanizma - teretana  Smile

SLAVA TCHORTU  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0

ima lavej i satanisticke rituale.imam i bibliju i rituale,print sedamdeset druga.

elem,suma sumarum, ne slazem se sa svim sto je lavej napisao ali ima puno dobrih stvari.u biti svodi se na uzitke ovozemaljskog zivota i postivanjje sebe kao osobe,mentalno jacanje,....rekao bih da je najbolji prikaz satanizma - teretana  Smile

SLAVA TCHORTU  Smile
Luciferi Excelsi!!! Wink
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:52:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ubio Mirelu jeo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.