Mišljenje o njemu je nekada bilo pozitivno, a onda je palo na "meh" od kada je počeo da daje igrama ektremno velike i ekstremno male ocene, kada sam skapirao da koluma nema veze sa temom "Ja, igrač", nego "Ja, Qzma" jer se ne bavi industrijom video igara, stvarima koje se tiču današnjih i nekadašnjih igrača, nego je preterivanje u pogledu njega, njegovog ega i njegovog takozvanog života.
Mišljenje o njemu je nekada bilo pozitivno, a onda je palo na "meh" od kada je počeo da daje igrama ektremno velike i ekstremno male ocene, kada sam skapirao da koluma nema veze sa temom "Ja, igrač", nego "Ja, Qzma" jer se ne bavi industrijom video igara, stvarima koje se tiču današnjih i nekadašnjih igrača, nego je preterivanje u pogledu njega, njegovog ega i njegovog takozvanog života.
Odnosno, covjek se uvijek izdrkavao kao bijesni intelektualni snob. "Toliko sam bolji od svih da mogu da serem po svom tom folku".. Dok je bio mladji vise je bio u toku, pa je lupetanje, iako random bilo i utemeljeno u stvarnosti.
Bas cu da sazaljevam gaming novinarstvo. Isto je i u INFO iz BiH.
Gaming sekcija je sprdnja, i takva i treba da bude. Publika ima nivo koncentracije za igrice a ne za ozbiljan tekst. Tako da je poenta biti sashav, staviti neke slke i toe sve.
Pa dobro poenta priče je da tebe nije briga, a kako je psihologija čoveka takva kakva jeste, znači briga te je, samo iznositi da te je briga javno bi po tebi izazvalo osudu, pa se radije odričeš svojeg mišljenja nego da ga ponosno ističeš
Па знаш како. Она његова слику у колумни мене сваки пут асоцира на неко друго вријеме када сам и сам био млађи, гладан и жедан видео игара. Када сам се свему томе много више радовао. Па и Свет Компјутера идеализовао. А овај "нови" запуштени Кузма на неки начин је слика и прилика часописа и игара у 2014. години. Није то више то што је некад било. Као што и Кузмановић није иста особа сада и прије 10 до 15 година.
S tim što stoji i ona izjava da je umeo da preteruje u kritici i da bude snob. Nemam ništa protiv da neko recimo napljuje EA što proguta i urniše neku franšizu, ali mi je malo bezveze kada igra neku solidnu igru nekog nezavisnog developera i skreše joj celokupnu ocenu jer mu se ne sviđa izgled i raspored itema ili kvestova u dnevniku u igri. Ili tako neke druge sitnice koje većini igrača uopšte ni ne zapadnu za oko, a kamoli da smetaju.
Inače,o čemu sada najviše piše, šta mu je omiljena tema?