Evo jedne ( pogledati ovde ) oko koje delim mišljenje sa MQQ-om,a čak i nemam konzolu...Elem,pre jedno mesec i kusur,reših da pogledam o čemu se radi u najizvikanijim konzolaškim hitovima na YT-u,pa čak i skinem nešto ako mi se svidi...Krenuh sa serijalima (bolje gejmpleji nego raznorazni Turci,plačljivi Indusi i mali debeli predsednici vlada ).Behu tu Uncharted trilogija,Resistance 3,Halo 4...(ima toga još na spisku),a onda se zakucah u Red Dead Redemption : Undead Nightmare ,tačnije u dijalog sa Bigfutom što me potera do Red Dead Redemption originala...
Ja jesam težak na kritici,ali ovo je ,a još ne podnosim kaubojce od svoje trinaeste... Dakle,poslušajte MQQ-a,odgledajte čitavu priču,ima tamo igrača koji mnogo i ne trtljaju dok igraju.Što reče jedan od poštovalaca ove igre sa YT-a : " This is America! Where the lying, cheating degenerate can prosper. "
Ja sam Kuzmu uvek doživljavao kao čoveka koji zna i video je,odnosno igrao mnogo toga,ali obožava da kritikuje.Ili barem bude strog.
Što je donekle i razumljivo,jer je on pratio razvoj igara kroz decenije,i verovatno očekuje više za ovo vreme,i tu je u pravu.Ali opet ima mnogo naslova,čak i u ove zadnje dve godine,u kojima igrač može itekako da uživa.
Drugo, dočekade me (ne)prijatno iznenađenje - Nema nam Qzme. "Ja Igrač" je highjackovan, nema nijednog njegovog opisa, nema ga ni u redakciskoj listi. Wtf SK, Wtf???
Edit: Prvoaprilska šala je, ali su idioti izbacili SK 4 dana ranije.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2013, 23:36:11 od BlizzardJakkal »
He,he,he...Ovo bi se Bgd-skim žargonom pre raspada SFRJ zvalo " E-Te-Efovske lone" .Čovek mi,uzgred,ovde više deluje smoreno & na bajatim (kako ono beše...?) " Apaurinima",nego kao "verni pas,kalaš & odlazak u post-nuklearni zalazak sunca" heroj kakvog ga znamo iz novina...