Hm, malo je cudno da se Chovek od svojih 30 godina jos uvek pali na crtane filmove, koji pri tom nisu neko vrhunsko dostignuce niti umetnosti, niti proizvod neke duboke inteligencije. Cak Goku Smaraoku RtenmTiKoku je prilicno smesan lik i nema neku dubinu ni u prici ni u crtezu.
A sto ne sme da vredja anime/manga crtane filmove za decu? Nisi mi jasan
Nemoj da pustim moju devojku na tebe. Ako te baš, baš zanima tema Anime i Manga, imaš je u mom potpisu (klikni na sliku Anime), pa idi tamo i ostavi komentar. Ovde ideš u offtopic, čisto da znaš
Da, ali ima razlika između suprotnog mišljenja koje gde je neko objektivan i gde je neko subjektivan.
Mišljenja su u osnovi subjektvna stvar. Mišljenja mogu da imaju određenu dozu objektivnosti... ali potpuno objektivno mišljenje nepostoji! Tako da je podela na "subjektivna i objektivna mišljenja"... malo nerealna. Možemo, radi postizanja što veće objektivnosti, neku stvar (ili nekoga) analizirati do beskraja, sagledati je iz svih uglova, u različitim vremenskim periodima... ali na kraju, konačno mišljenje je stvar pojedinca... subjektivno... dok je količina objektivnosti rezultat njegove sposobnosti kako je i koliko je neku stvar analizirao.
Citat
3) Ja sam se ogradio da gotivim Kuzmanovića, ali neću da ga pretvaram u "Zlatno tele" i da ga veličam do beskraja. Ovo je tema gde treba da govorimo objektivno ne subjektivno. Ti i Utopija ste spremni da opravdavate čoveka maximalno, i za sve imate odgovor. Tu nema O od objektivnosti. Ili trololololololololololololujete ili ste glupi. Trećeg nema.
Ne opravdavam Qzmu, barem ne direktno. Lično me bole dlake na levom jajetu za njega, njegov mentalni sklop i njegov privatni život. (dokle god nije opasan za okolinu)
Ono zbog čega pišem u ovoj temi jeste takvo izvrtanje njegovih tekstova da bi se dotični pokazao u što negativnijem svetlu... I pored toga što govoriš "Ja gotivim Qzmu", ti to upravo radiš... A mene to izvrtanje njegovih tekstova nervira. Znači, ne branim njega, branim njegove tekstove (jednim delom i njega)
U svojoj rubrici i u svojim opisima on šaljivo, sarkastično, objektivno(priznaj, sada bi hteo da me zadaviš ), dovoljno objektivno, štreberski i zanimljivo, govori o utcaju svega i svačega na život gamera, štrebera, hackera, internet zavisnika i ostalih koji zavise od računara ili detaljno opisuje neku igru.
A onda dolaziš ti i iskazuješ njegove mane (ok, niko nije savršen i to je sasvim u redu sa tvoje strane), postavljaš neki njegov tekst gde je nenametljivo izneo svoj negativan stav o nečemu i to potenciraš kao loše. Neko ti kaže da preuveličavaš, a onda postavljaš još njegovih tekstova, u svojoj analizi tih tekstova sve što je on rekao izvrćeš da bi preuveličao njegove mane... posle kada vidiš da se ljudi i dalje ne slažu sa tobom, nazivaš ih trolovima ili da su glupi...
Ti beše reče da gotiviš Qzmu? -Zašto se onda iz petnih žila trudiš da ga što više ocrniš?
Ti beše reče da želiš objektivnost od sagovornika? -Da li sposoban da vidiš tu dozu objektivnosti?
Na kraju, ok je ako hoćeš da istakneš njegove mane, egocentrik je, attention whore, "ja sve znam" itd... samo mi nije jasno što se bre toliko cimaš oko toga. Ne dižem ga na pedestalu niti imam njegove slike u zlatnim ramovima u svakoj sobi... ti me napadaš kao da radim sve to.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 20:59:59 od Utopia »
Nije ni čudo što se poslednje 2 godine na "pljas-u-čelo-pa-danas-je-peti-u-mesecu" prisetim da je izašao novi broj SK :
---> Assassin´s Creed 3 = 87/100
---> Call of Duty : Black Ops II = 88/100 i titula "Igra meseca" ...
"Forces of Corruption" u vidu redakcijskog okruženja/platice/izvesnosti tronedeljnog mediteranskog letovanja i dogodine/kućnih prijatelja/prijatne topline porodičnog gnezda/ko zna čega sve ne...očigledno deluju.U suprotnom,po glavi mi se mota misao : "Pfffttt - loš,loš ukus".