Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ministar pravde oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je u đubre  (Pročitano 11451 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy S2
Nije efektno, stanoje. Bolje je kada nekoj studentcici zabodes flajku kro-vode i bacis je. Jos bolje je ako je studentica pripadnica neke nacionalne manjine, recimo ciganka, iako se mora priznati da je takvih na studijama malo.  Smile

Bolji je to primer, narocito ako je skupa stvar u pitanju. Izgleda patriotski.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ipak, bilo bi efektnije da je ministar demonstrativno unistio svoj skup sat, odelo ili mobilni, a moze i auto
Naravno on to nikada nebi uradio posto je u pitanju njegova svojina.

O čemu ti pričaš?

Jesi li čitao sopstveni tekst koji si postavio? On je bio asistent na fakultetu, držao je predavanje o očuvanju nacionalnog proizvoda a pametnjakovićka je stavila vodu hrvatske proizvodnje na sto. Pored toga što je vodu bacio i praktično pokazao kako ne treba, bio je još i blag. Ja bih je recimo izbacila sa predavanja jer mi minira koncept i svesno provocira.

P.S. Tema ti je uau.

Mogao je demonstrativno da pocepa svoj sako, koji sigurno nije domace proizvodnje ili cipele na primer.

Kako ga recimo ti objekti nisu isprovocirali ?

Откуд знаш да нису?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy S2
Ipak, bilo bi efektnije da je ministar demonstrativno unistio svoj skup sat, odelo ili mobilni, a moze i auto

O čemu ti pričaš?

Jesi li čitao sopstveni tekst koji si postavio? On je bio asistent na fakultetu, držao je predavanje o očuvanju nacionalnog proizvoda a pametnjakovićka je stavila vodu hrvatske proizvodnje na sto. Pored toga što je vodu bacio i praktično pokazao kako ne treba, bio je još i blag. Ja bih je recimo izbacila sa predavanja jer mi minira koncept i svesno provocira.

P.S. Tema ti je uau.

Mogao je demonstrativno da pocepa svoj sako, koji sigurno nije domace proizvodnje ili cipele na primer.

Откуд знаш да нису?

Nije ih ostetio ili bacio.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
 Smile

Бриљираш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

O čemu ti pričaš?

P.S. Tema ti je uau.

Откуд знаш да нису?

Nije ih ostetio ili bacio.

Čisto sumnjam da je došao u Gučijevim cipelama i Rolex satom na ruci.
Ne mogu da verujem koliko te duša boli zbog jedne vode  Smile

S druge strane, sumnjiva je ta studenkinja. Evo zašto: mala flašica domaće vode nije više od 35,00 din a uvozna je duplo skuplja. Znači ona je toliko verna svom proizvodu da je malu vodu platila kao litar srpske?
Ili je to ipak bila samo provokacija Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Bolje da je kupila jabuku umesto flase vode, nebitno ko je pravi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Vidi...da meni oteo iz ruke i bacio nesto sto sam ja svojim novcem kupila a predhodno zaradila, otudjila bi mu levi testis i bacila pacovima da pojedu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Posle incidenta se sokirana studentkinja bacila kroz prozor marke "Vujic" Valjevo i pri padu na krov kragujevackog Juga 55 slomila stiklu na cipeli "Kostana" Vranje.

Jel to ona kompanija u kojoj radnici dobijaju prozore umesto plate... jednom u 6 meseci?  Smile

Citat
S druge strane, sumnjiva je ta studenkinja. Evo zašto: mala flašica domaće vode nije više od 35,00 din a uvozna je duplo skuplja. Znači ona je toliko verna svom proizvodu da je malu vodu platila kao litar srpske?

Ne, cena je ista.
S druge strane, ako se dobro secam, ta voda se moze kupiti u automatima sa slatkisima i kafom po hodnicima Pravnog fakulteta.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 12:08:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
Ne, cena je ista.

Ne znam niti me zanima. Ne konzumiram hrvatske proizvode.

Citat
S druge strane, ako se dobro secam, ta voda se moze kupiti u automatima sa slatkisima i kafom po hodnicima Pravnog fakulteta.

Bilo nekad. Možda.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Vidi...da meni oteo iz ruke i bacio nesto sto sam ja svojim novcem kupila a predhodno zaradila, otudjila bi mu levi testis i bacila pacovima da pojedu.
Технички, није је отуђио, него је само дислоцирао. Са стола у канту за ђубре. Нико ти не брани да је извадиш одатле.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.