Ma najvazniji su Roleri, Peperi, putovanja, vize, fenomenalno.... To sto prosecan Srbin nema para da ode ni u bioskop jednom mesecno a kamoli na koncert gde je karta 3000 dinara, a o putovanjima i da ne pricamo, to nema veze jel da. Nista, ostaje setnja po lepom danu, to barem, jos uvek, ne naplacuju.....
ja imam prosečnu platu, dakle prosečan sam srbin, kupila kartu za sve koncerte a u bioskop idem svakog petka, trebalo bi da idem na kubu u septembu, mada moraću neki kredit da uzmem, ali može se, a danas idem da šetam po lepom danu i da kupim strava čizme jbg, život ide dalje
ja imam prosečnu platu, dakle prosečan sam srbin, kupila kartu za sve koncerte a u bioskop idem svakog petka, trebalo bi da idem na kubu u septembu, mada moraću neki kredit da uzmem, ali može se, a danas idem da šetam po lepom danu i da kupim strava čizme jbg, život ide dalje
Meni je veoma drago zbog tvojih mogucnosti, ali si pile moje u velikoj zabludi- daleko si ti od prosecnog Srbina/Srpkinje... To definitivno nije status prosecnog Srbina, osim po izvestajima DS, B92, i ostalih...