Ne, naprotiv, nego sta nego da treba da odgovaraju, i to je forma ubistva-iz nehata, jedan kad bude zaglavio robiju, da vidis kako ce da paze, nece im vise pasti na pamet da se ophode prema pacijentu kao prema stoki! A sto se tice Slobe, imao je med tehnicara koji mu je prepisivao aspirin, kad mu je bilo lose. Toliko o adekvatnoj zdravstvenoj nezi...
pa slobin sistem nam je ostavi takve zakone da lekarima ne možemo ništa, da moramo da ih plaćamo da bi radili svoj posao, da nas tretiraju kao stoku aspirin se koristi svakodnevno za preventivu infarkta miokarda kod svih pacijenata i to je standardna konzervativna terapija kod srčanih bolesnika pa nemoj da lupetaš mnogo
Yeah, right, Slobini zakoni su ti sad krivi, ajde budi realna.... Aspirin jeste standardna terapija za prevenciju infarkta, ali postoje i razni drugi lekovi za Slobine bolesti, visok pritisak, povisen secer.... A aspirin ne otcepljuje zakrcene krvne sudove, vec hitan baj pas, tj hirurska intervencija.... Ali ja znam da ti to vec sve znas, samo zlonamerno precutkujes!
jadan sloba, baš mi ga je žao da je malo manje krkao po večerama u ambasadama sa diplomatskim korom ,da je manje pušio kastrove tompuse, da su ga manje deca nervirala zbog šverca droge i cigareta, bio bi živ sad da ga osude pa posle da umre kriv
To nikako. Nijedan predsednik nije trunuo na tudjim obalama pa ne mora ni nas kakav god da je bio. Ako je trerbao da trune trebao je ovde,mi imamo bolje uslove i procenat vlage. Nevin je dok se ne dokaze suprotno,a posto postupak ne moze da se vodi prema umrlom-Znaci nevin.
vrtite se u krug ljudi, zato i kažem boooring! ne znam zašto ne pričate o nečem lepšem, divan dan napolju,plate veće, dolaze rolingstonsi, pepersi, đoković razbio argentinca, a vi o tome da li jeovaj umro ili je ubijen...maboli me dupe, to apsolutno nema nikakav uticaj na sve ovo što sam nabrojala, život ide dalje i bez slobe, i to jako lepo
Живот иде даље и без Косова, и без Срба, и ако неког запале, и ако неког силују... Па ако на све то ми треба да изађемо и прошетамо зато што је напољу леп дан...