Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH  (Pročitano 138538 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Dva tenka i transporter ne cine brigadu.A popusili smo ne zbog tvojih mu.. vec
zbog nekolicine momaka iz ABiH (sta ti je Biks).Sjebale nas ustase jer su provalili
akciju.Te momke iz ABiH postujem i respektujem a neke i licno znam.Oni su svoja
m... pokazali djelom a ne kao ti preseravanjem po forumu.
Sto se tice naoruzanja nije sve tako kao sto pricas.Drzali ste naoruzan punkt jos
1991 kod gornje dzamije u Doboju a ti pitaj Bakira da ti malo isprica.I ne kenjkaj
o ratu jer niti si ga vidio niti mirisao jedino mozda negdje u dubokoj pozadini.
Svi do jednog bivseg pripadnika ABiH kojeg znam neke stvari ne negiraju jer
su momci najebali u datim okolnostima i vrlo dobro znaju sta je bilo.To su
ljudi za razliku od takvih kao sto si ti.
Ajd sada malo na Dodika on nije bio u ratu,komunista je,lopov je i sl. to ti
lezi.

pa sta rade one olupine dole kod usore, oni su svedocanstvo na te dogadjaje...fakat da nisam moao ucestvovat u tim svijetlim i velikim trenucima armije BIXi iz prosta razloga jer sam imao 13-14 godina, a dodik je fakat sve to sto si ti napisao  Smile prodace i PC kad dodje vrijeme za to  Smile

Sve sam pizd.. na slovence sto kar... bukvu al istina je.
Pa prebroj ih ako znas uopste.Pitaj mjestane sve su muslimani neka ti kazu koliko ih je bilo?
Nemoj pricati o onome u sta se ne razumijes.Ni ja ne pricam o Kazanima ni Viktor bubnju,
ni Tarcinu,ni Silosu,ni Capljini jer tamo nisam bio.
Ovdje sam bio a ti nisi. Ti si samo slusao u ko zna kojem kaficu pricu.
Svaku temu koju zapocnes prouci pa valjaj da te ljudi ne proganjaju po forumu.
Imas vise banova nego sto je Hrvatska imala ikada.
I nisu bili svijetli trenuci ABiH vec par samoorganizovanih momaka sa zoljama od kojih je
nekoliko tada stradalo a nekoliko postali amputirci.
To su jarane moj mud... a ne seronje i nemoj zbog njih pricati gluposti o herojskim djelima
ABiH.
Kako ne razumijes da tim ne pljujes RS vec nam samo stavljas do znanja da smo ginuli
za istu.Hajde vise pljuj,crvaj seronjice mali.

pa jelax tesanj nije PC i niko vas nije napao vec ste vi prvi napali pa zube polomili  Smile i zato ne kakaj veliki seratore  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 01:03:56 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kakav Jelah kakav Tesanj (pisu se velikim slovom)?
Inzko 80 mali fenomen.Koji ce nam moj dvije kasabe.Pa prvo je 17,a drugo 22 km. od
mjesta o kojem si pricao.Jebote pa u Tesnju ima samo stara tvrdjava a u Jelahu ni to.
Kenjaju u rijeku odakle im se snadbjeva vodovod.Nemaju ni kanalizaciju.
Htjeli smo artiljeriju za koju ti kazes da niste imali odmaketi van dometa Doboju.
Rekao bih ti koliko je granata udarilo u moju zgradu al necu jer nema koristi.
Sve ti to mozes lijepo pitai u federaciji ako te to interesuje.
A Milorad Dodik ce nadzivjeti i onog samo sto nije odrapio Tihija i onog sto je bijel ko da
nikad sunca vidio nije Harija,a Republika Srpska sigurno.
P.S Zar si sa casova bosnjackog jezika stalno bjezao pa toliko fulas sa slovima.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
jer sam imao 13-14 godina
ovo barem objasnjava tvoju emocionalnu zaostalost i vjerovanje u trajnosti i stabilnosti ruine stare cetrnaest godina.bratanac rat je prosao i to sto si ti frustriran zbog generalnog neuspjeha tvoje strane ti svakako daje pravo da u mislima osvajas banjaluku i nonstop igras kantar strajka protiv srba, ali bio bi red da napokon predjes preko toga ili barem da uz ono "pali bi vi 95 da vam ne bi amera" dodas i "palo bi i sarajevo u medjuvremenu da opet ne bi amera".valjda ti je psihijatar koga si nadam se posjecivao zbog svog problema barem jednom rekao da se sopenhauer zajebavao sa onim "svijet je moja predstava". upamti poricanje dovodi samo do privremenog oduska,sve dok te neki sok poput "rs proglasila nezavisnost" grubo ne vrati u realnost. ja bi tebi i svim sretnicima poput tebe jednostavno porucio da sto se prije pripreme za neizbjezno prije ce preci preko toga.
Citat
zato i imate teret genocida na grbaci, to je sramota velika
kad ces shvatiti da nas jednostavo zaboli...
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Kakav Jelah kakav Tesanj (pisu se velikim slovom)?
Inzko 80 mali fenomen.Koji ce nam moj dvije kasabe.Pa prvo je 17,a drugo 22 km. od
mjesta o kojem si pricao.Jebote pa u Tesnju ima samo stara tvrdjava a u Jelahu ni to.
Kenjaju u rijeku odakle im se snadbjeva vodovod.Nemaju ni kanalizaciju.
Htjeli smo artiljeriju za koju ti kazes da niste imali odmaketi van dometa Doboju.
Rekao bih ti koliko je granata udarilo u moju zgradu al necu jer nema koristi.
Sve ti to mozes lijepo pitai u federaciji ako te to interesuje.
A Milorad Dodik ce nadzivjeti i onog samo sto nije odrapio Tihija i onog sto je bijel ko da
nikad sunca vidio nije Harija,a Republika Srpska sigurno.
P.S Zar si sa casova bosnjackog jezika stalno bjezao pa toliko fulas sa slovima.

ono sto imaju stanovnici jelaxa i tesnja to vi dole nikad necete imati, mani se tix supljix floskula o nekoj nazadnosti muslimana kanalizacijama vodovodima, ljudi imaju milioneeeee kema... Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ја бих са тим парама под хитно ријешио канализацију да не срчем гов..
То и теби препоручујем лахка ти ноћ искомплексирано дериште.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Citat
Citat
jer sam imao 13-14 godina
ovo barem objasnjava tvoju emocionalnu zaostalost i vjerovanje u trajnosti i stabilnosti ruine stare cetrnaest godina.bratanac rat je prosao i to sto si ti frustriran zbog generalnog neuspjeha tvoje strane ti svakako daje pravo da u mislima osvajas banjaluku i nonstop igras kantar strajka protiv srba, ali bio bi red da napokon predjes preko toga ili barem da uz ono "pali bi vi 95 da vam ne bi amera" dodas i "palo bi i sarajevo u medjuvremenu da opet ne bi amera".valjda ti je psihijatar koga si nadam se posjecivao zbog svog problema barem jednom rekao da se sopenhauer zajebavao sa onim "svijet je moja predstava". upamti poricanje dovodi samo do privremenog oduska,sve dok te neki sok poput "rs proglasila nezavisnost" grubo ne vrati u realnost. ja bi tebi i svim sretnicima poput tebe jednostavno porucio da sto se prije pripreme za neizbjezno prije ce preci preko toga.

xomere ja sam za to da vi pod xitno proglasite nezavisnost , a ne da pricate o tome 5 godina...ja priznajem rs kao relnost, al imam pravo da je ne volim ili ti ga mrzim...a u scenariju nekog ocjepljenja znas sta nas sve ceka, tebe bezanija u beograd, a mene imanje na palama  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
xomere ja sam za to da vi pod xitno proglasite nezavisnost , a ne da pricate o tome 5 godina...ja priznajem rs kao relnost, al imam pravo da je ne volim ili ti ga mrzim...a u scenariju nekog ocjepljenja znas sta nas sve ceka, tebe bezanija u beograd, a mene imanje na palama  Smile

Eto sta dobijes kada neces da diras dijete od 13 kuka.
Molim moderatora da zbog osjecaja ugrozenosti zivota i imovine,huskanja na iseljavanje
prepadnutog dijela ucesnika foruma izvrsi off-out.
U protivnom prijava lijeze u MUP kako bi smo utvrdili koliko je opasno po imovinu i lica
tipa Bjelasnica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
xomere ja sam za to da vi pod xitno proglasite nezavisnost , a ne da pricate o tome 5 godina...j
vidis tako se to radi kad se nesto potkopava iznutra Smile
Citat
a mene imanje na palama
jarane ti i ostatak tvoje bratije jedino mozete dobiti parcelu u srebrenici samo za sebe...
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Citat
xomere ja sam za to da vi pod xitno proglasite nezavisnost , a ne da pricate o tome 5 godina...j
vidis tako se to radi kad se nesto potkopava iznutra Smile
Citat
a mene imanje na palama
jarane ti i ostatak tvoje bratije jedino mozete dobiti parcelu u srebrenici samo za sebe...

evo sta kaze dodoooo, oleeeeeeeeeeeeee Smile

Dodik: "Republika Srpska nema namjeru, a ni plan za secesiju, ali..."
05. 12. 2009. • 11:02 S. B.

24SI - Premijer RS Milorad Dodik ocijenio je da eventualni prijem BiH u NATO, o kome bi uskoro mogli da raspravljaju ministri vanjskih poslova zemalja članica Alijanse, neće biti prihvatljiv za RS ukoliko bi on na bilo koji način predstavljao udar na njeno dostojanstvo!

"NATO je napravio BiH i može se očekivati da smo mezimče te organizacije. Međutim, ako članstvo u NATO podrazumijeva nove udare na dostojanstvo i kapacitet RS, za nas je to loše, pa makar to bio i najmoćniji vojni savez na svijetu", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, institucije RS nisu raspravljale o pitanju eventualnog članstva u Sjevernoatlantskom vojnom savezu, jer je to pitanje, prema njegovim riječima, u nadležnosti institucija BiH.

"Koliko mi je poznato, bošnjački član Predsjedništva Haris Silajdžić imao je jedan uspješan sastanak sa generalnim sekretarom NATO-a, a osim toga, NATO se postavio u takvu poziciju da sam odlučuje o tome koja će zemlja biti primljena", istakao je Dodik.

Premijer RS se osvrnuo i na mogućnost da se stranim sudijama i tužiocima u BiH nametnutom odlukom OHR-a produži mandat, uprkos snažnim protivljenjima iz RS, rekavši da, ukoliko bi se ostvario taj scenario, institucije RS ni pod kojim uslovima neće prihvatiti nametnutu odluku.

"Narodna skupština RS bi u tom slučaju donijela odluku, kojom bi bila odbijena primjena te odluke na prostoru RS! Naše institucije neće primjenjivati nametnutu odluku i neće po njoj postupati. Nakon toga bismo sproveli referendum o podršci takvoj odluci, a predstavnici u zajedničkim institucijama će odlučiti na koji način će se dalje angažovati. Ne možemo dozvoliti pravno nasilje! Čak ni bivši visoki predstavnik Paddy Ashdown, koji se ovdje nasilnički ponašao, nije nametnuo tu odluku, već je napravio sporazum između OHR-a i Predsjedništva BiH da se angažuju strane sudije i tužioci. BiH je sada rekla da ih neće, a OHR ne može da nameće volju drugoj strani. Inače, i sud i tužilaštvo BiH su antiustavne institucije. One su vještačke, nametnute od OHR-a, a vještački ih je potvrdio Ustavni sud BiH preglasavanjem Srba i Hrvata. Oni ne postoje u Dejtonskom sporazumu, a pošto nije dobijena saglasnost od RS za njihovo formiranje, to znači da nemaju legitimitet", kaže Dodik.

Komentarišući najavu ministra sigurnosti BiH Sadika Ahmetovića da neće podržati imenovanje Zorana Tegeltije na mjesto direktora Uprave za indirektno oprezivanje BiH, Dodik je ocijenio da ovaj problem nema veze sa pitanjima indirektnih poreza, već sa cjelokupnim odnosima u BiH koji su, prema njegovim riječima, na najnižoj tački.

"BiH sve više pokazuje nesposobnost da funkcioniše. RS nema namjeru, a ni plan za secesiju, ali očigledno je da funkcionisanje organa BiH može da dovede do raspada institucija. Ako se raspadnu institucije, onda mora da se raspadne i sama zemlja koju te institucije predstavljaju. Ne znam da li je to cilj bošnjačkih političara, ali stalno promovisanje delegitimiteta institucija, kao što je to u slučaju UIO, govori da imaju plan da situaciju problematizuju i destabilizuju, vjerujući da će međunarodna zajednica ponovo preuzeti vođenje BiH. Inače, pitanje direktora UIO uopšte nije u Ahmetovićevoj nadležnosti i bilo bi mu bolje da radi svoj posao. SNSD je glasao za njega samo zato što nismo htjeli dodatne komplikacije u vezi sa bezviznim režimom za građane BiH. Inače, on nikada ne bi ni bio ministar", poručio je Dodik.

Ocjenjujući veoma ozbiljnim prijetnje kojima su u posljednje vrijeme srpski predstavnici u zajedničkim organima BiH sve češće izloženi, Dodik je rekao da zaštita i obezbjeđenje predstavnika Srpske u zajedničkim organima mora da se pojača.

"Naši ljudi u Sarajevu izloženi su raznim prijetnjama i šikaniranjima. To već postaje nepodnošljivo, ali oni nastavljaju da obavljaju svoje dužnosti onako kako je to zakonom predviđeno. Tortura kroz koju je prošla zamjenica predsjedavajućeg Doma naroda BiH Dušanka Majkić najbolje govori o atmosferi koja vlada u Sarajevu. Bez obzira na to što mislimo da na neke od njih ne treba obraćati pažnju, ove prijetnje izazivaju nemir", naveo je Dodik.

(press rs)

ovog malog Milosevica stvarno niko na ovom forumu vise ne uzima za ozbiljno:D ...dodik nije ni za orwella, porediti ga sa svinjom je uvreda ne samo za svinje nego za citavu evoluciju... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 12:37:50 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да је тема о Алији Изметбеговићу онда би ти примједба била на мјесту.
На овом форуму само тебе нико не узима за озбиљно.Носталгија за
османлијском доминацијом те све више и више открива ко си у ствари.
Сваки потез српског политичара ти смета без обзира што ни једном
ријечју у горњој изјави није увриједио тебе или твој народ.Смета ти што
помиње новоклањајућег кмета Алијине исламске декларације.
А за свиње си потпуно у праву не треба их спуштати на ваш ниво јер од
њих људска цивилизација има користи док од вас никакве.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.