Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH  (Pročitano 138526 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
sad gledam alternativnu TV i zakuHalo se ... najžeči mi je bio Pantelija Ćurguz doslovno ovako konstantira na preskakanje Radikala Mihaljice o pitanju prava boraca PC-ija i zašto se nebune kao u federaciji....ovaj veli "Borci u federaciji da sruše vladu i zgradu ,opet ostaje federacija i BiH a kad bi to uradili borci PC-ija onda nebi bilo PC-ija"  Smile Smile Smile Smile Smile
mislim da ne mislim pa ovo ne da je jednoumlje veĆ .... Smile
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Sta ti je to PC (poslovni centar)?
Il mozda mislis na STC? Te ste ruknuli ima skoro decenija.Sjecas se ono dva aviona i
allah its my good. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
sad gledam alternativnu TV i zakuHalo se ... najžeči mi je bio Pantelija Ćurguz doslovno ovako konstantira na preskakanje Radikala Mihaljice o pitanju prava boraca PC-ija i zašto se nebune kao u federaciji....ovaj veli "Borci u federaciji da sruše vladu i zgradu ,opet ostaje federacija i BiH a kad bi to uradili borci PC-ija onda nebi bilo PC-ija"  Smile Smile Smile Smile Smile
mislim da ne mislim pa ovo ne da je jednoumlje veĆ .... Smile
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Sta ti je to PC (poslovni centar)?

jesi li ti srbenda ili nisi, cirilica brate  Smile ustavri kad malo bolje razmislim adekvatan naziv za vas je republikosrpcani i o tome sam pisao na jednom dr. forumu...inace naziv je dozivio pravi bum i naisao na siroku internet uptrebu...posto si i ti iz doboja, a i ja sam sam da ti kazem sjecas se kako ste prnje kupili 95 Wink
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 23:18:29 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pa ne moze lapo lapo.Umro sam od smjeha i toplo preporucujem svima
da otvore dobre susjede.
Jebi.. pa ti si stvarno genijalan.Evo i sada se valjam do suza.Mod je car
(kakva rekontra).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Sve smo se bili skenjali a evo i sada kad samo pomislim na to.Da samo znas
kako vam je sat radio u korist.Nego de mi reci kao Dobojlija Dobojliji u
povjerenju sta bi 22.10.94. imal nekih novih vijesti?
Hajd ti sada po Dodiku opleti ja sam se naoruzo  i samo te pratim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Sve smo se bili skenjali a evo i sada kad samo pomislim na to.Da samo znas
kako vam je sat radio u korist.Nego de mi reci kao Dobojlija Dobojliji u
povjerenju sta bi 22.10.94. imal nekih novih vijesti?
Hajd ti sada po Dodiku opleti ja sam se naoruzo  i samo te pratim.

nemam pojma sta je bilo konrketno to datuma, ali znam samo da su svi civili 95te otisli traktorima put srbije Wink doboj ostao prazan, kad je krenula operacija oslobadjanja teritorija ,prvo ozren, pa taj dole dobojski front...joj kako smo tad bili naostreni da vam se krvi napijemo, prije toa smo vas nacuturili na uscu kad je zapovjednik srpske vojske bio slavko lisiac , stvarno niste imali sposbno oficira majko mila   Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 23:40:26 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
E jebiga nisi ti iz Doboja vec ti pricao neko ko nije vidio Doboja.Ako nisi mogao tada
pa bar sada mozes pitati sta je bilo.
Kakvi mjestani na traktorima,ti kao da si se nagutao gljiva sa starim datumom branja.
Iz Doboja civili nisu izlazili a sto su vas ostrili tom pricom kako neko bjezi to je vas
problem.Jaro crtala se karta pa bolje da vam damo neku sumu nego negdje grad.
Pogledaj sta ste "osvojili" i ko vam se "suprostavio".
I na kraju za utjehu da ti kazem 49% tebe boli a to je skoro pa pola.Malo vam
ostalo a morati dijeliti sa Cro.Ko je dobio rat?
22.10.94. ste popusili ko majmuni na Doboju,a Lisica nije nikad vodio odbranu u
gradu vec akciju "koridor zivota".Tu nismo puno napredovali,samo 90 km.
Sada to sve lijepo nauci pa se javi na ispit o Republici Srpskoj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
E jebiga nisi ti iz Doboja vec ti pricao neko ko nije vidio Doboja.Ako nisi mogao tada
pa bar sada mozes pitati sta je bilo.
Kakvi mjestani na traktorima,ti kao da si se nagutao gljiva sa starim datumom branja.
Iz Doboja civili nisu izlazili a sto su vas ostrili tom pricom kako neko bjezi to je vas
problem.Jaro crtala se karta pa bolje da vam damo neku sumu nego negdje grad.
Pogledaj sta ste "osvojili" i ko vam se "suprostavio".
I na kraju za utjehu da ti kazem 49% tebe boli a to je skoro pa pola.Malo vam
ostalo a morati dijeliti sa Cro.Ko je dobio rat?
22.10.94. ste popusili ko majmuni na Doboju,a Lisica nije nikad vodio odbranu u
gradu vec akciju "koridor zivota".Tu nismo puno napredovali,samo 90 km.
Sada to sve lijepo nauci pa se javi na ispit o Republici Srpskoj. Smile

lako je se sada sokoliti kad je sve proslo i pisat neke xvalospjeve, na uscu smo vas razjebali ko niko dotad, u jednom danu smo sjebali citavu tenkovsku brigadu, bjezali ste ko i 45te cetnici draze mixajlovica, to je zbilja bila velika pobjeda slabo naoruzanog i opkoljenog protivnika...cuj 90 km...prema srednjoj bosni niste ni jedan metar napredovali, jedino u posavini, a i to je stvar politike i dogovora tudjman milosevic....da te podsjetim na bilanse armije BIX, ustavri  pogledaj i proguglaj sam, naci ces mjenjane frontalne linije od 92 do 95, da Vam ne bi amerike republika srpska bi kapitulirala za maximalno jos 2 mjeseca rata, ali ameri nisu xtjeli jos jednu xumanitarnu katastrofu Smile jer pazi to je loicno , mi 92 nismo imali nista, slabo naoruzanje, malo ljudi, a 95 to je izrasla u  jednu ozbiljnu i respektabilnu vojna formaciju u BiX, a koja je bila i jedina legitimna na tom prostoru...dok je recimo mladic, general vojske koja ratuje samo u omjeru minimalno 10 na jednoga ili "cak" dvojica na jednu zenu ili dijete ili trojica na starca...to je i medjunarodni sud u Xagu potvrdio...zato i imate teret genocida na grbaci, to je sramota velika, ne znam cime se to moze sprati jedino da sami ukinete PC...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Dva tenka i transporter ne cine brigadu.A popusili smo ne zbog tvojih mu.. vec
zbog nekolicine momaka iz ABiH (sta ti je Biks).Sjebale nas ustase jer su provalili
akciju.Te momke iz ABiH postujem i respektujem a neke i licno znam.Oni su svoja
m... pokazali djelom a ne kao ti preseravanjem po forumu.
Sto se tice naoruzanja nije sve tako kao sto pricas.Drzali ste naoruzan punkt jos
1991 kod gornje dzamije u Doboju a ti pitaj Bakira da ti malo isprica.I ne kenjkaj
o ratu jer niti si ga vidio niti mirisao jedino mozda negdje u dubokoj pozadini.
Svi do jednog bivseg pripadnika ABiH kojeg znam neke stvari ne negiraju jer
su momci najebali u datim okolnostima i vrlo dobro znaju sta je bilo.To su
ljudi za razliku od takvih kao sto si ti.
Ajd sada malo na Dodika on nije bio u ratu,komunista je,lopov je i sl. to ti
lezi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
zbog nekolicine momaka iz ABiH (sta ti je Biks).Sjebale nas ustase jer su provalili
Sto se tice naoruzanja nije sve tako kao sto pricas.Drzali ste naoruzan punkt jos
1991 kod gornje dzamije u Doboju a ti pitaj Bakira da ti malo isprica.I ne kenjkaj
o ratu jer niti si ga vidio niti mirisao jedino mozda negdje u dubokoj pozadini.
lezi.

pa sta rade one olupine dole kod usore, oni su svedocanstvo na te dogadjaje...fakat da nisam moao ucestvovat u tim svijetlim i velikim trenucima armije BIXi iz prosta razloga jer sam imao 13-14 godina, a dodik je fakat sve to sto si ti napisao  Smile prodace i PC kad dodje vrijeme za to  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
lezi.

pa sta rade one olupine dole kod usore, oni su svedocanstvo na te dogadjaje...fakat da nisam moao ucestvovat u tim svijetlim i velikim trenucima armije BIXi iz prosta razloga jer sam imao 13-14 godina, a dodik je fakat sve to sto si ti napisao  Smile prodace i PC kad dodje vrijeme za to  Smile

Sve sam pizd.. na slovence sto kar... bukvu al istina je.
Pa prebroj ih ako znas uopste.Pitaj mjestane sve su muslimani neka ti kazu koliko ih je bilo?
Nemoj pricati o onome u sta se ne razumijes.Ni ja ne pricam o Kazanima ni Viktor bubnju,
ni Tarcinu,ni Silosu,ni Capljini jer tamo nisam bio.
Ovdje sam bio a ti nisi. Ti si samo slusao u ko zna kojem kaficu pricu.
Svaku temu koju zapocnes prouci pa valjaj da te ljudi ne proganjaju po forumu.
Imas vise banova nego sto je Hrvatska imala ikada.
I nisu bili svijetli trenuci ABiH vec par samoorganizovanih momaka sa zoljama od kojih je
nekoliko tada stradalo a nekoliko postali amputirci.
To su jarane moj mud... a ne seronje i nemoj zbog njih pricati gluposti o herojskim djelima
ABiH.
Kako ne razumijes da tim ne pljujes RS vec nam samo stavljas do znanja da smo ginuli
za istu.Hajde vise pljuj,crvaj seronjice mali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.