Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH  (Pročitano 138575 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Naravno da se smanjuje svi beže od bih "demokratije" u RS  Smile

sta ima veze sto dodi malo krade kad je to najbolji vodja kojeg su srbi u pcu ikad imali, s njime su dozivjeli ekonomski bum, procvat, rast, bujanje, cvjecare...ne daj se dodo ja sam uz tebe Smile
Za razliku od Harisa i ostale muslimanske kamarile koji prvnstveno misle o narodu i žive na ivici egzistencije vodeci samo o procvatu pederacije brigu  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

zaxvaljujuci prvenstveno xaretu jedna kompanija iz rs-a je u libiji dobila ugovor vrijedan 150 miliona eura...to je rekao licno vlasnik i direktor to preduzeca, a lik srbin, srbenda da ne moze bit veca...a od dodika posao moze samo dobiti stankovic, neki licni prijatelji i uza familija...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ti stvarno nisi shvatio šta sam htio reci , dakle ili si glup ili se praviš blesav , za svoje dobro bi bilo da si ovo drugo ! Samo se glupom crta i ja nemam volje sa takvim da se petljam ali za tebe cu uciniti iznimku ako hoceš , evo ti prvo mala pomoc , prvo pocisti ispred svog praga pa onda gledaj u tudje dvorište  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Dragi moj Inzko80 ja glasam za koga hocu kao i ti.Da se mene i stranke u kojoj sam bio
pitalo od Une do Drine i od Save do mora bi bila Republika Srpska.Nisam u Dodikovoj stranci
jer oni takvo nesto nece da ti ucine.
Glasam za onog koji ce mi jasno i decidno reci da takvi kao ti nemaju sta traziti u Republici
Srpskoj jer ne zelis da postoji mada jasno vidis da si u manjini.
Treci put (po srpksi) ti kazem cisti oko svog dvorista a ako to uradis kako treba onda cemo
razgovarati da me savjetujes .
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Gostovanje Milorada Dodika, premijera Republike Srpske u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2" je predstavljalo jedan od najzanimljivijih događaja u povijesti te emisije. Srpskog čelnika je naime, voditelj Aleksandar Stanković suočio s Bakirom Hadžiomerovićem, novinarom Federalne televizije protiv kojega premijer Republike Srpske vodi postupak na sudu zbog klevete. Hadžiomerović je protiv Dodika ponovio niz optužbi za korupciju, a sam Dodik je spomenuo Hadžiomerovićevu majku koja je u prošlosti služila zatvorsku kaznu zbog privrednog kriminala te postupke njenog sina objasnio traumama iz djetinjstva i nedostatkom roditeljske brige. Kao što se moglo očekivati, Dodikov dalji nastup u emisiji je bio obilježen stalnim prekidanjima, upadanjima u riječ korištenjem raznih neprimjerenih naziva bošnjačkog novinara. Dodik, usprkos svemu, nije izašao iz studija, ali se s voditeljem nastojao rukovati prije početka odjavne špice. Kao uvertira u verbalni okršaj s Hadžiomerovićem, premijer Republike Srpske je odgovarao na niz pitanja koja se tiču sudbine njegovog entiteta, odnosno Bosne i Hercegovine u cjelini. Dodik je ponovio svoje stavove kako je Bosna i Hercegovina moguća jedino dok se Republika Srpska ne dovodi u pitanje, optuživši bošnjačke političare da će sa svojim inzistiranjem na ukidanju njegovog entiteta "Bosni i Hercegovini učiniti isto što je Milošević učinio Jugoslaviji". Dodik je rekao da sebe smatra jedino "patriotom Republike Srpske", a za Bosnu i Hercegovinu da je činjenica temeljena na Daytonskom ugovoru i "volji međunarodne zajednice". Rekao je kako ne vjeruje da će za deset godina Bosna i Hercegovina postojati. Premijer Republike Srpske je odbacio sve sugestije kako bi rješavanje statusa Kosova moglo biti povezano s rješavanjem političke krize u Bosni i Hercegovini. S druge strane je rekao kako on, i entitet RS neće dozvoliti da Bosna i Hercegovina prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Na pitanje kako vidi rasplet kosovskog čvora, Dodik je rekao kako bi optimalno rješenje bilo u nastavku pregovora Beograda i Prištine. Ako tako nešto nije moguće, na kraći rok bi jedino "fer rješenje" trebala biti podjela te pokrajine na južni dio, koji bi mogao biti nezavisna država te na sjeverni dio koji bi se pripojio Srbiji. Premijer Republike Srpske je rekao kako je to njegovo privatno mišljenje te kako nije čuo nijednog službenog političara iz Srbije kako podržava takvu opciju. Manji dio pitanja se ticao i prošlog rata. Na pitanje zašto je u ratu najviše poginulo Bošnjaka, premijer Republike Srpske je rekao da je to zato što su Bošnjaci najduže i sa svima ratovali, da ih je bilo najviše. Na pitanje zašto u Banjoj Luci nije prikazan film "Grbavica" Jasmile Žbanić rekao je kako su sve kino-dvorane u privatnom vlasništvu te da su se njihovi vlasnici bojali reakcija lokalnog stanovništva.

Samo za mog prijatelja Inzka80 da vidi sta je karakter,javno,cisto,otvoreno. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Gostovanje Milorada Dodika, premijera Republike Srpske u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2" je predstavljalo jedan od najzanimljivijih događaja u povijesti te emisije. Srpskog čelnika je naime, voditelj Aleksandar Stanković suočio s Bakirom Hadžiomerovićem, novinarom Federalne televizije protiv kojega premijer Republike Srpske vodi postupak na sudu zbog klevete. Hadžiomerović je protiv Dodika ponovio niz optužbi za korupciju, a sam Dodik je spomenuo Hadžiomerovićevu majku koja je u prošlosti služila zatvorsku kaznu zbog privrednog kriminala te postupke njenog sina objasnio traumama iz djetinjstva i nedostatkom roditeljske brige. Kao što se moglo očekivati, Dodikov dalji nastup u emisiji je bio obilježen stalnim prekidanjima, upadanjima u riječ korištenjem raznih neprimjerenih naziva bošnjačkog novinara. Dodik, usprkos svemu, nije izašao iz studija, ali se s voditeljem nastojao rukovati prije početka odjavne špice. Kao uvertira u verbalni okršaj s Hadžiomerovićem, premijer Republike Srpske je odgovarao na niz pitanja koja se tiču sudbine njegovog entiteta, odnosno Bosne i Hercegovine u cjelini. Dodik je ponovio svoje stavove kako je Bosna i Hercegovina moguća jedino dok se Republika Srpska ne dovodi u pitanje, optuživši bošnjačke političare da će sa svojim inzistiranjem na ukidanju njegovog entiteta "Bosni i Hercegovini učiniti isto što je Milošević učinio Jugoslaviji". Dodik je rekao da sebe smatra jedino "patriotom Republike Srpske", a za Bosnu i Hercegovinu da je činjenica temeljena na Daytonskom ugovoru i "volji međunarodne zajednice". Rekao je kako ne vjeruje da će za deset godina Bosna i Hercegovina postojati. Premijer Republike Srpske je odbacio sve sugestije kako bi rješavanje statusa Kosova moglo biti povezano s rješavanjem političke krize u Bosni i Hercegovini. S druge strane je rekao kako on, i entitet RS neće dozvoliti da Bosna i Hercegovina prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Na pitanje kako vidi rasplet kosovskog čvora, Dodik je rekao kako bi optimalno rješenje bilo u nastavku pregovora Beograda i Prištine. Ako tako nešto nije moguće, na kraći rok bi jedino "fer rješenje" trebala biti podjela te pokrajine na južni dio, koji bi mogao biti nezavisna država te na sjeverni dio koji bi se pripojio Srbiji. Premijer Republike Srpske je rekao kako je to njegovo privatno mišljenje te kako nije čuo nijednog službenog političara iz Srbije kako podržava takvu opciju. Manji dio pitanja se ticao i prošlog rata. Na pitanje zašto je u ratu najviše poginulo Bošnjaka, premijer Republike Srpske je rekao da je to zato što su Bošnjaci najduže i sa svima ratovali, da ih je bilo najviše. Na pitanje zašto u Banjoj Luci nije prikazan film "Grbavica" Jasmile Žbanić rekao je kako su sve kino-dvorane u privatnom vlasništvu te da su se njihovi vlasnici bojanoli reakcija lokalnog stanovništva.

Samo za mog prijatelja Inzka80 da vidi sta je karakter,javno,cisto,otvoreno. Smile Smile Smile

ajde konkretno mi navedi imena bosnjackix politicara koji rade i zele da uniste republiku srpsku...potkrepi to dokazima...ne zelim slusat raznorazne teorije zavjere uperene lafo protiv srpskoG naroda i rs-a sto se naravno pravi i filuje u reziji rajka vasica i njeGovix otvoreno ratno-xuskackix i fasitickix novina i propaGande, to je dno dna...a evo sta cu ti ja reci npr. o tixicu...tixic je otvoreni agent i dousnik SANU projekta..dodik i njegovi firer trabanti znamo sto zele i otvoreno rade na unistenju BiH , mnogo veci i opasniji BiH neprijatelji su izdajnici i dodini saveznici poput tixica i njegovi prirepci nastali dijeljenjem minderaske SDA lakrdije...mi nemamo bandera koliko imamo izdajnicko kriminalno korumpiranih stranackix kandidata da na njima vise...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 22:30:06 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Zaključavanje "slučaja Dodik": Etičko predstavništvo izbacuje premijera RS iz Socijalističke internacionale

24SI - Na zasjedanju Vijeća Socijalističke Internacionale (SI), koje je nedavno održano u Dominikanskoj Republici, Etičko predstavništvo SI oštro je osudilo prijateljski doček koji je Milorad Dodik priredio osuđenoj ratnoj zločinki Biljani Plavšić, saopštio je Centar za informisanje SDP BiH.

Internacionala je također odlučila u BiH pod hitno poslati svoju delegaciju, koja bi trebala zaključiti "slučaj Dodik" koji se, zbog njegovog ponašanja neprimjerenog socijaldemokratskim vrijednostima, pred Etičkim predstavništvom vodi već nekoliko godina.

Prije održavanja sjednice, predsjednik SDP-a BiH, Zlatko Lagumdžija, pismom je upozorio predsjednika i glavnog sekretara Socijalističke Internacionale, Georgea Papandreoua i Luisa Ayalija, na Dodikove aktivnosti koje narušavaju ugled socijaldemokratske ideje i pokreta. Pismo je bilo temelj za raspravu predstavništva.

Lagumdžija je u njemu izrazio uvjerenje da je oduzimanje članstva Dopdiku i njegovom SNSD-u jedini put da se očuva čast i ugled ove organizacije.

SDP BiH upozorava da će i nadalje ustrajati u zahtjevu da se Dodikovo ponašanje na odgovarajući način kazni.

(jutarnji)

napokon, krajnje je vrijeme bilo, nije nacizam i socijaldemokratija isto...ovaj xoxstapler nema veze sa idejama socijal demokracije  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 22:42:51 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

ajde konkretno mi navedi imena bosnjackix politicara koji rade i zele da uniste republiku srpsku...potkrepi to dokazima...ne zelim slusat raznorazne teorije zavjere uperene lafo protiv srpskoG naroda i rs-a sto se naravno pravi i filuje u reziji rajka vasica i njeGovix otvoreno ratno-xuskackix i fasitickix novina i propaGande, to je dno dna...a evo sta cu ti ja reci npr. o tixicu...tixic je otvoreni agent i dousnik SANU projekta..dodik i njegovi firer trabanti znamo sto zele i otvoreno rade na unistenju BiH , mnogo veci i opasniji BiH neprijatelji su izdajnici i dodini saveznici poput tixica i njegovi prirepci nastali dijeljenjem minderaske SDA lakrdije...mi nemamo bandera koliko imamo izdajnicko kriminalno korumpiranih stranackix kandidata da na njima vise...
Osim toga, potpisivanje Sporazuma o saradnji skupština Republike Srpske i Srbije za Silajdžića je dokaz da entitete treba ukinuti i BiH urediti na regionalnom principu. A dok se to ne dogodi, naveo je on, Kancelarija visokog predstavnika mora ostati u BiH i njen prvi čovek, do uspostavljanja novog ustavnog uređenja, treba da koristi "bonska ovlašćenja", odnosno da zadrži pravo nametanja zakona i smenjivanja demokratski izbranih zvaničnika i javnih službenika.

Hoce mujidza da austrijanac mijenja izabranu vlast ako je to po njemu potrebno:Sta je za tebe to.
Nije valjda iz ljubavi prema srbima jer oni ne znaju sta je najbolje za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Osim toga, potpisivanje Sporazuma o saradnji skupština Republike Srpske i Srbije za Silajdžića je dokaz da entitete treba ukinuti i BiH urediti na regionalnom principu. A dok se to ne dogodi, naveo je on, Kancelarija visokog predstavnika mora ostati u BiH i njen prvi čovek, do uspostavljanja novog ustavnog uređenja, treba da koristi "bonska ovlašćenja", odnosno da zadrži pravo nametanja zakona i smenjivanja demokratski izbranih zvaničnika i javnih službenika.

Hoce mujidza da austrijanac mijenja izabranu vlast ako je to po njemu potrebno:Sta je za tebe to.
Nije valjda iz ljubavi prema srbima jer oni ne znaju sta je najbolje za njih.

ajde ne kaki znas i sam da je silajdzic dozivio potop na izborima...

sad gledam alternativnu TV i zakuHalo se ... najžeči mi je bio Pantelija Ćurguz doslovno ovako konstantira na preskakanje Radikala Mihaljice o pitanju prava boraca PC-ija i zašto se nebune kao u federaciji....ovaj veli "Borci u federaciji da sruše vladu i zgradu ,opet ostaje federacija i BiH a kad bi to uradili borci PC-ija onda nebi bilo PC-ija"  Smile Smile Smile Smile Smile
mislim da ne mislim pa ovo ne da je jednoumlje veĆ .... Smile

ovo mu je izgleda vrh demonstriranja Smile

Mesićevo "odbacivanje" Hrvata u BiH: "Isto očekujem i od službenog Beograda... Dodik će otići u historiju"
04. 12. 2009. • 21:17 E. O.

24SI - "Od službenog Beograda očekujem isti onaj korak koji sam ja napravio.

Ja sam Hrvatima u BiH rekao: "Vaša država je BiH, vaš glavni grad je Sarajevo i izvolite u njemu kreirati svoju politiku". Takvu poruku bosanskim Srbima iz Beograda još nismo čuli", rekao je Stjepan Mesić u razgovoru za "Peščanik", emisiju na beogradskom radiju B92.

Osim o stanju u BiH, Mesić je govorio o odnosima Srbije i Hrvatske, koji su zahladili nakon što je Hrvatska priznala Kosovo. Mesić je kazao kako su odnosi dvije zemlje danas opet na putu prema oporavku, te je istakao kako je dobro što je Srbija pretvorila Kosovo u pravnu sferu i prestala politizovati oko njega. "Srbija ne treba priznati Kosovo, ali mora priznati da tu postoji jedan entitet kojeg je svijet prihvatio", kaže Mesić.

Dotakao se Mesić i Milorada Dodika, kojeg vidi kao jednog od najvećih problema cijele regije. "Milorad Dodik otići će u historiju, samo je pitanje hoće li pri tome učiniti više ili manje zla", kaže Mesić, koji smatra da premijeru Republike Srpske Evropa neće još dugo dopuštati forsiranje ideje srpskog imperijalizma.

(24sata.info)

ovo ja konstantno ponavljam...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 22:51:09 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Zaključavanje "slučaja Dodik": Etičko predstavništvo izbacuje premijera RS iz Socijalističke internacionale

24SI - Na zasjedanju Vijeća Socijalističke Internacionale (SI), koje je nedavno održano u Dominikanskoj Republici, Etičko predstavništvo SI oštro je osudilo prijateljski doček koji je Milorad Dodik priredio osuđenoj ratnoj zločinki Biljani Plavšić, saopštio je Centar za informisanje SDP BiH.

Internacionala je također odlučila u BiH pod hitno poslati svoju delegaciju, koja bi trebala zaključiti "slučaj Dodik" koji se, zbog njegovog ponašanja neprimjerenog socijaldemokratskim vrijednostima, pred Etičkim predstavništvom vodi već nekoliko godina.

Prije održavanja sjednice, predsjednik SDP-a BiH, Zlatko Lagumdžija, pismom je upozorio predsjednika i glavnog sekretara Socijalističke Internacionale, Georgea Papandreoua i Luisa Ayalija, na Dodikove aktivnosti koje narušavaju ugled socijaldemokratske ideje i pokreta. Pismo je bilo temelj za raspravu predstavništva.

Lagumdžija je u njemu izrazio uvjerenje da je oduzimanje članstva Dopdiku i njegovom SNSD-u jedini put da se očuva čast i ugled ove organizacije.

SDP BiH upozorava da će i nadalje ustrajati u zahtjevu da se Dodikovo ponašanje na odgovarajući način kazni.

(jutarnji)

napokon, krajnje je vrijeme bilo, nije nacizam i socijaldemokratija isto...ovaj xoxstapler nema veze sa idejama socijal demokracije  Smile

Че није мртав.Јеботе Доминикана па социјалисти,да не повјерујеш.
Све елитни умови цивилизације ако вам је то метода борбе против Републике Српске
бујрум.Да није глупо било би смијешно.Прије мјесец му комшија појео пола фамилије
а они центар социјалистичке интернационале.
Није човјек ни досад био са Лагумџијом па вјероватно га заболи шта овај рокће. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Ja sam Hrvatima u BiH rekao: "Vaša država je BiH, vaš glavni grad je Sarajevo i izvolite u njemu kreirati svoju politiku". Takvu poruku bosanskim Srbima iz Beograda još nismo čuli", rekao je Stjepan Mesić u razgovoru za "Peščanik", emisiju na beogradskom radiju B92.

Osim o stanju u BiH, Mesić je govorio o odnosima Srbije i Hrvatske, koji su zahladili nakon što je Hrvatska priznala Kosovo. Mesić je kazao kako su odnosi dvije zemlje danas opet na putu prema oporavku, te je istakao kako je dobro što je Srbija pretvorila Kosovo u pravnu sferu i prestala politizovati oko njega. "Srbija ne treba priznati Kosovo, ali mora priznati da tu postoji jedan entitet kojeg je svijet prihvatio", kaže Mesić.

Dotakao se Mesić i Milorada Dodika, kojeg vidi kao jednog od najvećih problema cijele regije. "Milorad Dodik otići će u historiju, samo je pitanje hoće li pri tome učiniti više ili manje zla", kaže Mesić, koji smatra da premijeru Republike Srpske Evropa neće još dugo dopuštati forsiranje ideje srpskog imperijalizma.

Отиће у историју ал сигурно послије оног дволичног јазавца.Зар мислиш да је у Мостару
ситуација онаква без његовог благослова.Ако то вјерујеш онда се сјети 1994 ил ти је и то
Додик спремио.Ништа ти пријатељу не гледаш својим очима.Мрзиш све који не дијеле твоје
мишљење.Видио би ти његову љубав у случају да су они бројчано надмоћнији као што сте ви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.